Πανθρακικός-Π.Α.Ο.Κ. 6/1, 17:15 NS2 & HD2
- trel@menos
Re: Πανθρακικός-Π.Α.Ο.Κ. 6/1, 17:15 NS2 & HD2
νταξει παλευουμε με νυχια και με δοντια να το χασουμε το ματσακι. 0 τελικες στην εστια αυτοι αλλα το καρφωσαμε μονοι το γκολακι. και μπροστα εχουμε χασει τα κερατα μας.
πιστευω γυριζει αλλα φοβαμαι το ταμπουρι.
πιστευω γυριζει αλλα φοβαμαι το ταμπουρι.
1) γαμώ τον πυρετό μου μέσα, γιατί να μην είμαι κομοτηνή
2) η φάση του 12' περίπου, αλλάζει τη ροή όλου του παιχνιδιού
3) η πιο συνηθισμένη φράση του εκφωνητή "ο ρομπέρ δε θα καταφέρει να κάνει το κοντρόλ"
4) κάθε πατέρας ΠΑΟΚΤΖΗΣ ε? θα τα πούμε
5) κοντέ φύγε από τη ζωή μας επιτέλους
6) δίνει 3 λεπτά καθυστερήσεων, όταν η κόκκινη πήρε 5 λεπτά και ο βαιρουα ήταν κάτω άλλα 2
2) η φάση του 12' περίπου, αλλάζει τη ροή όλου του παιχνιδιού
3) η πιο συνηθισμένη φράση του εκφωνητή "ο ρομπέρ δε θα καταφέρει να κάνει το κοντρόλ"
4) κάθε πατέρας ΠΑΟΚΤΖΗΣ ε? θα τα πούμε
5) κοντέ φύγε από τη ζωή μας επιτέλους
6) δίνει 3 λεπτά καθυστερήσεων, όταν η κόκκινη πήρε 5 λεπτά και ο βαιρουα ήταν κάτω άλλα 2
- Μπαρκαρούτσος
- efthimis_paok
Αλλαγη Ρομπερ με Σταφ κ τον Λινο στα χαφ μεχρι να γυρισει το ματσ
Οχι και έτσι ρε καρντάση!!!! Και εγώ θέλω πραγματικό προπονητή που θα κάνει τον ΠΑΟΚ ομάδα και όχι πειραματόζωο αλλά όχι "πάση θυσία"!!!xlebouras έγραψε:Θελω να χασουμε για να παρουμε παιχτες
Ρε Καρχαρια δεν σε ειπα να κανεις τις δεησεις?Βασιστηκες στα θεοφανεια?
Προλαβαινεις να κανεις ενα ταματακι τωρα στο ημιχρονο?
Αντε μπας και το γυρισουμε γιατι δεν μας βλεπω καλα...
ΥΓ:
Σαλπι βαλε 2γκολ ή φωναξε τον Λουκα γρηγορα γιατι καποιοι εχουν αγριες διαθεσεις...
Προλαβαινεις να κανεις ενα ταματακι τωρα στο ημιχρονο?
Αντε μπας και το γυρισουμε γιατι δεν μας βλεπω καλα...
ΥΓ:
Σαλπι βαλε 2γκολ ή φωναξε τον Λουκα γρηγορα γιατι καποιοι εχουν αγριες διαθεσεις...

Μας έχει επηρεάσει η διακοπή.Photis έγραψε:Η λέξη που περιγράφει απόλυτα την κατάσταση στην ομάδα μας: ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΡΙΟ!
Τώρα το τι βλέπετε και σας φταίει από τον Πανθρακικό δεν ξέρω. Εγώ βλέπω μιαν ομάδα πολύ άσχετη και μια που είναι καναβάλι γιατί δεν μπορεί να κερδίσει μια ομάδα άχρηστη.Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
PS.Ποδόσφαιρό ολκής ο ΠΑΟΚ κ.Δώνη. Αλλά ξέχασα θες παικταράδες.Για τον Ρομπέρ τα ξαναείπαμε.

- DigitalFan
Χλεμπουρα σωστο και το δικο σου σκεπτικο.. Και εμενα μου περασε απο το μυαλο αυτο... Αλλά, που ξέρεις; Μπορεί και να προλαβαινουμε τον γαυρο στο νιμα... Οπότε δεν πρέπει να χάσουμε κανενα βαθμο! Με Λαζοβιτς, Βιειρινια και Σιλντενφελντ κανεις το απολυτο των νικών χαλλλαρα...
- sourmenetes
- Moderator
Τι αλλο θα ακουσουμε...???xlebouras έγραψε:Θελω να χασουμε για να παρουμε παιχτες
Απορω μερικες φορες...
-
αλλοιμονο μας αν ο μεταγραφικος σχεδιασμος της ομαδας εξαρταται απο την εκβαση ενος ματς πρωταθληματοςxlebouras έγραψε:Θελω να χασουμε για να παρουμε παιχτες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vlachodeutsch την Κυρ 06 Ιαν 2013, 18:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απαραδεκτη για την κλαση του...GI4NNEN4 έγραψε:Μόλις ξαναείδα την εκτέλεση του Σάλπι. Κακή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rizla την Κυρ 06 Ιαν 2013, 18:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- DigitalFan
Δεν εννοουσε πιστευω αυτο ο φιλος... Απλά λεει οτι αν νικαμε ολα τα ματς εφησιχαζομαστε...
Υπομονή παίδες..με Schildenfeld, Lazovic, Lucas και Κατσουράνη σε φόρμα θα τα παίρνουμε αυτά τα παιχνίδια.