Γιώργος Δώνης
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Re: Γιώργος Δώνης
Α ν'αγιασει το στομα σου!!!Rizla έγραψε:tera12tera έγραψε:Ρε συνοπαδέ Kataramene (:opaokara:) τι "Κάτι προσπαθεί να κάνει αλλα μέχρι στιγμής δε του βγήκε.Κι έχουν περάσει 6 μήνες.";
Δεύτερος είναι με την καλύτερη συγκομιδή των τελευταίων 9 χρόνων , με προβληματικό ρόστερ (Ο Κουμαλό βελτιώνεται συνεχώς...).
Έχει την καλύτερη άμυνα , και δεύτερη σε αποτελεσματικότητα επίθεση ...
Δλδ με τι θα ήσασταν (από άποψη στατιστικής και αποτελεσμάτων ) ευχαριστημένοι ;
Άδικος κατά την άποψη ο "πόλεμος" στον Γ.Δ.
υ.γ : Αλλά δεν παίζουμε με πλάνο....Ναι αλλά είμαστε Δευτεροι , ναι αλλά είναι κλοφαρδος , ναι αλλά κι αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι
υ.γ2 : Ρωτώ εδώ και καιρό με τι θα είναι ευχαριστημένοι , όσοι κατακρίνουν Δώνη και απάντηση δεν παίρνω (κάτι παίζουμε χωρίς πλάνο ,δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω κτλ .....μόνο ως αστεία τα βρίσκω )
Τελικά υποψιάζομαι πως κάποιοι θα είναι ευχαριστημένοι μόνο αν φύγει , άσχετα αν είναι καλό ή κακό για την ΟΜΑΔΑ (ναι κεφαλαία !!) μας .
Θα ημουν ευχαριστημενος αν ειχα τους ιδιους βαθμους και πλασαρα και το προιον μου στας ευρωπας.
Θα ημουν ευχαριστημενος αν ειχα τους ιδιους βαθμους με τον προπερσινο πεθαναικο και ΑΕΚ.
Θα ημουν ευχαριστημενος αν κερδιζα κατι αστερες και πανθρακες χωρις ταματα και λειτανιες στους εκαστοτε εορταζοντες αγιους.
Οι αλλοι 14 ειναι χωρις ποδια...δεν τρεχουν...σερνονται...lefis έγραψε:16 τρεχουν και εισαι δευτερος
Δεν ειπα οτι φταις.Απλα το να καμαρωνεις οτι εισαι δευτερος σε ενα πρωταθλημα σαν το φετινο ειναι καπως...lefis έγραψε:δεν φταιω εγω.και κανω το σταυρο μου που δεν ειναι 15 αυτοι που σερνονται....
- tera12tera
Αν είχες Μουρίνιο είσαι 100% σίγουρος ότι θα τα είχες όλα αυτά ;;;;
Μα αυτό το ρόστερ ;;;(Μην μου πεις πως αυτός είναι υπευθυνος για το ρόστερ...)
Με τον Μουρινιο θα ημουν σε χειροτερη θεση.
Με τον Χιντινγκ ομως και με το ιδιο ροστερ το πολυ να ειχα μια ισοπαλια με το γαυρο...

Με τον Χιντινγκ ομως και με το ιδιο ροστερ το πολυ να ειχα μια ισοπαλια με το γαυρο...
ρε παληκαρε σε παρακαλω πολυ παρεθεσε μου τα ροστερ των υπολοιπων 14 ομαδων(πλην γαυρου) της σουπερ κλικας και πες μου ποια ειναι καλυτερα του ΠΑΟΚ...δεν παιζουμε στην πρεμιερλιγκ ημαρτον δηλαδη...tera12tera έγραψε:Αν είχες Μουρίνιο είσαι 100% σίγουρος ότι θα τα είχες όλα αυτά ;;;;
πες μου επισης τι χαρακτηριστικα βλεπεις οτι εχει ο ΠΑΟΚ του δωνη...
φιλε ριζλα δεν καμαρωνω για την δευτερη θεση αλλα δεν θα την απαξιωσω κιολας. θελω σταδιακα βηματα προς την κορυφη θελω να φτιαχτει ενα υποβαθρο για να μην παρω ενα πρωταθλημα σε 2-3 χρονια και μετα εξαφανιστω.αυτο εκανε ο βαζελος πριν 2 χρονια και βλεπεις που εφτασε.οποτε εγω εχω την υπομονη να εχω μεγαλυτερες απαιτησεις σε λιγο...
- tera12tera
Θα ημουν ευχαριστημενος αν ειχα τους ιδιους βαθμους και πλασαρα και το προιον μου στας ευρωπας.
Θα ημουν ευχαριστημενος αν ειχα τους ιδιους βαθμους με τον προπερσινο πεθαναικο και ΑΕΚ.
Θα ημουν ευχαριστημενος αν κερδιζα κατι αστερες και πανθρακες χωρις ταματα και λειτανιες στους εκαστοτε εορταζοντες αγιους.
Άρα τη δεύτερη χρονιά του Σάντος ΔΕΝ ήσουν ευχαριστημένος (κάτι καρδούλες μας απέκλεισαν , και είχαμε και καλύτερο ρόστερ)
Προπερσι ο Βάζελος είχε 31 (άρα δεν καταλαβαίνω τι λες ) και τα Χανούμια 23 !!!(με ανησυχεί αυτό που λες )
Εδώ ο γαύρος με 8πλάσιο μπάτζετ και πολύ ποιοτικότερο ρόστερ κάνει λιτανείες και έχει πάντα τους παπάδες με τ μέρος του ....
Ατέρμονη συζήτηση ...Εγώ το ανέφερα και στην κεντρική σελίδα ....Αν είχε χάσει ο Δώνης θα υπήρχαν 60 post κάτω απο τις δηλώσεις του ...Τώρα μόλις 3 ....Μήπως τελικά η συγκομιδή βαθμών , δεν "βόλεψε" κάποιους ;;;
υ.γ : Αν δω ποιοτικότερο ρόστερ , χωρίς καλύτερο θέαμα ...τότε ναι θα κράζω μαζί σας ...Μέχρι τότε

Άρα τη δεύτερη χρονιά του Σάντος ΔΕΝ ήσουν ευχαριστημένος (κάτι καρδούλες μας απέκλεισαν , και είχαμε και καλύτερο ρόστερ)
Προπερσι ο Βάζελος είχε 31 (άρα δεν καταλαβαίνω τι λες ) και τα Χανούμια 23 !!!(με ανησυχεί αυτό που λες )
Εδώ ο γαύρος με 8πλάσιο μπάτζετ και πολύ ποιοτικότερο ρόστερ κάνει λιτανείες και έχει πάντα τους παπάδες με τ μέρος του ....
Ατέρμονη συζήτηση ...Εγώ το ανέφερα και στην κεντρική σελίδα ....Αν είχε χάσει ο Δώνης θα υπήρχαν 60 post κάτω απο τις δηλώσεις του ...Τώρα μόλις 3 ....Μήπως τελικά η συγκομιδή βαθμών , δεν "βόλεψε" κάποιους ;;;
υ.γ : Αν δω ποιοτικότερο ρόστερ , χωρίς καλύτερο θέαμα ...τότε ναι θα κράζω μαζί σας ...Μέχρι τότε

Εχουμε ξαναπει οτι οι εποχες δεν μπορουν να συγκριθουν.Αν ειχε ο Σαντος προεδρο Σαββιδη θα ειχε φερει πρωταθλημα και ειναι ξεκαθαρο αυτο.
tera12tera έγραψε:Αν είχες Μουρίνιο είσαι 100% σίγουρος ότι θα τα είχες όλα αυτά ;;;;

Ναι μονο που ο πεθαναικος ειχε @@ προεδρο και οχι προεδρο με @@ οπως θελω να πιστευω οτι εχουμε εμεις σημερα.lefis έγραψε:φιλε ριζλα δεν καμαρωνω για την δευτερη θεση αλλα δεν θα την απαξιωσω κιολας. θελω σταδιακα βηματα προς την κορυφη θελω να φτιαχτει ενα υποβαθρο για να μην παρω ενα πρωταθλημα σε 2-3 χρονια και μετα εξαφανιστω.αυτο εκανε ο βαζελος πριν 2 χρονια και βλεπεις που εφτασε.οποτε εγω εχω την υπομονη να εχω μεγαλυτερες απαιτησεις σε λιγο...
Επισης δεν με ενδιαφερουν τοσο (μιλαω σαν οπαδος) οι εγχωριες διακρισεις.Ας βγω δευτερος κι ας σηκωσω το CL και να μην δω ποτε μου πρωταθλημα στην Ελλαδα.Καθολου δεν θα με πειραξει...μα καθολου ομως...
- tera12tera
Πες μου εσύ με ποιά εξτρέμ παίζεις καιδες με ποιά εξτρέμ παίζει ο Βαζελος (οικοδόμος , Μαυρίας), ο Αστέρας(De Blasis, Ράγιος) , η Βέροια (Ολαιτάν , Μπαργκαν), ο Ατρόμητος , ο Πας (Ντε βινσέτι ,Γεωργίου) ...και πες μου ποιοί από αυτούς δεν θα ήταν βασικοί στον ΠΑΟΚSera4 έγραψε:ρε παληκαρε σε παρακαλω πολυ παρεθεσε μου τα ροστερ των υπολοιπων 14 ομαδων(πλην γαυρου) της σουπερ κλικας και πες μου ποια ειναι καλυτερα του ΠΑΟΚ...δεν παιζουμε στην πρεμιερλιγκ ημαρτον δηλαδη...tera12tera έγραψε:Αν είχες Μουρίνιο είσαι 100% σίγουρος ότι θα τα είχες όλα αυτά ;;;;
πες μου επισης τι χαρακτηριστικα βλεπεις οτι εχει ο ΠΑΟΚ του δωνη...
(Ο Λόρενς όταν θα είναι 100% είναι ο καλύτερος από αυτούς ...αλλά όχι τώρα, για τον Ρομπερ δεν μιλώ....)
- tera12tera
"πες μου επισης τι χαρακτηριστικα βλεπεις οτι εχει ο ΠΑΟΚ του δωνη..."
Την καλύτερη άμυνα στην Ελλάδα , δεύτερη καλύτερη επίθεση και 31 βαθμούς ....
Αυτά βλέπω ...
Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω (σαν θέαμα) , αλλά τα αποτελέσματα δικαιώνουν τον προπονητή χωρίς καμία αμφιβολία ....
Την καλύτερη άμυνα στην Ελλάδα , δεύτερη καλύτερη επίθεση και 31 βαθμούς ....
Αυτά βλέπω ...
Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω (σαν θέαμα) , αλλά τα αποτελέσματα δικαιώνουν τον προπονητή χωρίς καμία αμφιβολία ....