Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τώρα ακούγεσαι λίγο σαν τους υπερμνημονιακούς.
Απο που προκύπτει οτι δε χαιρόμαστε?Και μη τους τσουβαλιάζεις όλους .
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

+ 1926.

Oxi μονο το χαιρομαστε αλλα κανουμε και χιουμορ.... Εδω ο Rizla ζητησε να μεινει γιατι ειναι γουρικος και μπορω να πω οτι συμφωνουμε ... Εγω του εστειλα χρονια πολλα ...Τι αλλο να κανουμε δηλαδη ?

Λογω του εορταστικου κλιματος που επικρατει και παρα την οικονομικη καταχνια , ειπαμε να ευθυμησουμε λιγο... :D
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

moican4 έγραψε:Άρα ρε Σουρμεν, πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται 2ος αφού δεν έχει παίκτες, χωρίς εξτρέμ, χωρίς χαφ?
Μην ρωτήσεις εμένα, στο εχώ πει χίλιες φορές, το χθεσινό παιχνίδι είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα..

Δηλ καταλήγουμε, ο Δώνης είναι προπονητάρα, που ναι μεν δεν παίζουμε μπάλα, ΔΕΝ έχουμε παίκτες, αλλά είμαστε 2οι...!!
Μιλάμε για θαύμα έτσι? :D
Καλα εισαι σοβαρος? Και σου απανταει ο αλλος και δεν καταλαβαινεις.

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΥΠΑΡΤΚΟΙ. Παρακολουθεις τι γινεται στην Ελλαδα? Σοβαρα τωρα?

Εμεις Μοικαν δεν λεμε οτι ο Δωνης ειναι προπονηταρα. Εγω προσωπικα αυτο που λεω ειναι οτι δεν ειναι ο προπονητης προβλημα αυτη τη στιγμη στον ΠΑΟΚ.

Ασε το Δωνη στην ακρη μια στιγμη, ΕΣΥ μπορεις να μου πεις σε παρακαλω, αυτη τη στιγμη σε ικανοποιει το ροστερ της ομαδας? Θεωρεις οτι εχουμε παικταραδες και ειμαστε πληρεις?

Αν σε ρωτουσε καποιος αυτη τη στιγμη αν θελεις αλλους παικτες η αλλο προπονητη (και μπορουσες να επιλεξεις μονο ΕΝΑ απο τα δυο) εσυ θα ελεγες μια χαρα ειμαι απο παικτες, το νοθμερο ενα που χριαζεται ο ΠΑΟΚ ειναι προπονητη?

Για να καταλαβουμε δηλαδη. Γιατι μια χαρα το να γινεται κριτικη αλλα η μανια μερικων εδω μεσα εμενα μου διχνει οτι θεωρειτε πως ο Δωνης ειναι το ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ προβλημα του συλλογου.

Εαν κανω λαθος διορθωστε με.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Το αν είμαι σοβαρός υποθέτω είναι ρητορικό το ερώτημα έτσι...?

Πάμε παρακάτω..
Προφανώς δεν διαβάζεις τα όσα έχω γράψει, και προφανώς δεν απαντάς...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΥΠΑΡΤΚΟΙ.
Αυτό είναι απάντηση?

Αλλά σου απαντώ..
Ναι με ικανοποιεί..
Πλην Ρομπερ, Γιάννου, Κουμαλό, Βιβιάν, Γεωργιάδη...
Όλοι οι υπόλοιποι πέρσι και πρόπερσι ΕΠΑΙΖΑΝ...και πήγαν καλά...
Αφού λοιπόν το ρόστερ δεν κάνει για εσένα, πως είμαστε δεύτεροι?

Σε αυτό απάντησε...
Όσο για το αν χρειάζεται προπονητή, αυτό θα το κρίνουν άλλοι, διοίκηση δεν είμαι εγώ ούτε κανένας
Εμείς και εγώ προσωπικά γράφω ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΈΠΩ , τώρα αν κάποιοι δεν θέλετε να τα λέμε, οκ πείτε το...
Φυσικά κάνουμε και πλάκα αλλά ούτε και αυτό γίνεται αντιληπτό...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

είμαστε παγκόσμιο φαινόμενο σαν οπαδοί...
αυτό έχω να πω.
πιστεύω ότι και πρωτάθλημα να πάρουμε, μετά από 2 μέρες κάποιον θα θέλουμε να "φάμε", με την "καλόπιστη" κριτική μας

υγ. είμαι σίγουρος ότι (εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις) οι κράχτες του δώνη, μεταφέρετε το "φορτίο" της κριτικής στον γου.δου. για να το πάρετε από την πλάτη του δου.σου. Ως τώρα το αποτέλεσμα βγαίνει θετικό :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

moican4 έγραψε:Δεν απαντάς..

Πάνω σε ποιό πράγμα ακριβώς; Στη μη ικανοποίησή μου μέχρι τώρα από όσα έχω δεί (και θα συμφωνήσω μαζί σου ιδιαίτερα σχετικά με τα κρούσματα απειθαρχίας); Θεώρησέ τη δεδομένη. Απλά δε με ... ξενίζει όσο προφανώς αρκετούς εξ ημών τόσο πολύ πια η εικόνα της ομάδας. Ούτε βέβαια η πολύ ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών στον α γύρο,αφού το επίπεδο των αντιπάλων είναι για κλάμματα,καίτοι και ο ΠΑΟΚ είναι αποδυναμωμένος. Γιατί όμως να "σφαζόμαστε" προτού δούμε την εικόνα της ομάδας μας μετά την ενίσχυση του Ιανουαρίου,που εύχομαι να'ναι ουσιαστική; Κάποιοι έχετε εκ των προτέρων "αποφασίσει" πως δεν πρόκειται να αλλάξει απολύτως τίποτα. Εγώ δεν είμαι απλά τόσο,μάλλον καθόλου,βέβαιος. Ουσιαστικοί λόγοι για προβληματισμό,όσο έντονο θέλετε,θα υπάρξουν για μένα,από Μάρτιο κι έπειτα. Ως τότε,συμπαθάτε με,αλλά νομίζω πως οι περισσότεροι βγάζουν το προσωπικό τους "χάλασμα" για το Δώνη με αφορμή τις όποιες ανεπάρκειες της ομάδας σε κάθε αγώνα (για τις οποίες δε "βγαίνει" λάδι ο προπονητής αλλά ...)
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ρε Μοικαν...με δουλευεις? Ειμαστε δευτεροι γιατι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΙ-ΦΑΛΙΡΙΣΜΕΝΟΙ-ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

Μου ζητας μηπως και να σου εξηγησω το γιατι ειμαστε πανω απο την ΑΕΚ και τον Αρη?

Επισης σου ζητησα να μου απαντησης οχι στο γιατι κανεις κριτικη στο Δωνη αλλα στον αν θεωρεις εσυ οτι ο προπονητης ειναι αυτη τη στιγμη το νουμερο ενα προβλημα στον ΠΑΟΚ.

Απο εκει και περα...εαν εσενα σε ικανοποιει ο Φωτακης παω πασο φιλε, απλα θα συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

@Dani
Kammia σχεση φιλε μου.... Για τον ΓΔ ειχα και εχω τις επιφυλαξεις μου .... Και παραμενω σταθερος σε αυτο....
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Μα ειναι φοβερο, ο ΠΑΟΚ ειναι ανετα δευτερος, ΑΚΡΙΒΩΣ εκει που επρεπε να ειναι και ειχαμε προβλεψει μετα την αρχη το πρωταθληματος.

Η μπαλα που παιζει ειναι μετρια, φυσιολογικο αποτελεσμα της μετριας ποιοτητας των παικτων του και του πρωταθληματος.

Δεν μπορω να καταλαβω που βρισκουν το περιεργο μερικοι.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

shark4 έγραψε:@Dani
Kammia σχεση φιλε μου.... Για τον ΓΔ ειχα και εχω τις επιφυλαξεις μου .... Και παραμενω σταθερος σε αυτο....
Καθολου κακο να εχουμε επιφιλαξεις. Καλυτεροι παικτες θα ερθουν και ο Δωνης θα χριαστει να αποδειξει οτι αξιζει να μεινει στον ΠΑΟΚ του επομενου επιπεδου.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αυτή η σταθερότητα σε χαλάει καρχαρία :D :D
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Navi, με κάλυψες τώρα...

Λοιπόν θα απαντήσω για να τελειώνει το θέμα μιας και κούρασε..

CCCP
Μπάλα δεν παίζεις, ούτε μέτρια ούτε γλυκή βραστό, αυτό το ξέρει και ο ίδιος ο Δώνης το οποίο παραδέχτηκε και δημόσια.
Τα παιχνίδια τα πήρες εξαιτίας τύχης, συγκυρίας, ανυπαρξίας αντιπάλων και των έμπειρων παικτών που διαθέτεις κυρίως μεσοεπιθετικά..
Ο ΠΑΟΚ έχει έναν κορμό παικτών που πάιζουν χρόνια και αυτό είναι συν...
Όσο για τον Φωτάκη, διάβασε τα προσωπικά στατιστικά του παίκτη ΦΕΤΟΣ, να καταλάβεις ποιος έχει τις περισσότερες πάσες, τελικές πίσω από τον Κλάους, κλεψίματα και λιγότερα λάθη...

Τέλος για το αν είναι πρόβλημα,όχι δεν είναι όσο κερδίζεις δεν είναι γιατί το 90% κοιτάει το αποτέλεσμα και ας ερθεί αυτό και από σουτ από τα αποδυτήρια..

Αυτά και αποχωρώ από το νήμα γιατί ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ έχουν τα όρια τους..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα μπορούσα κι εγώ να υποστηρίξω ότι ο ΠΑΟ πχ είναι πολύ χάλια φέτος, γι' αυτό και είμαστε μπροστά του, αλλά βλέποντας τους αγώνες ΠΑΟ - Lazio και ΠΑΟ - Tottenham, στους οποίους ο ΠΑΟ πήρε πολύ άνετα την ισοπαλία δεν διέκρινα ιδιαίτερη πτώση του σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές χρονιές.
Για να μην μιλήσω για Ολυμπιακό που επίσης πήγε καλά Ευρωπαϊκά. Το ίδιο και οι Αστέρας και Ατρόμητος.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Η μπαρτσελονα δεν παιζει μπαλαρα γιατι εχει παικταραδες και μια ακαδημεια που τους παραγει και τους μαθενει πως να πεζουν στο συστημα της.

Ο νουμερα ενα λογος που παιζει μπαλαρα η μπαρτσελονα ειναι ο Βιλανοβα στον παγκο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

CCCP έγραψε:
Καθολου κακο να εχουμε επιφιλαξεις. Καλυτεροι παικτες θα ερθουν και ο Δωνης θα χριαστει να αποδειξει οτι αξιζει να μεινει στον ΠΑΟΚ του επομενου επιπεδου.

Βέβαια,αν ανέβει η ποιότητα του έμψυχου δυναμικού μας,κάτι που δεν προβλέπεται για κανέναν άλλο μας αντίπαλο ελλείψει μαντηλιού για σκούπισμα δακρύων,"ευλόγως" θα εξακολουθεί υπάρχουσα η αμφιβολία για την αξία του προπονητή. "Ο ξέρω γω τάδε πχ Βιεϊρίνια χρειάζεται κανένα Δώνη για να σπάσει πλάκα με το δεξί μπάκ της Κέρκυρας;" Η ποιότητα από μόνη της τότε θα είναι αρκετή,κάτι που πολύ πιθανώς να έχει βάση. Συμφωνώ πάντως μαζί σου. Δε λογίζω σαν πρωταρχικό λόγο αδυναμίας του αγωνιστικού να αποδόσει όσα ΘΕΛΟΥΜΕ τον προπονητή ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”