Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
- stavrospgr
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
http://www.naftemporiki.gr/sports/story?id=2269932
Η Βόλφσμπουργκ έχωσε άλλα 7 εκατομμύρια για μεταγραφή... Έχετε παίχτες ρε κουφάλες, δώστε τον Αντελίνο δανεικό!!!
Η Βόλφσμπουργκ έχωσε άλλα 7 εκατομμύρια για μεταγραφή... Έχετε παίχτες ρε κουφάλες, δώστε τον Αντελίνο δανεικό!!!
- pagotatzis
Ναι παρουσιάστηκε ο perisic
Δόθηκαν δανεικοι οι παρκ(Fürth) και russ (Frankfurt )
Εχουν αλά πολλή μεγάλο ρόστερ !
30 και βάλε παίχτες !
Δόθηκαν δανεικοι οι παρκ(Fürth) και russ (Frankfurt )
Εχουν αλά πολλή μεγάλο ρόστερ !
30 και βάλε παίχτες !
- DigitalFan
Eλπίζω να ανακοινωθει τουλαχιστον ενας εκ των Lazovic, Βιεϊρίνια ή Sildenfeld εντός την εβδομάδας...!
- stavrospgr
http://www.facebook.com/profile.php?id=100004974398854
Δείτε τη δήλωση πριν 6 ώρες... Είναι αληθινό το προφίλ ή είναι μούφα; Πολύ καλό για να είναι αληθινό....
Δείτε τη δήλωση πριν 6 ώρες... Είναι αληθινό το προφίλ ή είναι μούφα; Πολύ καλό για να είναι αληθινό....
- stavrospgr
Θα μπω να τους κράξω... thanks φίλεkarlat85 έγραψε:καρα ψευτικο,προχθες το δημιουργησε
- Dark_Shadow
Kαι μόνο να δεις ότι όλοι οι φίλοι του είναι Ελληνες καταλαβαίνεις ότι είναι ψεύτικο 
Γιατί η πλειοψηφία των μεταγραφικών στόχων που ακούστηκαν μέχρι τώρα, δεν είναι ελεύθεροι παίχτες;
Γιατί ξαφνικά "επιμένουμε" να δώσουμε λεφτά σε ομάδες;
Γιατί ξαφνικά "επιμένουμε" να δώσουμε λεφτά σε ομάδες;
ενταξει η μετεγ περιοδος το γεναρη ειναι δυσκολη,,αν εννοεις βεβαια για καλοκαιρι δεν ξερω.
Αμα κλεισεις σε καμια ομαδα, πες με να ερθω και εγω, εξελιξιμος ειμαι ακομαRoMaN έγραψε:Κι εγώ ελεύθερος είμαι, εξελίξιμος και φθηνός! Με 15.000 το χρόνο έρχομαι! Και θα ματώνω τη φανέλα κτλ..
Ο Βύντρα θα ζητήσει τα 15πλάσια και δεν έχει περιθώρια εξέλιξης...
Πειτε μου οτι δεν κλεινουμε τον κροατη γιατι περιμενουμε τον Βυντρα να παιξει στο κεντρο της αμυνας.Δεν θα το αντεξω,Κουμαλο συγνωμη σε αγαπαμε ακομη...
Παιδιά, επειδή τραβάω ζόρια τελευταία, άμα δείτε ότι χρειάζεστε και κανέναν έξωφυλαρούχα ή κανένα αριστερό φαρμακείο, φωνάξτε κι εμένα.adamroxas έγραψε:Αμα κλεισεις σε καμια ομαδα, πες με να ερθω και εγω, εξελιξιμος ειμαι ακομαRoMaN έγραψε:Κι εγώ ελεύθερος είμαι, εξελίξιμος και φθηνός! Με 15.000 το χρόνο έρχομαι! Και θα ματώνω τη φανέλα κτλ..
Ο Βύντρα θα ζητήσει τα 15πλάσια και δεν έχει περιθώρια εξέλιξης...![]()
![]()
Εξελιγμένος τούμπανος είμαι.
joshua έγραψε:Πειτε μου οτι δεν κλεινουμε τον κροατη γιατι περιμενουμε τον Βυντρα να παιξει στο κεντρο της αμυνας.Δεν θα το αντεξω,Κουμαλο συγνωμη σε αγαπαμε ακομη...
η μεγαλυτερη πλακα ειναι η παραθεση δηλωσεων προπονητων κλπ για τον παιχτη...ρε σεις για το βυντρα μιλαμε ημαρτον τοσα χρονια ξερουμε ποιος ειναι...απο εκει και περα αλλοι τον γουσταρουν παιχτικα αλλοι οχι... :ugeek:
υγ και ο μπαλαφας αθλητικος και αλτικος και φιλοτιμος και τα παντα ειναι...καλως να επιστρεψει το παιδι ειναι και σε καλη ηλικια...
ο βυντρα σαν δ μπακ και μονον με καλυπτει....καλη μεταγγραφη αν γινει...εχει οτι πρεπει να χει ενας συγχρονος μπακ δυνατος γρηγορος ανεβαινει..μπαλα δεν ξερει αλλα δεν πειραζει..