Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
DC

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από DC »

zoomgr έγραψε:μην κάνεις παράθεση εφόσον απάντησες απο κάτω.
Αυτη η καραμέλα με τις συγκομιδές βαθμών...
και τα προηγούμενα χρόνια,
να σας θυμίσω ότι μέχρι πέρσι το πρωτάθλημα ήταν πολύ διαφορετικό
ΑΕΚ ΠΑΟ ΑΡΗΣ ήταν ομάδες πολύ ποιο δυνατές και ρυθμιστές στην βαθμολογία,
οπότε να συγκρίνετε τα φετινά όχι τα προ 4-5ετιας
Και το δικό μας το μπάτζετ, πέρυσι ήταν σχεδόν το διπλό. Και;

Παιδιά, δικαίωμα στην κριτική έχουν όλοι.
Με μια πρόχειρη όμως ματιά, είναι εύκολο να διακρίνει κάποιος ότι ενώ δεν έχουμε 3-4 ποστ σε κάθε αγωνιστική από το ίδιο άτομο να λέει "Μπράβο Δώνη", έχουμε 3-4 ποστ από ίδια άτομα που να ασκούν κριτική στον Δώνη.
Αυτό είναι κουραστικό και "ερεθίζει" και κάποιους.
Κουλάρετε. Η ομάδα σήμερα νίκησε ύστερα από 3 αγωνιστικές, αύριο θα αυξήσει την διαφορά της από τον βάζελο ή θα την μειώσει από τον γάβρο .... νομίζω ότι δεν είμαστε σε άσχημη θέση.
Ηρεμίστε για μέρα. Σε μια ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ μέρα. :)

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

φίλε μου έμενα με νοιάζει να βλέπω μπάλα, με την μπάλα πάει ο κόσμο στο γήπεδο,
με την καλή μπάλα κάνει νέους φιλάθλους η ομάδα, το να αποκτήσω διαφορά απο τα καφενεία
δεν λέει τίποτα.
Και εννοείτε πως όλοι έχουν δικαίωμα στην κριτική. πιστεύω πως μετά απο προετοιμασία και έναν γύρο μπορώ να εκφέρω άποψη για τον προπονητή πλέον, ήμουν θερμός υποστηριχτής του Δώνη, αλλά τέλος υπομονής.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

επειδή σε νοιάζει να βλέπεις μπάλα, για το καλό της υγείας σου μη βλέπεις ΠΑΟΚ.

άστον για κάνα χρόνο. δες μπαρτσελόνα. δεν το λέω καθόλου ειρωνικά
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

στην προπονηση τα καταφερνετε γιατι δεν υπαρχει αντιπαλος...ο ρομπερ στην προπονηση περρναει σαν σιφουνας τον Αποστολοπουλο ενω ο Κουμαλο δεν εχει κανενα προβλημα με αντιπαλο τον Γιαννου...
ασε μας ρε Δωνη που δεν καταλαβαινεις γιατι παιζουμε καλυτερα στις προπονησεις
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

:D :D :D :D
akis_1987

Δημοσίευση από akis_1987 »

Ναι..Μιας και είχαμε καλομάθει τα τελευταία χρόνια να βλέπουμε τη Μπάρτσα..Και γω θέλω να βλέπω μπάλα, αλλά προφανώς και αυτό δε μπορεί να γίνει με το υπάρχων ρόστερ..Τα 1-0 του Σάντος δλδ σας χαλούσανε..

Ρε γίνεται να πάρουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος με 0.5 - 0..Ο ΠΑΟΚ να κερδίζει και όλα θα ρθουν..
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

δεν γράφω περισσότερα, γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ ακόμα καλά, τα μυαλά μου πονάνε
ακόμα με την μπάλα του Δώνη, ας μας δείχνουν τουλάχιστον 1 ώρα προπόνηση κάνα οικογενειακό
διπλό
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Έχει αποδειχτεί πλέον πως δεν μπορεί να βελτιώσει τη συγκεκριμένη ομάδα ενώ θα έπρεπε.
Άσχετα με τους μετριότατους παίχτες που έχει έπρεπε να το παλέψει καλύτερα.
Μήπως αυτό το το στυλ προπονητή-φίλος με τους παίκτες δεν του πάει τελικά?
Από τα φιλικά κιόλας μπαίνεις στο α' ημίχρονο και είσαι χάλια.
Σαν αποτέλεσμα,καλά είσαι αλλά αν συνεχίσουμε έτσι βλέπω να χάνουμε τη δεύτερη θέση...

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Δεν μας αξίζει καλύτερο θέαμα όταν είμαστε 5.000 με το ζόρι :redcard:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Τι σχέση έχει το θέαμα με την ποσότητα του κόσμου; Δηλαδή, στα κεκλεισμένων τι πρέπει να κάνουν τότε; :)
Σήμερα είχαμε αντιεμπορικό αντίπαλο, θερμοκρασία κοντά στους 5 και με πρόβλεψη για βροχή. (εδώ και μια ώρα βρέχει)
Δεν έχω παράπονο εγώ. Ήρωες όσοι πήγαν σήμερα Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

ναι αλλα αυτοι που καθονται καναπε και κριτικαρουν τους παντες και τα παντα...εξυπνοι ;)
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

brigate4 έγραψε: ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Δεν μας αξίζει καλύτερο θέαμα όταν είμαστε 5.000 με το ζόρι :redcard:
DC έγραψε:Τι σχέση έχει το θέαμα με την ποσότητα του κόσμου; Δηλαδή, στα κεκλεισμένων τι πρέπει να κάνουν τότε; :)
Σήμερα είχαμε αντιεμπορικό αντίπαλο, θερμοκρασία κοντά στους 5 και με πρόβλεψη για βροχή. (εδώ και μια ώρα βρέχει)
Δεν έχω παράπονο εγώ. Ήρωες όσοι πήγαν σήμερα Τούμπα.
Καμία. Αλλά να μη ζητάτε μεγάλες ομάδες,μεγάλα γήπεδα,μεγάλη μπάλα,μεγάλο προπονητή όταν είσαι τόσο λίγος.
Διαχρονικά όχι τώρα. Μια ζωή οι σταθεροί είναι 7-8 χιλιάδες.
Ε, θα αρκεστείς στις μετριότητες...''μεγάλε λαέ του ΠΑΟΚ''.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

GI4NNEN4 έγραψε:Όταν γράφω πως κάποιοι από τους επικριτές του Δώνη είναι κομπλεξικοί, δεν εννοώ πως έχουν κόμπλεξ απέναντι στον Δώνη. Εννοώ πως είναι κομπλεξικοί σαν άνθρωποι. Υπάρχουν άτομα ανάμεσά μας οι οποίοι κάθε χρονιά ψάχνουν κάποιον για να τον σκίζουν. Πότε είναι ο Μπαλάφας, πότε ο Κούτσια, πότε ο Τσιρίλο, πότε ο Γιάννου, πότε ο Δώνης και η λίστα είναι ατελείωτη... Μιλάω για ανθρωπάκια τα οποία με το πρόσχημα της σκληρής και αυστηρής κριτικής βγάζουν τα κόμπλεξ τους. Μακάρι να ήταν το ίδιο σκληροί και αυστηροί και με τον εαυτό τους.
Δεν διαφωνώ, υπάρχουν και κομπλεξικοί και εμπαθείς και κάτι λούγκρες του διαδικτύου που έχουν γεννηθεί να κράζουν..
Ξέρεις όμως και τι ακόμα υπάρχουν, άσχετοι με το ποδόσφαιρο και την μπάλα..
Που δεν έχουν ιδέα από μπάλα, που δεν έχουν παίξει ΠΟΤΕ μα ποτέ, μα όμως πάντα κάνουν τους έξυπνους και εδώ μέσα έχουμε αρκετούς..
Από εκεί και πέρα η κουβέντα από εμένα για τον Δώνη τελείωσε..
Με μετρημένους στα δάκτυλα μπορεί να γίνει ποδοσφαιρική συζήτηση, οπότε δεν έχει νόημα...
Σε μπουρδολογία για να γράφω και μόνο, δεν το κάνω, ΤΕΛΟΣ..
Πριν καιρό έβαλα 6 φώτος από παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τα ίδια χαρακτηριστικά στην άμυνα, απάντηση δεν πήρα από κανέναν..ποδοσφαιρική..
Και για το περιβόητο pasing game απάντησα με επιχειρήματα και αριθμούς...
Τίποτα πάλι..
Μόνο ειρωνεία και συγκρίσεις με το παρελθόν...
Να κάνω το ίδιο και για το σημερινό παιχνίδι?
Το 90% ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και ας κάνεις μόνο γιόμες (8/36) σήμερα..
Το ίδιο συμβαίνει και με τους παίκτες..
Οι μισοί και παραπάνω δεν κάνουν...

Για το παιχνίδι δεν περίμενα να δω κάτι διαφορετικό, 2 φάσεις σε κάθε ημίχρονο, ευτυχώς μπήκε το γκολ από τον Λίνο..΄
Όσο για το " Στην προπόνηση είμαστε πολύ καλύτεροι" δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση...
Αν δεν αναρωτηθεί αυτός γιατί συμβαίνει αυτό που λέει, τότε καληνύχτα...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Γιομα- Γιομα - ΓΙομα - Γιομα- Φαουλ - Γκολ -Γιομα -Γιομα - Γιομα - Ληξη

ΩΡΑΙΟΣ
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ρε ινδιάνε, δεν πιστεύω ότι πρέπει να ξέρει κάποιος μπάλα για να γίνει μια σοβαρή συζήτηση. Δεν είμαστε δα και κανένα πριβέ κλαμπ. Αρκεί να ξέρει ο καθένας που να σταματάει ή που να σωπαίνει και, αν είναι δυνατόν, να παραδεχθεί και καμιά φορά την αντίθετη άποψη.
Η δικιά μου παρατήρηση έχει να κάνει με την επαναληψειμότητα.
Εσύ πχ, θα μπεις σε κάθε αγωνιστική, θα πεις την άποψή σου σε ένα ποστ, θα κάνεις ίσως και ένα δεύτερο, θα πεις ό,τι είχες να πεις και τέλος. Άντε και καμιά απάντηση επί προσωπικού.
Εγώ βλέπω σε κέθε τόπικ, 3 και 4 και 5 και βάλε ποστ από τα ίδια άτομα, λέγοντας τα ίδια πράγματα και κράξιμο, κράξιμο, κράξιμο ...
Δε ξέρω ... ίσως να το βλέπω στραβά. :?
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Διαφωνώ...
Αν θέλουμε να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά, πρέπει να ξέρει κάποιος μπάλα αλλιώς ας μιλήσουμε για τον καιρό...
Είναι σαν κάτι τύπους που έρχονται στο γήπεδο να παίξουν μπάλα, πάσα από το αριστερό στο δεξί δεν μπορούν να δώσουν και αφού έχεις βάλει 20 κολλύρια, στο τέλος σου πετάει και ένα "ε για να τρέξουμε ήρθαμε".. :shock: και σε αφήνει ξερό...
Και το Καυτατζόγλειο ρε μεγάλε γιατί είναι?
Δεν είναι έτσι, ούτε πριβέ κλάμπ ούτε τίποτα...

Και θέλεις να σου δώσω ένα παράδειγμα?
Ρώτησα στο παιχνίδι με την Βέροια, αφού υπήρχε ο Ιντζίδης γιατί έβαλε σέντερ μπακ τον Σταφυλίδη?
Και είπα γιατί φοβήθηκε...
Σήμερα που έπαιξε ο Ιντζίδης έγινε τίποτα κακό?
Ήταν τόσο τραγικός?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”