Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Ο Κατσουράνης είναι τσογλαναράς...
Με το υφάκι του μπορεί να σου γ@μίσει και όλους τους πιτσιρικάδες..
Κάτι παρατηρήσεις σε συμπαίκτες του στυλ "γιατί δεν μου έδωσες την μπάλα ρε που στην ζητούσα" που έκανε στα άλλα μπουρδέλα, δεν μπορεί να τα κάνει στον ΠΑΟΚ ε, γιατί θα γίνει κάλο παιδί...
Α ρε παπάς που μας χρειαζέται..
Εδώ κάποιοι ήθελαν και τον Καστίγιο τι λέμε τώρα...
Φοβερή ανανέωση λέμε...
Τοπο στα νιάτα , φτάνει με τον κάθε τελειωμένο...
Κάτι παρατηρήσεις σε συμπαίκτες του στυλ "γιατί δεν μου έδωσες την μπάλα ρε που στην ζητούσα" που έκανε στα άλλα μπουρδέλα, δεν μπορεί να τα κάνει στον ΠΑΟΚ ε, γιατί θα γίνει κάλο παιδί...
Φοβερή ανανέωση λέμε...
- Dinos_Liverpool
Άμπαλλα τρεχαντήρια ? Αδύναμα παλικάρια ?
Εάν κάποιοι περιμένουν να δουν απο τις ακαδημίες Sterling και Chicharito, λυπάμαι αλλά δεν έχουμε..
Εάν περιμένουν να δούνε κάποια παλικαράκια που παλεύουν 5 και 6 χρόνια και μέσα τους υπάρχει βαθιά χαραγμένο το όνομα του ΠΑΟΚ, ας κάνουν λίγη υπομονή και να μην κρίνουν με ένα-δυο παιχνίδια γιατί τότε πάει... θα τα φάμε μόνοι μας τα παιδιά μας! Ταλέντο υπάρχει πολύ και είναι πάρα πολύ κρίμα να το απαξιώνουμε έχοντας δει ελάχιστα παιχνίδια τους. Το ότι παίζουν ήδη στις εθνικές ομάδες λέει πολλά. Το ότι δεν έχουμε υπομονή όμως, επίσης λέει πολλά! Λίγη στήριξη και λίγη ψυχολογία χρειάζεται!
Εάν κάποιοι περιμένουν να δουν απο τις ακαδημίες Sterling και Chicharito, λυπάμαι αλλά δεν έχουμε..
Εάν περιμένουν να δούνε κάποια παλικαράκια που παλεύουν 5 και 6 χρόνια και μέσα τους υπάρχει βαθιά χαραγμένο το όνομα του ΠΑΟΚ, ας κάνουν λίγη υπομονή και να μην κρίνουν με ένα-δυο παιχνίδια γιατί τότε πάει... θα τα φάμε μόνοι μας τα παιδιά μας! Ταλέντο υπάρχει πολύ και είναι πάρα πολύ κρίμα να το απαξιώνουμε έχοντας δει ελάχιστα παιχνίδια τους. Το ότι παίζουν ήδη στις εθνικές ομάδες λέει πολλά. Το ότι δεν έχουμε υπομονή όμως, επίσης λέει πολλά! Λίγη στήριξη και λίγη ψυχολογία χρειάζεται!
Ινδιάνε, γίνεσαι εμπαθής και δεν κρίνεις με ποδοσφαιρικά κριτήρια.moican4 έγραψε:Ο Κατσουράνης είναι τσογλαναράς...
Φοβερή ανανέωση λέμε...

Εμπρός να χτίσουμε τον ΠΑΟΚ του αύριο.
danirifle έγραψε:moican4 έγραψε:Ποιο Κατσουράνη ρεεεεεεεεε??
Βάλτε κάνεναν μικρό να φτιάξουμε ομάδα με το σκατοχαρακτήρα....
"Δεν θέλουμε τον Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ"!

Ο Κώστας Κατσουράνης ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Τούμπας και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς μπορεί να υποδεχθούν τον αρχηγό της Εθνικής οι φίλοι του ΠΑΟΚ.
Ο διεθνής μέσος έχει πλούσιο παρελθόν με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και, όπως και να το κάνουμε, αυτό μπορεί να λειτουργήσει αποθαρρυντικά για ορισμένους οπαδούς του Δικέφαλου.
Πάντως, ήδη έχει φτιαχτεί στο Facebook γκρουπάκι από τους φίλους του ΠΑΟΚ που δεν θέλουν τον Κατσουράνη στην ομάδα τους.
"Δεν θέλουμε τον Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ", είναι ο τίτλος στο γκρουπ που έχει "ανέβει" πριν λίγες ώρες και δεν έχει ακόμα αρκετά likes.
Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά μηνύματα από οπαδούς του ΠΑΟΚ που αναφέρουν ότι ο παίκτης δεν είναι επιθυμητός στην Τούμπα.
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%BF%CE%BA
Ορκίζομαι ότι δεν ήμουν εγώ.

Ο Κώστας Κατσουράνης ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Τούμπας και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς μπορεί να υποδεχθούν τον αρχηγό της Εθνικής οι φίλοι του ΠΑΟΚ.
Ο διεθνής μέσος έχει πλούσιο παρελθόν με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και, όπως και να το κάνουμε, αυτό μπορεί να λειτουργήσει αποθαρρυντικά για ορισμένους οπαδούς του Δικέφαλου.
Πάντως, ήδη έχει φτιαχτεί στο Facebook γκρουπάκι από τους φίλους του ΠΑΟΚ που δεν θέλουν τον Κατσουράνη στην ομάδα τους.
"Δεν θέλουμε τον Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ", είναι ο τίτλος στο γκρουπ που έχει "ανέβει" πριν λίγες ώρες και δεν έχει ακόμα αρκετά likes.
Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά μηνύματα από οπαδούς του ΠΑΟΚ που αναφέρουν ότι ο παίκτης δεν είναι επιθυμητός στην Τούμπα.
http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%BF%CE%BA
Ορκίζομαι ότι δεν ήμουν εγώ.

Εχουμε ξεφύγει τελείωςmoican4 έγραψε:Ο Κατσουράνης είναι τσογλαναράς...
Κάτι παρατηρήσεις σε συμπαίκτες του στυλ "γιατί δεν μου έδωσες την μπάλα ρε που στην ζητούσα" .
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Λούκας + κατσουρ + σεντερ μπακ + δεξι μπακ και όλα ο.κ.
Τον Ιούνιο + 7 παίκτες και φύγαμε για C/L

Τον Ιούνιο + 7 παίκτες και φύγαμε για C/L

- Sick Bastard
Σόρρυ, αλλά 100% σωστός ο Μοϊκάνος σε αυτό.
(κι όχι επειδή είναι mod και αυτοί έχουν πάντα δίκιο)
Επειδή αυτό κάνει, παντού. Ο Κατσουράνης, όχι ο Μόϊκαν
(κι όχι επειδή είναι mod και αυτοί έχουν πάντα δίκιο)
Επειδή αυτό κάνει, παντού. Ο Κατσουράνης, όχι ο Μόϊκαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Τετ 05 Δεκ 2012, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κατσουράνης, Μώρας, Τζαβέλλας καλές κινήσεις για ξεκίνημα μιας ομάδας από το χαοτικό παρών της.
Ο Κατσούρ πόσες αγωνιστικές έχει ακόμα τιμωρία για γενάρη;
Ο Κατσούρ πόσες αγωνιστικές έχει ακόμα τιμωρία για γενάρη;
Εμενα μου αρέσει ο Κατσουράνης για 1,5 χρόνο έχει και κίνητρο λόγο μουντιάλ πιστεύω θα προσφέρει. Τώρα όσον αφορά τον χαρακτήρα του είμαι της άποψης ότι κανένας μα κανένας παίχτης όσο κωλόπαιδο και να είναι δε μπορεί να κάνει τίποτα μέσα σε μια ομάδα με σοβαρή διοίκηση και προπονητή. Έχουν καμιά σχέση οι Μανωλάς και Τσιμπουρ στον γαύρο με τον Μανωλά της αεκ και τον Τσιμπουρ της αεκ και του πανιωνιου?
Δεν κατάλαβα, για εξηγήσε το που έχουμε ξεφύγει..eorptol έγραψε:Εχουμε ξεφύγει τελείωςmoican4 έγραψε:Ο Κατσουράνης είναι τσογλαναράς...
Κάτι παρατηρήσεις σε συμπαίκτες του στυλ "γιατί δεν μου έδωσες την μπάλα ρε που στην ζητούσα" .
Κατσουρ να κατσει στα ωα του.
Οταν επρεπε να διαλεξει πηγε στο βαζελο.
Δε φοραμε βρακια δευτερης χρησεως.-
Δηλαδη βρακια που τα χουν χεσει αλλοι κολοι. Πως να το εξηγησω καλυτερα δηλαδη.
Χωρια που το παιζει και βεντετα, ο γκασμας
Έχουμε στην ομάδα κάποιον που θα πήγαινε στο Ζαγκρεπguardian4 έγραψε:Κατσουρ να κατσει στα ωα του.
με τα πόδια και μας χαλάει ο κατσουρ

guardian4 +1926
εισαι τσογλαναρας?εχεις γραψει το τοπι στα @@ σου και ασχολεισαι με το λαιφσταιλ?μιλας περισσοτερο απο οτι τρεχεις?εισαι πιο αργος απο ριπλευ??εισαι ανω των 33 και θελεις να κολλησεις τα τελευταια σου ενσημα εκει που εφτυνες?τωρα μπορεις και εσυ να προταθεις στην παε ΠΑΟΚ...εκει που ολα ειναι πιθανα... :ugeek:
+1926joshua έγραψε:Καλα το παμε,παρτε κατσουρανη,παρτε φυτανιδη και ολαιταν,φερτε και τον γκεκα, γιατι δεν μπορειτε να πεισετε τον μεσι και τον βιντιτς να ερθουν στο υποβαθμισμενο ελληνικο πρωταθλημα...Η ο Σαββιδης μας δουλευει, η καποιοι παλευουν να αποδειξουν για αλλη μια φορα ποσο λιγοι ειναι, η ακομα χειροτερα καποιοι παλευουν για τα τελευταια χαρτζιλικια...
εισαι τσογλαναρας?εχεις γραψει το τοπι στα @@ σου και ασχολεισαι με το λαιφσταιλ?μιλας περισσοτερο απο οτι τρεχεις?εισαι πιο αργος απο ριπλευ??εισαι ανω των 33 και θελεις να κολλησεις τα τελευταια σου ενσημα εκει που εφτυνες?τωρα μπορεις και εσυ να προταθεις στην παε ΠΑΟΚ...εκει που ολα ειναι πιθανα... :ugeek: