Πανθρακικός-Π.Α.Ο.Κ. 6/1, 17:15 NS2 & HD2
Re: Πανθρακικός-Π.Α.Ο.Κ. 6/1, 17:15 NS2 & HD2
Γ@μω το κωλοχώρι σας γενίτσαροι. Καθε πατέρας ΠΑΟΚτσής φωνάζουν τα μ@λακισμένα. Προκαλέστε να δούμε τι θα καταλάβετε.
- efthimis_paok
Διακοπη συμβολαιου στον Ρομπερ απο το ημιχρονο.Την αγανακτηση μου μεσα.
+1926che4 έγραψε:Που πάμε με ρομπεν των δασών έλεος ρε δωνη έλεος
Σφιζει απο ταλεντο αυτη η ομαδα,πρεπει να παρουμε τον βυντρα να βοηθησει με τα ανεβασματα του...
joshua έγραψε:Σφιζει απο ταλεντο αυτη η ομαδα,πρεπει να παρουμε τον βυντρα να βοηθησει με τα ανεβασματα του...

Η λέξη που περιγράφει απόλυτα την κατάσταση στην ομάδα μας: ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΡΙΟ!
Τώρα το τι βλέπετε και σας φταίει από τον Πανθρακικό δεν ξέρω. Εγώ βλέπω μιαν ομάδα πολύ άσχετη και μια που είναι καναβάλι γιατί δεν μπορεί να κερδίσει μια ομάδα άχρηστη.Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
PS.Ποδόσφαιρό ολκής ο ΠΑΟΚ κ.Δώνη. Αλλά ξέχασα θες παικταράδες.Για τον Ρομπέρ τα ξαναείπαμε.

Τώρα το τι βλέπετε και σας φταίει από τον Πανθρακικό δεν ξέρω. Εγώ βλέπω μιαν ομάδα πολύ άσχετη και μια που είναι καναβάλι γιατί δεν μπορεί να κερδίσει μια ομάδα άχρηστη.Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
PS.Ποδόσφαιρό ολκής ο ΠΑΟΚ κ.Δώνη. Αλλά ξέχασα θες παικταράδες.Για τον Ρομπέρ τα ξαναείπαμε.

ο λορενς παντως μου φαινεται ηρθε για το nightlife στη θεσσαλονικη και οχι να παιξει μπαλα....πορεια μουσλιμοβιτς διαγραφει μου φαινεται και αυτος και φαινεται μετα απο καθε ματς
ο ρομπερ των δασων οντως κανει για πρωταγιστη low budget ταινιας του ομωνυμου τιτλου...
γενικα η ομαδα παιζει μετρια,ωστοσο εστω και με αυτην την εμφανιση επρεπε το σκορ να ταν υπερ μας...υπαρχει θαρρω μια μεγαλη δοση γκινιας στο σημερινο ματσακι....
τεσπα,πιστευω θα το παρουμε στο δευτερο ημιχρονο με επιστροφη γεωργιαδη στις καλες εμφανισεις(τον εχει στην αποστολη αν δε κανω λαθος,ε?)
ο ρομπερ των δασων οντως κανει για πρωταγιστη low budget ταινιας του ομωνυμου τιτλου...
γενικα η ομαδα παιζει μετρια,ωστοσο εστω και με αυτην την εμφανιση επρεπε το σκορ να ταν υπερ μας...υπαρχει θαρρω μια μεγαλη δοση γκινιας στο σημερινο ματσακι....
τεσπα,πιστευω θα το παρουμε στο δευτερο ημιχρονο με επιστροφη γεωργιαδη στις καλες εμφανισεις(τον εχει στην αποστολη αν δε κανω λαθος,ε?)
- DigitalFan
Αντικειμενικα, ο Κάτσε είναι ο καλύτερος παίκτης στο γηπεδο... Ολο το παιχνιδι περναει απο τα ποδια του και εχει κανει 4,5 κοψιματα σε αντεπιθεσεις! Κρίμα για το αυτογκολ... Αν και θα του κάνει καλο! Χρειαζονται και αυτα για να ψηθει... Το ματς μονο αμα μας παει πολυ στραβα δεν θα γυρισει...
ΥΓ: Δώνη βαλε Κατσουρανη στην θεση του λαζαρ και Σταφυλιδη αντι για Ρομπερ... Με Λινο στα χαφ...
ΥΓ: Δώνη βαλε Κατσουρανη στην θεση του λαζαρ και Σταφυλιδη αντι για Ρομπερ... Με Λινο στα χαφ...