Π.Α.Ο.Κ. Ποδ. Ακαδημία Πλαταμώνα, 2-1 σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ποδοσφ. Ακαδημία Πλαταμώνα, 22/12 20:00

Δημοσίευση από DigitalFan »

Karlat85 εγραψα ένα post στο άλλο το topic, μπορείς να μπεις αν θες και να μου απαντήσεις... ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έλα να πάμε για ένα τρίτο!
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

ηταν οντως τοσο τρατζικ το γκολ οσο διαβαζω? ανυπομονω για βιντεο, αναλυσεις και συγκρισεις με το περσινο του γλυκου που το καρφωσε ο αερας.
ΠΑΟΚ εισαι, θα ταν αμαρτια να μην ειχαμε με κατι να ασχοληθουμε μετα το ματς. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ακούω ότι ο δικός του ο τερματάς έχει πιλασει τα άπιαστα!!!!!!!! Πάντως κάποιος να ναβάσει vids από το ματσ αν μπορεί!!!
Ειδικά το 2ο ημίχρονο ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

οντως τρατζικ..σεντρα απο αριστερα η μπαλα παει σιγα σιγα στο τερμα σκυβει πλαγια για να μπλοκαρει κ ετσι οπως ειναι στα 4 σκυμενος περνα μεσα απο τα χερια και αναμεσα απο τα ποδια
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Π.Α.Ο.Κ. Ποδ. Ακαδημία Πλαταμώνα, 2-1 σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από trel@menos »

ο βολος ισοφαριζει τον ατρομητο 2-2 στο 91 και προκρινεται αν δεν κανω λαθος. :shock: :shock: :o :o
το πρωτο ματς ηταν στον βολο και εληξε 1-1.
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Π.Α.Ο.Κ. Ποδ. Ακαδημία Πλαταμώνα, 2-1 σχόλια & παραλειπό

Δημοσίευση από DC »

Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική μεταξύ των ομάδων. Εμένα, η διαφορά δυναμικότητας με θύμησε το περσυνό ζευγάρι ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ. Και παίζαμε με την Κ20.
Αν πρέπει να σταθούμε κάπου, αυτό είναι η τεράστια κατοχή μπάλας και οι 20 τελικές προσπάθειες. Το τελευταίο είναι και καλό και κακό. Λίγο η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, λίγο η γκαντεμιά και λίγο ο τερματοφύλακάς τους που έπιασε τα μαλλιά του, κράτησαν το σκορ σε γήινα επίπεδα.
Από κάποιους μικρούς περίμενα περισσότερα. Πιστεύω όμως ότι ο Πέλκας ξεχώρισε. Πολύ γλυκό δεξί πόδι και ποδοσφαιρικό μυαλό.
Το μόνο ενδιαφέρον που μένει από το ματς, είναι η γκέλα του Γιακουμή, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 2ο ημίχρονο. :lol:
Συμβαίνουν ....
Καλές γιορτές να έχουμε. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

DC έγραψε:Από κάποιους μικρούς περίμενα περισσότερα. Πιστεύω όμως ότι ο Πέλκας ξεχώρισε. Πολύ γλυκό δεξί πόδι και ποδοσφαιρικό μυαλό.

Να μου ζήσεις! Ώστε το poulain πήγε καλα; Εγώ διάβασα για Popovic
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Είχε και ο Πόπο 1-2 καλές ενέργειες. Ειδικά σε ένα ωραίο ξεπέταγμα από τα αριστερά, έκανε την παράλληλη στο τέρμα με τελικό αποδέκτη τον Γιάννου αλλά ο τελευταίος βρήκε την μπαλα εκτός χρόνου και έχασε ο μικρός την ασίστ.
Μετά την είσοδο του Γεωργιάδη, αλλάξανε μεταξύ τους πλευρές κανά δυο φορές στον αγώνα και δεν είχε ανάλογη συμμετοχή.
Δε ξέρω, εμένα σήμερα με άρεσε ο Πέλκας. Είχε και ο Κίτσιου τις στιγμές του. ;)
Οι δυο τους δείχνουν να το κατέχουν το τόπι.
Ο Παναγιωτούδης με έφερε κάτι σε Φωτάκη σήμερα. Περισσότερο ανασταλτικός παρά δημιουργικός.
Ο Αποστολόπουλος πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και δεν ήταν κακός. Ούτε καν μέτριος. Καλούτσικος ήταν αλλα θα μπορούσε το κάτι παραπάνω. Μη ξεχνάμε ότι έβγαλε και την σέντρα του 2ου γκολ. Παραλίγο να έβγαζε και γκολ (στοπάρισε ψύχραιμα μέσα στην περιοχή) αλλά έβγαλε το πλασέ ο αμυντικός πάνω στην γραμμή με το κεφάλι και στην συνέχεια στο οριζόντιο.
Σε ρηχά νερά ο Λόρενς (για την αξία του, δεν ήταν κακός) και εξαφανισμένος ο Ρομπέρ. Κρίμα για τον Γάλλο. Καλύτερα να ξεκινούσε με Πόπο.
Αμυντικά δεν πιεστήκαμε και ο Ιντζίδης δεν χρίστηκε σκόρερ στο τσαφ, σε κεφαλιά από κόρνερ. (ένα από τα άπιαστα που έβγαλε ο τερματάς τους)
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Το ματς συνολικά δεν αντέχει σε κριτική λόγω διαφοράς δυναμικότητας αλλά ατομικά για τους παίκτες κάποιες παρατηρήσεις μπορούν να γίνουν.
Το γκόλ του Αιγινιακού ήταν τόσο χοντρό λάθος που 'οσοι δεν ήταν μπροστά στην εστία αργήσαμε να το καταλάβουμε, του σκόρερ συμπεριλαμβανομένου!
Πολύ καλός ο Σταφ με πολύ πάθος.
Βιβιάν καλός.
Ιντζίδης πατούσε γερά στα πόδια του και με αρκετή αυτοπεποίθηση.
Αποστολόπουλος καλός από τα μέσα του α ημ. και μετά όταν είχε στηρίγματα.
Παναγιωτούδης-Κίτσιου τίποτα εντυπωσιακό.
Πέλκας, μέχρι το 20-25 σταματημένος, μετά σταδιακά άρχισε να ανεβαίνει για να κάνει 3-4 πολύ καλές αν και ημιτελεις ενέργεις στο β ημ.Εδειξε στοιχεία αλλά φαίνεται θα εξαρτηθεί από το πως θα δουλευτεί.
Ρομπέρ-Γιάννου τα γνωστά.
Λώρενς τα ίδια αν και έπαιζε με το ίδιο πάθος μέχρι το 90.
Πόποβιτς στον φετινό ΠΑΟΚ παίζει άνετα στην 11αδα.
Γεωργιάδης ίσως ο μικρός χρόνος συμμετοχής να μην τον βοήθησε.

*Εντονες παρατηρήσεις στον Γιακουμή από τον ΓΔ μετά το γκόλ, ίσως για να τον συνεφέρει αφού στεκόταν με το κεφάλι κατεβασμένο.Πάντως και η προθέρμανση του ήταν νωχελική, καμμία σχέση μ αυτά που βλέπουμε συνήθως.
*Ο Ιντζίδης έχει πνεύμα Αρίσταρχου Φουντουκίδη.

Το δεύτερο γκόλ ήταν του Πέλκα και όχι του Σταφ χωρίς να είμαι 100% σίγουρος , εξαλλου αυτός ανακοινώθηκε σαν σκόρερ απ τα μεγάφωνα.
Γενικά οι ευκαιρίες μας ήταν χλιαρές, θεωρώ ότι τα σέντερμπακ του Αιγινιακού κάναν εξίσου καλή δουλειά με τον τερματοφύλακα τους που ναι μεν έβγαλε πολλά αλλά όχι τίποτα εντυπωσιακό.

Κόσμος-κερκίδα ανάλογα του αγώνα.

Ο Ιβάν χωρίς συνοδεία αλλά με το άλογο ;)

Αυτά!
Οι κρίσεις είναι υποκειμενικές.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Το 2ο γκολ το έβαλε ο Σταφ με το στήθος.
Ο Πέλκας έκανε το σουτ από το ριμπάουντ, που κόντραρε σε σώματα αλλά η μπάλα ήδη είχε περάσει την γραμμή. ;)
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

DC έγραψε:Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική μεταξύ των ομάδων. Εμένα, η διαφορά δυναμικότητας με θύμησε το περσυνό ζευγάρι ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ. Και παίζαμε με την Κ20.
Αν πρέπει να σταθούμε κάπου, αυτό είναι η τεράστια κατοχή μπάλας και οι 20 τελικές προσπάθειες. Το τελευταίο είναι και καλό και κακό. Λίγο η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, λίγο η γκαντεμιά και λίγο ο τερματοφύλακάς τους που έπιασε τα μαλλιά του, κράτησαν το σκορ σε γήινα επίπεδα.
Από κάποιους μικρούς περίμενα περισσότερα. Πιστεύω όμως ότι ο Πέλκας ξεχώρισε. Πολύ γλυκό δεξί πόδι και ποδοσφαιρικό μυαλό.
Το μόνο ενδιαφέρον που μένει από το ματς, είναι η γκέλα του Γιακουμή, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 2ο ημίχρονο. :lol:
Συμβαίνουν ....

ακριβώς αυτά
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
Has thanked: 2 times

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

αφού άρχισε να ξανακυκλοφορεί το αίμα ας γράψω και εγώ τι είδα.

Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 20 είχαμε τη γνωστή κατοχή μπάλας, χωρίς όμως να κάνουμε και τίποτα το ενδιαφέρον μπροστά. Αυτό από μόνο του είναι σημαντικό αφού η είσοδος Ιντζίδη, Παναγιωτούδη, Κίτσιου και Γιάννου στην αρχική ενδεκάδα έδειξαν να μην διαταράσσουν τις ισορροπίες. Τις πρώτες προσπάθειες τις πήρε ο Κίτσιου (θυμάμαι ένα σουτ εκτός περιοχής) αλλά μετά άρχισε να χάνεται, μέχρι το 60+ που έγινε αλλαγή. Και ο Πέλκας ορεξάτος, φάνηκε όμως να καθυστερεί στην πάσα (αλά Λαζάρ). Σε μια φάση ανέβηκε μέχρι την αντίπαλη περιοχή ο Βιβιάν προκαλώντας αναταραχή στην αντίπαλη άμυνα. Το έκανε άλλη μία ή δύο φορές στο 2ο ημίχρονο και τον κάλυπτε ο Παναγιωτούδης, ο οποίος είχε το ρόλο του Κάτσε. Στο 1ο ημίχρονο στάθηκε καλά, στο 2ο έκανε δύο τρία επικίνδυνα λάθη.
Πολύ ωραία η εκτέλεση του Γιάννου που οριζοντιώθηκε για να πιάσει την κεφαλιά, φαίνεται ότι από τους επιθετικούς μας είναι ο καλύτερος κεφαλοσφαιριστής. Το δοκάρι στο 45 προήλθε από γρήγορα εκτελεσμένο πλάγιο του Λόρενς προς τον Ρομπέρ ο οποίος έκανε τη σέντρα προς τα έξω στο πίσω δοκάρι, αλλά η καλή εκτέλεση του Αποστολό αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή και πήγε μετά στο δοκάρι.
Ο Λόρενς εμένα δε μου άρεσε, μου φάνηκε και πάλι να πέφτει πολύ εύκολα και μόνο προς το τέλος, μετά την είσοδο Γεωργιάδη, έδειξε κινητικότητα από το κέντρο όπου και μετατοπίστηκε.
Ο Πόποβιτς στα πρώτα 10 λεπτά που έπαιξε έκανε 2-3 ατομικές προσπάθειες που αναστάτωσαν το γήπεδο. Η πιο ουσιαστική του φάση όμως ήταν προς το τέλος όταν μετά από νόημα του Αποστολό να μην φύγει μπροστά (είχαμε κερδίσει την μπάλα λίγο πριν τη σέντρα) ο Πόποβιτς έκανε διαγώνια κίνηση και έβγαλε κάθετη στον Γεωργιάδη, ο οποίος κέρδισε την κόντρα με το τέρμα αφού η μπάλα χτύπησε στο χέρι του, έτσι δεν είχαμε γκολ.
Τα είπα σκόρπια και πολλά, σόρρυ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Είχαμε 20 τελικές? :shock: Εμένα ειδικά στο πρώτο μου φάνηκαν ελάχιστες οι ευκαιρίες.Ναι μεν είχαμε κατοχή αλλα ήμασταν φλύαροι και χωρίς συγκέντρωση.Στο β απο το 60 και μετά πάγωσαν και τα μάτια μου οπότε δεν έβλεπα παιχνίδι.Το γκόλ του στάφ κυριολεκτικά δε το είδα.
Εμένα ο Αποστολό μου φάνηκε αρκετά καλός σε σχέση και με προηγούμενες εμφανίσεις.Ρομπέρ ? 2 φορές τον θυμάμαι να ακούμπησε την μπάλα η μία νομίζω ήταν καλή προσπάθεια .(αλτσχαϊμερ+κρύο=γ@μησετα)
MVP ο δίχρονος(?) πιτσιρικάς που σκόραρε στο ημίχρονο.

ΥΓ Αν κάποιος έμπαινε στο γήπεδο τα πρώτα 15' χωρις να ξέρει ποιες ομάδες παίζουν ,με βάση τα συνθήματα που ακούγονταν θα νόμιζε οτι παίζουν αστυνομικοί - κρατούμενοι(αυτοί με τα ασπρόμαυρα).Για ΠΑΟΚ δεν άκουσα. :(

ΥΓ2 Δε ξέρω τι εννοούσε ο rain πιο πριν για μαλακό καιρό εγω ακόμα δε ζεστάθηκα.
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Η Τουμπα ηταν κατι σαν προφητεια των Μαγιας σημερα! Λιγοι εναπομειναντες επιζωντες, σκορπιοι εδω και εκει...

Πολυ ευχαριστο παιχνιδι για να παρακολουθησεις! Εφυγα με πολυ θετικε εντυπωσεις. Κατορθωμα ηταν -ασφαλως- το σκολ που φαγαμε αλλα και αυτα που χασαμε!

Ελπιζω να μη στοιχισει ψυχολογικα στον Γιακουμη το γκολ που εφαγε (του Μιχοπουλου φανταζει απιαστο μπροστα σε αυτο). Θεωρω οτι ηταν εντελως κρυος και εκτος παιχνιδου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”