δεν μιλανε εξ ονοματος κανενος...μιλαει ξεκαθαρα για το συνδεσμο της θυρας4 και του συγκεκριμενου συνδεσμου των τουρκων...υπαρχουν τα ονοματα κατω απο τα σηματα...DC έγραψε:Με ποιο δικαίωμα μιλάνε εξ ονόματος όλων των ΠΑΟΚσήδων;;;;
Άιντε με το κάθε μαλακισμένο ....
Δεν είμαι αδελφός με κάνεναν βρωμότουρκο.
Στην φωτογραφία εγώ βλέπω το σήμα του ΠΑΟΚ φάτσα κάρτα.Sera4 έγραψε:δεν μιλανε εξ ονοματος κανενος...μιλαει ξεκαθαρα για το συνδεσμο της θυρας4 και του συγκεκριμενου συνδεσμου των τουρκων...υπαρχουν τα ονοματα κατω απο τα σηματα...DC έγραψε:Με ποιο δικαίωμα μιλάνε εξ ονόματος όλων των ΠΑΟΚσήδων;;;;
Άιντε με το κάθε μαλακισμένο ....
Δεν είμαι αδελφός με κάνεναν βρωμότουρκο.
σε άλλο φόρουμ, σε άλλο σάιτ, όπου Σου καβλώσει
Να σου δώσω ένα παράδειγμα από τη δεκαετία του '40.DC έγραψε: Όποιος πιστεύει ότι έχουμε τις ίδιες σχέσεις με τους τούρκους και τιςε ίδιες με τους βρετανούς, εγώ δεν το νομίζω.
Δεν διαφωνώ καθόλου με αυτό. Νομίζω το να είμαι ρατσιστής για ένα πόλεμο που στην τελική εμείς φταίμε που τον χάσαμε (από το 22 μέχρι το τέλος του 53) δεν είναι πρέπων. Πρέπει να ξυπνήσουμε και ως Έλληνες και ως πολίτες και να μην βλέπουμε παντού εχθρούς. Στα @@ τους οι Τούρκοι για εμάς, μας παίρνουν και στο ψιλό και εμείς τσιμπάμε. Επίσης για να κλείνουμε (τουλάχιστον από την πλευρά μου) αυτό το θέμα ότι κάναμε εμείς με τον Μέγα Αλέξανδρο στους πολέμους (βιασμούς, κομμένα κεφάλια), ότι κάναμε στην επανάσταση (ο Θεός να την κάνει) του 21 (κόβαμε τις ρώγες των τσούπρων της Τουρκίας και τις κάναμε κομπολοί) έκαναν και αυτοί σε εμάς. Ότι έκανε οι Άγγλοι στον Α ΠΠ ότι οι Γερμανοί στον Β ΠΠ ότι ο Ναπολόεντας ότι, ότι, ότι... ΉΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ. Στους πολέμους αυτά γίνονται και θα γίνονται από όλες τις πλευρές.brigate4 έγραψε:Ποιός είπε ότι εκφράζει όλο το λαό του ΠΑΟΚ?
Ποιός είπε ότι το ίδιο γίνεται με τη Παρτιζάν? επειδή είναι ''επίσημη φιλία'' ?
Το σύνθημα ORTODOX BROTHERS είναι ελεεινό.
Δηλ. επειδή είναι ορθόδοξος ο Βούλγαρος και ο Σέρβος είμαστε αδέλφια?
Οι CARSI της Μπεσίκτας εκφράζουν σχεδόν όλο το λαό τους -τουλάχιστον τα ''κεφάλια'' τους- και έχουν ένα αναρχικό χαρακτήρα δεν τους νοιάζει πολύ η θρησκεία,το αίμα σου κλπ. Φυσικά στη Τουρκία τους κατηγορούν πολλοί γι αυτό.
Αλλά όταν τους αποκαλούμε ζώα σκεφτείτε τι θα γινόταν απ'τους Ελληναράδες αν γινόταν κάτι αντίστοιχο στη Τούμπα.
Βέβαια όταν ο ΠΑΟΚτσής σήκωνε τούρκικη σημαία έστω και ειρωνικά για τους αντιπάλους απ' τη δεκαετία του '80 ήταν πολύ μπροστά...
Προφανώς όλοι έχουμε γιαγιάδες και παππούδες που έζησαν άσχημα πράγματα δεν διεκδικείτε την αποκλειστικότητα.
Στο φινάλε το τόπικ είναι ''για ασπρόμαυρες ομάδες''. Αν το κάναν όμως οπαδοί της Νιουκαστλθα είμασταν υπερήφανοι...