Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eleos

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από eleos »

Photis έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ρεαλιστικά δίνει 2 εκτ σύνολο ποσοστό μεταπώλησης και την πληρωμή του παίκτη. Πουλήθηκε στη Βόλφσπουργκ 3,3 εκτ. Η μεταπωλητική του αξία λογικά έχει ανέβει γιατί παίζει σε κορυφαίο Ευρωπαικό πρωτάθλημα, άρα τα 2 που δίνουμε είναι λίγα. Αν ανεβάσουμε ακόμη μισό μύριο νομίζω θα γίνει η δουλειά.
:pano:
Πες μου αν έχει ανέβει, ΜΙΑ ομάδα παγκοσμίως που δίνει 2 μύρια για παίχτη που σε 1 χρόνο έχει παίξει 14 ματς και αυτά μισά...
Που η ομάδα του παραπέει και είχε αρκετούς τραυματισμούς.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

sourmenetes έγραψε:
desperando έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Κατσε ρε athens βγαζεις συμπερασμα για τις μεταγραφες με βαση το αμα θα δωσει ο σαββιδης 3.5 εκ. για βιειρινια???

Δε λεω..Παιχταρα...

Αλλα με 3.5 τον πουλησες στη γερμανια.Και θα δωσεις τα ιδια???
Επισης θεωρεις πως με 1.5εκ. δεν παιρνεις εξτρεμαρα???

Με 3.5 εκ. βρισκεις 3 παιχταραδες ΑΑ ποιοτητας.Εδω παει ελληνικος συλλογος να σπασει συμβολαιο γερμανικου.Ειναι αλλο ο κοντερ και οι γερμανοι ζητανε οτι θελουν,αλλα σιγουρα με αυτα τα λεφτα παιρνεις 3 παιχταραδες.
συγνωμη κιολας αλλα αυτες οι γενικευσεις που κανετε ορισμενοι οτιμε το χ ποσο μπορεις να φερεις ψ παικταραδες στερουνται και λογικης και σοβαροτητας. και αν γνωριζετε καποιες περιπτωσεις παικτων που θα δικαιολογουσαν τον συλογισμο σας καλο θα ηταν να τους πειτε για να μαθαίνουν και οι αλλοι. με 1-1,5 εκ δεν βρίσκεις ευκολα βιειρινια μονο να δημιουργησεις μπορεις με οποιο ρισκο μπορει να εχει αυτο αλλα χρειαζεσαι και την τεχνογνοσια για να βρεις τους νεους βιειρινια.
Εσυ θεωρεις πως με 1.5 εκ. δε βρισκεις καλο εξτρεμ???
Δε μιλαω να σπασεις συμβολαιο.

Επισης με αλλα 2 εκ.θεωρεις πως δε βρισκεις αλλους 2 παιχτες ωστε να ανεβασεις την ποιοτητα σου???

Αμα γιναμε ξαφνικα μπαρτσελονα να μου το πει καποιος μπας και δεν εμαθα κατι.
φιλε μου αλλο ειναι να δεινεις 1,5 για ελεθερο παικτη, ναι τετοιους μπορεις να βρεις πολλους, αλλα σκεψου οτι και οανταγωνισμος για την αποκτηση ελευθερου καλου ποδοσφαιριστη ειναι και παρα πολυ μεγαλος και δυστυχως λογο πρωταθληματος παντα θα ειμαστε σε μειονεκτικη θεση ακομα και απο ομαδες του επιπεδου χεταφε, μπολονια και QPR. οσο για το τι θεωρω εγω και συ καμια σημασια δεν εχει γιατι δεν κατεχουμε το αντικειμενο και αυτη τη στιγμη στον ΠΑΟΚ υπαρχουν ανθρωποι που γνωριζουν τα του ποδοσφαιρου 100 φορες περισοοτερο απο μας. δυστυχως ωρες ωρες μας παρομοιαζω με κατι αργοσχολους τυπους που καθονται μπροστα σε μια οικοδομη που χτιζεται και δεινουν οδηγειες στον μηχανικο το τι πρεπει να κανει, και οταν ο μηχανικος ρωτα τον τυπο ΄΄ειστε συναδελφος?΄΄ εκεινος απαντα ΄΄οχι ταπετσερης΄΄
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Δε συνηθιζω να μεταφερω πραγματα, αλλα θελω να κανω μια εξαιρεση ( πιο πολυ για να μην διεκδικησω την πατροτητα της αποψης). Ακουγα σημερα Τζατζαρά, και εθεσε ενα θεμα, με το οποίο συμφωνώ: γιατι δεν παμε να χτυπησουμε απευθειας το ΠΟΚ για παικτη; π.χ. Φετφατζιδη, Καπινο, Μαυρια, Φουντα κτλ. Να παει δηλ ο Τσιστιακοφ, να μπει στα γραφεια, και να πει " πόσο κανει το παλληκαρι;".
Ή για να το προχωρησω και να μπω στη λογικη του τρυπηματος, που λεει οτι πας πιανεις το μανατζερ και το μπαμπα του, τα βρισκεις, και μετα σκαει μια ωραια προσφυγουλα ( ετσι κι αλλιως απληρωτοι ειναι ολοι), για την οποια εσυ φυσικα δεν ξερεις τιποτα, αλλα " αν τον δικαιωσει το ΑΣΕΑΔ", " αν και εφοσον μεινει ελευθερος, δεν το αποκλειουμε" " εμεις δεν θελουμε να χαλασουμε τις σχεσεις μας με κανεναν" κτλ κτλ. και μια ωραια πρωια ερχεται και φοραει τα ασπρομαυρα.
Να θυμισω κατι περιπτωσεις Οκκα,Βενετιδη, Καφε, Γεωργιαδη κτλ κτλ κατι Βιερινια και Κοντρερας που γραφανε οι φυλλαδες τους; ή πως πηρε τον Τζιμπουρ ο γαυρος; ;ασχημα του πεσε;
Δεν ειναι καιρος να παρουμε το αιμα μας πισω;
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

^ Δε χρειάζεται.. Ακόμα και 500κ να τους δώσεις είναι θυσαυρός γι αυτούς. Άστους να βουλιάξουν.
Να πάμε να σκάσουμε 1 χαρτί για το φούντα?? καλός παίχτης αλλά δεν αξίζει. Άσε που οι περισσότεροι ειναι φουσκες
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Έρχεται σιγά σιγά η μεγάλη μεταγραφή... Και αυτή δεν είναι ούτε ο Vieirinha, ούτε ο Lucas...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Η περίπτωση Βιειρίνια είναι πολύ ειδική περίπτωση.
Προσωπικά δεν νομίζω ότι ο μικρός θα αφήσει την Μπουντεσλίγκα, εκτός αν το μπερεκέτι του Ιβάν θα είναι πολύ μεγάλο. Μιλάω για την αμοιβή παίκτη.
Είναι γνωστό ότι τρέφουμε λατρεία για τον μικρό (είναι από τις περιπτώσεις που οι ντεμέκ "μη προσωπολάτρες" κάνουν τα στραβά μάτια) και ότι μια πιθανή επιστροφή του, πέρα από τα αγωνιστικά οφέλη, θα έχει και αντίκτυπο στα διαρκείας και τις φανέλες.
Τα λεφτά πλέον δεν τα μαζεύουμε από διάφορες περικοπές αλλά καλό είναι να μην φτάσουμε και στο αντίθετο άκρο, αυτό του νεοπλουτισμού. Ο Ιβάν σήμερα είναι και αύριο όχι. Ο ΠΑΟΚ κι εμείς θα μείνουμε.
Έχω εμπιστοσύνη στον Ιβάν και το αλλοδαπό επιτελείο του. Πιστεύω ότι όλα αυτά θα τα μετρήσουν, θα τα ζυγίσουν και θα πράξουν ανάλογα.
Δεν ξέρω αν με τα ποσά που διαβάζω (ενάμισι και δύο χαρτιά), μπορούμε να βρούμε ισάξιο ή και καλύτερο, αγωνιστικά, εξτρέμ. Το αβαντάζ του μικρού είναι ότι "τον ξέρουμε".
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ivan_4 έγραψε:Έρχεται σιγά σιγά η μεγάλη μεταγραφή... Και αυτή δεν είναι ούτε ο Vieirinha, ούτε ο Lucas...
Αλλα....????
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Ήθελα να δώσω λίγο σασπένς :D
Δεν μπορώ να πω αν είναι αξιόπιστη η πηγή ή όχι, αλλά κάτι ακούστηκε ξανά για τον Drenthe. Και το γεγονός πως είναι ελεύθερος ακόμη, είχε ακουστεί και το καλοκαίρι, πράγμα που σημαίνει πως τον θέλουν στην ΠΑΕ και αγωνίζεται σε θέση που έχουμε άμεση ανάγκη, δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τόσο καλός και ακόμη ελεύθερος; Άσε που από φυσική κατάσταση θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα μήνα
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Ivan_4 έγραψε:Έρχεται σιγά σιγά η μεγάλη μεταγραφή... Και αυτή δεν είναι ούτε ο Vieirinha, ούτε ο Lucas...
Μετρουλακης???
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ντρέντε έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ τον Ιούνιο και έκτοτε είναι .... άνεργος. Δεν βρέθηκε ακόμα ο ήρωας. :lol:
Έχει κακό παρελθόν σε Χέρκουλες και Έβερτον. Νομίζω ότι τον έψαχναν για προπόνηση. 8-)
Προσωπικά, αν και ακούγεται πιασάρικο όνομα, δεν με γεμίζει το μάτι. Όχι παικτικά. Κάτι σαν μπελάς με έρχεται.
Νομίζω ότι προσπαθούν να τον ζμπρώξουν οι μανατζαρέοι.
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Εγώ δεν θα έλεγα όχι γι' αυτόν τον παίκτη. Αν σου κάτσει, μιλάμε για μεγάλη κλάση και σε πάρα πολύ καλή ηλικία. Αν πάλι δεν σου κάτσει, θα πρόκειται για μεγάλη χασούρα.
Αλλά νομίζω πως αξίζει η περίπτωσή του.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Λογικό αυτό που λες Ivan. Ούτε θα τον πληρώσεις εσύ, ούτε και θα τον "χρεωθείς" ως αποτυχημένη μεταγραφή αν δεν παίξει καλά.

ΥΓ : όπου το "εσύ" περιλαμβάνει όλους μας (για να μη παρεξηγηθούμε)
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Katsouranis CHECK

REMAINING:

Scoco
Vierinha
Llorente or Drogba
Kyrgiakos
Tzabelas
Danilo (PORTO)

AINTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PAOKARAAAAAAAAAAAAAA

Gay - PAOK 0-6 sto relanti.............
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

..............Jacobo..................

Danilo Katsour Kyrgiakos Tzavelas

...........Kace.....Garcia...........

Scoco........................Vierinha

......Llorente (Drogba) Klaous......

Subs: Salpi, Lazar, Fotakis, Lawrence, Katsikas, Lino, Glykos and all the youngsters.............
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”