Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
arrwstos

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από arrwstos »

ΣΗΜΕΡΑ, παίχτη σαν τον Βύντρα δεν έχεις. Αν τον αποκτήσεις κάνεις ένα βήμα παραπάνω (έστω και μικρό).

ΥΓ. Αν πιστεύεις ότι έχεις ονόμασέ τον μου και πες μου σε τι υπερτερεί αλλά και σε τι υστερεί από τον Λουκά. Αναφέρομαι στους αμφισβητίες του.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Kai μονο που θα βριζουν αυτον αντι για τον Σαλπι εμενα μου κανει... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Μερικά λόγια από τον πρώην προπονητή του Βύντρα Τεν Κάτε σε συνέντευξη τον Μάιο του 2010.

-Δεχτήκατε έντονη κριτική και για την επιμονή σας στον Βύντρα, τον MVP όπως αποδείχτηκε τελικά.

Με κατηγόρησαν, πράγματι. Και σεις απαντήσατε ήδη. Όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό, γινόταν έντονη κριτική για τον παίκτη και δεν καταλάβαινα γιατί. Από τις προπονήσεις έβλεπα ότι μπορούσε να παίζει σε διαφορετικές θέσεις, δεξιά, αριστερά, στο κέντρο της άμυνας, ότι είναι καλός και ποιοτικός παίκτης. Ο κόσμος δυσανασχετούσε, άνθρωποι της διοίκησης, δεν θα πω ονόματα, με μεγάλη θέση στο κλαμπ, μου έλεγαν να μην τον χρησιμοποιώ! Και είπα, τι είναι αυτά; Δεν καταλάβαινα γιατί το έλεγαν αυτό.

- Μπορεί να θεωρούσαν ότι υπήρχε κάποιος καλύτερος...

Τίποτα, νόμιζαν ότι είμαι μεθυσμένος ή τρελός για να με κλείσουν στο τρελοκομείο όταν τους έλεγα ότι είναι ο καλύτερος αμυντικός που έχουμε. Χρειαζόταν πάντα να τον υπερασπίζομαι. Είμαι τόσο χαρούμενος που όλοι είδαν τελικά ότι είναι ένας καλός παίκτης. Αυτό είναι, νομίζω, η απόδειξη αυτού που πίστευα. Όπως και για άλλα πράγματα απεδείχθη ότι είχα κάνει το σωστό.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.contra.gr/Archive/ContraFiles/article1063318.ece
Από τη αγγλικη σελίδα του wikipedia για τον παίκτη:
After Panathinaikos' head coach Henk ten Cate sacked, gave an interview in a Greek sports web site and he asked "If you get hired by a big european club which player from Panathinaikos F.C. would you recommend to your new club?" and his answer was "Only one! Loukas Vyntra. He can play either as a defensive midfielder and right or left back, he can also play as a centre back, he is quick, he has good aerial abilities, with a good technique for a defender, he is good in tactics. What else can a manager ask from him? He has a tough mind because he plays many years under continuous, unfair criticism".
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

arrwstos έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ, παίχτη σαν τον Βύντρα δεν έχεις. Αν τον αποκτήσεις κάνεις ένα βήμα παραπάνω (έστω και μικρό).

ΥΓ. Αν πιστεύεις ότι έχεις ονόμασέ τον μου και πες μου σε τι υπερτερεί αλλά και σε τι υστερεί από τον Λουκά. Αναφέρομαι στους αμφισβητίες του.
Στον σημερινό ΠΑΟΚ χωράει άνετα στον σημερινο έτσι ;

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

στον σημερινο παοκ χωραει ανετα ο βυντρα,το θεμα ειναι ομως οτι χτιζουμε τον αυριανο παοκ η συντηρουμε τον σημερινο? γιατι αντε δεκτο το να παρεις κατσουρανη βυντρα για να εχεις καποιες παρα πανω λυσεις,αλλα αν αυτες ειναι οι "μεγαλες" προσθηκες σου στην μεταγραφικη περιοδο,τοτε ο σαββιδης κινειται προς λαθος κατευθυνση!

το να παιρναμε 2-3 βασικους παικτες(οχι απαραιτητα μεγαλα ονοματα) και να παιρναμε και εναν κατσουρανοβυντρα δε θα ταν καθολου ασχημο,ωστοσο μεχρι στιγμης αυτο δε γινεται...
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Δημοσίευση από nick_shortjohn »

Σούργελο

[youtube]Sdd_6oNLvtk[/youtube]
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

eorptol έγραψε:
arrwstos έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ, παίχτη σαν τον Βύντρα δεν έχεις. Αν τον αποκτήσεις κάνεις ένα βήμα παραπάνω (έστω και μικρό).

Στον σημερινό ΠΑΟΚ χωράει άνετα στον σημερινο έτσι ;

Στον σημερινό φίλε eorptol. Ο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι δεν έχει τον Βύντρα ούτε για ball boy. Αλλά ένα ένα τα βήματα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σωστά

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μια χαρα ειναι ο βυντρα αθλητικο μπακ που παιζει ολη την πλευρα ...τεχνικα 0 αλλα δ μπακ ειναι...ναι που και που κανει τις λεγομενες βυντριες αλλα ειναι π καλος για μενα..με 300 παρα ειναι μια χαρα...αν μπορουσαμε βεβαια σκονδρα ακομα καλυτερα λογω προοπτικων αλλα και ο λουκας ειναι μια χαρα..

ΥΓ μια χαρα τα παει ο ξοφλημενος καρα ε??
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

μια ανασα απο βιερινια! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αυτόν τον κολοβό θέλετε κάποιοι;το παιδί είναι για γέλια αστείος ποδοσφαιριστής.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

μετριος σημερα αλλα ειναι καλο παιχτακι..
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

desperando έγραψε:αυτόν τον κολοβό θέλετε κάποιοι;το παιδί είναι για γέλια αστείος ποδοσφαιριστής.
λάθος κάνεις ντέσπε. θα το δεις στο μέλλον
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Αυτήν την ώρα παίζει η Wolfsburg φιλικό (τουρνουά )
με besiktas στο ντουμπαι !
Βασικός ο βιερινια αλά και παίχτες σαν τον Madlung
Που αν θυμάμαι ήταν στη περίφημη λίστα
αποχώρησης !
Δεν ξέρω αν είναι θετικό η αρνητικό !
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

με τη σημερινη εμφγανιση εδωσε ελπιδες ο βιβιαν οποτε για μενα εως το καλοκαιρι ΔΕΝ θελουμε αλλο σεντερ μπακ κι ας κλεισουν απο τωρα σεντερμπακαρα για το καλοκαιρι και αν ο βιβιαν βγει καλος τον κραταμε για τριτο/
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”