moican4 έγραψε:Στάμι,
16 αγωνιστική και μιλάς για αρχή του πρωταθλήματος..
Πες μου σε ποια παιχνίδια θυμάσαι να είναι εξαιρετικός λοιπόν ο Ρομπέρ...
Λογικά δεν θα πρέπει να είναι σε παραπάνω από τα μισά για να επιμένει?
Όσο για το ποιον να βάλει ας το πω ξανά γιατί από τον Οκτώβριο αυτό λέω, τον Σταφυλίδη ούτε Γεωργιάδη ούτε τίποτα...Σιγά το αριστερό εξτρέμ τον Ρομπέρ..
Σου ζήτησα να μου πεις με ονόματα ΠΟΙΟΙ παίκτες έδιωξαν τον Μπόλονι αφού τα ξέρεις καλά όπως λες..
Άσε τώρα τα μισόλογα, δεν καταλαβαίνω από προετοιμασίες , αλλαγές κτλ..
Πες ποιοι παίκτες..
Αφού διάβασα ότι με Σάντος και με Μπόλονι δεν βλέπαμε μπάλα, ενώ τώρα τρίβουμε τα μάτια μας, αποχωρώ από το τόπικ γιατί τα επιχειρήματά μου τελείωσαν..
1) Κόλλησες με τον Ρομπέρ. Δεν είπα ότι ήταν εξαιρετικός...αλλά καλός (όχι βέβαια χθες). Γιατί ο Λαζάρ μέχρι το γκολ ήταν καλός; Ό Ιρλανδός; Ξεκόλλα με τον Ρομπέρ.
2) Σου είπα τους παίκτες. Δεν είναι μισόλογα. Έχω αναφερθεί και παλαιότερα στα περιστατικά αυτά. Αφού έχεις και εσύ άκρες όπως λες...ρώτα να μάθεις και μετά τα ξαναλέμε.
3) Δεν είπα πουθενά ότι τρίβουμε τα μάτια μας...μπερδεύεσαι. Ξέχασες τις αλλαγές του Σάντος στο 85' ενώ χάναμε 1-0. Ο Σάντος για μένα ήταν καλός και εργατικός προπονητής και έγινε μεγάλος μπολιαζόμενος με παοκτσήδικη (επιθετικογενή) νοοτροπία. Τον δε Μπόλονι τον ενδιέφεραι μόνο η προσωπική προβολή και κυρίως...η μαρμίτα.