Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Καλό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, καλύτερο απ' ό,τι περίμενα. Ο Παναθηναϊκός μπήκε με καλό ρυθμό και ξάφνιασε κι εμένα με την φρεσκάδα των παικτών του. Αλλά ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ποιότητα και φάνηκε πολύ γρήγορα. Γύρισε το παιχνίδι και από κει και μετά το ελέγχει.
πιστευω οτι το παιχνιδι θα τελειωσει καπου στο 1-3
σκεφτομουνα βλέποντας τον γαυρο, ο οποιος "καθεται" και περιμενει τον βαζελο στο σημερινο παιχνιδι, σε ποια θεση εχεις καλυτερο παικτη απο οτι ο γαυρος...ΑΥΤΗΝ την στιγμη...οχι πχ αν καθοταν ο Σταφ , θα γινει καλυτερος απο Χολεμπας...
Αυτην την στιγμη λοιπον μονο στο τερμα βλεπω οτι μπορει να εχεις καλυτερο παικτη (Χακομπο) και Σαλπι .
Πρεπει να κανει πολλες ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ αλλαγες στην ομαδα ο Προεδρος αν θελει του χρονου να διεκδικήσουμε το πρωταθλημα.
σκεφτομουνα βλέποντας τον γαυρο, ο οποιος "καθεται" και περιμενει τον βαζελο στο σημερινο παιχνιδι, σε ποια θεση εχεις καλυτερο παικτη απο οτι ο γαυρος...ΑΥΤΗΝ την στιγμη...οχι πχ αν καθοταν ο Σταφ , θα γινει καλυτερος απο Χολεμπας...
Αυτην την στιγμη λοιπον μονο στο τερμα βλεπω οτι μπορει να εχεις καλυτερο παικτη (Χακομπο) και Σαλπι .
Πρεπει να κανει πολλες ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ αλλαγες στην ομαδα ο Προεδρος αν θελει του χρονου να διεκδικήσουμε το πρωταθλημα.
-
Μπαρκαρούτσος
Θεέ μου, θα γίνουν αυτές οι αλλαγές, τον Ιούνιο θα τρίβουμε τα μάτια μας...!
Pressing στα 3/4 του γηπεδου.. το Α και Ω πλεον στο συγχρονο ποδοσφαιρο..
- xrictoforoc
ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣT.H.E.O.S έγραψε:Αυτην την στιγμη λοιπον μονο στο τερμα βλεπω οτι μπορει να εχεις καλυτερο παικτη (Χακομπο) και Σαλπι .
- kataramenos5
-
Μπαρκαρούτσος
-
Μπαρκαρούτσος
Με αφορμη τη γκρινια για τους νεους ...χρειαζεται υπομονη δεστε το παιδακι το μαυρια γεννημενος το 94 που πλεον ειναι σημειο αναφορας στο βαζελο..
danirifle έγραψε:τραγουδάν τα ζέλια σύνθημα σε ρυθμό "ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΑΝΙΑ"
γελάει ο κόσμος
Πριν στο μπασκετ ο γαυρος ελεγε συνθημα σε ρυθμο του δικου μας "σε όποιο γηπεδο κι αν παμε τα σπαμε"
ΞΕΦΤΥΛΑ
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
o ρυθμος αυτος ειναι δεκαετιας 80,ειχαν συνθημα απο τοτε φυλακα,οπως και το δικο μας απο τοτε χρονολογειται...guardian4 έγραψε:danirifle έγραψε:τραγουδάν τα ζέλια σύνθημα σε ρυθμό "ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΑΝΙΑ"
γελάει ο κόσμος
Πριν στο μπασκετ ο γαυρος ελεγε συνθημα σε ρυθμο του δικου μας "σε όποιο γηπεδο κι αν παμε τα σπαμε"
ΞΕΦΤΥΛΑ
Δεν ξέρω τί λέτε,αλλά εάν οι παίκτες μας στο ματς με τον γαύρο έδειχναν το μισό πάθος από αυτό που έδειξαν σήμερα οι βάζελοι,εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος και ας χάναμε..
- trel@menos
αν δειχναμε το μισο παθος θα χαμε κερδισει αλλα τεσπα...
παντως οι βαζελοι πολλη πλακα εχουν. πανηγυριζουν λες και κερδισαν.
παντως οι βαζελοι πολλη πλακα εχουν. πανηγυριζουν λες και κερδισαν.
- sourmenetes
- Moderator
Πολυ περιεργη αγωνιστικη παντως...
Η ρουλα πηρε χ ο πανιωνιος εφαγε 4..
Η ρουλα πηρε χ ο πανιωνιος εφαγε 4..