Καλλιθέα - Π.Α.Ο.Κ. 2-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Καλλιθέα - Π.Α.Ο.Κ. 2-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
Ακόμη και ο Άγγλος σχολιαστής κάποια στιγμή είπε πως ο Βιβιάν ήταν ο καλύτερός μας παίχτης ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
mpafos4.mpafos4 έγραψε:Οπως καποιοι,μετα απο νικη,μιλατε για την κακη εμφανιση της ομαδας,ετσι και εγω σημερα θα μιλησω μετα απο ηττα για την καλη εμφανιση της ομαδας.
Αλλα,γι'αυτο,το ποδοσφαιρο,εχει τοσα εκατομμυρια τρελαμενους.......ο παραγοντας τυχη μπορει να ανατρεψει τα παντα....
Τα υπολοιπα για παικτες και Δωνηδες ειναι να 'χαμε να λεγαμε....
Ειχατε φαγωθει ορισμενοι με την κωλοφαρδια του Δωνη.....ενταξει,τωρα?....ηρθατε στα ισια σας?....
ΥΓ.Ο Βιβιαν δεν πρεπει να ξαναπαιξει στον ΠΑΟΚ.Με τρια λαθη στην ιδια φαση....ειναι το λιγοτερο...επικινδυνος!....
μήπως, λέω μήπως, δεν έβλεπες καλά?
Για το πέναλτι που έκανε ο Βιβιάν στον Μαρουκάκη και την αποβολή, σχολίασε: "Ο Βιβιάν έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι σήμερα. Δείχνει πως μπορεί να σταθεί στην ομάδα και θεωρώ πως τον αδίκησε η μπάλα εκείνη τη στιγμή. Θα ήταν προτιμότερο να δεχτούμε το γκολ παρά να υπάρχει πέναλτι και αποβολή γιατί απώλεια του Βιβιάν είναι μεγάλη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο".
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... E%BF%CE%B9
Τελικά ίσως φταίει ο κουμαλό .....
:(
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ

- Paok_eisai_4
αποστολο κατσουρ κατσικας λινο
κατσε
λαζαρ λορενς
κοντος κλαους σταφυ
μιας και αναφερθηκε η απωλεια βινιαν-φωτακη....ας κανω τον προπονητη κ γω για την κυριακη ετσι θα επαιζα......
κατσε
λαζαρ λορενς
κοντος κλαους σταφυ
μιας και αναφερθηκε η απωλεια βινιαν-φωτακη....ας κανω τον προπονητη κ γω για την κυριακη ετσι θα επαιζα......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Paok_eisai_4 την Πέμ 10 Ιαν 2013, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν εχεις αδικο...mpafos4 έγραψε:Οπως καποιοι,μετα απο νικη,μιλατε για την κακη εμφανιση της ομαδας,ετσι και εγω σημερα θα μιλησω μετα απο ηττα για την καλη εμφανιση της ομαδας.
Αλλα,γι'αυτο,το ποδοσφαιρο,εχει τοσα εκατομμυρια τρελαμενους.......ο παραγοντας τυχη μπορει να ανατρεψει τα παντα....
Ειχατε φαγωθει ορισμενοι με την κωλοφαρδια του Δωνη.....ενταξει,τωρα?....ηρθατε στα ισια σας?....
ΥΓ.Ο Βιβιαν δεν πρεπει να ξαναπαιξει στον ΠΑΟΚ.Με τρια λαθη στην ιδια φαση....ειναι το λιγοτερο...επικινδυνος!....
Δυστυχως δεν εχεις...
Δεν είπε κάτι τέτοιο απλά αναφέρθηκε αρκετές φορές σ αυτόν.Τον Στάφυ εκθίαζε και τον Φωτάκη στο 2ο ημ.GI4NNEN4 έγραψε:Ακόμη και ο Άγγλος σχολιαστής κάποια στιγμή είπε πως ο Βιβιάν ήταν ο καλύτερός μας παίχτης ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
πολυ αποτομη προσγειωση και σε ματς που εχει επιπτωσεις...μονο ο ΛΑΟΣ ηταν παρων εντος και εκτος γηπεδου...οι ιδιοι παικτες λενε για κυπελλα και για στοχους..τωρα ετσι οπως τα εκαναν ας σκυλιασουν,ας ματωσουν την φανελα στις 24 του μηνα και να φερουν την προκριση...
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ενω οταν κερδιζαμε ματς της κατηγοριας ''κοιμηθηκε ο Θεος'' καθε κριτικη στον κοουτς ηταν εμπαθεια γραφικων κλαψομουνηδων συνοπαδων...GI4NNEN4 έγραψε:Δεν θα κατηγορήσω τον Δώνη ούτε για τα 2 δοκάρια του Σταφ, ούτε για τις υπόλοιπες χαμένες ευκαιρίες. Χάσαμε ένα ματς της κατηγορίας "κοιμήθηκε ο Θεός". Υπάρχει και επαναληπτικός, μην τρελαινόσαστε.
Μια απο τα ιδια... Οχι για το αποτελεσμα και το σκορ (5-0 θα ληξει ο επαναληπτικος και οποιος γουσταρει στοιχημα για την προκριση εδω ειμαι) αλλα γι αυτην την κωλογκρινια! Τοσο πολυ γουσταρετε ρε? Τοσο... ψυχοφελης ειναι?
Αλλα ξερω ξερω ειναι ντροπη για την ιστορια κτλ κτλ Πρωτη φορα χανουμε απο ομαδα μικροτερης κατηγοριας (κατι ντορτια απο Θρασυβουλους και Γιαννενα ξεχαστηκαν μαλλον)
Προτεινω για τον επαναληπτικο να ανοιξει το ιδιο thread, ετσι για αντιπαραβολη και μελετη αλλοπροσαλλης συμπεριφορας...
Αλλα ξερω ξερω ειναι ντροπη για την ιστορια κτλ κτλ Πρωτη φορα χανουμε απο ομαδα μικροτερης κατηγοριας (κατι ντορτια απο Θρασυβουλους και Γιαννενα ξεχαστηκαν μαλλον)
Προτεινω για τον επαναληπτικο να ανοιξει το ιδιο thread, ετσι για αντιπαραβολη και μελετη αλλοπροσαλλης συμπεριφορας...
Δε νομιζω.Ειδικα οσο ηταν μεσα ο Κατσουρανης,μου αρεσε πολυ αυτο που εβλεπα.Εκεινο που δεν μου αρεσε καθολου ειναι η αντιδραση της ομαδας μετα το πρωτο γκολ.dimbar έγραψε:mpafos4.mpafos4 έγραψε:Οπως καποιοι,μετα απο νικη,μιλατε για την κακη εμφανιση της ομαδας,ετσι και εγω σημερα θα μιλησω μετα απο ηττα για την καλη εμφανιση της ομαδας.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν εχει αδικο...dimbar έγραψε:mpafos4.mpafos4 έγραψε:Οπως καποιοι,μετα απο νικη,μιλατε για την κακη εμφανιση της ομαδας,ετσι και εγω σημερα θα μιλησω μετα απο ηττα για την καλη εμφανιση της ομαδας.
Για το πέναλτι που έκανε ο Βιβιάν στον Μαρουκάκη και την αποβολή, σχολίασε: "Ο Βιβιάν έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι σήμερα. Δείχνει πως μπορεί να σταθεί στην ομάδα και θεωρώ πως τον αδίκησε η μπάλα εκείνη τη στιγμή. Θα ήταν προτιμότερο να δεχτούμε το γκολ παρά να υπάρχει πέναλτι και αποβολή γιατί απώλεια του Βιβιάν είναι μεγάλη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο".
Κώδικας: Επιλογή όλων
Σιγουρα επαιζες με μια κατωτερη ομαδα αλλα η προσθηκη του κατσουρανη μας εβγαλε ωραια πραγματα.
Ειχαμε 2-3 στιγμες που η μπαλα κρυφτηκε και βγηκανε και φασεις.Σε ενα γηπεδο χωραφι...
Το διδυμο λαζαρ-κατσουρανη εδωσε πραγματα και ο κατσε που σταθηκε ατυχος αλλα για μενα ητανε αρκετα καλος.Το ζητημα ειναι οτι ως γνωστον δεν υπηρχε εξτρεμ.Εκει κολαγανε πολλα και δεν υπηρχε και δεξι μπακ.
Το βιβιαν δεν τον βαζω σε κατηγορια.
Ε τώρα δεν θεωρω κριτικη π.χ το ότι δεν έβαζε τον παναγιωτουδη ......άλλο κριτικη αλλο εμπάθεια και εύκολα μπορούμε να το διακρίνουμε αυτο απο την εποχη σαντος ακόμηΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:ενω οταν κερδιζαμε ματς της κατηγοριας ''κοιμηθηκε ο Θεος'' καθε κριτικη στον κοουτς ηταν εμπαθεια γραφικων κλαψομουνηδων συνοπαδων...GI4NNEN4 έγραψε:Δεν θα κατηγορήσω τον Δώνη ούτε για τα 2 δοκάρια του Σταφ, ούτε για τις υπόλοιπες χαμένες ευκαιρίες. Χάσαμε ένα ματς της κατηγορίας "κοιμήθηκε ο Θεός". Υπάρχει και επαναληπτικός, μην τρελαινόσαστε.
Πολύ θα ήθελα να το πιστέψω αλλά νομίζω ότι αποκλειστήκαμε ήδη.lamosas έγραψε:Πέντε θα φάνε στην Τούμπα.,
- evripidis4
Ναι ρε παιδια εκανε λαθος ο Βιβιαν...μαζι σας...εχασε τον παικτη του απο μια μακρινη μπαλια που επρεπε να καθαρισει 100% (κσι δεν ηταν η πρωτη σημερα)...αλλα πειτε μου λιγο...μονο εγω ειδα οτι κανει ΦΑΟΥΛ εξω απο την περιοχη γιατι το τραβηγμα ξεκιναει ΕΞΩ απο την περιοχη και μετα πεφτει μεσα οποτε πεναλτυ ΔΕΝ υπαρχει;;;η φαση ειναι λοιπον φαουλ και αποβολη...ουτε πεναλτυ ουτε τον αφηνω να βαλει γκολ...για μενα ειναι λαθος του διαιτητη...προσοχη δεν λεω οτι φταιει ο διαιτητης για την ηττα ετσι;;;αυτα τα παιχνιδια ειναι 0-3 και τελος...οταν τα αφηνεις να πανε στο 80 λεπτο και εισαι 0-0 αυτα μπορεις να παθεις..βαρια η ηττα και δεν χωνευεται ευκολα αλλα μην τρελαινεστε και μην τα μηδενιζετε ολα..
Αν στόχος του ΠΑΟΚ είναι να φτάσει να πάιζει σαν το περσινό Περιστέρι φίλε λυπάμαι αλλά εγώ έχω άλλα στάνταρ! Συγνώμη!don pablo έγραψε:πουλεν μου ο δωνης ....... μαλιστα μηπως ειναι και φιλαρακι μου ? ακουσε να δεις ο δωνης σκαι ο καθε δωνης σημερα ειναι αυριο δεν ειναι απλα η ιστορια καποιους δεν τους διδασκει στο θεμα προπονητη και τον σαντος καποιοι τον κραζανε και σε βαθος χρονου σου εδειξε πραγματα , ο δωνης κατα την γνωμη την δικη μου ειναι πολυ καλος προπονητης με ενα μεγαλο μειονεκτημα αργει πολυ να δημιουργησει αυτο που θελει το πληρωσε στην αεκ δεν το πληρωσε στο περιστερι γιατι εκει καποιοι ειχαν υπομονη εγω εχω απλα υπομονη καποιοι δεν εχουν και προφανως ειναι αυτοι που παιρνουν τιτλους καθε χρονο και δεν αντεχουν σε 2-3 ηττες κανω λαθος?nikolasf έγραψε:Δλδ ρε φίλε πάμπλο κάποιοι στον βωμό του να υποστηρίξουν το πουλέν τους βγάζουν και το μαύρο άσπρο!!! Λόγου χάρη εσύ!