Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
διακρινω μεγαλη αισιοδοξια στα μετεγγραφικα...ας κραταμε μικρο καλαθι για να μην ειναι ανωμαλη η προσγγειωση...σκεφτειτε μονο οτι περσι τετιον καιρο πουλουσαμε τους παντες... σχετικα με τους δανεικους...τον Αποστολοπουλο αν τον πιστευουν πρεπει να τον κρατησουν.Ο δανεισμος του στην ηλικια του δεν εχει νοημα.Ο Γιαννου ειναι απαραιτητος οσο εχουμε μονο 3 φορ...παναγιωτουδης,πελκας,ποποβιτς πρεπει να παρουν παιχνιδια,ειτε σε εμας ειτε καπου αλλου...αρκει η ομαδα που θα πανε να τους εγγυαται χρονο συμμετοχης. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...
κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει να γινουν κινησεις νεοπλουτισμου και εντυπωσιασμου για τους ακολουθους λογους:
1. Αγωνιστικους
Σε μια ομαδα με σχετικα μετριους παιχτες, αμα φερεις αποτομα αστερες θα χαλασεις την οποια χημεια των μετριων και θα ριξεις και το επιπεδο των καλων. Ασε που με τις μισθολογικες διαφορες θα δημιουργηθουν κατευθειαν προβληματα.
2. Προσελκυσης κοσμου
Ο ΠΑΟΚτσης δε χρειαζεται τετοιες κινησεις για να έχει ΓΚΑΒΛΑ
ΑΛΗΘΕΙΑ θελει και ΟΡΑΜΑ
1. Αγωνιστικους
Σε μια ομαδα με σχετικα μετριους παιχτες, αμα φερεις αποτομα αστερες θα χαλασεις την οποια χημεια των μετριων και θα ριξεις και το επιπεδο των καλων. Ασε που με τις μισθολογικες διαφορες θα δημιουργηθουν κατευθειαν προβληματα.
2. Προσελκυσης κοσμου
ΑΛΗΘΕΙΑ θελει και ΟΡΑΜΑ
Οραμα υπάρχει χρεη ομιλοι τσουλου και πρωταθλημα με την σειρα που ειπα τα οριοθετησε και ο ιβαν, γιαυτο τον σκοπο οι καλοι παικτες ειναι απαραίτητοι, ο κόσμος θα ακολουθήσει είμαι σίγουρος
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
κατι καλο λεει απο λατινικη αμερικη εχει κανενας ιδεα τι μπορει να ειναι και οχι παπας
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Για να αποκτήσεις όμως νέου φιλάθλους=εμπορικότητα πρέπει να γίνει επιτέλους κινήσεις εντυπωσιασμού. Για να γίνεις μεγάλο κλαμπ πρέπει να απεξαρτηθείς από τα στενά της Βόρειας Ελλάδας και αυτό θα γίνει μόνο μέσα από κινήσεις εντυπωσιασμού και φυσικά αγωνιστικές επιτυχίες.PAOKpanta έγραψε:κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει να γινουν κινησεις νεοπλουτισμου και εντυπωσιασμου για τους ακολουθους λογους:
1. Αγωνιστικους
2. Προσελκυσης κοσμου
ΑΛΗΘΕΙΑ θελει και ΟΡΑΜΑ
Το όραμα είναι ο Σαββίδης, την αλήθεια τόσα χρόνια βαρέθηκα να την ακούω. Θέλω τίτλους στον ΠΑΟΚ, θέλω παιχταράδες στον ΠΑΟΚ, θέλει τον ΠΑΟΚ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ.
PAOKpanta έγραψε:κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει να γινουν κινησεις νεοπλουτισμου και εντυπωσιασμου για τους ακολουθους λογους:
1. Αγωνιστικους
2. Προσελκυσης κοσμου
ΑΛΗΘΕΙΑ θελει και ΟΡΑΜΑ
Νεοπλουτισμός δεν είναι να φέρνεις καλούς ακριβούς παίχτες που σταδιακά θα αντικαθιστούν μερικούς μέτριους παίχτες που έχουμε τώρα μέσα από συγκεκριμένο προγραμματισμό. Νεοπλουτισμός είναι να πηγαίνεις για παράδειγμα στον Τοροσιδη που του δίνει ο γαύρος 800k το χρόνο και να του λες πάρε 1.2m και έλα σε μας. Να κάνεις δηλαδή μεταγραφές ξοδεύοντας λεφτά ασύστολα χωρίς να τις κοστολογείς με βάση την πραγματική τους αξία.
Ήταν τόσο χαμηλό το επίπεδο του ΠΑΟΚ τόσα χρόνια που τα αυτονόητα για μια μεγάλη ομάδα όπως οι μεγάλοι παίχτες, σύγχρονο γήπεδο και προπονητικό τα έχουμε ονομάσει νεοπλουτισμό.
Αυτό με τις μισθολογικές διαφορές ποτέ δε το κατάλαβα. Δηλαδή θα φέρουμε για παράδειγμα τον Lazovic η τον Arsavin με 1 εκ το χρόνο και θα παρεξηγηθεί ο Φωτάκης που παίρνει 200k ( τα ονόματα τυχαία )? Κάθε παίχτης έχει την αξια του ανάλογα με τις ικανότητες του και το βιογραφικό του. Επαγγελματίες είναι σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να φύγει δε νομίζω να τον εμποδίσει κανείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Τετ 26 Δεκ 2012, 13:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παρόλο που είναι λογική προσέγγιση αυτή, δεν συμφωνώ:PAOKpanta έγραψε:κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει να γινουν κινησεις νεοπλουτισμου και εντυπωσιασμου για τους ακολουθους λογους:
1. Αγωνιστικους
2. Προσελκυσης κοσμου
ΑΛΗΘΕΙΑ θελει και ΟΡΑΜΑ
1. Σε μια ομάδα με σχετικά μέτριους (και πολλούς νεαρούς προσθέτω) παίκτες, εάν φέρεις απότομα αστέρες, οι μεν θα ελευθερωθούν γιατί δεν θα περιμένουμε από τους Ρομπέρ να παίξουν σαν Βιειρίνια, συν οτι όλοι (και ειδικά οι νεότεροι) θα βελτιωθούν, καθώς ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο (πόσω μάλλον του μέτριου). Γιατί να δημιουργηθούν προβλήματα από τις μισθολογικές διαφορές; θα γυρίσει πχ ο Λαζάρ (τυχαίο) να γκρινιάξει επειδή πχ ο Λάζοβιτς θα παίρνει τα διπλά; με ποια βάση και ποιο σκεπτικό; εάν υπήρχαν διαφορές ανάμεσα σε σχεδόν ισάξιους παίκτες, οκ, αλλά γιατί ο μέτριος να θεωρήσει άδικο οτι ο καλύτερος θα αμοίβεται και καλύτερα;
2. "Επειδή δεν βγαίνουν τα χρωστούμενα θα πωληθούν και οι Πόποβιτς, Κων/νίδης, Κάτσε, Κλάους και θα αποδεσμευθούν το Γενάρη οι Χακόμπο, Λαζάρ, Σάλπι, και ο στόχος θα είναι η παραμονή στην κατηγορία" Και αυτό αλήθεια θα μπορούσε να είναι και όραμα σου δίνει στο επίπεδο που κινείσαι. Θα προσελκύσει κόσμο; Ενώ: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επιστροφή του Αντρέ Βιειρίνια και τις μεταγραφές των Λούκας και Λάζοβιτς. Άπαντες θα υπογράψουν συμβόλαια 2.5 ετών και θα στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας για διάκριση στους ομίλους του Τσ.Λ. και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος". Καλύτερο δεν ακούγεται; (αν όμως στην ίδια πρόταση, αντί για Βιειρίνια, Λούκας, και Λάζοβιτς, βάλεις πχ Μπαργκάν, Κατσικοκέρη, και Κοντοέ (τυχαία), μόνο γέλιο θα προκαλέσει...)
-
Μπαρκαρούτσος
Συμφωνώ με τους δύο προλαλήσαντες.
Να προσθέσω, επίσης, κάτι που έχει ειπωθεί αρκετές φορές στο forum (νομίζω πρώτη φορά από τον leftis):
Όταν έχεις βασικό τον Lazar, τον Κατσικά και τον Σαλπιγγίδη*, δεν θα φέρεις παίχτες ισάξιους ή χειρότερους που θα καταλήξουν στον πάγκο (όπως έγινε με Arias, El Zahr, Spadacio που δεν ήταν ένα επίπεδο πάνω από τους ήδη βασικούς μας), αλλά καλύτερους, που θα κάνουν τον Lazar, τον Κατσικά και τον Σαλπιγγίδη να κάτσουν στον πάγκο. Έτσι ανεβαίνεις επίπεδο, αγωνιστικά.
* Τα ονόματα είναι τυχαία.
Να προσθέσω, επίσης, κάτι που έχει ειπωθεί αρκετές φορές στο forum (νομίζω πρώτη φορά από τον leftis):
Όταν έχεις βασικό τον Lazar, τον Κατσικά και τον Σαλπιγγίδη*, δεν θα φέρεις παίχτες ισάξιους ή χειρότερους που θα καταλήξουν στον πάγκο (όπως έγινε με Arias, El Zahr, Spadacio που δεν ήταν ένα επίπεδο πάνω από τους ήδη βασικούς μας), αλλά καλύτερους, που θα κάνουν τον Lazar, τον Κατσικά και τον Σαλπιγγίδη να κάτσουν στον πάγκο. Έτσι ανεβαίνεις επίπεδο, αγωνιστικά.
* Τα ονόματα είναι τυχαία.
Αν θέλετε να συνεχίσετε τις αναλύσεις για το ρόστερ της ομάδας και τις κρίσεις-ιδέες περί αγωνιστικού σχεδιασμού, κάντε το στο αντίστοιχο τόπικ.
Αν έχετε να πείτε κάτι για μεταγραφές, γράψτε εδώ.
- DigitalFan
Κανα νέο για Βιεϊρίνια έχουμε; Κανα Γερμανικό δημοσίευμα;
Αύριο υποτίθεται παει για χειμερινή προετοιμασία η Βολφσμπουργκ, οπότε λογικά σήμερα δεν θα ανακοινώνονται και οι παίκτες που θα συμμετέχουν σε αυτήν...; H λογική αυτό λέει, οπότε μπορούμε να περιμένουμε σήμερα εξελίξεις πιστεύω εγώ...
ΥΓ: Ίσως να είναι και αρνητικές βέβαια αυτές οι εκελίξεις...

Αύριο υποτίθεται παει για χειμερινή προετοιμασία η Βολφσμπουργκ, οπότε λογικά σήμερα δεν θα ανακοινώνονται και οι παίκτες που θα συμμετέχουν σε αυτήν...; H λογική αυτό λέει, οπότε μπορούμε να περιμένουμε σήμερα εξελίξεις πιστεύω εγώ...
ΥΓ: Ίσως να είναι και αρνητικές βέβαια αυτές οι εκελίξεις...
Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό μιλάμε...DC έγραψε:Αν θέλετε να συνεχίσετε τις αναλύσεις για το ρόστερ της ομάδας και τις κρίσεις-ιδέες περί αγωνιστικού σχεδιασμού, κάντε το στο αντίστοιχο τόπικ.
- DigitalFan
[youtube]CUUqEI58NBQ[/youtube]
[youtube]mKqmv0mvJuU[/youtube]
[youtube]uljM2pctpyI[/youtube]
[youtube]mKqmv0mvJuU[/youtube]
[youtube]uljM2pctpyI[/youtube]
ναι εισαι ο μονος μαλλον θα πρεπει να ανησυχεις που προτιμς το ρομπεν των δασων που εχουμε τωρα στη θεση του