Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από nick_shortjohn »

Sick Bastard έγραψε:
zissos έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι παίχτη σαν το Βύντρα δεν έχουμε.
Ευτυχώς.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από karlat85 »

Στην ερα είπαν για Heskey,νομίζω τώρα παίζει στην αυστραλία, συν ότι δεν νομίζω να χρειαζόμαστε επιθετικό
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φέρε Βιτόλο να πάμε στο αεροδρόμιο!
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

DC έγραψε:Θείε Βάνια ..... απ' όσο ξέρω το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο. Εξάμηνο ήταν. ;)
Ένα δωράκι σε ζητάω ρε πρόεδρε. ΕΝΑ.

[youtube]punJguEFhdg[/youtube]

Ή ανεβαίνεις επίπεδο ή δεν αναβαίνεις. Μαλ@κίες θα λέμε τώρα;
Ο Ronaldinho ανανέωσε πριν από μερικές εβδομάδες,για άλλον ένα χρόνο.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

E,kai?
Λεφτα υπαρχουν... :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ιβαν τετοιες μεταγραφες μας ανεβαζουν επιπεδο.Ο Βυντρα το μονο που μπορει να ανεβασει ειναι η πιεση μας. :mrgreen:
Βεβαια οπως προειπα αν τονε φερεις για να γλιτωσει ο Σαλπι καλως να ορισει... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ρε σεις κολπο ειναι με τους παιχτες του βαο...
Μολις ηρθε ο κατσουρ αμεσως παστελωσε 2 γκολακια ο σαλπι-κοντος-νο14 κτλ

Οταν ερθουν αλλοι 2-3 απο βαο θα αισθανθει πιο ανετα και μετα στον δευτερο γυρο θα βαλει 23 γκολ!

Για να ξεμπουκωσει ο φορ μας θα τους παρουμε... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ρε θα ερθει ο οικοδομος ποιος βυντρα και στην τεσσερα θα τιναζει με χαρη το μαλι του για να σε δω τοτε θα θυμασε τον "κοντο" σαλπι :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

DC έγραψε:Τον Κατσουράνη δεν τον ήθελα αλλά πλέον είναι παίκτης ΜΟΥ.
Τώρα το πρόσεξα και παίρνω πίσω ότι κακό έχω πει για σένα! Έτσι απλά... RESPECT!

Αυτονόητο μεν, αλλά όταν το λες με την ψυχή σου, παίρνει μεγάλη αξία δε. Αυτό ακριβώς ισχύει και για μένα που δεν τον ήθελα, όμως τώρα τον θέλω επειδή είναι, πλέον, παίκτης ΜΟΥ! Και θα βοηθήσει... το πιστεύω πολύ.

( :oops: )
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

http://www.sport24.gr/football/ellada/S ... 55045.html

Black Jack με 21 ελεύθερους παίκτες
Ο Γενάρης έρχεται, οι ανακατατάξεις στα ρόστερ των ομάδων της Superleague είναι δεδομένες και το Sport24.gr ακτινογραφεί 21 περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών

Τα έξι "πιστόλια"
Τζον Κάριου: 33 ετών, Μίντο: 29 ετών, Φάνης Γκέκας: 32 ετών, Άγγελος Χαριστέας: :lol: :lol: 32 ετών, Κόκε: 29 ετών :lol: :lol: :lol: , Μάρκους Μπεντ: 34 ετών.

Τα περισσότερα ονόματα σας είναι γνωστά και η αλήθεια είναι πως υπήρχαν κι άλλοι. Εμείς ωστόσο επιλέξαμε αρκετούς γνώριμους στο ελληνικό κοινό, που δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής μιας και ο χρόνος πιέζει. Γκέκας και Κάριου έχουν θέση σε οποιαδήποτε ομάδα της Superleague, ενώ οι υπόλοιποι σίγουρα θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά.

Απ' όλα έχει ο μπαχτσές
Χουάν Ραμόν Ρικέλμε: 34 ετών, Φαρινός: 34 ετών, Ρόιστον Ντρέντε: 25 ετών, Ντάνιελ Γένσεν: 33 ετών, Χαβίτο: 29 ετών, Ζαουάντ Ζαϊρί: 30 ετών.

Επιλογές για όλα τα βαλάντια. Μεγάλοι παίκτες όπως ο Ρικέλμε, νεαροί με ταλέντο όπως ο Ντρέντε και σίγουρες λύσεις όπως ο Ζαϊρί και ο Χαβίτο. Οι επιλογές είναι εξαιρετικές πρέπει να πούμε και αρκετούς τους γνωρίζουμε στην Ελλάδα.

"Γνωστοί" και... γνωστοί
Εννέα επιλογές (δείτε τις κάτω) έχουμε σε αυτή την κατηγορία και είναι οι περισσότερες, αφού οι ομάδες στην Ελλάδα ψάχνονται στα μετόπισθεν.

Κι εδώ έχουμε από πασίγνωστους ποδοσφαιριστές όπως ο Τζαμπρότα, μέχρι εργάτες στην αμυντική γραμμή όμως ο Μελισσάς. Ανάλογα το πορτοφόλι παίρνεις και το κατάλληλο εργαλείο.

αναλυτικά...

Ντελ Όρνο: 31 ετών

Φαν Ντερ Μπόρε: 25 ετών

Μίσελ Γκαμπρίνι: 31 ετών (ο αριστερός μπακ του Άρη)

Χαμπίμπ Μπέι: 35 ετών

Γκουστάβο: 30 ετών (ο δεξιός μπακ της Κέρκυρας)

Πασχάλης Μελισσάς: 30 ετών

Τζίμι Τραορέ: 32 ετών

Τζανλούκα Τζαμπρότα: 35 ετών δεξιά, αριστερά

Μικαέλ Σιλβέστρ: 35 ετών

Και μη μου πει κανεις για ηλικιες γιατι με παικτες εμπειρους σε θεση σαν του επιτελικου (Ρικελμε) καθαριζεις στοχους τυπου προκριματικα και πλει οφ. Ελληνικο πρωταθλημα εισαι
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Με τον Ρικελμε συμφωνω αλλα με αυτον τον ντελ ορνιο...:mrgreen: κομματακι δυσκολο.... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Ρικέλμε πριν 5 έτη θα ήταν ευπρόσδεκτος.
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Εχω φαει κολλημα με τον Ντε Βινσεντι... :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Ρικέλμε πριν 5 έτη θα ήταν ευπρόσδεκτος.
Φιλε αποστολη, στο μιζερο ελληνικο πρωταθλημα παικτες επιπεδου ρικελμε και στα 36 τους θα κανουν διαφορα. Εδω ειχαμε Ιβιτς μεχρι αυτη την ηλικια. Το αποδεικνυει ο Γκαρσια οτι αν εισαι μεγαλος παικτης, πλεον παιζεις μυαλωμενα. Ασε που θα εχουμε ενα τεραστιο οπλο στις καθετες και τα στημενα.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Όσο ο 36αρης Ιμπαγάσα μπορεί και κάνει τη διαφορά στη ΔΕΚΟ, όσο ο καλός 35-36ρης Γκαρσία ανεβάζει σκάλες το κέντρο μας, τόσο ο Ρικέλμε και σε αυτή την ηλικία για εμένα μας ανεβάζει επίπεδο από μόνος του συν το επικοινωνιακό.

ΥΓ. Καλός ο Αργεντίνος του ΠΑΣ. Όχι για βασικός, αλλά χρήσιμη μονάδα, είναι και μικρός, και καλά στημένα.
joss

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από joss »

karlat85 έγραψε:Στην ερα είπαν για Heskey,νομίζω τώρα παίζει στην αυστραλία, συν ότι δεν νομίζω να χρειαζόμαστε επιθετικό
Δεν ξέρω για heskey αδερφέ, αλλά επιθετικό θέλουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Και δεν είναι θέμα απόδοσης Κλαους, όπως είπα, αλλά με καρτες κ τραυματισμούς δε θες να ψάχνεσαι σε τπτ play off. και για να χτυπήσεις πρωτάθλημα ένας λόγος παραπάνω από του χρόνου. Οι γαύροι χαζοί είναι που στον πάγκο έχουν Μήτρογλου? εμείς τι έχουμε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”