25.Costin Lazăr
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 25.Costin Lazăr
α ρε κουφαλα εισαι πολυ ρουμανος, μολις ηρθε ο κατσουρ και η θεση στην 11καδα πλεον δεν ειναι σιγουρη εκανες την καλυτερη σου φετινη εμφανιση, ουτε ενα πουλημα της μπαλας και το γκολ που εβαλες ηταν μεγαλης κλασης. συνέχισε ετσι
- john4serres
εμφανιση σημερα που θυμισε το καλοκαιρι στο Οσλο...
ελπιζω να συνεχισεις ετσι , μπορεις !
ελπιζω να συνεχισεις ετσι , μπορεις !
- kataramenos5
Λές?desperando έγραψε:α ρε κουφαλα εισαι πολυ ρουμανος, μολις ηρθε ο κατσουρ και η θεση στην 11καδα πλεον δεν ειναι σιγουρη εκανες την καλυτερη σου φετινη εμφανιση, ουτε ενα πουλημα της μπαλας και το γκολ που εβαλες ηταν μεγαλης κλασης. συνέχισε ετσι
εβαλες γκολαρα αλλα στον νεο ΠΑΟΚ δεν εχεις θεση, εισαι ενα φαντασμα εμφανιζεσαι αραια και που,,,,,
Το τι σου έσουρα σήμερα μέχρι το γκολ σου δε λέγεται! Γιατί κακά τα ψέμματα μέχρι εκείνο το σημείο δεν βλεπόσουν όπως και στα περισσότερα φετινά ματς.
Και με το γκολ σου με εκνεύρισες ακόμα περισσότερο γιατί ενώ ξέρεις τόσα καντάρια μπάλα ρε μπαγλαμά σέρνεσαι μονίμως! Τι διάολο έπαθες φέτος?
Άντε πάρε τα πάνω σου επιτέλους, έστω και αν είναι λόγω κατσούρ που είπαν τα παιδιά.

Και με το γκολ σου με εκνεύρισες ακόμα περισσότερο γιατί ενώ ξέρεις τόσα καντάρια μπάλα ρε μπαγλαμά σέρνεσαι μονίμως! Τι διάολο έπαθες φέτος?

Άντε πάρε τα πάνω σου επιτέλους, έστω και αν είναι λόγω κατσούρ που είπαν τα παιδιά.

-
Λεω μηπως .. τον χαραμιζουμε που τον βαζουμε να παιζει τοσο πισω? Θα τον ηθελα πιο μπροστα.. κατι μεταξυ 8 - 10 και οχι 6αρι.
- sourmenetes
- Moderator
Αμα θυμασαι περυσι πηγε πιο μπροστα αλλα δεν μπορεσε να αποδωσει..
Ειναι παιχταρα αλλα δεν ξερω τι εχει παθει φετος.
Μηπως δε γουσταρει που δεν εχει παμπλο????

Ειναι παιχταρα αλλα δεν ξερω τι εχει παθει φετος.
Μηπως δε γουσταρει που δεν εχει παμπλο????

Εσύ το λες για πλάκα, εγώ το λέω σοβαρά. Έχει βγάλει ένα εξάμηνο χωρίς να έχει δίπλα, πίσω ή μπροστά ΕΝΑΝ άνθρωπο που να μπορεί να αλλάξει παιχνίδι, να βγάλει μια 30άρα μπαλιά ακριβείας, να πανικοβάλλει τον αντίπαλο, να του σπάσει το κοντινό πρέσινγκ. Αν μπορούσε να το κάνει ο ίδιος ΚΑΙ αυτό, θα έπαιζε στην πριμέρα.sourmenetes έγραψε: Μηπως δε γουσταρει που δεν εχει παμπλο????![]()
![]()
![]()
![]()
Με την είσοδο του Κατσουράνη, απελευθερώθηκε.
ΥΓ: Τί γκολάρα έβαλες ρε τρελέ;
Καλά νταξ, με την είσοδο του Κατσουράνη επίσης:
έπεσε ο πληθωρισμός,
πέτυχε η μάνα μου τα σουτζουκάκια
και έκανε διπλό τόλουπ με τριπλή κωλοτούμπα ο Μητσοτάκης..
Άκους εκεί, απελευθερώθηκε ο Λάζαρ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!
έπεσε ο πληθωρισμός,
πέτυχε η μάνα μου τα σουτζουκάκια
και έκανε διπλό τόλουπ με τριπλή κωλοτούμπα ο Μητσοτάκης..
Άκους εκεί, απελευθερώθηκε ο Λάζαρ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!
Ακριβώς το ίδιο θα έγραφα, αν χθες, αντί του Κατσουράνη έμπαινε (και ήταν έτοιμος) ο Γκαρσία.
Τότε όμως είμαι σίγουρος ότι δεν θα σχολίαζες.
Ενημερωτικά: Ο πληθωρισμός έπαψε να αποτελεί σημαντικό πρόβλημα εδώ και μια δεκαετία. Πιο σημαντικό είναι η ανεργία.
Η μάνα σου (όπως και όλες οι μανάδες της γης) φαντάζομαι ότι φτιάχνει τέλεια σουτζουκάκια.
Ο Μητσοτάκης το προσπάθησε προχτές, αλλά για κακή του τύχη έπεσε, έσπασε το ισχίο και θα μείνει εκτός προπονήσεων τουλάχιστον δύο μήνες.
Διάβασε τί έγραψα και πες μου ποιός άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ βγάζει την 30άρα μπαλιά. Ο πληθωρισμός ή ο Μητσοτάκης;
Τότε όμως είμαι σίγουρος ότι δεν θα σχολίαζες.
Ενημερωτικά: Ο πληθωρισμός έπαψε να αποτελεί σημαντικό πρόβλημα εδώ και μια δεκαετία. Πιο σημαντικό είναι η ανεργία.
Η μάνα σου (όπως και όλες οι μανάδες της γης) φαντάζομαι ότι φτιάχνει τέλεια σουτζουκάκια.
Ο Μητσοτάκης το προσπάθησε προχτές, αλλά για κακή του τύχη έπεσε, έσπασε το ισχίο και θα μείνει εκτός προπονήσεων τουλάχιστον δύο μήνες.
Διάβασε τί έγραψα και πες μου ποιός άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ βγάζει την 30άρα μπαλιά. Ο πληθωρισμός ή ο Μητσοτάκης;
- sourmenetes
- Moderator
Εγω το εχω πει και αλλες φορες...stephanos έγραψε:Εσύ το λες για πλάκα, εγώ το λέω σοβαρά. Έχει βγάλει ένα εξάμηνο χωρίς να έχει δίπλα, πίσω ή μπροστά ΕΝΑΝ άνθρωπο που να μπορεί να αλλάξει παιχνίδι, να βγάλει μια 30άρα μπαλιά ακριβείας, να πανικοβάλλει τον αντίπαλο, να του σπάσει το κοντινό πρέσινγκ. Αν μπορούσε να το κάνει ο ίδιος ΚΑΙ αυτό, θα έπαιζε στην πριμέρα.sourmenetes έγραψε: Μηπως δε γουσταρει που δεν εχει παμπλο????![]()
![]()
![]()
![]()
Με την είσοδο του Κατσουράνη, απελευθερώθηκε.
ΥΓ: Τί γκολάρα έβαλες ρε τρελέ;
Ο λαζαρ αναλωνεται φετος κυριως στο να κυνηγαει πιο πολυ στην αμυνα και δημιουργικα πεφτει..Οπως λες εσυ που συμφωνω και εγω οτι ειναι αλλο να εχεις διπλα τον παμπλο και αλλο να εχεις τον κατσε.Οπως και οτι ειναι αλλο να σου κατεβαζει την μπαλα απο την αμυνα ο μαλεζας και αλλο ο βιβιαν ή ο κουμαλο.
Επομενως θελω να τον δουμε με κατσουρανη και ενα σωστο σεντερ μπακ.
O κωστακης για να σου δωσει πραγματα.. πρεπει να τον εχεις φρεσκαδουρα.
Σε διαφορετικη περιπτωση θολωνει και γινετε ο χειροτερος παιχτης.
Το λαθος που πιστευω οτι κανουμε.. ειναι οτι αντι να τον εχουμε μπροστα ( 2 απο πισω του για την βρωμικη δουλεια) τον βαζουμε να κανει χαμαλουκα με αποτελεσμα να φτυνει πνευμονι και να μην μπορει να βοηθησει ουτε μπροστα.
Οχι στο αμυντικο χαφ λαζαρ.. ΝΑΙ στο επιθετικο χαφ λαζαρ!
Σε διαφορετικη περιπτωση θολωνει και γινετε ο χειροτερος παιχτης.
Το λαθος που πιστευω οτι κανουμε.. ειναι οτι αντι να τον εχουμε μπροστα ( 2 απο πισω του για την βρωμικη δουλεια) τον βαζουμε να κανει χαμαλουκα με αποτελεσμα να φτυνει πνευμονι και να μην μπορει να βοηθησει ουτε μπροστα.
Οχι στο αμυντικο χαφ λαζαρ.. ΝΑΙ στο επιθετικο χαφ λαζαρ!