Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
stami paoktsis

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από stami paoktsis »

moican4 έγραψε:Ρε σταμι ΠΑΟΚτσή, έχεις πρόβλημα με τον Μπόλονι όποτε γράφεις σε αυτόν αναφέρεσαι αλλά ρε φίλε όταν δεν ξέρεις κάποια πράγματα, μην τα γράφεις ή τουλάχιστον γράψε τον σκοπό που τα γράφεις...στο έχω ξαναπεί...

Ναι τον Μπόλονι τον έδιωξαν οι παίκτες, και συγκεκριμένα ο Ρομπερ με τον Γιάννου....

ΥΓ.Μέχρι την ισοφάριση του Λαζάρ δεν υπήρχε ΠΑΟΚ. Γιόμα, σέντρα, τουρλουμπούκι και άγιος ο Θέος..
Στο 1-3 και ενώ οι αντίπαλοι είχαν "πεθάνει" αλλάζαμε πασούλες...
1) ΝΑΙ...μπορεί να έχω πρόβλημα με τον τέως προπονητή του ΠΑΟΚ, δυστυχώς εσύ βγάζεις εμπάθεια με τον νυν προπονητή του ΠΑΟΚ.
2) Μάλλον γνωρίζω πολλά περισσότερα από εσένα μέσα από τον ΠΑΟΚ και με διάκριση θα γράφω όποτε θέλω και μπορώ και για όσο μου το επιτρέπεις εσύ (αφού είσαι και διαχειριστής του forum).
3) Ο σκοπός μου είναι το καλό του ΠΑΟΚ όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ ή απλά η κουβέντα.
4) Όσο για ποιος έδιωξε τον Μπόλονι σίγουρα ΔΕΝ είναι οι παίκτες που αναφέρεις.

Υ.Γ.1. Να με συγχωρέσεις που δεν γράφω στο forum όποτε εσύ κρίνεις, αλλά ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν μου το επέτρεπε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stami paoktsis την Δευ 07 Ιαν 2013, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Sera και Despernado, απλα συμφωνουμε οτι διαφωνουμε.

1. Εγω βλεπω μια προσπαθεια για πιεση ψηλα, τουλαχιστον πολυ περισσοτερο απο οτι στο παρελθον. Να το πω απλα: βλεπω τον Κλαους και το Σαλπι να πιεζουν τα αντιπαλα στοπερ εξω απο την περιοχη τους και οχι να ειναι στο κεντρο οπως ηταν ο Μουσλι π.χ.
2. Συνεργασιες με διδυμα η και με τρεις παικτες δε βλεπετε; μα τα μισα γκολ εχουν μπει απο σεντρα του Λινο (κυριως). Λιγα ανεβασματα κανουν τα μπακ μας; Δηλ τα γκολ χτες τι ηταν; του Κλαους με την ΑΕΚ; με το γαυρο; με το σκουληκι;ολα απο ελευθερη σεντρα του μπακ.
3. Στο θεμα της αμυντικης λειτουργιας, λεω οτι με μετριους παικτες, εχουμε ενα καλο συνολικο αμυντικο αποτελεσμα. Στην αρχη ειχαμε εκτεθει πολλες φορες ( κυριως απο στημενα), τωρα ειμαστε καπως καλυτερα. Βοηθαει η αλληλοκαλυψη στο κεντρο, τα τρεξιματα του Κατσε, ο Χακομπο, ολα μαζι, δεν ξερω. Γεγονος ειναι οτι δεχομαστε λιγες φασεις ( και δεν θα μεινω στο στατιστικο κομματι, που ειναι και θεμα συγκυριων). Ειμαστε στο επιπεδο Σαντος; OXI. Αλλα δεν ειμαστε και χαλια.
4. Οταν συζηταμε για κατοχη, τη στιγμη που σε ολα τα ματς ειμαστε στο 70%, κακως συζηταμε. Η κατοχη μας ειναι πολλες φορες ανουσια, αλλα υπαρχει.
5. Transition. Μπορειτε να μου θυμησετε ποσα γκολ εχουμε φαει απο αντεπιθεση αντιπαλου; θυμαμαι μονο με το γαυρο.
6. Νομιζω ειναι ακαιρη πλεον η καραμελα με το χαμηλο επιπεδο των αλλων. Οσο επεσε το επιπεδο των αλλων, τοσο επεσε και το δικο μας, εκτος αν εχουμε κανα Βιερι, Κοντρερας, Μουσλι, Ιβιτς και εσχατως Γκαρσια και δε το βλεπω. Ετσι κι αλλιως τοσα χρονια δεν ειδα κανενα γαυρο η βαζελο να λεει το ιδιο, οταν εγω επαιζα με Γιασεμακη, Κουτση κτλ.
Αν μιλατε για την Ευρωπη, συμφωνω. Απαραδεκτος αποκλεισμος απο χωριο. Τελος. Ας το ξεπλυνει στη συνεχεια.
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Φίλε μου εγω θα σημφωνήσω με Ντεσπεράντο και Σέρα που τα 2 του τελευταία ποστ με βρίσκουν σύμφωνο 100% απλά να προσθέσω ότι τα στοιχεία που γράφεις εγώ προσωπικά θεωρώ ότι υπήρχαν και παλιότερα η κατοχή, το καλό πασινγκ γκέιμ(που φέτος δεν το βλέπω και τόσο) και η σωστή ανάπτυξη απ τα άκρα ήταν και πέρσι τα καλά χαρακτηριστικά της ομάδας και μάλιστα πολύ πιο δουλεμένα απ ότι τώρα. Όσο για την πίεση ψηλά αφομοιώθηκε στην ομάδα με Σάντος και συνεχίστηκε με όλους τους κόουτς πλην κάποια ματς με Χάβο. Η καλή αμυντική λειτουργία χάθηκε από πέρσι και φέτος δεν βρέθηκε απλά εκει για μένα το θέμα είναι και οι μονάδες. Στα του ματς ας μην είμαστε απολύτοι. Δε λέω ότι παίξαμε και απίστευτα αλλά δεν ήταν και άσχημη εμφάνιση. Σαφώς καλύτερη πάντως από το έκτρωμα που βλέπουμε συνήθως και εννοείτε πως και το αριθμητικό πλεονέκτημα έπαιξε ρόλο
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Εγω θυμαμαι επι Σαντος ( που τον πηγαινα κιολας) ολη την ομαδα πισω απο τη σεντρα, το σεντερ φορ αποκομμενο να πιεζει καπου εκει στο κεντρο, και αν κλεψουμε τη μπαλα, εχει ο Θεος..το επιθετικο πλανο ηταν, αργο, στρωτο ποδοσφαιρο και στημενα. Δεν θυμαμαι καθολου κατοχη, ουτε φυσικα πιεση ψηλα.
Ο πρωτος που προσπαθησε να το αλλαξει αυτο ηταν ο Μπολονι, και γι αυτο ειδαμε καποια πολυ καλα ματς στην αρχη ( οταν ειχε παιχτες και ορεξη), αλλα και κατι τραγικα κενα στην αμυνα. Μετα, υπο την πιεση του αποτελεσματος, την γυρισε την πλακα και επαιξε σε ολο το δευτερο γυρο την ομαδα πισω και αντεπιθεσεις, με αποτελεσμα καποια μεγαλα ματς εκτος εδρας ( Τοτεναμ, βαζελος, κουλα) αλλα και πολλα τραγικα αποτελεσματα εντος , γιατι δεν μπορουσε να διασπασει καμια αμυνα. Το τελικο αποτελεσμα, περιττο να πω, δεν τον δικαιωσε, παρολο που ηταν καλος προπονητης.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Σε ό,τι αφορά το πλάνο του Σάντος, εγώ θυμάμαι ταμπούρι και με τον Παναρκαδικό και αν κάτσει καμιά αντεπίθεση, η ρέντα του Βλάνταν ή το πουλί του κοντρέρας, είμαστε οκ.
Να 'ναι καλά ο άνθρωπος και ας μας έστειλαν οι καρδούλες.

Σε ό,τι αφορά την κατοχή, ανούσια ξεανούσια, όταν έχεις την μπάλα στα πόδια σου για το 70% του αγώνα, αυτό σημαίνει ότι σε αυτά τα 70% ο αντίπαλος ΔΕΝ κάνει το παιχνίδι του άρα ΔΕΝ σε κάνει και φάσεις. Τόσο απλά.

Όταν και ΑΝ με το καλό, ζυγίσουν καλύτερα τις σέντρες τους τα μπακ μας, τότε θα έχουμε και περισσότερες τελικές και τα πράματα θα πάνε καλύτερα. :)
Βάλτε και τις (αναμενόμενες) πάσες του Πάμπλο και του Κατσούρ μαζί με ένα ξεψάρωμα του Κάτσε ....
Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.
Ένα-δυο εξτρεμάκια καλά να είχαμε ....
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Θα συμφωνήσω σε αυτό που λες DC για την κατοχή. Νομίζω ότι είναι το Νο 1 αμυντικό μας όπλο.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, γίνεται να κάνεις 60-70% κατοχή κρατώντας απλά την μπάλα μεταξύ των αμυντικών και του τερματοφύλακά σου; Δεν πρέπει κάποια στιγμή να κλέψεις και καμμιά μπάλα από τον αντίπαλο; Και αν ο αντίπαλος σου δίνει τον χώρο για ανούσια κατοχή γιατί το κάνει; Για να έρθει το ματς 0-0;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

xrisitsapa έγραψε:Εγω θυμαμαι επι Σαντος ( που τον πηγαινα κιολας) ολη την ομαδα πισω απο τη σεντρα, το σεντερ φορ αποκομμενο να πιεζει καπου εκει στο κεντρο, και αν κλεψουμε τη μπαλα, εχει ο Θεος..το επιθετικο πλανο ηταν, αργο, στρωτο ποδοσφαιρο και στημενα. Δεν θυμαμαι καθολου κατοχη, ουτε φυσικα πιεση ψηλα.
Ο πρωτος που προσπαθησε να το αλλαξει αυτο ηταν ο Μπολονι, και γι αυτο ειδαμε καποια πολυ καλα ματς στην αρχη ( οταν ειχε παιχτες και ορεξη), αλλα και κατι τραγικα κενα στην αμυνα. Μετα, υπο την πιεση του αποτελεσματος, την γυρισε την πλακα και επαιξε σε ολο το δευτερο γυρο την ομαδα πισω και αντεπιθεσεις, με αποτελεσμα καποια μεγαλα ματς εκτος εδρας ( Τοτεναμ, βαζελος, κουλα) αλλα και πολλα τραγικα αποτελεσματα εντος , γιατι δεν μπορουσε να διασπασει καμια αμυνα. Το τελικο αποτελεσμα, περιττο να πω, δεν τον δικαιωσε, παρολο που ηταν καλος προπονητης.
αν αυτο θυμασαι απο την ομαδα του σαντος θα σου προτεινα να κατεβασεις και να δεις το ματς με τον γκει το 0-1 με ιβιτς, εκει θα καταλαβεις τι εστει πασιγκ γκειμ, ορθολογικος τροπος αναπτυξης και σωστες παγιδες στο χωρο του κεντρου ωστε να γινει το κλέψιμο
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

+1926 στον ντεσπεραντο
ABOLEYTOI έγραψε:Θα συμφωνήσω σε αυτό που λες DC για την κατοχή. Νομίζω ότι είναι το Νο 1 αμυντικό μας όπλο.

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, γίνεται να κάνεις 60-70% κατοχή κρατώντας απλά την μπάλα μεταξύ των αμυντικών και του τερματοφύλακά σου; Δεν πρέπει κάποια στιγμή να κλέψεις και καμμιά μπάλα από τον αντίπαλο; Και αν ο αντίπαλος σου δίνει τον χώρο για ανούσια κατοχή γιατί το κάνει; Για να έρθει το ματς 0-0;
δηλαδη ο ανθρακικος και ο καθε ανθρακικος της σουπερ κλικας τι θα θελει να ζητησει απο ενα ματς απεναντι σε ΠΑΟΚ και γκευ??το 0-0 για αρχη και αν μπορεσει να κλεψει το ματσακι...αν ειναι να εχω τετοια κατοχη προτιμω αυτη του 40 που ειχε γραψει και ενα παληκαρι... 8-)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

ABOLEYTOI έγραψε:Θα συμφωνήσω σε αυτό που λες DC για την κατοχή. Νομίζω ότι είναι το Νο 1 αμυντικό μας όπλο.

32 κλεψίματα είχαμε εχθές αλλά και πάλι, ποια μπάλα να κλέψεις όταν ο αντίπαλος ΔΕΝ την έχει στην κατοχή του; :)
Anyway, ας βαφτίσουμε, στην τελική, "πλάνο" αυτήν την "ανούσια" κατοχή, για να μη μας ζαλίζουν κάποιοι με την "έλλειψη πλάνου" του Δώνη. :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Η Κατοχη σαν νουμεροο δε λεει κτ ..πρεπει να τη χωρισεις σε κομματια ου γηπεδου π.χ αν τη χωρισουμε σε 3 μερη...στο 3ο τριτο (στην εστια τους δλδ) εκει ειμαστε αθλιοι.....Στο κομματι αυτο θελει δουλεια τοσο στην τακτικη αυτοματισμοι-οβερλαπ πλ μπακ, κρυφοι φορ τα χαφ σου κλπ κλπ(υστερουμε) και ατομικο ταλεντο (υστερουμε ακομα περισσοτερο)..

Γενικα οι μικροτερες μας αφηνουν να χουμε κατοχη και να ψαχνουν αντεπιθεσεις...αυτο το καναν παλια μονο μικρες ομαδες ..πλεον οι περισσοτερες και οι μεγαλες ετσι παιζουν..

Για το ποδοσφαιρο Σαντος που λετε κπ σιγμη παιζαμε πραγματικα ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο...εξαιρετικος ΠΑΟΚ τακτικα και ατομικα που του λειπαν 2 3 παικτες για να το σηκωσει...και κπ αλλα :mrgreen: :twisted:

ΟΣΟ για Δωνη η χρονια κρινεται στα πλει οφ οπου οι διαφορες θα ναι ελαχιστες...και χωρις ιππικο τα πραγματα δυσκολα
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Άρα καταλήγουμε ότι είμαστε μια άμπαλη και ατάλαντη ομάδα, που με το ξεμάτιαγμα και τα Θεοφάνεια βρισκόμαστε στην 2η θέση;
Αυτό σημαίνει ότι άμα μας ευλογίσει και ο Ιερώνυμος, το πρωτάθλημα το έχουμε μαρς. :D
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

desperando έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:Εγω θυμαμαι επι Σαντος ( που τον πηγαινα κιολας) ολη την ομαδα πισω απο τη σεντρα, το σεντερ φορ αποκομμενο να πιεζει καπου εκει στο κεντρο, και αν κλεψουμε τη μπαλα, εχει ο Θεος..το επιθετικο πλανο ηταν, αργο, στρωτο ποδοσφαιρο και στημενα. Δεν θυμαμαι καθολου κατοχη, ουτε φυσικα πιεση ψηλα.
αν αυτο θυμασαι απο την ομαδα του σαντος θα σου προτεινα να κατεβασεις και να δεις το ματς με τον γκει το 0-1 με ιβιτς, εκει θα καταλαβεις τι εστει πασιγκ γκειμ, ορθολογικος τροπος αναπτυξης και σωστες παγιδες στο χωρο του κεντρου ωστε να γινει το κλέψιμο
Επεισης μπορεις να κατεβασεις και το 0-1 με edinho.. :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

shark4 έγραψε:Με εξαιρεση το γκολ του Λαζαρ , που ηταν 100% προσωπικη ενεργεια , και το κλεψιμο του Σαλπι , τα αλλα 3 γκολ ηταν αποτελεσμα ισαριθμων ευστοχων σεντρων .... Κατα το κοινως λεγομενον " γιομες".... 3 στα 3....Ευστοχια 100 %. ....

Μεγαλη γιορτη για την Χριστιανοσυνη τα Θεοφανεια.... 8-)
Εγώ από όταν ξεκίνησα να παρακολουθώ ποδόσφαιρο,γνωρίζω ότι ''γιόμες'' χαρακτηρίζονται οι μακρινές μπαλιές από την άμυνα στην επίθεση,που έχουν ελάχιστες πιθανότητες να βρουν συμπαίκτη,λόγω υπεραριθμίας των αντιπάλων σε αυτό το μέρος του αγωνιστικού χώρου.

Το ότι οι σέντρες,που στη συγκεκριμένη περίπτωση προέρχονται και από οργανωμένες προσπάθειες,ονομάζονται γιόμες,πρώτη φορά το ''ακούω''.
lefis έγραψε:στο βωμο του να σκισουμε τον δωνη κοντευουμε να καταργησουμε τα παντα. καντε τουλαχιστον υπομονη σε καμμια ηττα να του τα χωσετε. και μιλαμε για το χθεσινο ματς που ο αντιπαλος δεν σου εκανε τιποτα μια φαση η οποία αφου το θελετε φταιει ο κατσικας αποκλειστικά. αλλα αν το ετρωγες θα εφταιγε ο δωνης.... στο ατομικό λαθος φταιει ο δώνης στην ατομική προσπάθεια δεν εχει μερίδιο "ευθύνης"....
Αυτό βλέπω κι εγώ,lefis.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

DC έγραψε:με το ξεμάτιαγμα και τα Θεοφάνεια βρισκόμαστε στην 2η θέση;

Oxi 100% αλλα παιζουν πολυ σοβαρο λογο .... :D
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

:lol: :lol: