Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Parolos χωρις να μαι Δωνικος :mrgreen: :mrgreen: Ισα ισα εχω ξαναπει ελληνες προπονητες δεν τους πιστευω και γενικα θα θελα καταξιωμενο ξενο...αλλα με καλο ροστερ...οχι σαρδελες και γατια..

Ο Λαζαρ εχει κπς αρκετες αγωνιστικεςς που δεν παιζει στην αρχη ηταν π καλος...

επισης περσι ειχαμε χαφ με κακαλα...ινβιτς Γκαρσια επαιζε ...φετος ολο το παιχνιδι μας ειναι ο Λαζαρ...

Και μεις με πιτσιρικαδες παιζουμε και μαλιστα το σταθεροτερο χαφ μας ειναι ενας τετοιος βλ Κατσε

ειμαστε καλυτεροι απο τριπολη ατρομητο νιωνιο κλπ ΟΤαν ειμαστε ολοι ..με Γκαρσια απων Λαζαρ στον κοσμο του ..δεν....

Οσο για το -10 για μενα ειναι απολυτα φυσιολογικο και σε πιο ανταγωνιστικο πρωταθλημα θα ταν ακομα μεγαλυτερο γνωμη μου..

Αν το ερωτημα ειναι αν με καλο ροστερ θα θελα Δωνη ή π καλο ξενο....θα λεγα ξενο δαγκωτο...Για τα τωρινα δεδομενα ο Δωνης ειναι απο τα μικροτερα προβληματα του αγων τμηματος πιστευω..
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

E τώρα με κάνεις να ποστάρω και βαριέμε.

Τι είπες μικρέ ημίθεε?

Ο Δώνης είπες είναι απο τα μικροτερα προβλήματα του αγωνιστικού τμήματος.....Είσαι ήδη cult! :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ναι...Αν βαλεις οτι το αγωνιστικο το απαρτζουν οι παικτες που πλην 5 6 ειναι για ξου..στο αγωνιστικο επισης ανηκουν αυτοι που τους εφεραν...οποτε ναι για μενα ειναι το μικροτερο προβλημα ο Δωνης για τωρα παντα..το καλοκαιρι βλεπουμε
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

kataramenos5 έγραψε: Ερώτηση : Όταν ανέλαβε ο Χάβος τη θέση είχαμε στο πρωτάθλημα?
Ο Χάβος ανέλαβε ύστερα από την ήττα στην Αθηνα με το βάζελο 0:1 (16.10.2010) και πριν τον αγώνα εκτος έδρας με τη Villareal (21.10.2010). Ήμασταν στη βαθμολογία στη 12. θέση με μόλις 5 βαθμούς , με τον τελευταίο να έχει 4. Κλείσαμε τον πρώτο γύρο στη 4. θέση με 23 βαθμούς.

Δυο λόγια για το Χάβο: Να μη ξεχνάμε ότι ξεκίνησε ως υπηρεσιακός προπονητής. Ήταν ο 4. προπονητής σε διάστημα 5 μηνών!!! Με βάση αυτά, αλλα και τις γνωστες του ανεπάρκειες τα πήγε κατά την άποψη μου καλά. Και μη μιλήσει κανεις για αυτόματο πιλότο. Osoi αυτοματισμοί και να υπάρχουν δεν είναι και αυτονόητο να μη τα κανεις όλα αλαλούμ.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από karlat85 »

Τώρα που είναι ντε φορμε o κλάους ποιος θα παίξει στην θέση του;

Καταραμένε έδιωξε όλα τα φορ
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Η λύση ήδη ετοιμάζεται - και ακούει στο όνομα Σταφυλίδης.Το ότι τον είχε σέντερ μπακ στη Βέροια ήταν για να ρίξει σταχτη στα ματια του κόσμου.

Δεν αποκλείεται όμως ως σέντερ for να παίξει ο Γλυκός με τον Γιάννου να πηγαίνει κάτω από τα δοκάρια (έχει σχετική εμπειρία από τον αγώνα με το βάζελο).
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εγώ τα πράγματα τα βλέπω ως εξής:

2 είναι οι τάσεις.

α) δεν τον γουστάραμε από πριν: έχουμε βρει πατήματα και τον κράζουμε

β) δεν είχαμε πρόβλημα μαζί του πριν καν αναλάβει: δεν έχουμε πρόβλημα ούτε τώρα και περιμένουμε τουλάχιστο μία χρονιά για να τον κρίνουμε

απλά ψάχνουμε να βρούμε αγωνιστικές ενδείξεις που να "στηρίζουν" την άποψη που είχαμε γι αυτόν ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ.

κάνουμε αναλύσεις επί αναλύσεων, παραθέτοντας ο καθένας τα επιχειρήματά του, χωρίς να βγαίνει κάποιο συμπέρασμα ή αποτέλεσμα (κατά τη γνώμη μου).
μένει ο σαββίδης να δείξει τί σκέφτεται
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

συγνωμη φιλος αλλα αναλυσεις με επιχειρηματα πανω στο αγωνιστικο και στην ελλειψη πλανου βλεπω μονο απο τους αμφισβητιες του δωνη
οι υπολοιποι λενε το κλασικο, υπομονη ο χρονος θα δειξει κτλ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

karl έγραψε:
kataramenos5 έγραψε: Ερώτηση : Όταν ανέλαβε ο Χάβος τη θέση είχαμε στο πρωτάθλημα?
Ο Χάβος ανέλαβε ύστερα από την ήττα στην Αθηνα με το βάζελο 0:1 (16.10.2010) και πριν τον αγώνα εκτος έδρας με τη Villareal (21.10.2010). Ήμασταν στη βαθμολογία στη 12. θέση με μόλις 5 βαθμούς , με τον τελευταίο να έχει 4. Κλείσαμε τον πρώτο γύρο στη 4. θέση με 23 βαθμούς.
Άρα ο Χάβος ήταν προπονητάρα αφου το ρόστερ ήταν το ίδιο.Εκεί που μιλούσαν τα αποτελέσματα δεν δείξαμε την ίδια υπομονή.Μας έφταιγε ο Χάβος.Τώρα φταίει πάντα το άχρηστο ρόστερ (με 5 διεθνείς :o ) και κανένας άλλος.Να μην απαξιώνουμε τον (όποιο)προπονητή, το δέχομαι και το επικροτώ,αλλά το να απαξιώνουμε συνεχώς το ρόστερ είναι σωστό?
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Eσεις κυριοι που λετε οτι ο Δωνης δεν εχει παιχτες,κι οτι πριν μπει ο Σαββιδης ο ΠΑΟΚ δεν ειχε στοχο το πρωταθλημα ή την 2η θεση,αλλα την σωτηρια να μου απαντησετε ειναι το ροστερ του ΠΑΟΚ ισοδυναμο με του Αρη και της ΑΕΚ ή του Λεβαδειακου?Δλδ για να καταλαβω εχουν οι υπολοιπες ομαδες πλην του γαυρου αντε και του βαζελου ισαξιους παιχτες με εμας?
Θα τρελαθουμε τελειως?
Συγκρινεται ο Φουντας με τον Σαλπι και ο Κορδερο με τον Γκαρσια?
Ο Δωνης δεν ειπε οτι ειναι υποτιμιτικο να κοιταμε την 2η θεση?Μαλακιες ελεγε?
Σταματηστε να λετε τουλαχιστον για εμπαθειες...
Αν υπηρχαν εστω ενδειξεις οτι η ομαδα μπορει να παιξει ποδοσφαιρο η κριτικη θα ηταν η ιδια?
Η αβαντα των αρδ προς τον Δωνη πρεπει να ειναι για το Γκινες...Μια ερωτηση ουσιας που να του εγινε ας μου βρει καποιος κι ας την ποσταρει...
Σαντος και Μπολονι τους ειχανε σκισει στην κυριολεξια...ειδικα ο δευτερος τους εκανε μεχρι και μαθηματα...
Αποκλειστηκαμε απο την Ραπιντ και μας λεει οτι δεν ηταν στοχος το γιουροπα,αν δεν εμπαινε ο Ιβαν που θα βρισκαμε φραγκα οεο?
Αλλα εγω ειμαι εμπαθης με τον Δωνη και θελω να φυγει πριν καν ερθει...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Κύριε Δώνη, τον Κατσουράνη τον θέλετε;
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ΟΧΙ
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ουτε εγω
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

εγω παλι πιστευω πως τον θελει ο δωνης για να τον αφησουμε λιγο ησυχο τον ιδιο και να γεμισουμε καμια 100αρια σελιδες στο νημα του κατσουρ :twisted: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Argonaut4 έγραψε:E τώρα με κάνεις να ποστάρω και βαριέμε.

Τι είπες μικρέ ημίθεε?

Ο Δώνης είπες είναι απο τα μικροτερα προβλήματα του αγωνιστικού τμήματος.....Είσαι ήδη cult! :lol:
Αν λάμβανες τέτοιου ύφους απάντηση από τον ψ "μανιακός", άραγες θα ξαναδιαβάζαμε πόστ του πριν την έλευση της β παρουσίας;; (Ας μπουμπουνίσω και μια φατσούλα) :lol:

υγ Συμπεράσματα εξ αναγνώσεως τελευταίων δημοσιεύσεων:
1. Ο (Ντονα)Donis είναι το μείζον, ει μη το μόνο, πρόβλημα του ΠΑΟΚ.
2. Ο ΠΑΟΚ, προ έλευσης Ρώσσου, στόχευε ήδη στη 2η θέση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”