Δεν σε πίστευα αλλά δεν ήθελα και έτσι.... με τίποτα
Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Κατσουράνης μέσα διστυχώς Δώνη μετράς ανάποδα

- abc_o_ karpouzas
Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω ρε Δώνη, γιατί σε κάθε παιχνίδι πρέπει να κάνεις αλλαγή έτσι για να την κάνεις και όχι για να έχει όφελος η ομάδα; Ποτέ ρίσκο, ποτέ αλλαγή συστήματος (Ξέχασα, αλλάζει το 4-4-2 στην ευθεία, σε ρόμβο...............), αλλά μόνο αλλαγή προσώπων. Στην Βέροια για παράδειγμα, ο μόνος παίκτης που έδειχνε ότι μπορούσε να κάνει κάτι ήταν ο Σάλπι και τον έβγαλε για να βάλει τον Γιάννου
...
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
δεν παιρνω ορκο οτι θα κλαψεις κιολας αν συμβει,εγω σιγουρα οχι...nikolasf έγραψε:Κατσουράνης μέσα διστυχώς Δώνη μετράς ανάποδα
Δεν σε πίστευα αλλά δεν ήθελα και έτσι.... με τίποτα![]()
![]()
![]()
![]()
Χρονια σου πολλα για αυριο Νικολα...
Γενικα εδω και καιρο δεν υπαρχει κριτικη αλλα εμπαθεια σε οτι και αν κανει...χωρις να λογαριαζουμε τα δεδομενα που χει...αλλα ΠΑΟΚ εισαι....Μπορει στην 4η πασα να κανουμε ολε...γιατι γινεται σπανια...στην τριπλα που κατα μεσο ορο βλεπουμε 1 ανα 3 παιχνιδια να λεμε μεσσι αλλα ΠΑΟΚ εισαι..
'Στώ μεγάλε!!! Αλλά πραγματικά για μένα δεν υσχύει το χειρότερο του κακού είναι το βέλτιστο!ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:δεν παιρνω ορκο οτι θα κλαψεις κιολας αν συμβει,εγω σιγουρα οχι...nikolasf έγραψε:Κατσουράνης μέσα διστυχώς Δώνη μετράς ανάποδα
![]()
![]()
![]()
Αν συμβεί όμως το αντίθετο μείνουν και οι δυο και κανουμε καλη πορεία με καλές εμφανίσεις κατσουρανη φαρμακοποιε σε βλεπω να λες "τα χάπια μου "ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:δεν παιρνω ορκο οτι θα κλαψεις κιολας αν συμβει,εγω σιγουρα οχι...nikolasf έγραψε:Κατσουράνης μέσα διστυχώς Δώνη μετράς ανάποδα
![]()
![]()
![]()
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Αν συμβεί όμως το αντίθετο μείνουν και οι δυο και κανουμε καλη πορεία με καλές εμφανίσεις κατσουρανη φαρμακοποιε σε βλεπω να λες "τα χάπια μου "eorptol έγραψε:ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:δεν παιρνω ορκο οτι θα κλαψεις κιολας αν συμβει,εγω σιγουρα οχι...nikolasf έγραψε:Κατσουράνης μέσα διστυχώς Δώνη μετράς ανάποδα
![]()
![]()
![]()
γιατι ποιος σου ειπε οτι ΔΕΝ θελω να κανει πορεια τρενο ο ΠΑΟΚ ρε γαλλλε;;
ρε συνελθετε ορισμενοι,το οτι κανουμε κριτικη στο Δωνη δε σημαινει οτι ειμαστε αντι-ΠΑΟΚτσηδες!!!
ουτε εξεφρασα αποψη για κατσουρανη,τι ονειρα βλεπεις;
τι αλλο θα ακουσουμε ακομα...
Είπαμε αλλο κριτικη αλλο ισοπέδωση και να ζητάμε να φύγει στην μέση της χρονιάς
Επειδη π.χ δεν βάζει τον παναγιωτουδη λόγω υποτιθέμενων σχέσεων με μάνατζερ που τον αναγκάζουν να βάζει άλλους πιτσιρικαδες
Επειδη π.χ δεν βάζει τον παναγιωτουδη λόγω υποτιθέμενων σχέσεων με μάνατζερ που τον αναγκάζουν να βάζει άλλους πιτσιρικαδες
-
Armagedonas
μιας και το έθιξες,ΚΑΝΕΝΑΣ πιτσιρικάς αυτήν την στιγμή δεν αξίζει να είναι όχι απλά στην ενδεκάδα,αλλά ούτε και στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.eorptol έγραψε:Είπαμε αλλο κριτικη αλλο ισοπέδωση και να ζητάμε να φύγει στην μέση της χρονιάς
Μου θυμίζουν μπαλώματα Βουλινού τύπου Χιονά και Παλλάσκα και Απτίδιδες..
Αυτόν τον Κωνσταντινίδη,ο Μπαρκάν τον έστειλε στο νοσοκομείο με στομαχικές διαταραχές.
Ο Κιτσίου,ας μην εκφραστω΄καλύτερα.
Και οι υπόλοιποι όταν μπήκαν τα θαλάσσωσαν.
ΑΝΤΕ ΡΕ φερτε 2-3 παικταράδες φτασμένους και μην περιμένετε τα λαχεία των νεαρών
Ως γνωστόν,τα λαχεία σχεδόν ποτέ δεν βγαίνουν.
Το επόμενο off topic το σβήνω.
DC
ειδαμε ενα ματς τον κωνσταντινιδη και βγαλαμε και αποψη?
Εμενα μ αρεσε.
Εξαλλου εφοσων Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ πιστευει οτι αξιζει να μπει εγω του εχω εμπιστοσυνη.
IN DONIS WE TRUST

Εμενα μ αρεσε.
Εξαλλου εφοσων Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ πιστευει οτι αξιζει να μπει εγω του εχω εμπιστοσυνη.
IN DONIS WE TRUST
- kataramenos5