Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Η πλακα ειναι οτι λεγαμε τουλαχιστον μας εμεινε το προπονητικο.
Αμα ειναι ας κανουμε καινουργιο πρωταθλημα εκει περα.
EXTREME RED BULL HYPER TOTAL SUPER LEAGUE
Αμα ειναι ας κανουμε καινουργιο πρωταθλημα εκει περα.
EXTREME RED BULL HYPER TOTAL SUPER LEAGUE
ΤΟ ποσο υποστηριξα και υποστηριζω Ζαγορ ειναι γραμμενα....το οτι ηθελε να φυγει αφου το κανει ειναι δεδομενο...και οτι εγιναν βιαστικες δουλειες για να προλαβουν τις ημερομηνιες επισης αληθες....ουτε γεωπονος ειμαι ουτε κτ σχετικο αλλα οι προχειροδουλειες παντα σου βγαινουν διπλα και τριδιπλα.....Γι αυτο ναι τον κατηγορω...
- kataramenos5
Δηλαδή για μια (1) θέση CB πόσα χρεωθήκαμε οεο? Για πόσα έφυγε ο Μάλε είπαμε?danirifle έγραψε:ο κουμαλός θα φύγει και για κόπα άφρικα.
καλύτερα είναι ειδικά στην αρχή να παίξει ο κατσουράνης σέντερ μπακ,
Μάλλον όμως σε λάθος τόπικ τα γράφω..
Ακόμα δε καταλαβαίνεις ότι όταν έφυγε ο Μάλε, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΙΒΑΝ;
Ή δε θες να καταλάβεις;
Ή δε θες να καταλάβεις;
Εσύ που καταλαβαίνεις, ξέρεις πόσα κόστισε ο ΔΑΝΕΙΚΟΣ Κουμαλό?
Σου είπε κανένας ότι κόστισε λίγα?
Μια επιλογή που ο ίδιος έβγαλε άκυρη,εσύ προσπαθείς να την υπερασπιστείς?
Μέχρι που θα φτάσει αυτό δηλ?
Νισαφι πια..
Σου είπε κανένας ότι κόστισε λίγα?
Μια επιλογή που ο ίδιος έβγαλε άκυρη,εσύ προσπαθείς να την υπερασπιστείς?
Μέχρι που θα φτάσει αυτό δηλ?
Νισαφι πια..
DC έγραψε:τα δύο μικρά γήπεδα που αναφέρει, είναι ακατάλληλα για την πρώτη ομάδα αλλά κατάλληλα για τις προπονήσεις και τους αγώνες των μικρότερων τμημάτων;
Εκεί υπάρχουν αντίστοιχα προβλήματα;
"Της κοντης ψ@λης της φταινε οι τριχες " (Λαικη παροιμια) :ugeek:
- navigator11
Δε βλέπω κινητικότητα στο νήμα. Αυτός, με το ... φάρδος που έχει, θα "παρελάσει" και το Μάρτιο. Πισωγυρίζει εν τούτοις η ομάς κι απαξιούται το προϊόν σου μαστροΒάνια. Ξύπνα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ...
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν ειναι ολα στη ζωη... δοκαρι και μεσα καλα, δοκαρι και εξω στραβα.
η ομαδα αν και κερδιζει και εχει μια πολυ αξιολογη συγκομιδη βαθμων, προβληματιζει παρα πολυ, και η επιθετικη της λειτουργια ειναι χαλια, και η αμυντικη. δεν πρεπει να τα παραβλεπουμε αυτα επειδη τα αποτελεσματα μας ευνοουν.
η ομαδα αν και κερδιζει και εχει μια πολυ αξιολογη συγκομιδη βαθμων, προβληματιζει παρα πολυ, και η επιθετικη της λειτουργια ειναι χαλια, και η αμυντικη. δεν πρεπει να τα παραβλεπουμε αυτα επειδη τα αποτελεσματα μας ευνοουν.
''Νομίζω οτι και σήμερα είδαμε τα ίδια στοιχεία που κουβαλάμε σε όλο τον πρώτο γύρο. Σοβαρή ομάδα, πειθαρχημένοι παίκτες και εκμεταλευτήκαμε κάποια θετικά στοιχεία στην επίθεση.''
γιωργο θελω και εγω απο το δικο σου... :ugeek:
- navigator11
Δε θα διαφωνήσω μαζί σου. Κι εγώ περιμένω εννοείται περισσότερα από την ομάδα.Αλλά θεωρώ πως δε νοείται να μην έχει στη διάθεσή του ο Δώνης κάποιο χρόνο και μετά τις οποίες δυνατότητες ενίσχυσης τώρα τον Ιανουάριο για να κριθεί και δη αυστηρά. Αντιλαμβάνεσαι όμως το "πνεύμα" που "πουλάω" για τον προπονητή. Του οποίου η "αμφισβήτηση" από κάποιους είχε ξεκινήσει πριν το παραμικρό δείγμα γραφής της ομάδας και για τον οποίο ασφαλώς και δεν αναγνωρίζεται το παραμικρό ελαφρυντικό,ανεξαρτήτως περίστασης. Ορισμένοι ζωντανό να το φάνε δεν πρόκειται να χορτάσουν,ασχέτως των αιτιολογιών που προβάλλονται. Εν πάση περιπτώσει,η καλή πίστη δεν εξαγοράζεται με τίποτα,απλά χρόνος κερδίζεται με τα θετικά αποτελέσματα. Το παρήγορο είναι πως πλέον η οπαδική μάζα δεν ασκεί στη διοίκηση την επιρροή προηγούμενων ετών,ως αποκλειστικός σχεδόν οικονομικός αιμοδότης της ομάδας,οπότε κουβέντα να γίνεται ...desperando έγραψε:δεν ειναι ολα στη ζωη... δοκαρι και μεσα καλα, δοκαρι και εξω στραβα.
- navigator11
Sera4 έγραψε:''Νομίζω οτι και σήμερα είδαμε τα ίδια στοιχεία που κουβαλάμε σε όλο τον πρώτο γύρο. Σοβαρή ομάδα, πειθαρχημένοι παίκτες και εκμεταλευτήκαμε κάποια θετικά στοιχεία στην επίθεση.''

Η πίεση για το αποτέλεσμα κι η ανακούφιση μετά την επίτευξή του τον οδήγησαν στη δήλωση αυτή !!
Υγ Από Μάρτιο τα ξανασυζητάμε για τον προπονητή.
Πρέπει να είναι καλό πάντως...Sera4 έγραψε:''Νομίζω οτι και σήμερα είδαμε τα ίδια στοιχεία που κουβαλάμε σε όλο τον πρώτο γύρο. Σοβαρή ομάδα, πειθαρχημένοι παίκτες και εκμεταλευτήκαμε κάποια θετικά στοιχεία στην επίθεση.''
Σωστός για άλλη μια φορά ο πλοηγός. Και εγώ έχω την αίσθηση ότι η απόφαση για το Δώνη θα παρθεί κατά το Μάρτιο(με δεδομένη την ενίσχυση της ομάδας ) και θα παρθεί με κύριο γνώμονα τα αποτελέσματα.navigator11 έγραψε:Το παρήγορο είναι πως πλέον η οπαδική μάζα δεν ασκεί στη διοίκηση την επιρροή προηγούμενων ετών,ως αποκλειστικός σχεδόν οικονομικός αιμοδότης της ομάδας,οπότε κουβέντα να γίνεται ...
Έτσι ειναι ευτυχώς δεν ακούει 30.000 προπονηταραδες ο Ιβαν ....
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
-
πώς βγάλατε ρε παιδιά αυτό το συμπέρασμα????giapas έγραψε:Σωστός για άλλη μια φορά ο πλοηγός. Και εγώ έχω την αίσθηση ότι η απόφαση για το Δώνη θα παρθεί κατά το Μάρτιο(με δεδομένη την ενίσχυση της ομάδας ) και θα παρθεί με κύριο γνώμονα τα αποτελέσματα.navigator11 έγραψε:Το παρήγορο είναι πως πλέον η οπαδική μάζα δεν ασκεί στη διοίκηση την επιρροή προηγούμενων ετών,ως αποκλειστικός σχεδόν οικονομικός αιμοδότης της ομάδας,οπότε κουβέντα να γίνεται ...
για ποιο πράγμα πίεσε ο λαός και ο Σαββίδης είπε "οχι" κόντρα στη θέληση του λαού????
αν εννοείτε τον Δώνη,δεν ακούστηκαν και ιδιαίτερες φωνές εναντίον του,πέρα από μια μουρμούρα θα έλεγα.
Ας περιμένουμε!
ΑΛΛΕΣ φορές η επιμονή της διοίκησης βγαίνει σε καλό(Σάντος),ενώ άλλες φορές σε τραγωδία(πχ Μπερέτα-Δερμιτζάκης)
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ
ΠΟΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ είστε ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΈΝΟΙ να δώσετε σε έναν προπονητή που προσλαμβάνετε???????????