ΠΑΟΚ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 84-78, σχόλια & παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 15/12 17:00
Και στο ποδόσφαιρο 2ος είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά οι γκρίνιες (= απουσία κόσμου) υπάρχουν. Ένας λόγος, σοβαρός, είναι τα οικονομικά δεδομένα που έχουν αλλάξει αρκετά, προς το χειρότερο. Ενας άλλος λόγος είναι πως η δεύτερη θέση δεν προήθλε από κάποια αγωνιστική αναβάθμιση του ΠΑΟΚ, αλλά μάλλον από υποβάθμιση των ανταγωνιστών. Η ομάδα δηλσδή δεν εμπνέει τόσο πολύ ώστε να ιεραρχηθεί ψηλότερα στις προτιμήσεις μας (στη διάθεση χρόνου και κυρίως χρήματος).
- kataramenos5
Ivan_4 έγραψε: Πάρτε τον κολλητό σας, την φίλη σας, τα παιδιά σας, όποιον θέλετε και ελάτε στο γήπεδο. Δεν θα χάσετε. Θα περάσετε ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα.
Έτσι.
- trel@menos
κατα τη γνωμη μου το θεμα δεν ειναι το οικονομικο και το χα ξαναγραψει.
10 ευρω το εισητηριο+5 ευρω τα λοιπα εξοδα ειναι ενα δεκαπενταρι στις 2 βδομαδες. οι περισσοτεροι προτιμουν το σαββατο να δωσουν πολυ περισσοτερα για μια εξοδο σε κανα κλαμπακι, η καναν καφε κτλ.
στο κατω κατω ποιος τρεχει ως την πυλαια τωρα?.. +οτι δεν παιζουμε με τον αρη, αντε με καναν ολυμπιακο.
δυστυχως το ταβανι μας σε τετοια ματς θα ναι οι 2000.
εδω σταματησε ο κοσμος να πηγαινει τουμπα απο τοτε που εφυγε ο ζαγορ. μαλλον ειμαστε οντως οπαδοι της μοδας.

10 ευρω το εισητηριο+5 ευρω τα λοιπα εξοδα ειναι ενα δεκαπενταρι στις 2 βδομαδες. οι περισσοτεροι προτιμουν το σαββατο να δωσουν πολυ περισσοτερα για μια εξοδο σε κανα κλαμπακι, η καναν καφε κτλ.
στο κατω κατω ποιος τρεχει ως την πυλαια τωρα?.. +οτι δεν παιζουμε με τον αρη, αντε με καναν ολυμπιακο.
δυστυχως το ταβανι μας σε τετοια ματς θα ναι οι 2000.
εδω σταματησε ο κοσμος να πηγαινει τουμπα απο τοτε που εφυγε ο ζαγορ. μαλλον ειμαστε οντως οπαδοι της μοδας.

Δυστυχώς δεν θα πάω. Επιστρέφω μετά από καιρό στη Θεσσαλονίκη και επέλεξα για δικούς μου λόγους να πάω στα Γιάννενα για το εκεί ματς. Τόσα χρόνια δηλαδή που πήγαινα σε περισσότερα ματς στο μπάσκετ απ' ότι στο ποδόσφαιρο τί κατάλαβα? Οι ίδιοι και οι ίδιοι, τα ίδια και τα ίδια. Πλήρης απαξίωση του μπάσκετ μας και τεράστια απογοήτευση για τους μπασκετόφιλους. Δυστυχώς αν δεν νικήσουμε κάποιον από τους δύο νυν μεγάλους , πάνω από 2-3 χιλιάδες κόσμο δεν θα δούμε σε κανένα ματς.
ΥΓ. Τα έχουμε ξαναπεί. Είμαστε πανηγυρτζήδες. Δυστυχώς η γενιά μου (19-20 χρονών) προτιμά να δώσει το 10ευρω για καφέ πιτόγυρο και ποτό και να το παίζει "μαχίμι" και "κομάντο" στα λόγια την παρέα του παρά να το δώσει για να στηρίξει όντως την "καψούρα" του. Ποια καψούρα του??? Αρχίδι@ με ζάχαρη. Όταν έχεις μια καψούρα κάνεις τα πάντα γι' αυτή μ@λ@κα ΝεοΠΑΟΚτσή. Χορτάσαμε πρόλογο.
ΥΓ. Τα έχουμε ξαναπεί. Είμαστε πανηγυρτζήδες. Δυστυχώς η γενιά μου (19-20 χρονών) προτιμά να δώσει το 10ευρω για καφέ πιτόγυρο και ποτό και να το παίζει "μαχίμι" και "κομάντο" στα λόγια την παρέα του παρά να το δώσει για να στηρίξει όντως την "καψούρα" του. Ποια καψούρα του??? Αρχίδι@ με ζάχαρη. Όταν έχεις μια καψούρα κάνεις τα πάντα γι' αυτή μ@λ@κα ΝεοΠΑΟΚτσή. Χορτάσαμε πρόλογο.
Ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι με την ομάδα με την 4 καλύτερη επιθεση( δεύτερη εμείς) και την προτελευταία άμυνα(χωρίς να έχει παίξει με τον gay). Στο σκορ στηρίζονται στους Έλληνες Λιακόπουλο(από Κολλοσό) και Παπανικολόπουλος(από Ηλυσιακό). Ψηλά κορμιά δεν έχουν άρα βλέπω πάρτυ από Λάζο.
Κόσμο βλέπω να έχουμε τον ίδιο με ρέθυμνο άντε λίγο παραπάνω.
Μόνο τα πανό τους είναι στο γήπεδο με max έναν αντιπρόσωπο.
Υ.Γ. Ξέρει κανένας για τα HYPERDUNK+ 2012
Κόσμο βλέπω να έχουμε τον ίδιο με ρέθυμνο άντε λίγο παραπάνω.
kataramenos5 έγραψε:Το θέμα με το διασκορπισμό των (όποιων) συνδεσμιτών στο παλατάκι μπορεί να μου το εξηγήσει κανείς?
Μόνο τα πανό τους είναι στο γήπεδο με max έναν αντιπρόσωπο.
Υ.Γ. Ξέρει κανένας για τα HYPERDUNK+ 2012
Χωρίς καμία άλλη αγωνιστική δράση για τα τμήματα του ΠΑΟΚ, δικαιολογίες δεν υπάρχουν σήμερα
γι αυτούς που μπορούν και ΔΕΝ θα έρθουν στο γήπεδο.
Σηκωθείτε από τους καναπέδες και ελάτε να βοηθήσουμε την ομάδα μας, να τους χειροκροτήσουμε για την προσπάθεια που έχουν κάνει...
γι αυτούς που μπορούν και ΔΕΝ θα έρθουν στο γήπεδο.
Σηκωθείτε από τους καναπέδες και ελάτε να βοηθήσουμε την ομάδα μας, να τους χειροκροτήσουμε για την προσπάθεια που έχουν κάνει...
Συμφωνώ απόλυτα.Σήμερα στις 5 ΟΛΟΙ στο παλατάκι να στηρίξουμε την ομάδα να κάνει την έβδομη συνεχή της νίκη.Ο λαός του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι εκεί.Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για μένα.Στήριξη στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται στο μπάσκετ.
Ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του.Ας το δείξουμε επιτέλους.
Ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του.Ας το δείξουμε επιτέλους.
κανενας. ολοι εκει ειστε ρε παιδια??
Για οσους το ξεχασαν, παιζουν τα 4 Ιερα γραμματα σημερα.
Μονο εγω απο το Βελγιο δικαιουμε να μην ειμαι.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ
αντε να πουμε

Για οσους το ξεχασαν, παιζουν τα 4 Ιερα γραμματα σημερα.
Μονο εγω απο το Βελγιο δικαιουμε να μην ειμαι.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ
αντε να πουμε

και εγώ κι εγώ που είμαι Αθήνα. Πιο πολύ κοστίζουν τα αεροπλάνα Αθηνα-Θεσσ από Βρυξέλλες-Θεσσ...

έλα να ανεβαίνουμε
[dailymotion]xvyinh_omada_sport#.UMyPx-R7dK0[/dailymotion]

έλα να ανεβαίνουμε
[dailymotion]xvyinh_omada_sport#.UMyPx-R7dK0[/dailymotion]
palok έγραψε:και εγώ κι εγώ που είμαι Αθήνα. Πιο πολύ κοστίζουν τα αεροπλάνα Αθηνα-Θεσσ από Βρυξέλλες-Θεσσ...![]()
έλα να ανεβαίνουμε
+++++ συμφωνώ είμαστε δύο!
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε τι σκουλικι ειναι αυτος ο βλακοπουλος? δεν υπαρχει αλλος για να κανει περιγραφη του ΠΑΟΚ?