@ peachcock
"
Αυτή η 11άδα που σχημάτισα πιο πάνω έχει τις μονάδες για να ανταγωνιστεί τις αντίστοιχες του Γαύρου.
Βρες μου τώρα και 5 κοράκια που θα κάνουν τη βρομοδουλειά όταν δεν τραβάν οι μονάδες μας και τσουπ
πήρες πρωτάθλημα Σούπερ Λιγδ.
Κάντο αυτό όχι 15 χρόνια όπως ο Γαύρος αλλά 2-3 πάρε τα φράγκα από CL και μετά φέρε μου τον Μουρίνιο να μου μάθει και τακτική. "
Αυτο το μεγαλεπιβολο σχεδιο που κατεβασες ελπιζω να το εχουν διαβασει στην ΠΑΕ και να το εφαρμοσουν..... Α, ρε Σαββιδη που σκας με τεχνικους διευθυντες κλπ.... Εδω σου εχουμε την λυση....
Και να σε ρωτησω ρε μεγαλε που ο νους σου κατεβαζει τα πολλα και εισαι και "απλας " στο χρημα .... Γιατι να μην βρουμε απευθειας οχι 5 αλλα 10 κορακια και να το παιρνουμε για 10 χρονια το πρωταθλημα απο το να πληρωνουμε τυον Σηφακη , τον Χαριστεα και τους αλλους...Πιο οικονομικα θα μας ερθει....
Και μετα αμα λαχει ναουμε φερνουμε τον Φριγκερ προπονητη .....Ποιος Μουρινιο και π@παρια....
Υ.Γ.Ρε μαγκα αν δεν γελαγα , θα πιστευα οτι εισαι ο μανατζερ του Χαριστεα...Μην σου πω και ο ιδιος .....