ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Όχι να το παινευτώ, αλλά μπορώ πολύ εύκολα να εντοπίσω τους εμπαθείς. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα δεν ενδιαφέρονται καν να κρυφτούν. Το σημερινό ματς ανήκει στην κατηγορία "κοιμήθηκε ο Θεός". Το εάν προηγήθηκαν στο παρελθόν κι άλλα ματς αυτής της κατηγορίας τα οποία μάλιστα κερδίσαμε, λίγο με απασχολεί σήμερα.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:ενω οταν κερδιζαμε ματς της κατηγοριας ''κοιμηθηκε ο Θεος'' καθε κριτικη στον κοουτς ηταν εμπαθεια γραφικων κλαψομουνηδων συνοπαδων...GI4NNEN4 έγραψε:Δεν θα κατηγορήσω τον Δώνη ούτε για τα 2 δοκάρια του Σταφ, ούτε για τις υπόλοιπες χαμένες ευκαιρίες. Χάσαμε ένα ματς της κατηγορίας "κοιμήθηκε ο Θεός". Υπάρχει και επαναληπτικός, μην τρελαινόσαστε.
Πρεπει να εισαι ενας απο αυτους που εφυγαν απο την Τουμπα μετα το τριτο γκολ της Τρναβα........Karelias έγραψε:Πολύ θα ήθελα να το πιστέψω αλλά νομίζω ότι αποκλειστήκαμε ήδη.lamosas έγραψε:Πέντε θα φάνε στην Τούμπα.,
εγω παλι προτεινω αν καταφερουμε να περασουμε το σκοπελου του μεγαθηριου που ακουει στο ονομα καλλιθεα(14η στη β εθνικη) να ανοιξουμε τη σαμπανια που ποαρηγγειλε ο κοουτς μια ωρα αρχιτερα...Tetradje έγραψε: Προτεινω για τον επαναληπτικο να ανοιξει το ιδιο thread, ετσι για αντιπαραβολη και μελετη αλλοπροσαλλης συμπεριφορας...
Αυτό το ματς μας λέει μην εγκαταλειπεις μέχρι το 95 δωστα όλαmpafos4 έγραψε:Πρεπει να εισαι ενας απο αυτους που εφυγαν απο την Τουμπα μετα το τριτο γκολ της Τρναβα........Karelias έγραψε:Πολύ θα ήθελα να το πιστέψω αλλά νομίζω ότι αποκλειστήκαμε ήδη.lamosas έγραψε:Πέντε θα φάνε στην Τούμπα.,
mpafos4 έγραψε:Δε νομιζω.Ειδικα οσο ηταν μεσα ο Κατσουρανης,μου αρεσε πολυ αυτο που εβλεπα.Εκεινο που δεν μου αρεσε καθολου ειναι η αντιδραση της ομαδας μετα το πρωτο γκολ.dimbar έγραψε:mpafos4.mpafos4 έγραψε:Οπως καποιοι,μετα απο νικη,μιλατε για την κακη εμφανιση της ομαδας,ετσι και εγω σημερα θα μιλησω μετα απο ηττα για την καλη εμφανιση της ομαδας.
Αλλα,γι'αυτο,το ποδοσφαιρο,εχει τοσα εκατομμυρια τρελαμενους.......ο παραγοντας τυχη μπορει να ανατρεψει τα παντα....
Τα υπολοιπα για παικτες και Δωνηδες ειναι να 'χαμε να λεγαμε....
Ειχατε φαγωθει ορισμενοι με την κωλοφαρδια του Δωνη.....ενταξει,τωρα?....ηρθατε στα ισια σας?....
ΥΓ.Ο Βιβιαν δεν πρεπει να ξαναπαιξει στον ΠΑΟΚ.Με τρια λαθη στην ιδια φαση....ειναι το λιγοτερο...επικινδυνος!....
μήπως, λέω μήπως, δεν έβλεπες καλά?
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/%CE%BA%CF%8D%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF/item/39266-%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%AC%CF%84%CF%85%CF%87%CE%BF%CE%B9
Μα είναι κωλοάθλημα ρε αδερφέ το ποδόσφαιρο. Χρόνια το φωνάζω.eorptol έγραψε:Γιάννενα ειναι αυτο που λέω ο νόμος του ποδοσφαιρου συν την άθλια εμφάνιση Γεωργιάδη και την τεράστια βλακεία βιβιαν:(
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ήμουν στο καράβι και γύριζα από διακοπές στην Κω, ρε ξερόλα, ίσια το στόμα λιγάκι, αφήνεις σάλια.mpafos4 έγραψε:Πρεπει να εισαι ενας απο αυτους που εφυγαν απο την Τουμπα μετα το τριτο γκολ της Τρναβα........Karelias έγραψε:Πολύ θα ήθελα να το πιστέψω αλλά νομίζω ότι αποκλειστήκαμε ήδη.lamosas έγραψε:Πέντε θα φάνε στην Τούμπα.,
Ηρεμηστε και σκεφτειτε.....Στην παρουσα φαση καλα κανει και τον στηριζει...Απλα,ελπιζω να μην το κανει και το καλοκαιρι....dimbar έγραψε:
Οκ!
Απλά μου έκανε εντύπωση η εάποψη σου για τον Βιβιάν σε αντιπαράθεση με την άποψη του Δώνη.