Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
don pablo

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από don pablo »

δυσκολο μου φαινεται να μην εχουν δωσει η γερμανοι συγκαταθεση για συζητησεις αλλιως δυσκολα θα υπηρχε συναντηση του ρωσου με τον βιερινια σε κοινη θεα
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Αφού άκουσα και αυτό, από πηγή που προσωπικά τη θεωρώ πολύ έγκυρη, έχω πιστέψει ότι πράγματι αλλάξαμε επίπεδο!! Και εξηγούμαι:
Ο Τοροσιδης μένει στο Χαϊδάρι... Στο Χαϊδάρι έχει εστιατόριο φίλος μου, στο οποίο παει και τρώει.του είπε ο ΙΔΙΟΣ λοιπόν, ότι τον πήραν τηλέφωνο από τον ΠΑΟΚ για να τον προσεγγίσουν! Ευγενικά αρνήθηκε ...αλλά αυτό κάτι δείχνει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

σημερα εχει ολοκληρη στηλη στο φως με τον Κ γουναρη να τους λεει να μην εφησυχαζουν.....

Στον πρωταθλητη μιλαει και για ολαιταν και για Λουκας...το παιχνιδι αναψε για τα καλα.....
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έχω την αίσθηση/πεποίθηση ότι ο Olaitan και ο Κυργιάκος έχουν κλείσει.. Ο πρώτος σίγουρα!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Εγώ πάλι βλέπω ότι μόλις το ρεπορτάζ μας, βγάλει το όνομα κάποιου παίκτη, την επόμενη μέρα το διαβάζω και στο ρεπορτάζ του γάβρου.
Και πλέον αυτό έχει πάψει να είναι σύμπτωση, αφού έχει γίνει 4 φορές τουλάχιστον. (Λούκας, Σπυρόπουλος, Ολαϊτάν, Λάζοβιτς κλπ).
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του για τον ρόλο των αρδ, των μανατζαρέων ή ... και των δύο μαζί. 8-)

.
Το παιδομάζωμα του βουβαλάκη ίσως του βγει σε μπούμερανγκ φέτος.
Νομίζω ότι η κατάντια των Φετφατζίδη, Βλαχοδήμου, Τάτου, Ζαραδούκα, Παπάζογλου, θα ανοίξει επιτέλους τα μάτια των ταλέντων στην Ελλάδα και θα καταλάβουν ότι ο γάβρος είναι η χειρότερη επιλογή καριέρας.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

don pablo έγραψε:δυσκολο μου φαινεται να μην εχουν δωσει η γερμανοι συγκαταθεση για συζητησεις αλλιως δυσκολα θα υπηρχε συναντηση του ρωσου με τον βιερινια σε κοινη θεα

Αυτο ειναι τυπικο,δεν απαγορεύεται να πας να φας να πιεις καφε να πας στα μπουζουκια με οποιονδήποτε,δεν χρειαζετε αδεια,
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

EIχαν κπ ωραια αρθρα παλιοτερα στο FC ΠΑΟΚ για αυτα ...για τη σχεση αρδ και μανατζερ ...θυμαστε τον σελουκ με εναν ξεχναω σε ποια εφημεριδα τωρα...για το βιερι...Κτ νεους που τους πρωοθουν αβερτα...τη διαφημιση που κανανε στον τζορβα ποσο καιρο κλπ κλπ..αρδ αρδ βρωμια και δυσωδια...Οποτε αυτο που μενει ειναι τα δεδομενα ..οι υπογραφες...εως τοτε απλα παρακολουθουμε.....
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

DC έγραψε:Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του για τον ρόλο των αρδ, των μανατζαρέων ή ... και των δύο μαζί. 8-)
Και στο καπάκι βλέπω το σχόλιο του Ντίνου εδώ: http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... F%87%CE%B5
:lol: :lol:
:lol: :lol:
Όχι τίποτα άλλο ... αλλά το πουρό θα λέει ότι τον αντιγράφω κιόλας .... :twisted:
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Παρακατω θα σας παραθεσω μια περιπτωση ποδοσφαιριστη ο οποιος με 2μυρια λιρες εχει βαλει σε 18 συμμετοχες 13 γκολ στην Πρεμιερ λιγκ παρακαλω...
Δεν τον ξερετε πολλοι...Λεγεται Michu http://en.wikipedia.org/wiki/Miguel_P%C3%A9rez_Cuesta
Η swansea τον πηρε φετος το καλοκαιρι απο τη Ραγιο με μολις 2εκατομμυρια και κανει παπαδες...
Εναν τετοιο παιχτη θελω να πλαισιωνει Λουκας,Λαζο,Βιερι στη κορυφη με τον Κλαους...
Με συστημα 3-5-2 και τα μυαλα στα καγκελα...
Τωρα η αξια του βεβαια ειναι 8πλασια αλλα το ανεφερα σαν παραδειγμα...
Εχει πλακα να δω απο ΑΡΔ αυριο κανα πρωτοσελιδο: Ο ΠΑΟΚ ΠΑΕΙ ΓΙΑ MICHU! :p
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Και για να ακολουθήσω το πνεύμα που είχα και στο κείμενο στην κεντρική :

Ιβάν ΦΕΡΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!

:D

Άντε χρόνια πολλά παίδες! Πολλά καλά γίνονται στον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

οπως ελεγε και ο μεγας ναουμε...καταφυγια εχετε σπιτι?
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

η bild Λεει κλεισαμε βιερινια με 2,5 εκ. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Άντε να πέσουν τα τείχη!!!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

karlat85 έγραψε:
don pablo έγραψε:δυσκολο μου φαινεται να μην εχουν δωσει η γερμανοι συγκαταθεση για συζητησεις αλλιως δυσκολα θα υπηρχε συναντηση του ρωσου με τον βιερινια σε κοινη θεα

Αυτο ειναι τυπικο,δεν απαγορεύεται να πας να φας να πιεις καφε να πας στα μπουζουκια με οποιονδήποτε,δεν χρειαζετε αδεια,
Απαγορεύεται βεβαίως..!!!Εκτός αν υπάρχει συγκατάθεση της ομάδας που δεσμεύεται με συμβόλαιο.
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”