Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
- nick_shortjohn
- pagotatzis
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Από πού προκύπτει αυτό; Μη μας ανάβετε (σεξουαλικά, ναι) βραδιάτικα.....! 

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Κι εμένα με προβληματιζει ότι δεν έχουμε καταλάβει το οικονομικο μέγεθος του Σαββίδη.Δεν είναι ούτε Αμπραμοβιτς ούτε ο σεΐχης της Παρί σεν Ζερμέν. Επίσης επειδή πλέον αυτό που ορισμένοι αναφέραμε ως ευσεβείς ποθους κάποιοι τείνουν να μετατρέψουν σε απαιτήσεις ας αναγαγουμε την οικονομική μας εξυγίανση σε βασική μας προτεραιότητα και ας ξεχάσουμε τους διάφορους κατά καιρούς Μποκανι Αρσαβιν Αιμαρ κτλ. κτλ.
Αυτός ο νεοπλουτισμος δεν μας ταιριάζει. Το όραμα στην ομάδα δεν μας το φέρνουν οι ακριβές μεταγραφές αλλά η σιγουριά της οργάνωσης και της ανάπτυξης. Αυτά.
Στάλθηκε από το SIII μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Αυτός ο νεοπλουτισμος δεν μας ταιριάζει. Το όραμα στην ομάδα δεν μας το φέρνουν οι ακριβές μεταγραφές αλλά η σιγουριά της οργάνωσης και της ανάπτυξης. Αυτά.
- PaokPatraG4
Κανα νέο για Lucas δεν έχουμε ρε παιδιά....; Μηπως εχει ακουσει κανείς τίποτα;
- navigator11
Αν το αράδιασμα των ονομάτων δε συνδεθεί με επελευθησόμενη απογοήτευση,με την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου,και αναγωγή γκρίνιας σε καθημερινό φαινόμενο στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα της ομάδας μέχρι να ξεκινήσει η μετεγγραφική περίοδος του καλοκαιριού,τότε έχει καλώς.Χαβάς να γίνεται.Θα συμμεριστώ πάντως τις ενστάσεις σου.Τείνει να ξεφύγει κάπου το μέτρο.Holypaok έγραψε:Κι εμένα με προβληματιζει ότι δεν έχουμε καταλάβει το οικονομικο μέγεθος του Σαββίδη.Δεν είναι ούτε Αμπραμοβιτς ούτε ο σεΐχης της Παρί σεν Ζερμέν. Επίσης επειδή πλέον αυτό που ορισμένοι αναφέραμε ως ευσεβείς ποθους κάποιοι τείνουν να μετατρέψουν σε απαιτήσεις ας αναγαγουμε την οικονομική μας εξυγίανση σε βασική μας προτεραιότητα και ας ξεχάσουμε τους διάφορους κατά καιρούς Μποκανι Αρσαβιν Αιμαρ κτλ. κτλ.
Επίσης,να συμφωνήσω και με το μανιακό.Η πολιτική της ομάδας πρέπει στην πράξη να αποδειχθεί στέρεα και ΛΟΓΙΚΗ.Το να αρχίσουν να δαπανώνται ποσά,που θεωρείται πως μπορούν να δαπανηθούν από το Σαββίδη,έτσι ... ξαφνικά δε θα' ναι κάτι συνάδον με αυτό που τουλάχιστον προσωπικά αντιλήφθηκα πως έχει σαν σχέδιο ο Ιβάν στο μυαλό του για να λειτουργήσει μελλοντικά η ομάδα υγιώς!
εχεις δικιο κανουμε και καμια πλακα αλλα δερφε ο σαββιδης ειναι πολυ πλουσιοςHolypaok έγραψε:Κι εμένα με προβληματιζει ότι δεν έχουμε καταλάβει το οικονομικο μέγεθος του Σαββίδη.Δεν είναι ούτε Αμπραμοβιτς ούτε ο σεΐχης της Παρί σεν Ζερμέν. Επίσης επειδή πλέον αυτό που ορισμένοι αναφέραμε ως ευσεβείς ποθους κάποιοι τείνουν να μετατρέψουν σε απαιτήσεις ας αναγαγουμε την οικονομική μας εξυγίανση σε βασική μας προτεραιότητα και ας ξεχάσουμε τους διάφορους κατά καιρούς Μποκανι Αρσαβιν Αιμαρ κτλ. κτλ.
τι αρσαβιν.....το συμβολαιο του μονο ειναι οσο ολο το μπατζετ του ΠΑΟΚ.
εγω με Λουκας, ντι βινσεντι και ολαιταν ειμαι οκ
αν ερθει και κανας βιερινια...τέλεια
εγω με Λουκας, ντι βινσεντι και ολαιταν ειμαι οκ
αν ερθει και κανας βιερινια...τέλεια
προσωπικα πιστευω πως πρεπει να ψωνισουμε ΚΑΙ παικτες τυπου ραγιος,ντε βινσεντι κτλ κτλ
ΟΧΙ να στηριχτεις σε αυτους αλλα για βαθος στο ροστερ,να υπαρχει συναγωνισμος και να ελπιζεις μηπως καποιος απο αυτους τους "2ους" διπλα στους παικταραδες που θα ψωνισεις σου κανει το μπαμ... δηλαδη δεν μπορει να εχεις τον βιερινια εξτρεμ και ρεζερβα του το χαος...
παρε τωρα πχ εναν-δυο παιχταραδες αλλα φροντησε να ψωνισεις και τετοιου τυπου παικτακια ... ποτε δεν ξερεις πως μπορουν να σου εξελιχθουν ...
οταν λεω παικταραδες εννοω τυπου βιερινια λουκας κτλ .. ονοματα τυπου αρσαβιν κτλ τα θεωρω αρχοντοχωριατιλες...και επισης βρισκω τεραστιο το lag μεταξυ ρομπερ -αρσαβιν
και μια σκεψη μου ... περσυ η προπερσυ ο συμπολιτης ειχε ενα μαυρακι χαφ δανεικο απο την σπορτινγκ λισσαβωνας αν δεν κανω λαθος ...ντανιλο περειρα... ηταν μικρος και ειχε ολο το πακετο..θυμαμαι ξεχωριζε .. χτυπα και κατι τετοιο ρε τσιτσικοφ!!!!!!
ΟΧΙ να στηριχτεις σε αυτους αλλα για βαθος στο ροστερ,να υπαρχει συναγωνισμος και να ελπιζεις μηπως καποιος απο αυτους τους "2ους" διπλα στους παικταραδες που θα ψωνισεις σου κανει το μπαμ... δηλαδη δεν μπορει να εχεις τον βιερινια εξτρεμ και ρεζερβα του το χαος...
παρε τωρα πχ εναν-δυο παιχταραδες αλλα φροντησε να ψωνισεις και τετοιου τυπου παικτακια ... ποτε δεν ξερεις πως μπορουν να σου εξελιχθουν ...
οταν λεω παικταραδες εννοω τυπου βιερινια λουκας κτλ .. ονοματα τυπου αρσαβιν κτλ τα θεωρω αρχοντοχωριατιλες...και επισης βρισκω τεραστιο το lag μεταξυ ρομπερ -αρσαβιν

και μια σκεψη μου ... περσυ η προπερσυ ο συμπολιτης ειχε ενα μαυρακι χαφ δανεικο απο την σπορτινγκ λισσαβωνας αν δεν κανω λαθος ...ντανιλο περειρα... ηταν μικρος και ειχε ολο το πακετο..θυμαμαι ξεχωριζε .. χτυπα και κατι τετοιο ρε τσιτσικοφ!!!!!!
zissos μαλλον ο κουμαλο γιατι θα λειπει στο κοπα αφρικα
Πιστευω οτι τοπικ οπως αυτο αν το δινατε σε ψυχολογους ψυχιατρους θα ταν μεγαλο πεδιο ερευνας για το ποσο γρηγορα αλλαζουν τα ανθρωπ ακομα και ΠΑΟΚτσηδικα
συναισθηματα ..απο την απολυτη λιτοτητα σε εξωπραγματικες σκεψεις απο μηδενισμους σε τεμεναδες κλπ κλπ..
Μεταγγραφη οποιοδηποτε με πανω απο 500 000 ειναι π εκτος μπαζετ ..και αυτα με παραλληλες αποδεσμευσεις...
που και αυτες θα συζητουνται λογικα...π.χ πελκας δανεικος ποποβιτς και αυτος αν δεν ειναι ετοιμος..Γεωργιαδης ρομπερ πακετο στα σερρας...Γιαννου στα σερρας αποστολοπουος επισης..αν παρουμε και σεντερ μπακ ισως ο κουμαλο οταν τελειωσει το παναφρικανικο να πρεπει να γυρισει σε αλλη ομαδα..
Εγω δεν εχω ακουσει κτ κλεισμενο με χορηγους παντως...και επειδη μεταγγραφες επικοινωνιακες και εντυπωσιασμου οπως ο πολυμετοχικος βλεπουμε τι συνεπειες εχει οταν γινεται με αερα και οχι πραγματικα εσοδα...θα συνιστουσα ηρεμια ,.,,

Πιστευω οτι τοπικ οπως αυτο αν το δινατε σε ψυχολογους ψυχιατρους θα ταν μεγαλο πεδιο ερευνας για το ποσο γρηγορα αλλαζουν τα ανθρωπ ακομα και ΠΑΟΚτσηδικα

Μεταγγραφη οποιοδηποτε με πανω απο 500 000 ειναι π εκτος μπαζετ ..και αυτα με παραλληλες αποδεσμευσεις...
που και αυτες θα συζητουνται λογικα...π.χ πελκας δανεικος ποποβιτς και αυτος αν δεν ειναι ετοιμος..Γεωργιαδης ρομπερ πακετο στα σερρας...Γιαννου στα σερρας αποστολοπουος επισης..αν παρουμε και σεντερ μπακ ισως ο κουμαλο οταν τελειωσει το παναφρικανικο να πρεπει να γυρισει σε αλλη ομαδα..
Εγω δεν εχω ακουσει κτ κλεισμενο με χορηγους παντως...και επειδη μεταγγραφες επικοινωνιακες και εντυπωσιασμου οπως ο πολυμετοχικος βλεπουμε τι συνεπειες εχει οταν γινεται με αερα και οχι πραγματικα εσοδα...θα συνιστουσα ηρεμια ,.,,