Rizla έγραψε:To ματς γυρισε λογω της ποιοτικης διαφορας των παιχτων και λογω του οτι ο Πανθραξ επαιζε με 10.
Αν οπως λες δεν δεχονται να χασουν,εξηγησε μου το αποτελεσμα με το τσιρκο του Ροτσα...
Lefis aν ειναι να μας βγαζει φασεις ο Πανθρακικος και να εχουμε ιδια κατοχη με ομαδες που ειναι 5-10 σκαλια πιο κατω με προπονητες Δερμιτζοχαβους και Παρασχοτσιωληδες παω πασο...
Επαναλαμβανομαι πραγμα που δεν το θελω.
Δειτε το ματς με το γαυρο στο καραιταβλι οταν κερδισαμε 0-1 με τον Εντινιο.Εκεινο κυριοι ειναι ποδοσφαιρο.
Συγκρινεται αυτο το ματς με οποιοδηποτε ματς του φετινου ΠΑΟΚ ακομα και μετα τις μεταγραφες που θα κανουμε.
Για τα ματς του Μπολονι δεν μιλαω για ευνοητους λογους.
Ας κερδιζει ο ΠΑΟΚ και ας γκρινιαζω εγω για την μπαλα που παιζουμε...
Εσύ,θυμάσαι να έχουμε στην πλειοψηφία των εκτός έδρας αγώνων την κατοχή της μπάλας και να μη μας βγάζουν φάσεις ομάδες επιπέδου Πανθρακικού,π.χ. τα τελευταία 5 χρόνια;Εγώ δε θυμάμαι κάτι τέτοιο.
Στον αγώνα που αναφέρεις,κάναμε μία από τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες ποδοσφαιρικά εμφανίσεις μας όλων των εποχών (για'μένα),στα παιχνίδια μας στην Αθήνα.
Αυτή η εμφάνιση όμως,δεν αποτελούσε κανόνα.
Επίσης,έγινε από μία ομάδα πολύ ακριβότερη από τη σημερινή,που είχε δουλέψει ήδη 1.5-2 χρόνια με τον προπονητή της,ο οποίος βρισκόταν στην ομάδα επί 2.5 χρόνια.
Τέλος,ο gayros εκείνης της χρονιάς,ήταν (ίσως) ο λιγότερο καλός gayros των τελευταίων 10 και βάλε ετών.