Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
περιμενω απο τον Ιβαν να δειξει την δυναμη του...
πωλειται ο Βιερινια δεν υπαρχει αμφιβολια, τωρα ενα ποσο γυρω στα 2,5 φανταζομαι θα χρειαζεται....
για να δουμε πως θα αντιδρασει ο ποντιος σε μια μεταγραφη που θα κρινει πολλα εξωαγωνιστικα
πωλειται ο Βιερινια δεν υπαρχει αμφιβολια, τωρα ενα ποσο γυρω στα 2,5 φανταζομαι θα χρειαζεται....
για να δουμε πως θα αντιδρασει ο ποντιος σε μια μεταγραφη που θα κρινει πολλα εξωαγωνιστικα
Εγω αυτο ειναι ακριβως που δε θελω...δε θελω κινησεις επιδειξης ψευτοενθουσιασμου κλπ κλπ....θελω οργανωση και μεταγγραφες ναι αλλα με παραλληλη αυξηση των εσοδων..
το μπατζετ μας ειναι 6 μυρρια...το να γινει μονο με αντελινο 9.5 δεν μου φαινεται σωστο...
Ο ολαιταν απο οτι φαινεται χαθηκε..
ο σκονδρας ειναι καλος παικτης και πιστευω θα γινει και συνομα διεθνης αν ερθει σε μας....
ΥΓ τα πμ γιατι τα κοψατε?
Τα έχουμε πει και γράψει χίλιες φορές για τα πμ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Argonaut4
το μπατζετ μας ειναι 6 μυρρια...το να γινει μονο με αντελινο 9.5 δεν μου φαινεται σωστο...
Ο ολαιταν απο οτι φαινεται χαθηκε..
ο σκονδρας ειναι καλος παικτης και πιστευω θα γινει και συνομα διεθνης αν ερθει σε μας....
ΥΓ τα πμ γιατι τα κοψατε?
Τα έχουμε πει και γράψει χίλιες φορές για τα πμ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Argonaut4
- xrictoforoc
Καταρχήν καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας ελπίζω.
Πιστεύω ότι ένα πακέτο Κυριάκος-Σισσοκό-Αντελίνο με 3,5-4 εκ. από την Βόλσμπουργκ θα ήταν υπερκομπλέ.Ο Σισσοκό έχει δείξει καλά στοιχεία στον βάζελο..οπότε γιατί όχι;
Πιστεύω ότι ένα πακέτο Κυριάκος-Σισσοκό-Αντελίνο με 3,5-4 εκ. από την Βόλσμπουργκ θα ήταν υπερκομπλέ.Ο Σισσοκό έχει δείξει καλά στοιχεία στον βάζελο..οπότε γιατί όχι;
Τπτ δεν ακούγεται... Αυτό ή είναι πολύ καλό ή πολύ κακό!!!! Με την πρώτη επιλογή ελπίζω πιο πιθανή!!
.... Α και ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ (και όχι μόνο) ΧΡΟΝΙΑ!!!
Χρονια πολλα και καλα σε ολους.
ΥΓ.ποιος Σισοκο ρε πλακα κανετε??????????
ΥΓ.ποιος Σισοκο ρε πλακα κανετε??????????
- xrictoforoc
Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Κι εμενα ο Σισοκο με πεντακοσια χιλ. μιυ ακουγεται λουκουμι.Παικτης που εχει καθετη ενας με εναν και προκαλει ρηγματα.Ε δεν τον λεςψκαι Ρομπερ αλλα σαν μπακ απ του Γαλλου καλουλης ειναι .....
Στάλθηκε από το A500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Στάλθηκε από το A500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Aνουσιος παικτης πεστε οτι θελετε.Σιγουρα με αυτα τα λεφτα βρισκουμε καλυτερο
ο σισοκό είναι πάρα πολύ καλός παίκτης.
για την ακρίβεια είναι ο καλύτερος του βάζελου με διαφορά από το δεύτερο.
ΔΕΝ έχουμε τέτοιον παίκτη και αν ισχύει η τιμή που ακούγεται, είναι λουκούμι. (δεν ξέρω αν πιάνει θέση ξένου)
όσο για σκόνδρα, ένα μπακ πολύ καλό αμυντικά, πολύ μέτριο επιθετικά.
θα παίξει εθνική σε 2 χρόνια άνετα και είναι ό,τι καλύτερο βγαίνει σε Έλληνα στην ηλικία του
για την ακρίβεια είναι ο καλύτερος του βάζελου με διαφορά από το δεύτερο.
ΔΕΝ έχουμε τέτοιον παίκτη και αν ισχύει η τιμή που ακούγεται, είναι λουκούμι. (δεν ξέρω αν πιάνει θέση ξένου)
όσο για σκόνδρα, ένα μπακ πολύ καλό αμυντικά, πολύ μέτριο επιθετικά.
θα παίξει εθνική σε 2 χρόνια άνετα και είναι ό,τι καλύτερο βγαίνει σε Έλληνα στην ηλικία του
Ο Σισοκό είναι παίκτης ποιότητας και καλή τεχνική και τρεξίματα..και μπορεί να παίξει και στον άξονα και στην πτέρυγα..
Καλή περίπτωση...
Καλή περίπτωση...
- ΑποστόληςΑ
- nick_shortjohn
Ναι, αν είναι για 1-2 παίκτες να δώσω 4 εκατομμύρια να μου λείπει...
4 εκατομμύρια = 8 παίκτες των 500 χιλιάδων ή 4-5 παικταράδες ισάξιους και με λίγο ψάξιμο καλύτερους και χτυπάω πρωτάθλημα και ομίλους στο πολύ χαλαρό. Μας κάνει πουτανιές τώρα η Βόλφσμπουργκ γιατί γουστάρουμε Αντελίνο κι έχουμε φράγκα και θα πάμε να τις τα σκάσουμε για να πάμε ένα αεροδρόμιο να κάνουμε αμπαλαέα και στην τελική να παίζουμε με Βιεϊρινια-Γλύκο-Ρομπέρ-Γιάννου και δωδεκάχρονους σταφυλοπέλκες...
Δεν ψήνομαι... Άστον το χοντρούλη να ζήσει το όνειρό του μακρία από τα σκατά της superleague, χτίσε ομάδα και πάρτονα μετά...
4 εκατομμύρια = 8 παίκτες των 500 χιλιάδων ή 4-5 παικταράδες ισάξιους και με λίγο ψάξιμο καλύτερους και χτυπάω πρωτάθλημα και ομίλους στο πολύ χαλαρό. Μας κάνει πουτανιές τώρα η Βόλφσμπουργκ γιατί γουστάρουμε Αντελίνο κι έχουμε φράγκα και θα πάμε να τις τα σκάσουμε για να πάμε ένα αεροδρόμιο να κάνουμε αμπαλαέα και στην τελική να παίζουμε με Βιεϊρινια-Γλύκο-Ρομπέρ-Γιάννου και δωδεκάχρονους σταφυλοπέλκες...
Δεν ψήνομαι... Άστον το χοντρούλη να ζήσει το όνειρό του μακρία από τα σκατά της superleague, χτίσε ομάδα και πάρτονα μετά...
Ο Σισοκο για μένα είναι πολύ μέτριος παίχτης. Βάζει το κεφάλι κάτω και όποιον περάσει πέρασε. Aπίστευτα τσαπατσούλης. Μακριά...
- ΑποστόληςΑ
Έναν παίκτη έχει ο ΠΑΟ τον Σισοκό. Αν τον αφήσει σ' εμάς πάει! Διαλύθηκε!