το ότι σε ένα από τα τελευταία του ματς με ΠΑΟ έγινε αλλαγή και ΓΙΟΥΧΑΙΣΤΗΚΕ από όλο το ΟΑΚΑ γιατί σερνόταν σε όλο τον αγώνα,δεν το πρόσεξε κανένας προφανώςstathis73 έγραψε:Aδελφέ μου είναι λογικό όποιος μιλα-σχολιάζει χωρίς ιδιοτέλεια στην μέση, ειναι απολύτως λογικό να πει οτι ο Κατσουρανης θα βοηθήσει.ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:stathis73 έγραψε:Πολύ καλή μεταγραφή και ειδικά στον νευραλγικό χώρο του κέντρου οπου με δεδομένη την απουσία του Γκαρσία (για διάφορυς λόγους, τραυματισμοι κ.τ.λ) ειναι αυτη την στιγμή οτι πιο ποιοτικό εχουμε, απο κει και μετα εύχομαι να σεβαστή τόσο την φανέλα και αλλο τόσο τον περήφανο αυτο λαό που θα τον έχει σύμμαχο πλέον.
Παντως, απο οσους ξερω που εχουν παιξει μπαλλα,ενας δεν ειπε οτι δεν θα βοηθησει τον ΠΑΟΚ
Το αντιθετο μαλιστα.
Και ο Stathis 73 που ''κλωστησε'' επαγγελματικα το τοπι γραφει ποιο πανω οτι ειναι πολυ καλη κινηση.
....και εμενα μου ακουγεται λογικο , οι ποδοσφαιριστες....να κρινουν ''παικτικα'' ποδοσφαιριστες......
...αυτο κατι πρεπει να λεει ΣΕ ΟΛΟΥΣ εμας τους βετερανους της κερκιδας
Υ.Γ.ελα να παιρνει σειρα ο επομενος![]()
![]()
![]()
Γιατί η εμπειρία του δεν συγκρίνετε με κανενός πλην του Παμπλο, και δοξα τον Θεό δεν ειναι τραυματίας, ούτε αν θυμάμαι καλά ειναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, οπότε είναι λογικό να λέμε οτι θα βοηθήσει απο πάρα πολλές μεριές.
Θα δώσει αλλο ειδικό βάρος στο κέντρο, θα βοηθήσει τον Κατσε σε ολους τους τομείς, θα βοηθήσει και μπροστα γιατί εχει μάθει ολα αυτα τα χρόνια να βγαίνει κρυφός φόρ στην πλατη της άμυνας και να σκοράρει, είναι καλός και στο ψηλό παιχνίδι και φυσικά άλλο να εχεις απέναντι σου τον Κατσουράνη και άλλο το Ιντζίδη (για παράδειγμα, δεν εχω τιποτα με το παλικάρι).
Εγω για να το πάω και ενα βήμα παρα πέρα πιστεύω οτι θα είναι η καλύτερη μεταγραφή φέτος για την ομάδα μας, συν οτι στα πλει οχ-οφ θα θελήσει να δώσει απαντήσεις στους λαγούς και οχι μόνο.
να θυμίσω πως 100% αποδοχή και χειροκροτητές είχαν οι μεταγραφές Κριστιάνο,Αρίας,Αντινόλφι,Σομοτούλσκι,Ίντιο,Πίρβου,Ντιμκόφσκι,
Μαριφαλίεφ,Σπαντάτσιο,Ντόλμπεργκ,Μάινταν κλπ κλπ