Γιώργος Δώνης

monopaokre

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από monopaokre »

tera12tera έγραψε:
monopaokre έγραψε:Μετά το 0-3 δεν έπρεπε να τον βγάλει? Αφού κούτσενε...Τι θα πει δεν ήθελε να βγει.Αδιαφορώ. Έχει προπονητή που αποφασίζει ποιοσ μπαινει και ποιος βγαινει...Εσύ δηλαδή πως ξέρεις με σιγουρια ότι αν εβγαινε στο 70 θα είχε πάλι πάθει τη θλάση?
Αν τον έβγαζε και γινόταν η ανατροπή θα έγραφες :
"Ο άσχετος ο Δώνης, δεν ακούει τους παικτες του . Επανειλημμένα ο Χακόμπο του έλεγε ότι είναι καλά . Το παρτάλι που δεν βλέπει τι του λένε ..."
και άλλα τέτοια όμορφα ...
Καλά εσύ αφού φαντάζεσαι τι ΘΑ εγραφα αν ο ΠΑΣ έκανε το 0-3 3-3 ή 4-3 μέσα σε 20 λεπτά(μιας και τότε το πρόβλημα θα ταν τι θα λεγα εγώ κατά τη γνώμη σου) για βρες μου τώρα πόσα ποστ έχω που γράφω με αυτον τον τρόπο και γκρινιάζω που δεν έκανε το ένα ή το άλλο. Εγώ είπα ότι με αυτά που έχω δει μεχρι τώρα και ειδικά τους 6 μήνες αυτούς που είναι στο ΠΑΟΚ η προπονητάρα σου δεν έχω δει κάτι που να με πείσει ότι αξίζει τα λεφτά του. Τώρα αν εσυ θες να κάνεις τον Δώνη εικόνισμα και να πείσεις τον εαυτό σου ότι έχουμε τα χειρότερα εξτρεμ, τα χειρότερα χαφ το χειροτερο τέρμα και το χειρότερο γήπεδο δεν με νοιάζει κανμ πίστεψε ότι θες. Απλά μετά μην παραπονιέσαι που μονο στην Ελλαδίτσα θα μένι η χάρη σου. Αφού τέτοιο επίπεδο γουστάρεις.

Και για να ξέρεις, ο προπονητής όταν χρειαστεί να κάνει μια αλλαγή ούτε Διοικητικό συμβούλιο με τους παίκτες χρειάζεται να κάνει ούτε να δώσει λογαριασμό στον παίκτη. Εντυπωσιακό ε?

Τελευταία ειρωνία.
Μετά γίνεται "monobanre"
DC
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

αν και καταραμενος ...το 5 τι ειναι;;...
καταραμενος 5 φορες;;;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
λοιπον αν και καταραμενος.....λεω.... συμφωνω μαζι σου
απλος εμενα μου την σπαει που ενω ο Γ.Δ. ειναι ο προπονητης του ΠΑΟΚ απο εδω μεσα γινοντε υποδιξεις για το τι πρεπει να κανει και πως και ποτε

και συγνωμη αλλα μερικοι κανουν τις υποδιξεις ενω δεν γνωριζουν ουτε τι αεριο εχει μεσα η μπαλα...
οποιος γνωριζει ας το πει

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

kataramenos5 έγραψε:Τζάμπα χαλάμε τις καρδιές μας.Η φάση δεν είναι οτι καιγόμαστε για την υπεράσπιση ή μη του ΓΔ αλλα περισσότερο μας ενοχλεί η αντίθετη άποψη και ο τρόπος που παρουσιάζεται (εκφράσεις,χαρακτηρισμοί κλπ).Ακρη δε βγαίνει οπότε ας χαλαρώσουμε,Χριστούγεννα έρχονται. ΠΑΟΚ ειμαστε όλοι , όχι αντίπαλοι.
Εικόνα

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Ale3 έγραψε:Κάνε το πιο λιανά σε παρακαλώ, για να μην παρεξηγηθείς. Έπαθε α' βαθμού στο 40 περίπου και επειδή συνέχισε έγινε β' βαθμού? Δηλαδή υποτροπή?

'Όχι τίποτα άλλο θα ξεχαστεί γρήγορα.
Δεν ξερω τι επαθε ο Χακαμπο,απλως αν παθεις θλαση παθαινεις η Α ή Β,οχι α και επειδη συνεχιζω γινετε β,και επειδη με μαλλον δεν το ζορισε ειναι σχεδον αδυνατη η υποτροπη,δεν ειμαι και γιατρος οτι μου ειπαν λεω
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

abg12d34 έγραψε:αν και καταραμενος ...το 5 τι ειναι;;...
Θυρα 5 ΗΤΑΝ.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

καταραμενος 5 φορες;;;
απλος εμενα μου την σπαει που ενω ο Γ.Δ. ειναι ο προπονητης του ΠΑΟΚ απο εδω μεσα γινοντε υποδιξεις για το τι πρεπει να κανει και πως και ποτε

και συγνωμη αλλα μερικοι κανουν τις υποδιξεις ενω δεν γνωριζουν ουτε τι αεριο εχει μεσα η μπαλα...

Από το μυαλό ούτε που σου πέρασε φυσικά ότι κάποιοι ξέρουν είτε λόγω δουλειάς είτε λόγω σχέσεων με την ομάδα κάποια πράγματα παραπάνω..

Πες μας λοιπόν, ποιοι είναι αυτοί που κάνουν υποδείξεις και είναι άσχετοι να τους αποκλείσουμε να γράφεεις εσύ και μερικοί ακόμα ..
Έχω διαβάσει τόσα ποδοσφαιρικά επιχειρήματα που έχω πειστεί..
Φτάνει...
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

monopaokre έγραψε:
tera12tera έγραψε:
monopaokre έγραψε:Μετά το 0-3 δεν έπρεπε να τον βγάλει? Αφού κούτσενε...Τι θα πει δεν ήθελε να βγει.Αδιαφορώ. Έχει προπονητή που αποφασίζει ποιοσ μπαινει και ποιος βγαινει...Εσύ δηλαδή πως ξέρεις με σιγουρια ότι αν εβγαινε στο 70 θα είχε πάλι πάθει τη θλάση?
Αν τον έβγαζε και γινόταν η ανατροπή θα έγραφες :
"Ο άσχετος ο Δώνης, δεν ακούει τους παικτες του . Επανειλημμένα ο Χακόμπο του έλεγε ότι είναι καλά . Το παρτάλι που δεν βλέπει τι του λένε ..."
και άλλα τέτοια όμορφα ...
Καλά εσύ αφού φαντάζεσαι τι ΘΑ εγραφα αν ο ΠΑΣ έκανε το 0-3 3-3 ή 4-3 μέσα σε 20 λεπτά(μιας και τότε το πρόβλημα θα ταν τι θα λεγα εγώ κατά τη γνώμη σου) για βρες μου τώρα πόσα ποστ έχω που γράφω με αυτον τον τρόπο και γκρινιάζω που δεν έκανε το ένα ή το άλλο. Εγώ είπα ότι με αυτά που έχω δει μεχρι τώρα και ειδικά τους 6 μήνες αυτούς που είναι στο ΠΑΟΚ η προπονητάρα σου δεν έχω δει κάτι που να με πείσει ότι αξίζει τα λεφτά του. Τώρα αν εσυ θες να κάνεις τον Δώνη εικόνισμα και να πείσεις τον εαυτό σου ότι έχουμε τα χειρότερα εξτρεμ, τα χειρότερα χαφ το χειροτερο τέρμα και το χειρότερο γήπεδο δεν με νοιάζει κανμ πίστεψε ότι θες. Απλά μετά μην παραπονιέσαι που μονο στην Ελλαδίτσα θα μένι η χάρη σου. Αφού τέτοιο επίπεδο γουστάρεις.

Και για να ξέρεις, ο προπονητής όταν χρειαστεί να κάνει μια αλλαγή ούτε Διοικητικό συμβούλιο με τους παίκτες χρειάζεται να κάνει ούτε να δώσει λογαριασμό στον παίκτη. Εντυπωσιακό ε?
Μα έχουμε τα καλύτερα εξτρέμ ;) ,
ο Δώνης φταίει που είμαστε 2η και όχι πρώτοι :evil: ,
ο Δώνης φταίει που δεν παίζω σαν την Barca :twisted:
Αν δεν έχεις δει ....κοίτα την βαθμολογία . Κ αν πάλι δεν πείθεσαι , δες την βαθμολογία των προηγούμενων είκοσι ετών ....
υ.γ : Εντυπωσιακότατο . Εγώ πάλι νόμιζα πως ο προπονητής στις αλλαγές , στον τρόπο ανάπτυξης και στις μεταγραφές πρέπει να ρωτά τους φιλάθλους :geek: :geek: :geek: :geek: ...Κοίτα να δεις τι μαθαίνω τώρα στα γεράματα

Μην ειρωνεύεστε αλλήλους.
Λαστ γουόρνινγκ κι εδώ.
DC
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

moican4 έγραψε:
καταραμενος 5 φορες;;;

Από το μυαλό ούτε που σου πέρασε φυσικά ότι κάποιοι ξέρουν είτε λόγω δουλειάς είτε λόγω σχέσεων με την ομάδα κάποια πράγματα παραπάνω..

Πες μας λοιπόν, ποιοι είναι αυτοί που κάνουν υποδείξεις και είναι άσχετοι να τους αποκλείσουμε να γράφεεις εσύ και μερικοί ακόμα ..
Φτάνει...
Κοίτα να δεις που συμφωνούμε :) :) :)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δεν το θέμα να κανεις κριτικη σκληρή η λιγότερο σκληρη ,αλλα να είσαι κακοπροαιρετος και να μην βλέπεις τίποτε καλο ,ότι γίνετε καλα γίνετε κατα λάθος η παει η ομαδα με ´αυτόματο πιλότο ´ .....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

tera12tera έγραψε:
Photis έγραψε:Σ'αρέσει η τρέλλα των παιχτών ε κ.Δώνη???Πάρε μια θλάση Β' βαθμού τώρα. Τα ίδια που έκανες και με τον Γκαρσία τα κάνεις και με Χακόμπο, μετά μιλάμε για πειθαρχία. Ας γελάσω.
:pano:
Ρε φίλε ο Δώνης φταίει που ο Γκαρσία έγινε 37 ;;; Θα μας τρελάνεται κάποιοι ...Και αν δεν ήταν έτοιμος γιατί δεν το δήλωσε ;;; Πάλι ο Δώνης φταίει ;;
Όσο για τον Χακόμπο , πάλι ο Δώνης φταίει ;; (Να άλλαζε ένα τερματοφύλακα όταν ο ίδιος δηλώνει ότι είναι οκ ;; Κ επειδή λέτε κάποιοι για σοβαρές ομάδες ..Ερωτώ : Σε ποιά σοβαρή ομάδα ο παίχτης λέει είμαι οκ και ο προπονητής τον κάνει αλλαγή.).... σε αυτη την ομαδα που ο προπονητης δεν ρωταει καν τον παικτη αν ειναι καλα απο την στιγμη που κουτσαίνει δεν εκτελει καν τα ελευθερα και οι αμυντικοι δεν του γιρηζουν την μπαλα πισω.
Καλά κάποιοι από την πολύ εμπάθεια δεν βλέπουν μπροστά τους ...
Η πραγματικότητα είναι μια, 31 βαθμούς με ροστερ που στην αρχή του καλοκαιριου είχε σχεδιαστει για άλλα πράγματα ...εχεις δικιο στην αρχη της χρονιας η ομαδα σχεδιαστηκε για αλλα πραγματα, αλλα εχει ως γνωμονα το πρωταθλημα που ειχε ληξει και την ανταγωνιστικοτητα που εκεινο ειχε, δεν μπορουσε να προβλεψει την τοσο μεγαλη πτωση στην ποιοτητα του πρωταθληματος
Δεύτερη καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα (Κάποιοι λένε για φάρδος , όσοι έχουν παίξει μπάλα ξέρουν πως αυτό μπορεί να συμβεί μια αγωνιστική , όχι 15!!!!)απλα νουμερα που ερμηνευονται οπως βολευει τον καθενα. και θα σου πω εγω με τα δυο πεναλντι που χασαν οι αντιπαλοι μας και τα τρια δοκαρια του ραγιος εισαι η καλυτερη αμυνα? ή θες να μου πεις οτι τα πεναλντι και τα δοκαρια δεν μπηκαν λογο της αμυνας σου?
Θα κάνω και μια απλή ερώτηση :
Από τις ομάδες που βρίσκονται από την 8η θέση και πάνω , ποιά έχει χειρότερα εξτρέμ από εμας ;;;θα σου κανω και γω μια ερωτηση απ ολες της ομαδες του πρωταθληματος ποια εχει τους καλυτερους επιθετικους και ποια ομαδα εχει τους περισσοτερους διεθνης ποδοσφαιριστες?
Περιμένω απάντηση από αυτούς που λένε ότι παίζουμε μόνοι μας . Ρεαλιστική όμως ....
υ.γ : Θέαμα δεν βλέπουμε ,αλλά αν αποκτήσουμε και εξτρέμ ,θα έρθει και αυτό , έκτος αν περιμένουμε τον Φωτάκη στα γεράματα να παίζει το ένας εναντίον ενόςτο θεαμα φιλε μου δεν ειναι μονο οι τριπλες και τα τσαλιμακια θεαμα ειναι και μια σωστα οργανομενη επιθεση με σωστους αυτοματισμους και ενα καλο τρανζισιον, και αυτα δεν τα αγοραζεις αλλα τα αποκτας ε πολλη δουλεια
υ.γ 2 :Ακόμη και η επιλογή του Κουμαλό φαίνεται να δικαιώνεται στα τελευταία παιχνίδια ....Έκτος αν περιμένουμε από τον στόπερ ντριπλίτσες ....οχι φιλε μου δεν δικαιώνετε, πρωτων γιατι με αυτα τα λεφτα εβρησκες καλυτερο και δευτερων και σημαντικοτερο γιατι ο παικτης δεν ειναι δικος σου, τι να το κανω αν στο τελος της σεζον ο κουμαλο ειναι 2 φορες πανω απο οταν ηρθε, εγω δεν κερδιζω τιποτα μονο η τοτττεναμ
υ.γ 3 : Όχι δεν είμαι ο manager του Δώνη :) :D
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

tera12tera έγραψε:
Photis έγραψε:Σ'αρέσει η τρέλλα των παιχτών ε κ.Δώνη???Πάρε μια θλάση Β' βαθμού τώρα. Τα ίδια που έκανες και με τον Γκαρσία τα κάνεις και με Χακόμπο, μετά μιλάμε για πειθαρχία. Ας γελάσω.
Ρε φίλε ο Δώνης φταίει που ο Γκαρσία έγινε 37 ;;; Θα μας τρελάνεται κάποιοι ...Και αν δεν ήταν έτοιμος γιατί δεν το δήλωσε ;;; Πάλι ο Δώνης φταίει ;;
Όσο για τον Χακόμπο , πάλι ο Δώνης φταίει ;; (Να άλλαζε ένα τερματοφύλακα όταν ο ίδιος δηλώνει ότι είναι οκ ;; Κ επειδή λέτε κάποιοι για σοβαρές ομάδες ..Ερωτώ : Σε ποιά σοβαρή ομάδα ο παίχτης λέει είμαι οκ και ο προπονητής τον κάνει αλλαγή.)....Καλά κάποιοι από την πολύ εμπάθεια δεν βλέπουν μπροστά τους ...
Η πραγματικότητα είναι μια, 31 βαθμούς με ροστερ που στην αρχή του καλοκαιριου είχε σχεδιαστει για άλλα πράγματα ...Δεύτερη καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα (Κάποιοι λένε για φάρδος , όσοι έχουν παίξει μπάλα ξέρουν πως αυτό μπορεί να συμβεί μια αγωνιστική , όχι 15!!!!)
Από τις ομάδες που βρίσκονται από την 8η θέση και πάνω , ποιά έχει χειρότερα εξτρέμ από εμας ;;;
Περιμένω απάντηση από αυτούς που λένε ότι παίζουμε μόνοι μας . Ρεαλιστική όμως ....
υ.γ : Θέαμα δεν βλέπουμε ,αλλά αν αποκτήσουμε και εξτρέμ ,θα έρθει και αυτό , έκτος αν περιμένουμε τον Φωτάκη στα γεράματα να παίζει το ένας εναντίον ενός
υ.γ 2 :Ακόμη και η επιλογή του Κουμαλό φαίνεται να δικαιώνεται στα τελευταία παιχνίδια ....Έκτος αν περιμένουμε από τον στόπερ ντριπλίτσες ....
Γιώργο εσύ?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

tera12tera έγραψε:
Όσο για τον Χακόμπο , πάλι ο Δώνης φταίει ;; (Να άλλαζε ένα τερματοφύλακα όταν ο ίδιος δηλώνει ότι είναι οκ ;; Κ επειδή λέτε κάποιοι για σοβαρές ομάδες ..Ερωτώ : Σε ποιά σοβαρή ομάδα ο παίχτης λέει είμαι οκ και ο προπονητής τον κάνει αλλαγή.)....Καλά κάποιοι από την πολύ εμπάθεια δεν βλέπουν μπροστά τους ...
Η πραγματικότητα είναι μια, 31 βαθμούς με ροστερ που στην αρχή του καλοκαιριου είχε σχεδιαστει για άλλα πράγματα ...Δεύτερη καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα (Κάποιοι λένε για φάρδος , όσοι έχουν παίξει μπάλα ξέρουν πως αυτό μπορεί να συμβεί μια αγωνιστική , όχι 15!!!!)
Από τις ομάδες που βρίσκονται από την 8η θέση και πάνω , ποιά έχει χειρότερα εξτρέμ από εμας ;;;
υ.γ : Θέαμα δεν βλέπουμε ,αλλά αν αποκτήσουμε και εξτρέμ ,θα έρθει και αυτό , έκτος αν περιμένουμε τον Φωτάκη στα γεράματα να παίζει το ένας εναντίον ενός
υ.γ 2 :Ακόμη και η επιλογή του Κουμαλό φαίνεται να δικαιώνεται στα τελευταία παιχνίδια ....Έκτος αν περιμένουμε από τον στόπερ ντριπλίτσες ....
μα όλα γίνονται με αυτοματο πιλότο αυτο το δεύτεροι με 31 βαθμούς και καλλιτερη άμυνα μην το ξανάπεις
.....:):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο ΓΔ θα μείνει μέχρι τέλους της σεζόν. Μετά, βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

moican4 έγραψε:

Φτάνει...

[/quote]από moican4 » Τρί Δεκ 18, 2012 8:42 am
Προπονητής σημαίνει σεβασμός και πειθαρχία..
Είναι πάνω απ όλους...
Αυτά σε κανονικές ομάδες γιατί στον ΠΑΟΚ ισχύουν άλλα πράγματα μάλλον..
Αυτά είναι αστεία πράγματα, να φοβάσαι να βγάλεις τον τραυματισμένο παίκτη..να κάνει ο καθένας ότι θέλει Γιαννώτη..[/quote]

οπως βλεπεις ....αν ξερεις εισαι απαραδεκτος και εαν δεν ξερεις εισαι ασχετος....και φιλοσοφεις κανοντας υποδειξεις και περνας και πνευμα οτι γνωριζεις

και σε ρωτω ρε φιλε......γνωριζεις;;;
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

tera12tera έγραψε:
Μα έχουμε τα καλύτερα εξτρέμ ;) ,
ο Δώνης φταίει που είμαστε 2η και όχι πρώτοι :evil: ,
ο Δώνης φταίει που δεν παίζω σαν την Barca :twisted:
Αν δεν έχεις δει ....κοίτα την βαθμολογία . Κ αν πάλι δεν πείθεσαι , δες την βαθμολογία των προηγούμενων είκοσι ετών ....
υ.γ : Εντυπωσιακότατο . Εγώ πάλι νόμιζα πως ο προπονητής στις αλλαγές , στον τρόπο ανάπτυξης και στις μεταγραφές πρέπει να ρωτά τους φιλάθλους :geek: :geek: :geek: :geek: ...Κοίτα να δεις τι μαθαίνω τώρα στα γεράματα

Μην ειρωνεύεστε αλλήλους.
Λαστ γουόρνινγκ κι εδώ.
DC
Έχουμε τα καλύτερα εξτρεμ πλην γαυρου βάζελου για μενα. Ντάξει ίσως έχεις στο μυαλό σου Γιάννενα με Ντε Βινσέντι ή Λεβαδειακό με Ποι-Ναπολεόνι. Επίσης αν εξαιρέσεις Βιερίνια όλα τα τελευταία χρονια δεν είχαμε καμια φορά 2 καθαρά εξτρεμ. Μονο όταν ήρθε ο Ελ Ζαρ αλλά εκείνη τη χρονιά ειχαμε Χάβο στον πάγκο. Πιστεύω άλλος μπορούσε να το διαχειριστεί πολύ καλύτερα. Και τεσπά σε μια ομάδα δεν παίζουν ρόλο μονο τα εξτρεμ. Αν βγάλεις γαύρο που έχει ροστερ άλλου επιπέδου απο όλες τις άλλες ομάδες έχουμε καλύτερο τέρμα (χακομπο) καλύτερη δυάδα αριστερών μπακ μέτρια σεντερ μπακ( σε σχέση με τους άλλους πάντα) κεντρικά χαφ πιθανόν την καλύτερη τριαδα, τον καλύτερο σεντρ φορ συν έναν Σαλπιγγίδη που έχει μεγάλη συμβολή μπροστα. Δεξι μπακ χολένουμε. Αλλά σκέψου ότι πέρσι πήρες πολλά απο Έττο-Γεωργιάδη που φέτος είναι άφαντοι. Σε αυτό φταίει για μένα ΚΑΙ ο κόουτς. Στο τι μπορεί να πάρει από κάθε παίκτη γιατί με μια βοήθεια απ' αυτούς τους 2 τα πράγματα θα ταν καλύτερα στις θέσεις που πονάμε πιο πολύ. Με αυτό το ρόστερ λοιπόντο οποίο δεν είναι πολύ ποιοτικό μεν αλλά είναι ανώτερο των υπολοίπων δε, δεν περιμένω να δω Μπάρτσα περιμέμω όμως μια στοιχειώδη τακτική στο παιχνίδι.Όταν Βέροια Λεβαδειά Γιαννενα Τρίπολη παίζουν πιο στρωτά απ τον ΠΑΟΚ υπάρχει πρόβλημα. Μια πινελιά τελοσπάντων που να λέει "αυτό είναι με σφραγίδα Δώνη". Δεν το έχω δει. Όταν το δω ίσως αναθεωρήσω.
Τέλος για τη βαθμολογία τη βλέπω μια χαρά μην ανυσηχείς. Απλώς στη φετινή Σουπερ-Λιγκ το να έχεις τον ΠΑΟΚ(που πληρώνει πλέον και στην ώρα του και αυτό είναι πολύ σημαντικό στην απόδοση των παικτών) κάτω απο δεύτερο και ΧΩΡΙΣ Ευρώπη δεν είναι κανένα ιδιαίτερο κατόρθωμα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”