Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
καλα αλιμονο.
.. ..με αυτους που χουμε ειδικα στα εξτρεμ και ο σισιτς θα εκανε μεγαλη διαφορα ποσο μαλλον τετοιου επιπεδου παικτες

Την ώρα που γίνεται χαμός στη Θεσσαλονίκη με τον Βιεϊρίνια και το "ψηστήρι" του ΠΑΟΚ, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν άφιξη και του Σωτήρη Κυργιάκου για χάρη του Δικέφαλου!
Tags:
Κυργιάκος
Βιεϊρίνια
ΠΑΟΚ
SPORTS
Ποδόσφαιρο
Στη Θεσσαλονίκη φέρεται να βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο Σωτήρης Κυργιάκος, για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.
Αν και η χθεσινή ημέρα στο ρεπορτάζ του Δικεφάλου αφορούσε αποκλειστικά την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στη Θεσσαλονίκη, την επίσκεψη του Πορτογάλου στην Τούμπα και το ραντεβού που είχε σε κεντρικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ και τη Μαρία Γκοντζάρεβα, η μεγάλη είδηση έσκασε από αλλού!
Όπως πήρε τ΄ αυτί του σκύλου, ο Σωτήρης Κυργιάκος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Παρασκευής.
Ο αμυντικός των "λύκων" φέρεται να έφτασε χθες στην πόλη και πιθανότατα σήμερα θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, ώστε να συζητήσουν για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο.
Οι Θεσσαλονίκεις ψάχνουν στόπερ και η περίπτωση του Έλληνα άσου μοιάζει ιδανική και εύκολη. Το "αλάνι" σίγουρα θα είναι μία ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας, ενώ η παρουσία στο κέντρο της άμυνας μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Από εκεί και πέρα, η Βόλφσμπουργκ μπορεί να τον απέκτησε πριν από έξι μήνες, ωστόσο δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να τον παραχωρήσει ακόμα και ως δανεικό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, αφού ουσιαστικά τον έχει θέσει εκτός ομάδας εδώ και καιρό…
Το θέμα, πάντως, για τον ΠΑΟΚ είναι ότι η περίπτωση του Βιεϊρίνια παραμένει πολύ δύσκολη, αφού η Βόλσφμπουργκ δεν θέλει να τον παραχωρήσει, σε αντίθεση με τον Κυργιάκο που το deal για τον Δικέφαλο μοιάζει πολύ πιο εύκολο.
sportdog.gr
Tags:
Κυργιάκος
Βιεϊρίνια
ΠΑΟΚ
SPORTS
Ποδόσφαιρο
Στη Θεσσαλονίκη φέρεται να βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο Σωτήρης Κυργιάκος, για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.
Αν και η χθεσινή ημέρα στο ρεπορτάζ του Δικεφάλου αφορούσε αποκλειστικά την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στη Θεσσαλονίκη, την επίσκεψη του Πορτογάλου στην Τούμπα και το ραντεβού που είχε σε κεντρικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ και τη Μαρία Γκοντζάρεβα, η μεγάλη είδηση έσκασε από αλλού!
Όπως πήρε τ΄ αυτί του σκύλου, ο Σωτήρης Κυργιάκος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Παρασκευής.
Ο αμυντικός των "λύκων" φέρεται να έφτασε χθες στην πόλη και πιθανότατα σήμερα θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, ώστε να συζητήσουν για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο.
Οι Θεσσαλονίκεις ψάχνουν στόπερ και η περίπτωση του Έλληνα άσου μοιάζει ιδανική και εύκολη. Το "αλάνι" σίγουρα θα είναι μία ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας, ενώ η παρουσία στο κέντρο της άμυνας μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Από εκεί και πέρα, η Βόλφσμπουργκ μπορεί να τον απέκτησε πριν από έξι μήνες, ωστόσο δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να τον παραχωρήσει ακόμα και ως δανεικό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, αφού ουσιαστικά τον έχει θέσει εκτός ομάδας εδώ και καιρό…
Το θέμα, πάντως, για τον ΠΑΟΚ είναι ότι η περίπτωση του Βιεϊρίνια παραμένει πολύ δύσκολη, αφού η Βόλσφμπουργκ δεν θέλει να τον παραχωρήσει, σε αντίθεση με τον Κυργιάκο που το deal για τον Δικέφαλο μοιάζει πολύ πιο εύκολο.
sportdog.gr
Πολύ καλή κίνηση εάν έρθει..Μία κλάση ανώτερος από όλα τα στόπερ μας..Μακάρι να βοηθήσει και τον Κατσικά δίνοντας του λίγο από το νεύρο και το πάθος του..
- Μπαρκαρούτσος
Κατσικάς
Khumalo
Vivian
Ιντζίδης
(Κατσουράνης)
Κυργιάκος
Σαν πολλοί δεν είναι;
Khumalo
Vivian
Ιντζίδης
(Κατσουράνης)
Κυργιάκος
Σαν πολλοί δεν είναι;
- ΑποστόληςΑ
Ο Κυργιάκος είχε πει πως δεν πρόκειται να παίξει στην Εθνική όσο παίζει σ' αυτήν ο Κατσουρ. Πώς θα παίξει τον ΠΑΟΚ;
- pagotatzis
Δεν θυμάμαι ότι το είπε ο Σοτος , γιατί δεν μιλάει
σχεδόν καθόλου σε δημοσιογράφους !
Απλά είπαν άλλη κάτι και βγήκε συμπέρασμα
και για το αλανι !
Παντός όταν ήρθε στην Wolfsburg έκανε μεγάλες
γκελες στην άμυνα !
Ηταν τραγικός !
Σαν παίχτης πάντα μου άρεσε και για μένα ήταν
Ενα διάστημα ο καλύτερος έλληνας !
σχεδόν καθόλου σε δημοσιογράφους !
Απλά είπαν άλλη κάτι και βγήκε συμπέρασμα
και για το αλανι !
Παντός όταν ήρθε στην Wolfsburg έκανε μεγάλες
γκελες στην άμυνα !
Ηταν τραγικός !
Σαν παίχτης πάντα μου άρεσε και για μένα ήταν
Ενα διάστημα ο καλύτερος έλληνας !
Παντως με προσθηκη Κυργιακου αμυνα ωστε να ανεβει ο κατσουρ στα χαφ και με την προυποθεση πως παμε για 2 εξτρεμ τυπου βιερινια και λουκας μετα η ομαδα δυναμωνει αρκετα...και επιτρεψτε μου την εκφραση οτι φτανει σε επιπεδα προηγουμενων ετων!
Ενάμισι... εξάμηνο. Από το Μάρτη που σκόραρε κιόλας:MANIAKOS έγραψε:o Lazovic exei 1.5 χρονο να παιξει μπαλα παντως.....
[youtube]JR0rFGMhSAk[/youtube]
Αν και δεν υπολογίζεται στην Ζενίτ, το βλέπω δύσκολο να έρθει Ελλάδα. Εκτός αν του πουν «έλα να βγάλεις την ομάδα champions league και να ξανακάνεις όνομα», δανεικό για έξι μήνες δηλαδή.
Μόνο εγώ ΔΕΝ θέλω να έρθει ο Βιειρίνια ρε παιδιά? Όχι ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, κάνει και με το παραπάνω, δύο επίπεδα θα μας ανέβαζε εάν ερχόταν. Αλλά ρε παιδιά όπως και να το κάνουμε είναι πισωγύρισμα για τον ίδιο. Τι πιθανότητες έχει μετά από μια επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα να πάρει μεταγραφή για ένα πρωτάθλημα επιπέδου Αγγλίας, λόγου χάρη? Ακριβώς επειδή τον αγαπάμε δεν θα έπρεπε να θέλουμε να πάει μπροστά στην καριέρα του? Δεν ξέρω, με προβληματίζει ιδιαίτερα αυτό το θέμα.
Τώρα όσον αφορά τον Κυριάκο, καλός παίκτης, μας λείπει η ποιότητά του σε εκείνη τη θέση, μόνο που με προβληματίζει που αναφέρφηκε από κάποιον στο φόρουμ (αξιόπιστο, κατά γενική ομολογία, άτομο) που είπε ότι τον γνωρίζει προσωπικά ότι είναι κ@λοχαρακτήρας. Θα μου πεις τόσοι και τόσοι περάσαν από την Τούμπα, ο Κυριάκος θα μας πειράξει?
Για Λάζοβιτς, Αρσάβιν και λοιπούς το μόνο που έχω να πω είναι "Γεια σου παπά, παπά, γ@μώ τον Πειραιά".
Τώρα όσον αφορά τον Κυριάκο, καλός παίκτης, μας λείπει η ποιότητά του σε εκείνη τη θέση, μόνο που με προβληματίζει που αναφέρφηκε από κάποιον στο φόρουμ (αξιόπιστο, κατά γενική ομολογία, άτομο) που είπε ότι τον γνωρίζει προσωπικά ότι είναι κ@λοχαρακτήρας. Θα μου πεις τόσοι και τόσοι περάσαν από την Τούμπα, ο Κυριάκος θα μας πειράξει?
Για Λάζοβιτς, Αρσάβιν και λοιπούς το μόνο που έχω να πω είναι "Γεια σου παπά, παπά, γ@μώ τον Πειραιά".
Αδερφε εν μερη εχεις δικιο...αλλα δν νοιαζομαι για κανενα επαγγελματια περισσοτερο απο τον ΠΑΟΚ!Αν τον χρειαζεται ο ΠΑΟΚ θα τον παρει...απο την μια παμε να κανουμε μεγαλη ομαδα για πρωταθληματα κτλ και απο την αλλη πισωγυρισμα???ΠΟΙΑ WOLFSBURG ΤΩΡΑ...σοβαρα μιλαω δν υποτιμαω...ας ερθει να δυναμωσουμε να παιξουμε Ch.League να κανει ονομα...γτ στον Φωστηρα της Γερμανιας θα παιζει ναι μεν σε καλα γηπεδα και ωραιο κλιμα αλλα απο εκει και περα θα μεινει να περιμενει κανενα παιχνιδι με την Bayern να φαει κανα ταλαρο ...
δεν ειναι μεγαλομανια κτλ...ΑΛΛΑ πρωτη φορα στην ιστορια μας εχουμε προεδρο με λεφτα(money) και δικαιουμε να ονειρευομαι οτι θα μας κανει επιτελους την δυναμη που μας αξιζει!
Over and out
ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΣΙΟΥ ΜΠΙΟΥ ΑΛΕΟ!!!
ΥΓ Προφανως και δν στην λεω
δεν ειναι μεγαλομανια κτλ...ΑΛΛΑ πρωτη φορα στην ιστορια μας εχουμε προεδρο με λεφτα(money) και δικαιουμε να ονειρευομαι οτι θα μας κανει επιτελους την δυναμη που μας αξιζει!

Over and out
ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΣΙΟΥ ΜΠΙΟΥ ΑΛΕΟ!!!
ΥΓ Προφανως και δν στην λεω

- angelheart
- Επικοινωνία:
@arrwstos
ο Γκάλης σχεδόν όλη του την ζωή στον Άρη την έβγαλε και στο τέλος τον έδιωξαν κιόλας. Πιο πισωγύρισμα γίνεσαι gay.
ΥΓ : σωστός για τον Γιανότσκο. Προσθέτω μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ λεπτομέρεια. Τον έδωσε κοντά στα 3 εκ € το 2001. Μιλάμε για ΤΡΕΛΑ λεφτά τότε σε σχέση με τα ΤΟΤΕ μπάτζετ όλων των ομάδων.
ο Γκάλης σχεδόν όλη του την ζωή στον Άρη την έβγαλε και στο τέλος τον έδιωξαν κιόλας. Πιο πισωγύρισμα γίνεσαι gay.
ΥΓ : σωστός για τον Γιανότσκο. Προσθέτω μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ λεπτομέρεια. Τον έδωσε κοντά στα 3 εκ € το 2001. Μιλάμε για ΤΡΕΛΑ λεφτά τότε σε σχέση με τα ΤΟΤΕ μπάτζετ όλων των ομάδων.
- pagotatzis
Λοιπόν φρέσκα νέα απο Γερμανία
Ο hecking της Nürnberg θα είναι οποία όλα δηλώνουν ο νέος
κοουτς !
Αν γίνει ο hecking προπονητής τότε νομίζω θα τον αφήσουν
Να φύγει , διότι δουλεύει πολύ με γερμανούς μικρής ηλικίας !
Ο αλλοφς κοιτάει ήδη για μεταγραφές για το καλοκαίρι
ονόματα όπως arnautovic Kai gentner με κάνουν αισιόδοξο
ότι ο βιερινια θα είναι κοντά μας !
Ο hecking της Nürnberg θα είναι οποία όλα δηλώνουν ο νέος
κοουτς !
Αν γίνει ο hecking προπονητής τότε νομίζω θα τον αφήσουν
Να φύγει , διότι δουλεύει πολύ με γερμανούς μικρής ηλικίας !
Ο αλλοφς κοιτάει ήδη για μεταγραφές για το καλοκαίρι
ονόματα όπως arnautovic Kai gentner με κάνουν αισιόδοξο
ότι ο βιερινια θα είναι κοντά μας !
- pagotatzis
Ο Schuster ζητάει πολλά !
Ακόμα όμως δεν έληξε το θέμα !
Αν παει ο Schuster η εκτίμηση μου είναι ο θα
Τον κρατήσει .
Ακόμα όμως δεν έληξε το θέμα !
Αν παει ο Schuster η εκτίμηση μου είναι ο θα
Τον κρατήσει .