kataramenos5 έγραψε:sourmenetes έγραψε:Odi έγραψε:Πίτα το γήπεδο σήμερα πάλι καλά βάλανε 10 ευρώ εισιτήριο και έσφιξε η Τούμπα από κόσμο..
Α ξέχασα έχει κρύο και δεν είναι εμπορικός ο αντίπαλος και είναι και ο Ερμής ανάδρομος..Αστα να πάνε.
Κρατάμε την νίκη.Με αυτούς του παίκτες (κυρίως στην μεσαία γραμμή) τόσο μπορούμε τόσο κάνουμε.
++++++++++++++++++++++
Που ειναι αυτοι που λεγανε για τα εισητηρια?????
2 ματς του ΠΑΟΚ 10 ευρω...
Για το ματς θα σχολιασω αργοτερα...Τα παραπανω ισως να καινε πιο πολυ..
Sourm χαλαρώστε ρε με τον κόσμο.Σήμερα ξεκίνησε να βρέχει λίγο πρίν να αρχίσει ο αγώνας και είχε και αρκετό κρύο.Άλλος τ αντέχει άλλος όχι.Εγώ μπήκα άνθρωπος και βγήκα μεντεσές απ το γήπεδο.
ΥΓ Πόσο γράφει στο ΠΑΟΚομετρο η βροχή?
ΥΓ Πόσοι λιγότεροι ήταν απ το παιχνίδι με τον Πλατανιά που δεν έβρεχε?Μήπως φταίει και κάτι άλλο?
Ξερεις οτι οι αποψεις μου παντα διακρινονται απο μια συγκταταβατικοτητα και πολυ σπανια ως ποτε απο ακροτητες..
Με το συγκεκριμενο ζητημα απο την αρχη της χρονιας το συζηταμε και λεω οτι δεν ειναι αυτα τα 5 ευρω που το 90% ελεγε.Ειναι πολυ μικρο το ποσοστο που το σωζει το 5ευρω και εβγαιναν πολλοι και λεγανε πολλα και διαφορα.
Φτασαμε να δινουν 2 εισητηρια στην τιμη του ενος και με μειωμενο κοστος και παλι τα ιδια...
Αρα δε μας φταιει η τιμη αλλα η μπαλα που δε βλεπουμε...
Αρα για να παμε γηπεδο θελουμε να βλεπουμε και μπαλα..
Αρα το ΠΑΟΚ στα ευκολα και ΠΑΟΚΑΡΑ στα δυσκολα ισχυει για πολυ λιγους...
Την προηγουμενη βδομαδα δεν ειχε καργα βροχη στη βεροια???Συν τα χιλιομετρα συν 15αρι το εισητηριο.
Δικαιωμα του καθενος ειναι να πηγαινει οποτε γουσταρει στο γηπεδο και να παει μονο στα ντερμπυ.Αλλα τη μιρλα αυτουνου εγω δεν μπορω να την ακουω και να βγαινει και να κατηγορει τους παντες και τα παντα..