Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
dimbar

Re: Απ: Pc support

Δημοσίευση από dimbar »

karlat85 έγραψε:Ναι έχεις δίκιο, ασύρματα με win 7,

Ειχα το ιδιο πρόβλημα πριν 2 μέρες, έλεγξε

πίνακας ελέγχου>>>σύστημα>>>διαχείρηση συσκευών>>>προσαρμογείς δικτύου>>>>''XXXXXX''wirelessnetworkadapter

δεξί κλίκ στο τελευταίο μήπως είναι ο driver, όπως ήταν στην δική μου περίπτωση που χρειάστηκε να κάνω rollback.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Έκανα επαναφορά συστήματος και δουλεύει που και που
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Re: Pc support

Δημοσίευση από Χωρικός »

Χωρικός έγραψε:ερώτηση:έχω ειδοποίηση στο κινητό , να μου έρχεται κωδικός για να μπω στο φμπ. ενώ μέχρι χθες ο αποστολέας ήταν το φμπ απο σήμερα μου έχει έναν αριθμό. ξέρει κανείς κάτι; συμβαίνει και σε άλλους;
llllllllllllllll
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

karlat85 έγραψε:Έκανα επαναφορά συστήματος και δουλεύει που και που
Τι εννοεις που και που?Λογικα αφου συνδεεσε ασυρματα κοιτα firewall και antivirus μηπως μπλοκαρουν την συνδεση.
Επισης πανε κεντρο δικτυου διεγραψε το προφιλ του ασυρματου δικτυου σου και συνδεσου ξανα.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αλάνια, mayday!

Πήρα καινούριο PC από σπόντα. Μεταχειρισμένος (formatted) μεν, αλλά πιο καινούριος (2 ετών το πολύ) από τον παλιό μου (αγορασμένος το 2003 ή 2004 από τα...Carrefour!).

Καλό τερατάκι φαίνεται, 2 GB RAM, Windows 7 pro, 32 bit, επεξεργαστής 3.20 GHz, γενικώς γαμάει.

Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΧΟ!!! Όταν πήρα τον PC προχθές, είχε μόνο τα Windows εγκατεστημένα, ούτε drivers ούτε τίποτα. Οπότε έψαξα audio drivers (η συσκευή λέγεται High Definition Audio Device), έβαλα πολλούς, δεν δούλεψε κανείς. Στη διαχείρηση συσκευών (device manager) έκανα "update drivers" αλλά τίποτα. Δοκίμασα τα πάντα.

Είναι θέμα ηχείων; Είναι θέμα των drivers; Δεν συνέδεσα σωστά τα ηχεία με τον υπολογιστή; Τι στον μπούτσο μπορεί να είναι;;; :evil:

Edit: O υπολογιστής αναγνωρίζει πότε αναπαράγεται ήχος, κάτω δεξιά στο sounds, όταν βάζω πχ να παίζει κανένα τραγούδι, φαίνεται ότι υπάρχει ήχος, απλώς αυτός δεν βγαίνει από το ηχείο!
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Κατ αρχάς βάλε ακουστικά και δοκίμασε τις θύρες απο πίσω, για να καταλάβεις αν φταίνε τα ηχεία (άσε ένα τραγούδι να παίζει).

2ον, δες αν έχει Onboard την κάρτα ήχου ή έχει καμια σε θύρα.

Στη διαχείρηση υλικού, σου τη βγάζει με κίτρινο θαυμαστικό ή λέει ότι είναι κομπλέ;
Μπαρκαρούτσος

Τα έβαλα τα ακουστικά (πώς δεν το σκέφτηκα νωρίτερα;!) και όρχεις.

Το 2ο δεν το κατάλαβα! :mrgreen:

Στo device manager είναι όλα οκ, και αν πάω να κάνω update τα drivers με λέει ότι όλα είναι up to date...! :twisted:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Σίγουρα τα έψαξες όλα ε, τα δοκίμασες παντού τα κουστικά;

Μην έχει καμια είσοδο απο μπροστά το κουτί και δε την είδες!
Μπαρκαρούτσος

Δεν υπάρχει άλλη είσοδος, όχι.

Αυτή τη στιγμή έχω εγκατεστημένο το Realtek High Definition Audio Driver. Για 32 bit, Windows 7.

Πρέπει να 'ναι θέμα ηχείων.. Είναι και λίγο διαφορετικές οι θύρες πίσω, αλλιώς είναι στο παλιό κουτί κι αλλιώς στο καινούριο...

Σ'ευχαριστώ, πάντως, eleos που προσφέρθηκες! :)
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Αν είχες λάθος drivers 95% θα βαρούσε μπλέ οθόνη :P

Αυτό που πρέπει να κάνεις βασικά για να είσαι σίγουρος, είναι να ανοίξεις το tower, να δεις τι μητρική έχεις και να ψάξεις απ'το site της τους audio drivers. Έτσι θα είσαι μόνο σίγουρος ότι δεν είναι drivers πρόβλημα!

Αν κάνεις και αυτό και πάλι τίποτα:
1ον γαμιέται ο πειραιάς
2ον έχει χαλάσει η έξοδος :)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Καταρχήν συνδέουμε τα ηχεία στην πράσινη υποδοχή. :mrgreen:
Εικόνα
αλλα μάλλον θελει drivers, οπότε άν είναι ενσωματωμένη στη μητρική (το πιο πιθανό) θέλεις drivers για μητρική.
Πρέπει να βρείς το μοντέλο οπότε απο control panel πας σε Πληροφορίες και εργαλεια επιδόσεων και πατάς δεξιά στη μέση Προβολή και εκτύπωση λεπτομερ πληροφ. απόδοσης.

Αφου βρείς μοντέλο πας και κατεβάζεις απ την εταιρεία τους αντίστοιχους drivers

Καμια φορά μπορεί και να είναι disabled απο BIOS αλλα μάλον δε παίζει αυτή η περίπτωση αφου την βλέπουν(?) τα win
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 11 Φεβ 2013, 12:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπαρκαρούτσος

Θα ασχοληθώ αργότερα μέσα στη μέρα με αυτά που με είπατε και θα ενημερώσω! Θέινξ πάντως! :D
Μπαρκαρούτσος

Έκανα αυτά που είπατε. Έψαξα drivers για το μοντέλο της μητρικιάς μου, (Asus P5L - MX), δεν βρήκα κάτι, μετά βρήκα έναν στο forum του Insomnia (http://www.insomnia.gr/topic/444114-asu ... windows-7/) που 'χε το ίδιο πρόβλημα και το βρήκα! :D :D :D :D :D :D

Ευχαριστώ πολύ, kat5 και eleos :!:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γενικά καλό είναι οταν υπάρχει πρόβλημα με drivers, να μή το γκουγλάρουμε αλλα να πάμε κατευθείαν στο site της κατασκ. εταιρείας πχ asus και απο κει να κατεβάζουμε τον κατάλληλο.
Καλορίζικος roman και με το μαλακό.Πάνω απο 24 ώρες on line καίγονται τα άτιμα :mrgreen: :lol:
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Προέκυψε ένα θέμα με τον λογαριασμό μου στο facebook παιδιά. Εκεί που ήμουν κανονικά συνδεδεμένος ξαφνικά με πετάει και μου λέει να κάνω ξανά log in. Πάω να κάνω ξανά log in και μου βγάζει το εξής μήνυμα (αφού έχω πληκτρολογήσει το e-mail μου και τον κωδικό μου σωστά):

"Για λόγους ασφαλείας, ο λογαριασμός σας κλειδώθηκε προσωρινά
Δυστυχώς, ο υπολογιστής σας έχει κατά πάσα πιθανότητα προσβληθεί από ιό.
Μην ανησυχείτε. Θα σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε και να αφαιρέσετε αμέσως τυχόν μολυσμένα αρχεία."

και κάτω δεξιά την ένδειξη σε μπλε φόντο "συνέχεια". πατάω κλικ εκεί και μου βγάζει το εξής:

"Πώς μπορεί να μολυνθήκατε
Συχνά, οι χρήστες ξεγελιούνται και εκτελούν κάποιο κακόβουλο πρόγραμμα το οποίο μολύνει τον υπολογιστή τους. Προσοχή: Να εκτελείτε προγράμματα μόνο από πηγές που εμπιστεύεστε."

και κάτω δεξιά ΞΑΝΑ την ένδειξη σε μπλε φόντο "συνέχεια". ΞΑΝΑπατάω κλικ λοιπόν εκεί και μου βγάζει το εξής:

"McAfee Scan And Repair
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε το McAfee Scan and Repair εντελώς δωρεάν. Το McAfee Scan and Repair διαγράφει αυτόματα τα μολυσμένα αρχεία (αν υπάρχουν) από τον υπολογιστή σας. Αν θέλετε, μπορείτε να τα διαγράψετε μόνοι σας.

Αν συμφωνείτε με τους Όροι χρήσης της υπηρεσίας McAfee Scan and Repair, πατήστε αυτό το κουμπί."

και κάτω δεξιά την ένδειξη σε μπλε φόντο "κατέβασμα και εκκίνηση σάρωσης", αλλά δεν το έκανα.

Να τονίσω ότι χρησιμοποιώ το Chrome για browser και ότι έχω το antivirus Windows Security Essentials.
Έκανα σάρωση, γρήγορη στην αρχή, πλήρης στην συνέχεια, αλλά και στις δύο περιπτώσεις δεν εντόπισε τίποτα. Προστατευμένο το pc. Δοκίμασα να κάνω restart χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Μετά πήγα να συνδεθώ από άλλο pc με άλλο browser (mozilla), επίσης χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Τσέκαρα και τα emails μου αλλά δεν είχα καμιά ειδοποίηση για το πως να ξεκλειδώσω το λογαριασμό.

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να παίχτηκε και τι μπορώ να κάνω γι' αυτό?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”