Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Μοικαν dino κόφτε το ,πλάκωσε ο DC και θα μας μπανάρει όλους για οφ τόπικ.
Αν ο τεράστιος Αλαφούζος αφήσει Quinsi ελεύθερο είναι super. Ποιος Βυντρα και ποιος Σπυροπουλος και οι δυο το πολύ πολύ σε κανέναν Ατρομητο να καταλήξουν.
nick_shortjohn έγραψε:Τι Βύντρα και Σπυρόπουλος ρε; Τι εφιάλτης είναι αυτός; Τις Π**τάνες όλων των αντιπάλων επιθετικών που έχουν περάσει απ' την Ελλάδα; Υπάρχει έστω ένα δεξί χαφ που να μην έχει ξεκ*λιάσει τον Σπυρόπουλο; Ο άνθρωπος που δεν κόβει ούτε άγαλμα! Ακόμα και τον Αραμπατζή θυμάμαι στον Ηρακλή να τον ξεφτιλίζει σ' ένα ματς στο καυτατζόγλιο... Η για τον Βύντρα το μπιφτέκι που έχει τερματίσει όλες τις πιθανές μεθόδους μ**κίας κι έχει γίνει το πιο hot ανεκδοτο στο ΟΑΚΑ τα τελευταία 7 χρόνια και ξαφνικά με τη μέθοδο της αυθυποβολής και αφού ο κόσμος βαρέθηκε να τον ξεσκίζει μας παρουσιάζεται απο τα Μ.Μ.Ε. ως ώριμος πλέον στα 32... Ενώ είναι ο ίδιος...
Είναι οι βασικοί παίκτες του χειρότερου άτιτλου σερί της ιστορίας του βάζελου, της πιο αποκρουστικής σε θέαμα μεγάλης ομάδας που έχει να παίξει μπάλα από το 2002 που πήγε στο καμπ νου, της πιο καφενειακής άμυνας της superleague, που χάνει πανηγυρικά όλα τα πρωταθλήματα και της φταίει η παράγκα (εκτός απά τα "Σπάθεια 2010"), που παίζει μόνη της και χάνει, που τρέχει μόνη της και βγαίνει δεύτερη, που έχουν έρθει κάτι οντένσε κάτι κοπεγχάγες κάτι βέροιες κάτι εργοτέληδες κάτι μακάμπες και τους έχουν κάνει επικά κάζα με τσουβάλια γκολ...
Τα αποτυχημένα άμπαλα ανέκδοτα εμείς θα τα πάρουμε στα 30φεύγα για να χτίσουμε ομάδα που θα βγαίνει πρώτη... Και δεν είναι λογική το αν είναι καλύτεροι απ' αυτούς που έχουμε (το ξέρουμε ότι αυτοί που έχουμε είναι για Γ' Εθνική), το θέμα είναι πως όπως φέραμε Κοντρέρας, Μαρκαντώνη ή στη χειρότερη αξιοπρεπείς τύπου Μπιζέρα άρα δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεις κάτι παρόμοιο από τη στιγμή που υπάρχει οικονομική άνεση ειδικά στα σέντερ μπακ. (Στα ακραία μπορεί να είναι κάπως δύσκολο καθώς και καταξιωμένο μπακ να είσαι πρέπει να ταιριάζεις στο στυλ της ομάδας και φυσικά να εχεις όρεξη, όπως ο τεράστιος Ζαμπρότα που δεν έπιασε στη Μπαρτσελόνα, όπως στην Ελλάδα ο Αρρουαμπαρένα (διεθνής αργεντίνος) που η ΑΕΚ έδωσε ένα κάρο λεφτά και δεν τις βγήκε κ.λ.π. κ.λ.π.) Και λεφτά έχουμε (δεν έιπα να δώσουμε τρισεκατομμύρια όπως κάποιοι που θέλουν αρσάβιν) και τεχνικό διευθυντή και Chistyakov έχουμε για τα διαδικαστικά...
Τέλος πάντων, το ότι μας έβαλαν γκολ κάποτε είναι αστείος λόγος να μη θέλουμε κάποιον και επίσης, το ότι είναι παοκτσάκια και μεγάλωσαν με την αφίσα του Γιουκούδη πάνω απ' την κουκέτα δίπλα στην εταζέρα στο δωμάτιο τους, δεν αποτελεί εγγύηση ικανότητας....
+1926joshua έγραψε:Δεν μπορει, ο αλαφουζος εχει οργανωμενο σχεδιο για την μη πραγματικη ενισχυση του ΠΑΟΚ.Αφηνει ελευθερο χειμωνιατικα οτι παλτο του εχει απομεινει για να ψαρωσουμε εμεις οι νεοπλουτοι.Ειναι δυνατον να μιλαμε σοβαρα για παικτες οπως ο Βυντρα,το μονιμο ανεκδοτο στα χειλη καθε βαζελου?Λαμπαδες αναψα οταν ανανεωσε περσι,δεν ειναι δυνατον να την πατησω τωρα.Οποιος εχει αμφιβολιες ας δει για παραδειγμα την αντιδραση του στο πρωτο γκολ του τζιμπουρ στο ντερμπι με τον γαυρο.Ακομα περισσοτερο δεν το πιστευω οτι υπαρχει εστω και ενας παοκτσης που μπορει να τον θελει στην ομαδα.Αυτος ειναι ο παικτης που θα ανεβασει επιπεδο την αμυντικη λειτουργια και παναθεμα τον θα βοηθησει και επιθετικα με τα ανεβασματα και τις σεντρες διαβητη?Ημαρτον...
ρε παιδια συγνωμη μονο ελληνες ποδοσφαιριστες μπορουμε να παρουμε ? δλδ με το ζορι να μας κανει ο βυντα και ο σπυροπουλος? δεν απαξιωνω κανεναν ποδοσφαιριστη απ`αυτους,ακομα και αυτον που γαμαει με το μαλλι,αλλα ΕΛΕΟΣ ... θελουμε να ανεβουμε επιπεδο και θα παμε να παρουμε τον βυντρα ? συγνωμη αλλα νομιζω πως χαθηκαμε ...ναι αθλητικος , ναι πολυθεσιτης ..ισως παοκτσακι αλλα δεν μας κανει ..με τα περσινα δεδομενα χωρουσε ..με τα φετινα καλως η κακως ΟΧΙ.. θελουμε να ανεβουμε επιπεδο και με τετοιους παικτες δεν μπορεις να το κανεις .. ο κατσουρ σαν περιπτωση απ`εχει απο αυτους τους 2...μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα.. εχω ποδοσφαιρανθωπους στην διοικηση συν εναν τεχνοκρατη ρωσο με γνωριμιες (τσιτσια) ...χρηματα να διαχειριστουν εχουν ΟΠΟΤΕ ΚΙ`ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ
ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ
- navigator11
Τον Κουϊνσι θα χτυπήσουμε ρε,μην παραμυθιάζεστε με τις παλτουδιές ...
Υπό προυποθέσεις βαριά βαριά και το ... Ρότσα - τράμπα με Δώνη !!!
Υπό προυποθέσεις βαριά βαριά και το ... Ρότσα - τράμπα με Δώνη !!!
Το εκανες πολυ hard-core το σεναριο πλοηγε.....
Το θεμα ειναι μην μας πιασει ο νεοπλουτισμος και η επιδειξιομανια , και παμε και αγορασουμε ολη την γκαρσνταρομπα του βαζελου .... Σε μια παραλλαγη του σεναριου που ο Μιστερ ΜIG αγοραζε μελλιση , οικοδομο....
Αλλα εχω εμπιστοσυνη στον Ιβαν και στο επιτελειο του....
Υ.Γ. Ακου Βυντρα.... Το πιο συντομο ανεκδοτο στους βαζελους....

Το θεμα ειναι μην μας πιασει ο νεοπλουτισμος και η επιδειξιομανια , και παμε και αγορασουμε ολη την γκαρσνταρομπα του βαζελου .... Σε μια παραλλαγη του σεναριου που ο Μιστερ ΜIG αγοραζε μελλιση , οικοδομο....
Αλλα εχω εμπιστοσυνη στον Ιβαν και στο επιτελειο του....
Υ.Γ. Ακου Βυντρα.... Το πιο συντομο ανεκδοτο στους βαζελους....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Τρί 18 Δεκ 2012, 12:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
- pagotatzis
Όποιος θέλει να γράψει κάτι για τον προπονητή, υπάρχει το τόπικ του.
Merci.
Merci.
- Dinos_Liverpool
Ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι γράφω στο forum εδώ και λίγους μήνες, οπότε αυτά για τον Σάλπι δεν θα μπορούσα να τα είχα γράψει. Δεν έμπαινα, δεν διάβαζα, δεν έγραφα. Άρα δεν υπάρχει καμία ανακρίβεια από τη δική μου μεριά.moican4 έγραψε:Dino θα σε παρακαλούσα να μην αναφέρεις ανακρίβείες..
Δεν θέλεις να συμμετέχεις δικαιώμά σου, αλλά όσα αναφέρεις πιο πάνω είναι ανακρίβειες και μόνο...
Όταν στο τόπικ του Σάλπι, έμπαινε ο καθένας και έγραφε ότι να ναι δίχως επιχειρήματα, εκεί δεν σε είδα να ζητήσεις την παρέμβαση κάποιου.
Επειδή βλέπουμε αυτά που δεν θέλουν κάποιοι να παραδεχτείτε κάνουμε πόλεμο, ε όχι δα...
Ο άλλος που του κουνούσε το δάκτυλο χθες για να μην τον βγάλει λες και είναι τσιφλίκι του, δε σε πείραξε, κατά τα άλλα ..εξαιρετικός..
Εκτός αν θεωρείς ανακρίβεια τον "πόλεμο"... Ξέρεις πολύ καλά, όμως, ότι δεν κάνω λάθος!
Ντίνο δικαίωμά σου να θεωρείς τον Δώνη, εξαιρετικό, όπως και δίκαιωμά μου να θεωρώ ότι κάνει λάθη συνεχώς.
Δεν επιτρέπω όμως ΣΕ κανέναν να βάζει ταμπέλες σε εμένα και αφήνει υπονοούμενα περί "πολέμου" κτλ..
Αυτά και φτάνουν πιστεύω για το θέμα..
Δεν επιτρέπω όμως ΣΕ κανέναν να βάζει ταμπέλες σε εμένα και αφήνει υπονοούμενα περί "πολέμου" κτλ..
Αυτά και φτάνουν πιστεύω για το θέμα..
Θείε Βάνια ..... απ' όσο ξέρω το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο. Εξάμηνο ήταν.
Ένα δωράκι σε ζητάω ρε πρόεδρε. ΕΝΑ.
[youtube]punJguEFhdg[/youtube]
Ή ανεβαίνεις επίπεδο ή δεν αναβαίνεις. Μαλ@κίες θα λέμε τώρα;

Ένα δωράκι σε ζητάω ρε πρόεδρε. ΕΝΑ.
[youtube]punJguEFhdg[/youtube]
Ή ανεβαίνεις επίπεδο ή δεν αναβαίνεις. Μαλ@κίες θα λέμε τώρα;
- kataramenos5
Ναι αλλα πιάνει θέση ξένου ενώ αυτός:
[youtube]_U6QPu1Is_A&list=PLF8E95A95FD068395&index=12[/youtube]

[youtube]_U6QPu1Is_A&list=PLF8E95A95FD068395&index=12[/youtube]