Τα φρύδια μου θα πάρεις.

Edit: κάτσε να σε 'ξηγήσω το όνειρο.
Εσύ, αρκουδοειδές, αυτό κατάλαβες από όλη αυτήν την ιστορία ?DC έγραψε:Ένα κείμενο οδηγός, για το πως να χάσετε 8 ώρες και να φάτε κρύα ψαρόσουπα.
Έδωσα πολύ πόνο, ε;Dinos_Liverpool έγραψε:Από ολόκληρο τον πλανήτη, γμ την ατυχία μου μέσα... εμένα με ερωτεύτηκε μια καφέ αρκούδα 88 χρονών και 360 κιλών ?
Ρε άντε μαζεύτε τον... τον γεροξούρα (εδιτ: νεοξούρα), γερομπισπίκη (εδιτ:νεομπισπίκη), γεροπαράξενο (εδιτ:νεοπαράξενο), γεροξεκούτη (εδιτ:νεοξεκούτη), παλιοφαφούτη(εδιτ:καινουργιοφαφούτη - εδώ αλλάζει σαφώς το αντίθετο).
ΥΓ1. Άσε και το μάθαμε τι εδιτ θα έκανες και το κάναμε και μόνοι μας! Σιγά να μην σε έχουμε και υποχρέωση... Τι δεν καταλλλλλαβαίνεις, προβλέψιμε... ε προβλέψιμε ?
ΥΓ2. Άκου παράβαση άρθρου 8.29! Παπατζή!
Dinos_Liverpool έγραψε:Όταν ένας mod γράφει off topic πως τιμωρείται, Ιάσονα ?
ΥΓ. Όπως βλέπεις, το topic του Δώνη δεν παίρνει - εκ νέου - καλή τροπή και λέω ότι καλά κάνω και απέχω. Δεν μπορώ να λέω τα ίδια και τα ίδια. Εγώ τον πιστεύω, εσείς όχι! Όμως, πρέπει να πετύχει για το καλό της ομάδας και αυτό το καταλαβαίνουμε όλοι. Εκεί μέσα συνεχίζει για μένα ο DC, αφού (απορώ και εξίσταμαι πως είναι δυνατόν!) συμφωνώ 100% με αυτόν τον παππού σε νευρική παράκρουση...
Πλύση εγκεφάλου!guardian4 έγραψε:Η κεντρικη εχει γεμισει φωτο του Κατσουράνη.
Ειναι παντου!!!! Τα χαπια μου
Εξω το μεταχειρισμενο βρακι απο τον ΠΑΟΚ