Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
xrisitsapa

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Συμφωνω. Κι εμενα με ψηνει ο Σισοκο, αν και δεν νομιζω οτι θα προχωρησει κατι.
Παντως με ΚΑτσουρανη- Σκονδρα- Λουκας ειμαι πολυ ικανοποιημενος, γιατι μας βλεπω να κανουμε περιπατο στα play off. Και το καλοκαιρι τα καλυτερα ερχονται

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !! ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ !!
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Πότε τέθηκε θέμα Σισσοκό?
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Παιδιά δεν βγήκε τίποτα για Σισσοκό,αλλά είπα εγώ επειδή η Βόλσμπουργκ λέει ότι τον πουλάει με 500 χιλιάρικα και πρόκειται για παίκτη που ξεχωρίζει στο Ελληνικό πρωτάθλημα,ότι θα ήταν έξυπνο να κάνουμε κίνηση αφού μιλάμε και για άλλους με τους λύκους.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Απορώ γιατί ασχολείστε με τον Sissoko. Από πουθενά δεν προκύπτει οτι ενδιαφερόμαστε. Η κουβέντα του Άλοφς ήταν για να πάρει (φαντάζομαι ξανά) το μήνυμα ο ΠΑΟ, και για να μην έχουν δικαιολογίες απέναντι στους οπαδούς τους ("μας ζητούσαν τον ουρανό με τ' άστρα" κτλ). Τώρα αν προκύψει και άλλος ενδιαφερόμενος, για τα λυκόπουλα είναι το καλό όχι για μας μιας και θα ΑΝΕΒΕΙ η τιμή του παίκτη. Δεν νομίζω οτι θα μπει ο Τσιστιάκοφ σε τέτοιο παιχνίδι. Αν μιλούσαμε για άλλες ομάδες με τις οποίες είχε πάρε δώσε από τις προηγούμενες δουλειές του, να έλεγα ναι. Αλλά τα λυκόπουλα ούτε που τα ήξερε. Πόσο γρήγορα πια "δικτυώθηκε" εκεί και τους κάνει και χάρες ; χλωμό.

Όλο το ζουμί είναι η υπόθεση με τον Ολαϊτάν και την (όπως φαίνεται) απώλειά του. Έχει ΠΟΛΥ ψωμί η υπόθεση αυτή. Ειδικά όταν βλέπω τον Κόλκα να κατηγορεί (γιατί ουσιαστικά αυτό κάνει) την ...Γκοντσάρεβα και τον Μαυροφρύδη για το ότι χάθηκε ο παίκτης εμένα προσωπικά περισσότερο τα φίδια με ζώνουν παρά ησυχάζω. Και φυσικά ΔΕΝ αναφέρομαι στον παίκτη. Καλός είναι σίγουρα. Ε και ; άλλοι δεν υπάρχουν ;

Έτσι τα βλέπω εγώ εκ του μακρόθεν μιας και σχέση ή πληροφόρηση εκ των έσω ΔΕΝ έχω. Και δεν νομίζω οτι κάνω λάθος. ΜΑΚΑΡΙ, αλλά δεν το νομίζω.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

2 μετωπα λες αντζελχαρτ?....Τεσπα τα χει ξαναπει ο συγκεκριμενος αρδ...και καλα ειναι να κοψουν τις δικαιολογιες και το γλειψιμο......
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Πάντως αλλιώς ξεκινήσαμε για τις μεταγραφές και αλλιώς ... γι αλλόύ κινήσαμε για αλλού και αλλόυ μας πάει!!!!
Τον σηκώσαμε και εμείς ψηλά... τον αμανέ;;;
Τέσπα ελπίζω να υπάρξει κάτι ενδιαφέρον στο τέλος πέραν του κατσούρ γιατί αλλιώς χάθηκε η μετ σεζόν... και με ζώνουν τα φίδια σε σχέση με την αποτελεσματικότητα του υπέυθυνου τμήματος!
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Ένας είναι ο σίγουρος...
Λουκας Βυντρα...
Από εκει και πέρα ας τους φωτισει ο θεος...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Απογοήτευση για την μεταγραφική ενίσχυση βλέπω όταν η μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε ΣΗΜΕΡΑ!!!!!
Μάγκες έχουμε άλλες 30 μέρες....καλμα!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

nikolasf έγραψε:και με ζώνουν τα φίδια σε σχέση με την αποτελεσματικότητα του υπέυθυνου τμήματος!
:shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν ξέρω αν ο Ολαϊτάν είναι αυτός που μας λείπει, εμένα πάντως δεν μου γέμισε το μάτι ποτέ. Το μεγαλύτερο προσόν του είναι το νεαρό της ηλικίας του. Σίγουρα δεν είναι ο παίκτης που αυτή τη στιγμή μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά όλοι ποντάρουν στην εξέλιξή του πλην όμως το πώς θα εξελιχθεί είναι άλλο θέμα. Περισσότερο μου άρεσε ο De Vincenti.
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

κατα την γνωμη μου η ομαδα εχει αναγκη αυτην την στιγμη παικτων εμπειρων με παραστασεις και εμπειρια πρωταθλητισμου τετοιος δεν ειναι ο ολαιταν επιπεδο αλλαζεις με παικτες οπως ο γκαρσια ο ιβιτς ο κοντρερας ας φερει ο προεδρος 2-3 τετοιους τωρα και το καλοκαιρι τα βλεπουμε τα υπολοιπα.Υ.Γ εστω και στα 35 τους
tutuyo

Δημοσίευση από tutuyo »

Καλημερες και καλη χρονια σε ολους.
Νομιζω οτι χανουμε το δασος μαγκες.
Ας ξεκινησουμε απο το βασικο ερωτημα.
"Γιατι κανει μια ομαδα μεταγραφες?"
Για να ενισχυθει και να συντηρει τους στοχους της.

Παμε λοιπον στην περιπτωση μας.Γιατι να κανουμε λοιπον μεταγραφες?
Για να βγεις δευτερος?Για την πρωτια στα πλαυ-οφφ?Για το κυπελλο?

Με βαση το υπαρχων ροστερ αλλα και την αδυναμια των αλλων,τα πρωτα 2 (2η θεση,1ος πλαυ-οφφ) τα εχεις σχεδον σιγουρα.
Εδω χωρις να παιζεις μπαλα εισαι ηδη 2ος.Πιο χαλια δεν μπορεις να παιξεις.

Για το κυπελλο,φετος θα ημαστε τελικο κουτσα-στραβα,πιστευω πτο και η επομενη κληρωση θα ειναι τετοια που θα μας στειλει τελικο.Εκει την υπερβαση μπορουν να την κανουν και οι παικτες που ηδη υπαρχουν.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!
Οι μετεγγραφες γίνονται με προοπτικη και σχεδιασμο και για τις επομενες χρονιες και για την διασφάλιση του Κυπελου και της 2ης θέσης
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Για να απαντήσω στην ερωτησή σου, δεν έχεις εξασφαλισμένο τίποτα, αλλά και για να πάρεις το κύπελλο πρέπει να μπορείς να αντιμετωπίσεις στα ίσα, οποιονδήποτε και σου κάτσει μέχρι τον τελικό.
Από εκεί και πέρα το μήνυμα το πέρασε ο Ιβαν και στις ευχές του προχθές. Θέλει ΤΣΟΥΛΟΥ. Όπερ σημαίνει 3-4 ενδεκαδάτοι τον Γενάρη και να φτιαχτεί ένας καλός και δεμένος κορμός που θα προστεθούν άλλοι 3-4 ενδεκαδάτοι το καλοκαίρι που έχει πιο πολλές επιλογές. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να φτιάξεις μία ομάδα που Ιούλιο-Αύγουστο θα κηνυγάει τον στόχο αυτό με 8-9 καινούργιους παίκτες που θα έχουν 1 μήνα μόνο προετοιμασία, πιστέυω...
Οπότε περιμένω τα λεγόμενα να γίνουν πράξη. Καλός ο Κατσούρ, περιμένω άλλους 2 (ας είναι και ο Αντελίνο αν γίνεται)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Επειδή είμαστε μόνοι 2οι αυτή τη στιγμή δεν σημαίνει πως θα βγούμε σίγουρα Ch.L. Πολύ περισσότερο δεν σημαίνει ότι θα πάμε άνετα τελικό. Μάλλον ξεχνάμε τα 3 δοκάρια του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, την καθαρή ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο μεταξύ μας παιχνίδι επίσης στην Τούμπα και την εύκολη και καθαρή ήττα από τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.
Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και σε πρώτη φάση από έτοιμους παίκτες. Αυτό που γράφηκε σχετικά με την (υποτιθέμενη) συμφωνία με Ολαϊτάν ώστε να τον έχουμε από το καλοκαίρι ήταν σωστό. Προφανώς ο Ολυμπιακός μας φοβήθηκε και έσπευσε να τον κλείσει από τώρα, πληρώνοντας όμως περισσότερα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί τον αποδυναμώνει οικονομικά από άλλες μεταγραφές.
Ας πάρουμε εμείς Lucas ή Βιερι και αφήστε τον Ολυμπιακό με τον Ολαϊτάν του, να νομίζει ότι μας νίκησε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”