Καλά εσύ αφού φαντάζεσαι τι ΘΑ εγραφα αν ο ΠΑΣ έκανε το 0-3 3-3 ή 4-3 μέσα σε 20 λεπτά(μιας και τότε το πρόβλημα θα ταν τι θα λεγα εγώ κατά τη γνώμη σου) για βρες μου τώρα πόσα ποστ έχω που γράφω με αυτον τον τρόπο και γκρινιάζω που δεν έκανε το ένα ή το άλλο. Εγώ είπα ότι με αυτά που έχω δει μεχρι τώρα και ειδικά τους 6 μήνες αυτούς που είναι στο ΠΑΟΚ η προπονητάρα σου δεν έχω δει κάτι που να με πείσει ότι αξίζει τα λεφτά του. Τώρα αν εσυ θες να κάνεις τον Δώνη εικόνισμα και να πείσεις τον εαυτό σου ότι έχουμε τα χειρότερα εξτρεμ, τα χειρότερα χαφ το χειροτερο τέρμα και το χειρότερο γήπεδο δεν με νοιάζει κανμ πίστεψε ότι θες. Απλά μετά μην παραπονιέσαι που μονο στην Ελλαδίτσα θα μένι η χάρη σου. Αφού τέτοιο επίπεδο γουστάρεις.tera12tera έγραψε:Αν τον έβγαζε και γινόταν η ανατροπή θα έγραφες :monopaokre έγραψε:Μετά το 0-3 δεν έπρεπε να τον βγάλει? Αφού κούτσενε...Τι θα πει δεν ήθελε να βγει.Αδιαφορώ. Έχει προπονητή που αποφασίζει ποιοσ μπαινει και ποιος βγαινει...Εσύ δηλαδή πως ξέρεις με σιγουρια ότι αν εβγαινε στο 70 θα είχε πάλι πάθει τη θλάση?
"Ο άσχετος ο Δώνης, δεν ακούει τους παικτες του . Επανειλημμένα ο Χακόμπο του έλεγε ότι είναι καλά . Το παρτάλι που δεν βλέπει τι του λένε ..."
και άλλα τέτοια όμορφα ...
Και για να ξέρεις, ο προπονητής όταν χρειαστεί να κάνει μια αλλαγή ούτε Διοικητικό συμβούλιο με τους παίκτες χρειάζεται να κάνει ούτε να δώσει λογαριασμό στον παίκτη. Εντυπωσιακό ε?
Τελευταία ειρωνία.
Μετά γίνεται "monobanre"
DC