Γιώργος Δώνης
- stami paoktsis
Re: Γιώργος Δώνης
Ξεκινάω από το πιο σημαντικό..
Ο Γκαρσία και ο Ιβιτς ΕΔΙΩΞΑΝ τον Μπόλονι...!!
Ο ένας επειδή είπε ότι αυτός φταίει για τις ήττες των φιλικών, ο άλλος επειδή τον έβαζε στο 80 φεύγα...
Α, και επειδή πολλοί παίκτες στραβώσανε επειδή μιλούσε με τον Λάζαρ...
Πρόταση: Σταμάτα να διαβάζεις κολ(α)κα θα σου κάψει όλα τα εγκεφαλικά σου κύτταρα...Το εννοώ και μην τα λες αυτά παράέξω εκτός και θέλεις να βρεθούμε στην Μεσήμβρια να τον ρωτήσουμε μαζί με τον ατζέντη τον Καγιόγλου..
2)Ο Μπόλονι πληρώθηκε μόνο τα δεδουλευμένα? Ρώτας...
Δώσε μας το λινκ κάποιου σοβαρού δημοσιεύματος ότι πληρώθηκε όλο το συμβόλαιο...
3)
Επειδή όχι μόνο άκρες -μέσες και από "μέσα¨όπως λες έχεις, πες μου τους 2 όρους του συμβολαίου του Δώνη, ποιος τους είπε να μάθουν εντατικά Αγγλικά -σε ποδοσφαιιρικούς όρους εννοώ, αγγλικά ξέρει όλο το team του και για ποιους λόγους ή ρώτα τις "πηγές" σου που δεν είναι ένας..!
Δεν ξέρω έτσι άκουσα, εσύ που έχεις άκρες να μας πεις να μάθουμε..
Ο Γκαρσία και ο Ιβιτς ΕΔΙΩΞΑΝ τον Μπόλονι...!!
Ο ένας επειδή είπε ότι αυτός φταίει για τις ήττες των φιλικών, ο άλλος επειδή τον έβαζε στο 80 φεύγα...
Α, και επειδή πολλοί παίκτες στραβώσανε επειδή μιλούσε με τον Λάζαρ...
Πρόταση: Σταμάτα να διαβάζεις κολ(α)κα θα σου κάψει όλα τα εγκεφαλικά σου κύτταρα...Το εννοώ και μην τα λες αυτά παράέξω εκτός και θέλεις να βρεθούμε στην Μεσήμβρια να τον ρωτήσουμε μαζί με τον ατζέντη τον Καγιόγλου..
2)Ο Μπόλονι πληρώθηκε μόνο τα δεδουλευμένα? Ρώτας...
Δώσε μας το λινκ κάποιου σοβαρού δημοσιεύματος ότι πληρώθηκε όλο το συμβόλαιο...
3)
Γράφεις πιο πάνω...Πότε είπα ότι βλέπω τον Ρομπέρ καλό;(βλέπω σημαίνει ότι τον θεωρώ καλό παίκτη). Είπα ότι στην αρχή ήταν καλός. Μετάφραση...επειδή ΔΕΝ καταλαβαίνεις...έκανε κάποια καλά παιχνίδια (αν θυμάμαι με τον Άρη...τέλη Σεπτεμβρίου)
Και λες ότι ήταν καλός σε ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ δηλ με τον .....άρη!!1) Κόλλησες με τον Ρομπέρ. Δεν είπα ότι ήταν εξαιρετικός...αλλά καλός (όχι βέβαια χθες). Γιατί ο Λαζάρ μέχρι το γκολ ήταν καλός; Ό Ιρλανδός; Ξεκόλλα με τον Ρομπέρ.
Επειδή όχι μόνο άκρες -μέσες και από "μέσα¨όπως λες έχεις, πες μου τους 2 όρους του συμβολαίου του Δώνη, ποιος τους είπε να μάθουν εντατικά Αγγλικά -σε ποδοσφαιιρικούς όρους εννοώ, αγγλικά ξέρει όλο το team του και για ποιους λόγους ή ρώτα τις "πηγές" σου που δεν είναι ένας..!
Δεν ξέρω έτσι άκουσα, εσύ που έχεις άκρες να μας πεις να μάθουμε..
- nick_shortjohn
"Δι ρέφιρι, δι ρέφιρι, δι ρέφιρι, δι ρέφιρι, (referee) στο χαριλάου με βρέξανε κλαψ-κλαψ-κλαψ"
άιντε απο 'δω ρουμάνε Χάβε... ακόμα με 'σένα ασχολούμαστε...
άιντε απο 'δω ρουμάνε Χάβε... ακόμα με 'σένα ασχολούμαστε...
- kataramenos5
ο Μπόλονι έκανε (τουλάχιστον) ένα μεγάλο καλό στον ΠΑΟΚ. Άλλαξε τη νοοτροπία του συλλόγου όσον αφορά την έννοια "ταλέντο"
Δεν θυμάμαι στο παρελθόν να αναφερόμαστε σε 18χρονους όταν μιλούσαμε για την πρώτη ομάδα... Αυτό θα του το χρωστάμε για χρόνια.
Επίσης, δεν ξέρω τι ΠΑΟΚ θα βλέπαμε σήμερα και ποια θα ήταν η θέση μας, εάν παίζαμε και στην Ευρώπη...
Μέρος της κριτικής προς τον Δώνη, κατά την άποψή μου, οφείλεται στην απομάκρυνση (και στον τρόπο με τον οποίο έγινε) του Μπόλονι. Ενός αντικειμενικά μεγάλου προπονητή, για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, πόσο μάλλον για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Ίσως αυτό αδικεί κατά κάποιο τρόπο τον Δώνη, αλλά αυτό δεν είναι στο χέρι του. Τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα γι αυτόν εάν είχε διαδεχθεί τον Χάβο π.χ.
Δεν θυμάμαι στο παρελθόν να αναφερόμαστε σε 18χρονους όταν μιλούσαμε για την πρώτη ομάδα... Αυτό θα του το χρωστάμε για χρόνια.
Επίσης, δεν ξέρω τι ΠΑΟΚ θα βλέπαμε σήμερα και ποια θα ήταν η θέση μας, εάν παίζαμε και στην Ευρώπη...
Μέρος της κριτικής προς τον Δώνη, κατά την άποψή μου, οφείλεται στην απομάκρυνση (και στον τρόπο με τον οποίο έγινε) του Μπόλονι. Ενός αντικειμενικά μεγάλου προπονητή, για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, πόσο μάλλον για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Ίσως αυτό αδικεί κατά κάποιο τρόπο τον Δώνη, αλλά αυτό δεν είναι στο χέρι του. Τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα γι αυτόν εάν είχε διαδεχθεί τον Χάβο π.χ.
Συμφωνώ απόλυτα.paokmono έγραψε:Μέρος της κριτικής προς τον Δώνη, κατά την άποψή μου, οφείλεται στην απομάκρυνση (και στον τρόπο με τον οποίο έγινε) του Μπόλονι. Ενός αντικειμενικά μεγάλου προπονητή, για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, πόσο μάλλον για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Ίσως αυτό αδικεί κατά κάποιο τρόπο τον Δώνη, αλλά αυτό δεν είναι στο χέρι του. Τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα γι αυτόν εάν είχε διαδεχθεί τον Χάβο π.χ.
- kataramenos5
Δηλαδη άν ερχόταν μετά το Χάβο κι έβαζε το Λίνο δεξί εξτρέμ θα τον χειροκροτούσαμε?Η αν εφερνε αυτόν τον Κουμαλό μ αυτά τα λεφτά μεχρι Ιανουάριο θα μασταν ικανοποιημένοι?
Για το Λάζλο φταίνε άλλοι και μ αυτούς τα χουμε.

Εμενα σε αυτο που γινεται με πειραζει ο μη σωστος καταμερισμος ευθυνων οσον αφορα το αγωνιστικο τμημα και οχι η κριτικη στον Δωνη για ορισμενα πραγματα(για μενα φταιει γι α αρκετα) ...αλλα σε ποσοστο εχει κατω απο 20% για μενα με 50% της διοικησης και το υπολοιπο των παικτων..
kataramenos5 έγραψε:Δηλαδη άν ερχόταν μετά το Χάβο κι έβαζε το Λίνο δεξί εξτρέμ θα τον χειροκροτούσαμε?Η αν εφερνε αυτόν τον Κουμαλό μ αυτά τα λεφτά μεχρι Ιανουάριο θα μασταν ικανοποιημένοι?Για το Λάζλο φταίνε άλλοι και μ αυτούς τα χουμε.
εννοώ πως αντικειμενικά, ο Δώνης ως μέγεθος, φαντάζει πολύ μικρός μπροστά στον Μπόλονι. Όταν λοιπόν διώχνεις τον Μπόλονι (και με άσχημο τρόπο) για να φέρεις τον Δώνη, πρέπει ο κάθε Δώνης να κάνει παπάδες για να γίνει αποδεκτός.
Ακόμη και μόνο σωστές κινήσεις να έκανε, προσωπικά θα αισθανόμουν καλύτερα εάν σήμερα είχαμε ένα μεγάλο προπονητικό όνομα στη διαχείριση του μπατζετ των μεταγραφών και στο χτίσιμο της ομάδας που θα "χτυπήσει" την είσοδο στους ομίλους του τσ.λ.
Μακάρι να τα καταφέρει ο Δώνης. Θα είναι μια νέα σελίδα για τον ΠΑΟΚ αλλά και το τέλος της αμφισβήτησής του.
Μα το προβλημα paokmono δεν ειναι οτι ο Δωνης δεν ειναι αποδεκτος απο μερικους. Βεβαιως και να απαιτουμε να κανει παπαδες.
Το θεμα ειναι οτι μερικοι αρνουντε να του δωσουν καν την ευκαιρια να δειξει αν μπορει η οχι.
Το θεμα ειναι οτι μερικοι αρνουντε να του δωσουν καν την ευκαιρια να δειξει αν μπορει η οχι.
Δηλαδή ο ΠΑΟΚ πήρε έναν προπονητή για να του δώσει την ευκαρεία να δείξει αν μπορεί ή όχι να σταθεί σε μεγάλη ομάδα?
Δεν ξέρω. Μπορεί.
Σίγουρα τον πήρε, πάντως, για να πετύχει κάποιους στόχους και την σούμα την κάνουν στο τέλος.
Σίγουρα τον πήρε, πάντως, για να πετύχει κάποιους στόχους και την σούμα την κάνουν στο τέλος.
Οχι, δεν εννοω αυτο. Δεν ειμαι υπερ των πειραματισμων. Καταρχην, ΟΤΑΝ πηρε ο ΠΑΟΚ τον Δωνη ητανε η καλυτερη λυση που υπηρχε.dimbar έγραψε:Δηλαδή ο ΠΑΟΚ πήρε έναν προπονητή για να του δώσει την ευκαρεία να δείξει αν μπορεί ή όχι να σταθεί σε μεγάλη ομάδα?
Απλα μερικοι θελουν να τον κρινουν χωρις να του δωσουν καν την ευκαιρεια να δουλεψει. Και φυσικα δε σου ζηταω να πεφτει ο ΠΑΟΚ και εσυ να κανεις υπομονη. Αλλα ο ΠΑΟΚ ειναι ακριβως εκει που πρεπει να ειναι ΑΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Αρα και ο προπονητης εφοσον εχει την ομαδα εκει που πρεπει να ειναι δεν κερδιζει ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ δηλαδη την ευκαιρεια να φανει η δουλεια του? Δηλαδη και εφοσον θεωρουμε οτι θα ερθουν καλοι παικτες το καολκαιρι το αργοτερο μεχρι τα μεσα της επομενης χρονιας.
Το θες να ΣΚΙΣΕΙΣ τον Δωνη, ΟΧΙ να τον κριτικαρεις η να μην τον θεοποιησεις, σημενει οτι ειτε θεωρεις οτι ο ΠΑΟΚ θα επρεπε να ειναι πιο πανω (να παρει πρωταθλημα δηλαδη) η το να παιζει μπαλαρα. Και τα δυο ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ πρεπει να εισαι απο αλλο πλανητη για να τα περιμενεις.
Θεωρώ τον ΠΑΟΚ μεγάλη ομάδα και σαν τέτοια θεωρώ ότι θα πρέπει να έχει μεγάλο προπονητή!
-
Και παμε τωρα στο ζουμι της κουβεντας : τι θεωρεις "μεγαλο προπονητη";
Κατι σε Σαντος, Μπολονι, Βαλβερδε, Κουπερ ; γιατι για τον καθενα υπαρχουν πολλα να πει κανεις, και οι περισσοτεροι στις χωρες τους τουλαχιστον δεν θεωρουνται "μεγαλοι" προπονητες.
Γενικα το θεμα ειναι περιεργο. Με εξαιρεση ελαχιστους παγκοσμιως, οι υπολοιποι ειναι μαλλον θεμα χημειας και φιλοδοξιων, παρα γνωσεων και βιογραφικου.
Κατι σε Σαντος, Μπολονι, Βαλβερδε, Κουπερ ; γιατι για τον καθενα υπαρχουν πολλα να πει κανεις, και οι περισσοτεροι στις χωρες τους τουλαχιστον δεν θεωρουνται "μεγαλοι" προπονητες.
Γενικα το θεμα ειναι περιεργο. Με εξαιρεση ελαχιστους παγκοσμιως, οι υπολοιποι ειναι μαλλον θεμα χημειας και φιλοδοξιων, παρα γνωσεων και βιογραφικου.