Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Rizla έγραψε:To ματς γυρισε λογω της ποιοτικης διαφορας των παιχτων και λογω του οτι ο Πανθραξ επαιζε με 10.
Αν οπως λες δεν δεχονται να χασουν,εξηγησε μου το αποτελεσμα με το τσιρκο του Ροτσα...
Lefis aν ειναι να μας βγαζει φασεις ο Πανθρακικος και να εχουμε ιδια κατοχη με ομαδες που ειναι 5-10 σκαλια πιο κατω με προπονητες Δερμιτζοχαβους και Παρασχοτσιωληδες παω πασο...
Επαναλαμβανομαι πραγμα που δεν το θελω.
Δειτε το ματς με το γαυρο στο καραιταβλι οταν κερδισαμε 0-1 με τον Εντινιο.Εκεινο κυριοι ειναι ποδοσφαιρο.
Συγκρινεται αυτο το ματς με οποιοδηποτε ματς του φετινου ΠΑΟΚ ακομα και μετα τις μεταγραφες που θα κανουμε.

Για τα ματς του Μπολονι δεν μιλαω για ευνοητους λογους.
Ας κερδιζει ο ΠΑΟΚ και ας γκρινιαζω εγω για την μπαλα που παιζουμε...

Εσύ,θυμάσαι να έχουμε στην πλειοψηφία των εκτός έδρας αγώνων την κατοχή της μπάλας και να μη μας βγάζουν φάσεις ομάδες επιπέδου Πανθρακικού,π.χ. τα τελευταία 5 χρόνια;Εγώ δε θυμάμαι κάτι τέτοιο.

Στον αγώνα που αναφέρεις,κάναμε μία από τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες ποδοσφαιρικά εμφανίσεις μας όλων των εποχών (για'μένα),στα παιχνίδια μας στην Αθήνα.
Αυτή η εμφάνιση όμως,δεν αποτελούσε κανόνα.
Επίσης,έγινε από μία ομάδα πολύ ακριβότερη από τη σημερινή,που είχε δουλέψει ήδη 1.5-2 χρόνια με τον προπονητή της,ο οποίος βρισκόταν στην ομάδα επί 2.5 χρόνια.
Τέλος,ο gayros εκείνης της χρονιάς,ήταν (ίσως) ο λιγότερο καλός gayros των τελευταίων 10 και βάλε ετών.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Αμα αρχισω και παραθετω ματς απο αλλες χρονιες που παιξαμε ΙΔΑΝΙΚΑ θα μεινουμε εδω περα.
Ατελειωτη λιστα.

Φετος μονο με τον ρουλη της β ειδαμε μπαλα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

shark4 έγραψε:
DC έγραψε:με το ξεμάτιαγμα και τα Θεοφάνεια βρισκόμαστε στην 2η θέση;

Oxi 100% αλλα παιζουν πολυ σοβαρο λογο .... :D

Αρα μετα τη Μεγάλη εβδομάδα ,με την Ανάσταση το σηκώνουμε? :D
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

stami paoktsis έγραψε:
moican4 έγραψε:Ρε σταμι ΠΑΟΚτσή, έχεις πρόβλημα με τον Μπόλονι όποτε γράφεις σε αυτόν αναφέρεσαι αλλά ρε φίλε όταν δεν ξέρεις κάποια πράγματα, μην τα γράφεις ή τουλάχιστον γράψε τον σκοπό που τα γράφεις...στο έχω ξαναπεί...

Ναι τον Μπόλονι τον έδιωξαν οι παίκτες, και συγκεκριμένα ο Ρομπερ με τον Γιάννου....

ΥΓ.Μέχρι την ισοφάριση του Λαζάρ δεν υπήρχε ΠΑΟΚ. Γιόμα, σέντρα, τουρλουμπούκι και άγιος ο Θέος..
Στο 1-3 και ενώ οι αντίπαλοι είχαν "πεθάνει" αλλάζαμε πασούλες...

1) ΝΑΙ...μπορεί να έχω πρόβλημα με τον τέως προπονητή του ΠΑΟΚ, δυστυχώς εσύ βγάζεις εμπάθεια με τον νυν προπονητή του ΠΑΟΚ.
2) Μάλλον γνωρίζω πολλά περισσότερα από εσένα μέσα από τον ΠΑΟΚ και με διάκριση θα γράφω όποτε θέλω και μπορώ και για όσο μου το επιτρέπεις εσύ (αφού είσαι και διαχειριστής του forum).
3) Ο σκοπός μου είναι το καλό του ΠΑΟΚ όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ ή απλά η κουβέντα.
4) Όσο για ποιος έδιωξε τον Μπόλονι σίγουρα ΔΕΝ είναι οι παίκτες που αναφέρεις.

Υ.Γ.1. Να με συγχωρέσεις που δεν γράφω στο forum όποτε εσύ κρίνεις, αλλά ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν μου το επέτρεπε.

Για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ρομπέρ που βγάζει μάτια μπαίνει και βγαίνει σαν πρώτη αλλαγή.
Και το χειρότερο για ένα ημίχρονο σερνόμασταν, από αριστερά δεν υπήρχε παίκτης και στο Β ημίχρονο τον ξεκινάει!!!
Χαμπάρι δεν πήρε ή μάλλον άλλον αγώνα έβλεπε από τον πάγκο..

Αφού λοιπόν γνωρίζεις, πες ΠΟΙΟΙ παίκτες έδιωξαν τον Μπόλονι να μάθουμε και εμείς οι άσχετοι...
Με ονόματα...
Και κάτι ακόμα που από τα παραπάνω κατάλαβες ότι θα σου λέω να γράφεις όποτε θέλω εγώ και για όσο το επιτρέπω στο φόρουμ?

ΥΓ. Επειδή δεν το διατύπωσα σωστά στο Β ημίχρονο, από το 45 μέχρι την ισοφάριση στο 70΄, θυμήστε μου μια ευκαιρία, μία φάση...
Του πρώτου ημιχρόνου, τις ξέρω...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μοικαν η απαντησ ειναι καμια,,,και αν ο λαζαρ δεν το παιρνε απανω του σημερα θα χαμε μαχες...
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

Να νικάς με ανατροπή , εκτός έδρας , με 1-4
Να έχεις την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα
Ν έχεις την δεύτερη καλύτερη επίθεση
Να έχεις την καλύτερη συγκομιδή βαθμών της τελευταίας 10τίας
Να έχεις 18 !!!! τελικές προσπάθειες στο τελευταίο σου παιχνίδι

Κ ακόμη να γκρινιάζεις .....
Ε η ο Δώνης είναι super εξωφρενικά τυχερός ή είναι ικανός ....Προσωπικά ας πάω τσουλου και ας μην μπορώ να εξηγήσω στο παιδί μου τι σύστημα παίζω (εδώ είναι που για πρώτη φορά συμφωνώ με τον μοικάνό :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: )
υ.γ : Το κύπελλο δεν μου λέει απολύτως τίποτα , μόνο το σεντονι ...ούτε καν η δεύτερη θέση στα play off ....
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Σήμερα που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της χρυσής μπάλας πρώτος προπονητής βγήκε ο Ντελ Μπόσκε και κατόπιν ο Μουρίνιο με τον Γκουαρντιόλα. Ιδιομορφία αυτού του τριγώνου είναι οτι οι μεν Μουρίνιο/Γκουαρντιόλα προπονούν ο καθένας την μισή εθνική Ισπανίας και ο Ντελ Μπόσκε και τα δυο μισά. Και οι τρεις με τεράστιες επιτυχίες.

Ερώτηση απλή και αφελής. Γιατί είναι ο Ντελ Μπόσκε καλύτερος από τους άλλους 2 ; ή έστω, γιατί είναι ΦΕΤΟΣ καλύτερος ;

Απ' την στιγμή που ΚΑΙ οι τρεις έχουν τεράστιες επιτυχίες δεν τίθεται θέμα να πεις "γιατί ο τάδε πήρε κούπες". Και οι τρεις δεν έχουν αφήσει κούπα για κούπα ασήκωτη. Επομένως τι περισσεύει ;

ΥΓ : ΔΕΝ είναι καθόλου οφ τόπικ. Εφόσον κάποιος μπορεί (με άνεση όπως βλέπω κιόλας) να λέει οτι ο Μπόλονι είναι καλύτερος/χειρότερος από τον Δώνη/Δερμιτζάκη/Χάβο κτλ η παραπάνω ερώτηση θα είναι παιχνιδάκι για αυτόν.

ΥΓ2 : εγώ στην παραπάνω ερώτηση ΔΕΝ ξέρω να απαντήσω. Το λέω ΣΟΒΑΡΑ.
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

MANIAKOS έγραψε:Μοικαν η απαντησ ειναι καμια,,,και αν ο λαζαρ δεν το παιρνε απανω του σημερα θα χαμε μαχες...

Από το 45-70 είναι 25 λεπτά ......
Γιατί δεν λες ότι στο πρώτο είχες 7 τελικές από τις οποίες οι 4 κλασσικές ;;;;
Αλλά είπαμε όταν βάζεις γκολ είσαι τυχερός
Όταν δεν βάζεις γκολ φταίει ο προπονητής
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

tera12tera έγραψε:Ε η ο Δώνης είναι super εξωφρενικά τυχερός ή είναι ικανός

Η αλήθεια ειναι κάπου στη μέση.

Προσωπικά ας πάω τσουλου και ας μην μπορώ να εξηγήσω στο παιδί μου τι σύστημα παίζω

:shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
stami paoktsis

Δημοσίευση από stami paoktsis »

moican4 έγραψε:
stami paoktsis έγραψε:
moican4 έγραψε:Ρε σταμι ΠΑΟΚτσή, έχεις πρόβλημα με τον Μπόλονι όποτε γράφεις σε αυτόν αναφέρεσαι αλλά ρε φίλε όταν δεν ξέρεις κάποια πράγματα, μην τα γράφεις ή τουλάχιστον γράψε τον σκοπό που τα γράφεις...στο έχω ξαναπεί...

Ναι τον Μπόλονι τον έδιωξαν οι παίκτες, και συγκεκριμένα ο Ρομπερ με τον Γιάννου....

ΥΓ.Μέχρι την ισοφάριση του Λαζάρ δεν υπήρχε ΠΑΟΚ. Γιόμα, σέντρα, τουρλουμπούκι και άγιος ο Θέος..
Στο 1-3 και ενώ οι αντίπαλοι είχαν "πεθάνει" αλλάζαμε πασούλες...

1) ΝΑΙ...μπορεί να έχω πρόβλημα με τον τέως προπονητή του ΠΑΟΚ, δυστυχώς εσύ βγάζεις εμπάθεια με τον νυν προπονητή του ΠΑΟΚ.
2) Μάλλον γνωρίζω πολλά περισσότερα από εσένα μέσα από τον ΠΑΟΚ και με διάκριση θα γράφω όποτε θέλω και μπορώ και για όσο μου το επιτρέπεις εσύ (αφού είσαι και διαχειριστής του forum).
3) Ο σκοπός μου είναι το καλό του ΠΑΟΚ όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ ή απλά η κουβέντα.
4) Όσο για ποιος έδιωξε τον Μπόλονι σίγουρα ΔΕΝ είναι οι παίκτες που αναφέρεις.

Υ.Γ.1. Να με συγχωρέσεις που δεν γράφω στο forum όποτε εσύ κρίνεις, αλλά ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν μου το επέτρεπε.

Για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ρομπέρ που βγάζει μάτια μπαίνει και βγαίνει σαν πρώτη αλλαγή.
Και το χειρότερο για ένα ημίχρονο σερνόμασταν, από αριστερά δεν υπήρχε παίκτης και στο Β ημίχρονο τον ξεκινάει!!!
Χαμπάρι δεν πήρε ή μάλλον άλλον αγώνα έβλεπε από τον πάγκο..

Αφού λοιπόν γνωρίζεις, πες ΠΟΙΟΙ παίκτες έδιωξαν τον Μπόλονι να μάθουμε και εμείς οι άσχετοι...
Με ονόματα...
Και κάτι ακόμα που από τα παραπάνω κατάλαβες ότι θα σου λέω να γράφεις όποτε θέλω εγώ και για όσο το επιτρέπω στο φόρουμ?

ΥΓ. Επειδή δεν το διατύπωσα σωστά στο Β ημίχρονο, από το 45 μέχρι την ισοφάριση στο 70΄, θυμήστε μου μια ευκαιρία, μία φάση...
Του πρώτου ημιχρόνου, τις ξέρω...

1) Ας θυμηθούμε ότι ο Ρομπέρ έκανε στην αρχή του πρωταθλήματος και καλά παιχνίδια. Σίγουρα δεν ήταν καλός αλλά ποιον να βάλει αριστερά;
2) Ποιός έδιωξε τον Μπόλονι; Αυτός που του τα έχωσε από την προετοιμασία (γιατί δεν ανεχόταν να του κάνουν τον έξυπνο) και αυτός που τον έβαζε αλλαγή και στον 85 για καθυστέρηση και σπάσιμο (τέως ποδοσφαιριστής νυν προπονητής)
3) "...όποτε γράφεις σε αυτόν αναφέρεσαι..." Τι να κάνω γράφω όποτε μπορώ (ίσως εγώ το εξέλαβα λάθος).
4) Επί Σάντος και Μπόλονι βλέπαμε καλύτερο ποδόσφαιρο (εξαιρώντας προσωπικές ενέργειες του Βιερίνια); Θα μας τρελάνετε;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

tera12tera έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Μοικαν η απαντησ ειναι καμια,,,και αν ο λαζαρ δεν το παιρνε απανω του σημερα θα χαμε μαχες...

Από το 45-70 είναι 25 λεπτά ......
Γιατί δεν λες ότι στο πρώτο είχες 7 τελικές από τις οποίες οι 4 κλασσικές ;;;;
Αλλά είπαμε όταν βάζεις γκολ είσαι τυχερός
Όταν δεν βάζεις γκολ φταίει ο προπονητής

σωατος εισαι σε αυτο...εως να φαμε γκολ απο το 1ο και μετα ημασταν καλοι...απο το 45 εως την ισοφαριση ημασταν αθλιοι ομως..
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Στάμι,
16 αγωνιστική και μιλάς για αρχή του πρωταθλήματος..
Πες μου σε ποια παιχνίδια θυμάσαι να είναι εξαιρετικός λοιπόν ο Ρομπέρ...
Λογικά δεν θα πρέπει να είναι σε παραπάνω από τα μισά για να επιμένει?
Όσο για το ποιον να βάλει ας το πω ξανά γιατί από τον Οκτώβριο αυτό λέω, τον Σταφυλίδη ούτε Γεωργιάδη ούτε τίποτα...Σιγά το αριστερό εξτρέμ τον Ρομπέρ..

Σου ζήτησα να μου πεις με ονόματα ΠΟΙΟΙ παίκτες έδιωξαν τον Μπόλονι αφού τα ξέρεις καλά όπως λες..
Άσε τώρα τα μισόλογα, δεν καταλαβαίνω από προετοιμασίες , αλλαγές κτλ..
Πες ποιοι παίκτες..

Αφού διάβασα ότι με Σάντος και με Μπόλονι δεν βλέπαμε μπάλα, ενώ τώρα τρίβουμε τα μάτια μας, αποχωρώ από το τόπικ γιατί τα επιχειρήματά μου τελείωσαν..
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

moican4 έγραψε:Στάμι,
Αφού διάβασα ότι με Σάντος και με Μπόλονι δεν βλέπαμε μπάλα, ενώ τώρα τρίβουμε τα μάτια μας, αποχωρώ από το τόπικ γιατί τα επιχειρήματά μου τελείωσαν..

Πλακα κανεις;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

stami paoktsis έγραψε:4) Επί Σάντος και Μπόλονι βλέπαμε καλύτερο ποδόσφαιρο (εξαιρώντας προσωπικές ενέργειες του Βιερίνια); Θα μας τρελάνετε;

Η όποια αξιοπιστία είχαν τα λεγόμενα σου μόλις αυτοπυροβολήθηκε.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

ΟΥΥΦΦΦΦΦΦ!!!! Και νόμιζα ότι εγώ είχα κώλυμα με τον Δώνη... (Το έχω ήδη παραδεχθεί και έχω εξηγήσει τους λόγους της αρχικής προκατάληψής μου)! Ευτυχώς υπάρχουν και χειρότερα !!!! Στάμι με έκανες να ξαλαφρώσω λίγο από ενοχές!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”