Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Στα πράσινα ο Ντίνας
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα γίνει ο Θανάσης Ντίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός θα μετακομίσει το καλοκαίρι ως ελεύθερος από την Παναχαϊκή.
Δεν εχω αποψη για τον παικτη αλλα μια μεταγγραφη απο τη β την πρωτη καλη χρονια σαντος μας εδωσε τεραστιες λυσεις..μιλωντας για αναστασακο...οποτε ειμαι υπερ εξυπνων αγορων μεε συγκεκριμενο ρολο..
''Για τον Νιγηριανό άσο μίλησε στο "ΦΩΣ" ο προπονητής του, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι είναι μία ανάσα από την απόκτηση του.
"Γνωρίζω επειδή ξέρω ότι ο παίκτης είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και τελικά εκεί θα καταλήξει, μπορώ να πω τούτο: Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχασε μία χρυσή ευκαιρία να εντάξει στο δυναμικό του έναν πολύτιμο ποδοσφαιριστή με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης.''
Μου φαίνεται περίεργο όταν ένας προπονητής αναφέρεται κατ' αρχήν σε όσα κατά τη γνώμη του θα χάσει αυτός που χάνει έναν παίτη και κατά δεύτερο σε όσα θα κερδίσει εκείνος που μάλλον θα τον αποκτήσει. Πόσο δε, όταν ο Καλαιτζίδης παραχωρεί συνέντευξη σε εφημερίδα του γαύρου και κυρίως, δεν ερωτάται για τον ΠΑΟΚ, αλλά το κάνει αυτοβούλως.
Επιτρέψτε μου, να το θεωρώ απολύτως ύποπτο και κάρφωμα ...
Για να το κάνω πενηνταράκια, με ποιόν τρόπο θα μπορούσε να ''κινητοποιήσει'' ο Καλαιτζίδης τον ΠΑΟΚ αν -λέω αν- ήθελε να αποκομίσει περισσότερα η ομάδα του?
Μα δίνοντας φυσικά συνέντευξη σε εφημερίδα φιλικά προσκέιμνενη στην άλλη ομάδα που διαθέτει χρήμα, διαφημίζοντας τα προσόντα του παίκτη! Κι' αφού ο Ολαιτάν -όπως λέει ο Καλαιτζίδης- είναι κοντά στο γαύρο -οπότε έχει εξασφαλιστεί τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του- τι τον κόφτει ότι χάνει ο ΠΑΟΚ? Ε?
Από τον Λευτέρη Δουκα νομίζω ότι έχουν κάποια βάση τα σχόλια του ως προς τις τοποθετήσεις τελευταία του καλαιτζιδη
Οπως ολα δειχνουν δε θα ξανακουσουμε για τσακα.
Κριμα..
Να ναι καλα παντως οι ανθρωποι, με προσφεραν πολυ γελιο, αλλα πεχτυκε και καζουρα στους βαζελους που δε φανταζεστε
H AEK θα σωθει και η σωτηρια θα ερθει εξ ανατολας(βλεπε China)... :ugeek:
Ο χρονικος οριζοντας μες τον οποιο θα επελθει η λυτρωσις ανερχεται σε 3 τερμινα. :ugeek: