Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από desperando »

δυστυχώς σε κάποιους έχει γίνει δεύτερη φύση τους η μιρλα και η γκρίνια. κάποιοι από σας συμπεριφέρεσται σαν νεόπλουτοι. όπως και να το δει κανείς , πέρνεις τον αρχηγό της εθνικής ελλάδος, μιας εθνικής που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στο μουντιάλ, και μέσω τέτοιων ποδοσφαιριστών ακούγεται το όνομα του ΠΑΟΚ. όσο για τον χαρακτήρα του, στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα,είναι πολύ μικρός για να αποτελεί κίνδυνο ο χαρακτήρας του, είχα άλλους πολύ χειρότερους από τον κατσουρ. όσο για την ηλικία θα πω μόνο ότι η γιούβε για να καταφέρει να επιστρέψει στην κορυφή έκανε μετεγγραφή έναν 35αρη,οι ηλικίες δεν παίζουν μπάλα.
το πρόβλημα δεν είναι ο κατσουρ αλλά που θα βρεις μεσοεπιθετικούς που να κάνουν την διαφορά και να θέλουν να έρθουν ατην ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από karlat85 »

Πάντως θα ταν καλό να συμφωνήσουν οι ελεύθεροι από τώρα για να μπουν όσο νωρίτερα γίνετε στην ομάδα, και να είναι έτοιμη αρχές γενάρη
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο Λούκας θελει να έρθει και το καλοκαίρι αυτος είχε συμφωνήσει να έρθει λιγο προτου ερθει ο Ιβαν ,αλλα ο προεδρος του ήθελε να τον πουλήσει 1 εκατ ευρω και δεν τον πήραμε δανεικό τώρα νομίζω με λιγότερα χρήματα μπορει να τον φέρει ο ιβαν .....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

karlat85 έγραψε:Πάντως θα ταν καλό να συμφωνήσουν οι ελεύθεροι από τώρα για να μπουν όσο νωρίτερα γίνετε στην ομάδα, και να είναι έτοιμη αρχές γενάρη
Σωστός

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

eorptol έγραψε:Ο Λούκας θελει να έρθει και το καλοκαίρι αυτος είχε συμφωνήσει να έρθει λιγο προτου ερθει ο Ιβαν ,αλλα ο προεδρος του ήθελε να τον πουλήσει 1 εκατ ευρω και δεν τον πήραμε δανεικό τώρα νομίζω με λιγότερα χρήματα μπορει να τον φέρει ο ιβαν .....

και που ρο ξέρεις εσυ? μίλησες μαζί του? μην πιστεύεται ότι γράφει ο κάθε παπ@ρας αρδ.δηλαδή πιστεύεις ότι αν τον θέλει και η χεταφε πχ ,θα επιλέξει εσένα?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Το είχαν πει πολλα ΜΜΕ και οχι μόνο ένα ακόμη και το 24 του κολκα που είχε πρόσβαση στον βρυζα οπως όλοι ξέρουμε .....ο Λούκας θελει να φύγει και να κατέβει νότια
Εχοντας φυσικα και το ανάλογο συμβόλαιο ....τώρα με ιβαν μπορούμε ποιο εύκολα να προσεγγίσουμε και αυτόν και την ομαδα του .....εγω λεω αυτα που λέγονται απο πολλες πηγές εσυ κανεις υποθέσεις ......με τις υποθέσεις μπορει να παει και στην Ρεάλ όλα μπορούν να συμβούν στην ζωη .....

Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

DC έγραψε:ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕ ΛΩ
Δεν τον πάω ρπμ ... δεν τον πιστεύω .... δεν τον χωνεύω ... πως το λένε; ..... ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕ ΛΩ ...
Άι σιχτίρ το @ρχίδι, το μονί, το πουστρ@κι, τον κωλοβάζελο (κάτσε να ξερχαμανιάσω, γιατί αν τον πάρουμε δεν θα μπορώ), το καρναβάλι, τον περιπατητή, τον γελοίο, τον μαλ@κα, τον κλικαδόρο (καλά το πάω), τον μπινέ, τον καμπινέ, το παλτό, το κρέας, τον τσομπάνη, τον γιδοβοσκό.
Αααααααααχχχχχχ .....
Συμφωνούμε απόλυτα (θα το κοιτάξω αυτό το θέμα!), αλλά εάν έρθει, τον στηρίζουμε και δεν γκρινιάζουμε. Κρίνουν και αποφασίζουν οι αρμόδιοι. Σίγουρα ο sourmenetes έχει δίκιο ότι χωράει στην ομάδα, αλλά το θέμα είναι πιο πολύ ηθικό. Δεν ήρθε όταν τον θέλαμε και έρχεται τώρα που μυρίστηκε χρήμα. Σίγουρα είναι μεγάλος, αλλά δυο ακόμα χρόνια καλά πρέπει να τα έχει. Εννοείται, όποιος και να έρθει (ξένος ή αυτός), δεν πρέπει να χαθεί επ' ουδενί ο Παναγιωτούδης! Ούτε εγώ θέλω να έρθει, αλλά άμα έρθει καλώς να ορίσει και θα κάνω τουμπεκί ψιλοκομμένο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dinos_Liverpool την Τετ 05 Δεκ 2012, 10:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Για να δούμε τι χαφ έχουμε και με την (ασφαλή) προϋπόθεση ότι ο Κατσουράνης θα αγοραστεί για βασικός κι ότι ο ΠΑΟΚ παίζει (μάλλον) 4-4-2 απλωμένο σαν τραχανά ή ρόμβο.

Λάζαρ. Βγαίνει;(απ την 11αδα) Όχι.Είναι ντερφορμέ, φαίνεται να συνέρχεται παραμένει ο ποιοτικότερος χαφ μας.
Φωτάκης. Βγαίνει. Αν συνεχίσει έτσι ναι, στο 4-4-2 με την άπλα, στον ρόμβο, μάλλον όχι καθώς θέλεις 3 χαφ.
Κάτσε. Βγαίνει; Δύσκολα να βγάλεις τον καλύτερο χαφ σου (αυτό λέει πολλά) σε απόδοση στον πρώτο γύρο. Αλλά χωρίς ρόμβο, θα φάει πάγκο ο ''αρχηγός της εθνικής'' για τον Κάτσε; Δεν μου προκύπτει.
Μετά, αν το πάμε όπως τον έβαζε ο Τεν Κάτε, κάτι σαν δεκάρι που ερχόταν από πίσω και τα παστέλωνε, αντίο Λώρενς ατίθασε Ιρλανδέ.

Πάμε στην άμυνα, που θέλουμε έναν παίχτη με ''προσωπικότητα''. Ο Κατσουράνης φωνάζει μέσα στο γήπεδο, μιλάει συνεχώς. Η άμυνα θα πρέπει να ακούει έναν άνθρωπο, με προτεραιότητα τον τερματοφύλακα. Ο Κατσουράνης, δεν είναι στόπερ. Κι αν το ζήτημα είναι να βάλουμε έναν χαφ, να παίζει στόπερ με προσωπικότητα και τα λοιπό, απ τον 34χρονο Κατσουράνη, προτιμώ τον 35χρονο Γκαρσία.

Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σαν παίκτης ο Κατσουρ είναι πολύ καλος. Και σ' εμένα δεν αρέσει σαν χαρακτήρας, αλλά ελπίζω πως ο Ιβάν είναι αρκούντως αυστηρός και δεν έχει καμία σχέση με λακαμάδες τύπου Τζίγγερ, Πατέρες κλπ οπότε θέοντας και μη θα αναγκασθεί να το πάρει αλλιώς.
Προσβλέπω σε κάποιο καλό εξτρέμ οπωσδήποτε, τύπου Lucas γιατί ο Vieirinha είναι πολύ δύκολο να έρθει και ένα στόπερ επιπέδου. Μ' αυτές τις τρεις προσθήκες θεωρώ ότι αλλάζουμε επίπεδο.
Ακραία μπακ και λοιπές θέσεις μάλλον το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από karlat85 »

Καταρχήν o ΠΑΟΚ έχει να παίξει 442 από τον πανθρακικο, άρα αυτό μάλλον ακυρώνει τον συλλογισμό σου

O γκαρσία λόγω σωματότυπου δεν μπορεί να παίξει σέντερ μπακ, αργό ς χωρίς κεφάλια, κάτι δεν μπορεί να πάρει θέση γιαυτην
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με τις προσθήκες η σύνθεση θα είναι κάπως έτσι:

Jacobo
Κων/νιδης - νέο στόπερ - Κατσικάς (Khumalo ή Vivian) - Σταφ
Κατσουράνης - Kace (Garcia)
Σαλπι - Lazar (Lawrence) - Lucas
Αθανασιάδης

O Κατσουράνης θα μπορεί να εναλάσσεται με τους Lazar, Kace και Garcia, ώστε να μην καταπονείται κανείς τους και ιδιαίτερα ο αρχηγός.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dinos_Liverpool έγραψε:
DC έγραψε:ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕ ΛΩ
Δεν τον πάω ρπμ ... δεν τον πιστεύω .... δεν τον χωνεύω ... πως το λένε; ..... ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕ ΛΩ ...
Άι σιχτίρ το @ρχίδι, το μονί, το πουστρ@κι, τον κωλοβάζελο (κάτσε να ξερχαμανιάσω, γιατί αν τον πάρουμε δεν θα μπορώ), το καρναβάλι, τον περιπατητή, τον γελοίο, τον μαλ@κα, τον κλικαδόρο (καλά το πάω), τον μπινέ, τον καμπινέ, το παλτό, το κρέας, τον τσομπάνη, τον γιδοβοσκό.
Αααααααααχχχχχχ .....
Συμφωνούμε απόλυτα (θα το κοιτάξω αυτό το θέμα!), αλλά εάν έρθει, τον στηρίζουμε και δεν γκρινιάζουμε. Κρίνουν και αποφασίζουν οι αρμόδιοι. Σίγουρα ο sourmenetes έχει δίκιο ότι χωράει στην ομάδα, αλλά το θέμα είναι πιο πολύ ηθικό. Δεν ήρθε όταν τον θέλαμε και έρχεται τώρα που μυρίστηκε χρήμα. Σίγουρα είναι μεγάλος, αλλά δυο ακόμα χρόνια καλά πρέπει να τα έχει. Εννοείται, όποιος και να έρθει (ξένος ή αυτός), δεν πρέπει να χαθεί επ' ουδενί ο Παναγιωτούδης! Ούτε εγώ θέλω να έρθει, αλλά άμα έρθει καλώς να ορίσει και θα κάνω τουμπεκί ψιλοκομμένο!
Ποτε τον ξαναθελαμε dino???Με τα ζητηματα ηθικης εμεις παντα εχουμε ζητημα.Το κακο ειναι οτι το 99% των αθλητων δεν εχει ζητημα.
Τωρα καλο ή κακο ο καθενας κρινει απο μονος του.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ρε παιδια δεν γεννήθηκαν ολοι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ για να βάζουν την ομαδα πάνω απο το χρήμα και ο Γκάρσια αν δεν σύμφωνουσαμε στο χρήμα δεν θα ερχόταν ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΈΡΘΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ τίποτε αλλο

Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εμένα μου αρέσει σαν κίνηση, βασικό μέλος της εθνικής, πολυθεσίτης, και πιστεύω κοντά του θα μάθουν και 2-3 πράγματα οι μικροί του κέντρου. Συν οτι αυτό που είπε ένας φίλος πιο πάνω, θα ήθελα να τον δω όπως ήταν επί Τεντά, αυτός τραβούσε το ζέλο και εμείς σε αυτή τη θέση περιμένουμε μια κάθετη ανά 3 ματς (ακόμα και εάν πάει άκλαφτη...).

Τα περί χαρακτήρα θα φανούν και έχω εμπιστοσύνη στη νέα τάξη πραγμάτων στην ΠΑΕ.
Και για τα λεφτά; αφενός τα βάζει άλλος, αφετέρου είμαι σίγουρος οτι δεν θα κλείσει με 800 που να χτυπιέται.

ΥΓ. Μια ελπίδα είχα, παστελώνει αβέρτα ο Σέμπρινγκ, χαιρέτα τον τώρα...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

eorptol έγραψε:Το είχαν πει πολλα ΜΜΕ και οχι μόνο ένα ακόμη και το 24 του κολκα που είχε πρόσβαση στον βρυζα οπως όλοι ξέρουμε .....ο Λούκας θελει να φύγει και να κατέβει νότια
Εχοντας φυσικα και το ανάλογο συμβόλαιο ....τώρα με ιβαν μπορούμε ποιο εύκολα να προσεγγίσουμε και αυτόν και την ομαδα του .....εγω λεω αυτα που λέγονται απο πολλες πηγές εσυ κανεις υποθέσεις ......με τις υποθέσεις μπορει να παει και στην Ρεάλ όλα μπορούν να συμβούν στην ζωη .....

στην αθλητική δημοσιογραφία αυτό που κυριαρχεί είναι το κοπε παστε γι αυτό αν γραφτεί κάτι από κάποιους θα το δεις μετά παντού. τώρα αν εσυ έχεις επιλέξει τον κολκα ως τον άνθρωπο που θα σε ενημερώνει για τα του ΠΑΟΚ τότε δεν εχω να πω τίποτε απλά στην υγεια σου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”