Γι'αυτο κ μόνο δεν θα τον ήθελα.
Έχει δίκιο ο thanix παρακάτω, ουσιαστικά νοσταλγώ τον Santos και την ποιότητα που έδωσε στον Π.Α.Ο.Κ., σε όλα τα επίπεδα...eorptol έγραψε:Γιατί ο σαντος λίγος σου πέφτει ; κόντεψε να σε πάρει πρωτάθλημα απο τους καλλιτερους προπονητές που πέρασαν απ τον ΠΑΟΚ ειναιRoMaN έγραψε:Και με Santos στον πάγκο...
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Και τον Κοντρέρας:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:xrisitsapa έγραψε:
Υ.Γ. Οσο σκεφτομαι οτι αν ειχε ερθει ο Σαββιδης 1 χρονο νωριτερα, σημερα θα ειχα Βιερι και Σκοκο ( απο τους Αραβες) τρελαινομαι...
κ εγω αυτη την απορια εχω.... ξερει κανεις κατι?xrisitsapa έγραψε:Εκεινη η καψουρα ο Εστογιανοφ που ειναι;
απλάguardian4 έγραψε:ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΠΑ ΕΥΡΩΠΑ
buffalobill4 έγραψε:Πείτε με τρελό, αλλά πιστεύω πως Ο Λούκας έχει κλείσει. Ή σχεδόν έκλεισε. Αυτά που λέει η Καρπάτι, είναι να χάμε να λέγαμε. Κινήσεις τακτικής για να ανεβάσουν (όσο μπορούν) την τιμή ενός παίχτη που θέλει να φύγει από την Ουκρανία σαν τρελός.
Τρελή καψούρα έχω με τον Ισπανό.
Άλλη μία καψούρα μου, ο Tomas De Vincenti. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι. Μεγάλη παιχτάρα, και δε χρειάζεται ούτε 1 μέρα προσαρμογή στα Ελληνικά δεδομένα.
Φέρτε και τους 2 καιείμαστε κομπλέ μεσοεπιθετικά.