Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από Equalizer »

theo G4 έγραψε: Έχουμε στην ομάδα κάποιον που θα πήγαινε στο Ζαγκρεπ
με τα πόδια και μας χαλάει ο κατσουρ :shock:

:lol: :lol:

Νομίζω δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το πως θα τα πάει στον ΠΑΟΚ.

Παίδες συγκρατηθείτε λίγο όσοι διαφωνείτε. Μπορεί να δικαιωθείτε αλλά το έχετε ξεχειλώσει το θέμα. Ούτε κωλόγερος είναι ούτε πεταμένος.

Ας βάλουν κατάλληλες ρήτρες για παραπτώματα και, για ενάμιση χρόνο, είναι καλή κίνηση.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από guardian4 »

karlat85 έγραψε:O ζαγορακης δεν ήταν βρακακι δεύτερης χρήσεως;
Μη σε πω την αποψη μου για το Ζαγορακη, αστο, τσαμπα θα βρωμισουμε το τοπικ.
Εν ολιγοις ο Ζ ηταν ο λογος που το βρακι έγινε δευτερης χρησεως.

Υ.Γ Σαν πολυ μπλε επεσε εκει κάτω :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Τετ 05 Δεκ 2012, 13:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

karlat85 έγραψε:O ζαγορακης δεν ήταν βρακακι δεύτερης χρήσεως;
ο καυλιαρης ακομα και μετα το πετυχημενο περασμα του απο τη λεστερ παρακαλουσε γονατιστος να γυρισει...για να τα λεμε ολα... :ugeek:
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

moican4 έγραψε:Ο Κατσουράνης είναι τσογλαναράς...
Με το υφάκι του μπορεί να σου γ@μίσει και όλους τους πιτσιρικάδες..
Κάτι παρατηρήσεις σε συμπαίκτες του στυλ "γιατί δεν μου έδωσες την μπάλα ρε που στην ζητούσα" που έκανε στα άλλα μπουρδέλα, δεν μπορεί να τα κάνει στον ΠΑΟΚ ε, γιατί θα γίνει κάλο παιδί...
Α ρε παπάς που μας χρειαζέται..

Εδώ κάποιοι ήθελαν και τον Καστίγιο τι λέμε τώρα...
Φοβερή ανανέωση λέμε...
Τοπο στα νιάτα , φτάνει με τον κάθε τελειωμένο...
σωστος
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Sera4 έγραψε:guardian4 +1926
joshua έγραψε:Καλα το παμε,παρτε κατσουρανη,παρτε φυτανιδη και ολαιταν,φερτε και τον γκεκα, γιατι δεν μπορειτε να πεισετε τον μεσι και τον βιντιτς να ερθουν στο υποβαθμισμενο ελληνικο πρωταθλημα...Η ο Σαββιδης μας δουλευει, η καποιοι παλευουν να αποδειξουν για αλλη μια φορα ποσο λιγοι ειναι, η ακομα χειροτερα καποιοι παλευουν για τα τελευταια χαρτζιλικια...
+1926

εισαι τσογλαναρας?εχεις γραψει το τοπι στα @@ σου και ασχολεισαι με το λαιφσταιλ?μιλας περισσοτερο απο οτι τρεχεις?εισαι πιο αργος απο ριπλευ??εισαι ανω των 33 και θελεις να κολλησεις τα τελευταια σου ενσημα εκει που εφτυνες?τωρα μπορεις και εσυ να προταθεις στην παε ΠΑΟΚ...εκει που ολα ειναι πιθανα... :ugeek:
Αμα σας κρινει ο κ.Τσιστακωφ και του κανετε μπορειτε...
Βεβαια καποτε σας εφταιγε ο βρυζας,καποτε ο ζαγορακης εεεε τωρα θα σας φταιει ο Τσιστακωφ..

Μπορει αμα αναλαβετε καποτε εσεις να ικανοποιησετε ολο τον κοσμο του ΠΑΟΚ γιατι μαλλον γνωριζετε καλυτερα απο ολους..
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Υ.Γ Σαν πολυ μπλε επεσε εκει κάτω :lol:[/quote]

Σσσσσσσσσσσς guardian4 μας ακουν :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

sourmenetes έγραψε:
Sera4 έγραψε:guardian4 +1926
joshua έγραψε:Καλα το παμε,παρτε κατσουρανη,παρτε φυτανιδη και ολαιταν,φερτε και τον γκεκα, γιατι δεν μπορειτε να πεισετε τον μεσι και τον βιντιτς να ερθουν στο υποβαθμισμενο ελληνικο πρωταθλημα...Η ο Σαββιδης μας δουλευει, η καποιοι παλευουν να αποδειξουν για αλλη μια φορα ποσο λιγοι ειναι, η ακομα χειροτερα καποιοι παλευουν για τα τελευταια χαρτζιλικια...
+1926

εισαι τσογλαναρας?εχεις γραψει το τοπι στα @@ σου και ασχολεισαι με το λαιφσταιλ?μιλας περισσοτερο απο οτι τρεχεις?εισαι πιο αργος απο ριπλευ??εισαι ανω των 33 και θελεις να κολλησεις τα τελευταια σου ενσημα εκει που εφτυνες?τωρα μπορεις και εσυ να προταθεις στην παε ΠΑΟΚ...εκει που ολα ειναι πιθανα... :ugeek:
Αμα σας κρινει ο κ.Τσιστακωφ και του κανετε μπορειτε...
Βεβαια καποτε σας εφταιγε ο βρυζας,καποτε ο ζαγορακης εεεε τωρα θα σας φταιει ο Τσιστακωφ..

Μπορει αμα αναλαβετε καποτε εσεις να ικανοποιησετε ολο τον κοσμο του ΠΑΟΚ γιατι μαλλον γνωριζετε καλυτερα απο ολους..
με ξερεις προσωπικα και γραφεις ποιος μου φταιει?? :ugeek:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Ο τσιτσιακωφ δεν ειναι το προβλημα, αλλα ο τσουρ.
Δεχομαι να τον εφερουνε και να τον βαλουν στο κεντρο να τον βαραει απο τη μια ο γκαρσια και απ την αλλη ο χακομπο να στρωσει χαρακτηρα και μετα ας παιξει.

Και αμα πει τιποτα σε κανα μικρο, να ειδοποιειτε ο Γκαρσια και να περνα ο τσουρ απ τον ασβέστη για "είσπραξη"
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πιστεύω ότι ο Σαλπιγγίδης λιγότερο διχάζει από τον Αφιλτράνη...
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Να πω και εγώ οτι δεν τον θέλω τον μιστερ ριπλέι αλλά θα μπορούσα να τον ανεχτώ ΑΝ δεν γράφαν ολα τα δημοσιευματα οτι είναι διακαής πόθος του Δώνη και εισήγηση του Ζ ( καλά αυτός δεν είναι σε άδεια????) Εχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στην ικανότητα τους να κάνουν επιτυχιμένες μεταγραφές, άσε που κάνοντας τα χατήρια του Δώνη σημαίνει μαλλον οτι δε θα μας χαιρετήσει πριν τις γιορτές :?
Εκτός αυτού βλέπω και ασυνέπια στο πλάνο: στήνω νεανική ομάδα απο τα σπλαχνα του ΠΑΟΚ για να προοθήσω νέους παίκτες και να πετύχω οικονομική ανάκαμψη, τον Κατσουράνη δεν τον έχω να βοηθάει τους πιτσιρικάδες, πιο πολυ προς το οτι θα πάει να τους θάψει για να μην έχει ανταγωνισμό για τη θέση του στην Εθνική τον κόβω παρα να γινεται ο μέντορας των μικρών
Άβαταρ μέλους
guardian4

Βασικα οτι πει ο Γκαρσια :lol:
Αν τον αντεχει αυτος καθε μερα , τον αντεχω κι εγω.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

RoMaN έγραψε:Πιστεύω ότι ο Σαλπιγγίδης λιγότερο διχάζει από τον Αφιλτράνη...
Αν έρθει μόνος θα υπάρξει πρόβλημα
Αν έχει παρέα θα ηρεμήσουμε ;) :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Όλοι οι παίχτες που έρχονται στον ΠΑΟΚ κρίνονται στο χόρτο ...

Για εμένα αν τελικά κλείσει η μεταγραφή είναι σπουδαία ...
1. Είναι ισχυρή προσωπικότητα και όσες κόντρες του έχουν βγει προς τα έξω ήταν με γατάκια ... Όσο τον αντιπαθείτε κάποιοι άλλο τόσο αντιπαθούν κάποιοι τον Γκαρσία. Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι τυχαία αρχηγός της εθνικής και του βάζελου. Τέτοιες προσωπικότητες λείπουν από την ομάδα και μόνο με τέτοιες μαθαίνουν και τα πιτσιρίκια ...
Αφήστε που ο Κατσουράνης τρελένεται όταν χάνει ...

2. Αγωνιστικά συμφωνώ με την παρατήρηση περί ανανέωσης ... Το να έχεις όμως 2-3 μεγάλους δεν ενοχλεί ... Το θέμα είναι ποιοι είναι αυτοί οι μεγάλοι και πόσοι είναι. Μακάρι π.χ. να είχα 4-5 Γκαρσία ακόμα στα 33 τους ... Δυστηχώς όμως δεν έχει εξελιχθεί τόσο η τεχνολογία.

3. Πιστεύω ότι έχει τεράστιο κίνητρο το μουντιάλ και θα δόσει στον ΠΑΟΚ τον καλύτερο ευατό του. Χώρια που έχει μάθει μόνο σεπρωταθλητισμό και αυτό θα βοηθήσει σε πολλά επίπεδα.

Αν ισχύουν αυτά για τα οποία κάποιοι τον ξεσκίζετε θεωρώ ότι οι υπεύθυνοι τα ξέρουν καλύτερα και θα προστατέψουν την ομάδα σε τέτοιο ενδεχόμενο. Προσωπικά βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ σύντομα θα σταματήσει να είναι το μπουρδέλο του παρελθόντος άρα όλοι θα είναι σούζα ...

υποσ.
είμαι πολύ κουραζμένος όπως όλοι πιστεύω από εσάς με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Το να ξεσπάμε στον ΠΑΟΚ και σε ότι δεν μας αρέσει με τέτοιο ακραίο τρόπο δεν κάνει καλό ...
Αντίθετα με την ανέλπιστη εξέλιξη που βιώνει η καψούρα μας εγώ πίστευα ότι θα χαλαρώναμε και θα το γουστάραμε.
Να παίρνεις χαλαρά τον αρχηγό της εθνικής πρώτη φορά στην ιστορία σου (η περίπτωση Ζαγόρ δεν μετράει) και να μην το χαίρεσε ψάχνωντας διάφορα δεν το καταλαβαίνω ...

Εσείς ίσως να ξέρετε καλύτερα ... αλλά εμένα που διαφωνώ δεν με αφήνετε να το χαρώ ... για την ακρίβεια μας έχετε @@μήσει με την γκρίνια για όλα.

Μακάρι κάποτε να μπορέσουμε να χαρούμε όλοι μαζί χωρίς μίρλα !
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Δεν γίνεται αυτό tad...αρκετοί δεν γίνεται να χαρούν χωρίς μίρλα, γιατί χαίρονται με τη μίρλα. εις άτοπον...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ο κατσουράνης ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ

μακριά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”