ΤαγμαΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
ε ε ερχεται.....ε ε ερχεται
![]()
![]()
![]()
![]()

Αδελφε μου Κατ5.....δεν παιζω...σοβαρα μιλαω

....βρε ακου που σου λεω....Ταγμα speaking...

ΤαγμαΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
Σάτιρα ήταν αυτόeleos έγραψε:Δεν είναι ειρωνία, είναι σάτιρα, μάθε να ξεχωρίζεις.moican4 έγραψε:Θα μπορούσες να πεις ότι για 3 συνεχόμενα παιχνίδια επιμένει
στον Ρομπερ, τον οποίο κάνει πάντα πρώτη αλλαγή, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το έχεις δει...
Αυτό είναι αλήθεια και όχι η ειρωνεία που έγραψες....
Ειρωνία είναι το "αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το έχεις δει..." που έγραψες για μένα.
Το είδα αλλά δε γράφεις το και ποιον να έβαζε...;
Όταν έβαζε τον Λίνο η τον Σταφ μπροστά, γελούσαν και οι πέτρες.
Αν έβαζε τον πόποβιτς 1000% θα τον λέγαν διάφοροι ότι το έκαψε το παιδί (και ήταν και ανέτοιμος ο μικρός).
Ο Λόρενς ήταν τραυματίας.
Και... αυτά! Δεν έχει άλλον εκτός αν πάμε σε σούπερ αλχημεία.
Επίσης, δεν ανέφερες το ότι ήταν τραυματίας ο ρομπέρ πριν και στα 3 αυτά παιχνίδια ακόμα και απτο 1ο ήταν ανέτοιμος. Στο 1ο ειδικά, γι αυτό έγινε αλλαγή. (δε λέω ότι παίζει καλά, απλά είναι σημαντικός παράγοντας)
Κόλλημα έχεις εσύ μάλλον και δεν το καταλαβαίνεις...από abg12d34 » Τρί Δεκ 11, 2012 6:53 pm
moican4 έγραψε:
Θα μπορούσες να πεις ότι για 3 συνεχόμενα παιχνίδια επιμένει
στον Ρομπερ, τον οποίο κάνει πάντα πρώτη αλλαγή, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το έχεις δει...
Αυτό είναι αλήθεια και όχι η ειρωνεία που έγραψες....
ρε μοικανε τι κολημα ειναι αυτο που εφαγες με τον Γ.Δ.;;
μα την παναγια θα μας τρελανεις
πες εσυ ποιον θα εβαζες απο αυτους που ειχε στην διαθεση του αντι του ρομπερ
abg12d34 έγραψε:ναι αλλα αντι για τον ρομπερ ποιον θα εβαζες δεν λες
Το έγραψα αλλά δεν το είδες...moican4 έγραψε: Όσο για αυτά που γράφεις σου απαντώ.
Τον Λίνο μπακ και τον Σταφυλίδη αριστερό εξτρεμ ..
Τους έβαλε μια φορά και δεν έπιασε, ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?
Ενώ ο Ρομπέρ που "βγάζει μάτια" και τον βάζει συνέχεια γελάνε και τα τσιμέντα....
kataramenos5 έγραψε:Μια ερώτηση: Γιατί το αυτό το ρόστερ αποτελεί δικαιολογία για τον ΓΔ και ένα ρόστερ με Χαλκιά ,Τσιρίλο(που έφυγε
για να έρθει ο Κουμαλο) Ιβιτσ(συνταξιούχο) Αποστολόπουλο ,Παναγιωτούδη,Τσουκαλά, Νιμανί δεν αποτελούσε δικαιολογία για το Μπόλονι?Γκαρσία Ετο,Σαλπι Κλαους Λίνο Φωτάκης,Λαζάρ,Γεωργιάδης έπαιζαν πέρσι και φέτος.Και μή μου πείτε για τραυματίες γιατί πέρσι σπάσαμε τα ρεκόρ.