Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

Mario Jardel έγραψε:Ναι ναι ας πλακωθουμε και για τα μεταγραφικα τωρα.
Γιατι οχι;

δεν πλακωνομαστε φιλε...ετσι κ αλλιως ο μηνας ιανουαριος για τον ΠΑΟΚΤΣΗ εχει πολυ ψωμι κ πολυ φαντασια χαβαλε κλπ....αλλα οχι κ να χτυπησω τον γαυρο με χαριστεα ναπολεονι κατσουρανη!!!θες κ πρωταθλημα με τετοιους παιχτες!!!!!!με κατι τετοια γελανε εκει στον πειραια!!!κ καλα κανουν!!!
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Εδώ ήθελες να το χτυπήσεις με Έτο, Κωνσταντινίδη, Ρομπέρ, Βιβιάν, Κουμάλο και τον φετεινό Λάζαρ...

Εμένα οι παραπάνω μου φαίνονται σαν ΜΕΓΑΛΟ upgrade..
Άβαταρ μέλους
peackok

Δημοσίευση από peackok »

RoMaN έγραψε:
peackok έγραψε:
RoMaN έγραψε:Μετά από τρεις αγώνες παρελθόν ο Jacobo;
Ο Garcia πού είναι;
Ο Σηφάκης που μας έφτυσε το καλοκαίρι να πάει να κάτσει τέρμα στα 5x5..
Πλάκα μας κάνεις;
Άκου μεγάλε αν σου δίνει ο εργοδότης σου 450 ευρώ και κάποιος άλλος 900 εσύ να κάτσει σ'αυτόν με τα 450 μηνιάτικο και να δουλεύεις για την ψυχή της μάνας σου.
Άλλο οι δουλειές και άλλο το συναίσθημα ας τα ξεχωρίσουμε επιτέλους.

Για ποιο ακριβώς ισχύει αυτό που με λες;

Για τον Σηφάκη πάνε τα λεφτά..
Για 'σενα τα περί φτυσίματος και συναισθήματος...

Είχες τον Κοντρέρας που τον είχαμε κάνει Θεό.
1) Σε πάτησε στο συναίσθημα.
2) Σε πρόδωσε για λεφτά.
3) Πήγε εκεί που δεν περίμενες ποτέ να πάει
4) Τώρα τον λες προδότη.

Εγώ απλά όλα αυτά μαζί τα λέω ''Επαγγελματίας Ποδοσφαιριστής''

Βλέπεις; Έχουμε διαφορά φιλοσοφίας...
Άβαταρ μέλους
peackok

Δημοσίευση από peackok »

eleos έγραψε:Εδώ ήθελες να το χτυπήσεις με Έτο, Κωνσταντινίδη, Ρομπέρ, Βιβιάν, Κουμάλο και τον φετεινό Λάζαρ...

Φίλε θα κατηγορηθείς για σοδομιστής του ΠΑΟΚ, πρόσεχε... μη συμφωνείς μαζί μου είμαι σαν τον Βρύζα και θέλω το κακό της ομάδας... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

eleos έγραψε:Εδώ ήθελες να το χτυπήσεις με Έτο, Κωνσταντινίδη, Ρομπέρ, Βιβιάν, Κουμάλο και τον φετεινό Λάζαρ...

ποιος ηθελε να το χτυπησει ρε φιλε??θυμησου πως ξεκινησαμε το καλοκαιρι...με το που ηρθε ο ιβαν ολοι μιλησανε για πρωταθλημα..με το ιδιο ροστερ που ξεκινησαμε το καλοκαιρι ετσι?απλα με το που ηρθε ο ιβαν αρχισανε τα πανηγυρια...δεν ειναι ετσι ομως!!βγαζεις την χρονια φετος με 2-3 ΚΑΛΕΣ προσθηκες κ οχι 10 οτι να ναι!!και το καλοκαιρι θα τον δουμε τον ιβαν!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

DC έγραψε:Βρε μια χαρά τα λες.
Στα 34 ο κυργιάκος, 33 ο χαριστέας .... 12 εσύ ...
Βάλτε και μένα: 50-8 είμαι, δηλαδή ο μέσος όρος μου είναι 29!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

chrisg4 έγραψε:
peackok έγραψε:11άδα:

...............................Σιφάκης................................

Τοροσίδης.......Κυριάκος.............Κατσικάς........Τζαβέλας

Σαλπιγγίδης.........Κατσε........Κατσουράνης..........Ιβανσιτς

.....................Γκέκας.......Αθανασιάδης.....................

Ομάδα δυνατοτήτων με ενάμιση ξένο στην 11άδα και τρεις στον πάγκο...

Πάγκος:

Γλύκος
Ιντζίδης
Γιάννου
Κωνσταντινίδης
Λάζαρ
Χαριστέας
Ναπολεόνι
Πόποβιτς
Γεωργιάδης
Παναγιωτούδης
Βιβιάν
Πέλκας
Αποστολόπουλος
Λώρενς

Δεν σας αρέσει; Σας χαλάει ε;

Καλά για την εντεκάδα δε θα σχολιάσω γιατί είναι το λιγότερο αστεία :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Γιατι αστεια φιλε η εντεκαδα? Σε ποια θεση εχεις καλυτερο αυτη τη στιγμη? Εναν πες μου
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

http://www.sportdog.gr/article/141475/e ... ioybentoys

IF YOU WANT TO DO THE BAM SAVVIDI!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αν εξερεσεις την αμυντικη γραμμη (αν και εκει υπαρχει ενα θεματακι με τον κυριακο και σε τι κατασταση ειναι με την μακροχρονια απουσια τουαπο αγωνες + το γεγονος οτι και τα δυο σεντερμπακ ειναι δενστριβωγλου)οι υπολοιπες γραμμες στερουνται ποδοσφαιρικης λογικης,μαζι και με τη θεση του τερματοφυλακα οπου καταρχην ο χακομπος ειναι κατα πολυ καλυτερος ου σιφακη και κατα δευτεροω δεν θα επιλεξω καποιον που πριν λιγους μηνες με εκλασε γιατι πιστευε οτι θα βρει θεση βασικου σε ομαδα τσου λου, και στο τελος αναγκάστηκε να παει σε καποια σαρλερουα με 100 χινες τον χρονο, σχεδον τα μισά απο αυτα που του προσφεραμε.
στη μεσαια σου γραμμη που αποτελειται απο 4 βαζεις ακραια χαφ εναν επιθετικο και ενα δεκαρι που παιζει και σαν εξτρεμ και οχι σαν χαφ γιατι δενμαρκαρει. και επιπλεον σε ολα αυτα τα μπακ σου απο πισω ειναι ακρως επιθετικα.
οσο για την επιθεση βαζεις δυο παικτες οπου ο ενας ειναι φοτοτυπια του αλλου, πολυ κακοι τεχνικα χωρις τριπλα και με κακα κοντρολ αλλα με πολυ καλη κινηση χωρις την μπαλα, βγαινουν ευκολα στην ευκαιρια και εχουν καλα τελειωματα. και ρωτα εγω ποιος θα παιξει αναμεσα στις γραμμες των αντιπαλων, που θα υποδεχτει την μπαλα και θα μπορεσει να γυρίσει να δει εστια, να σπασει μπαλα, να κανει την τελικη πασα?
για να μπορεσεις να κανεις μια υπολογίσιμη ομαδα πρεπει τα χαρακτηριστικα των παικτων να αλληλοσυμπληρώνονται.
ναι τον γκεκα θα τον ηθελα στην θεση του γιαννου, με ενα 150-200αρι συμβολαιο να ειναι η αλλαγη του κλαους αλλα οχι να παιζουν μαζι.
και καποτε πρεπει να τελειωσει το αστειο με το 4-4-2, παικτες που μπορουν να ανταποκριθουν σε αυτον το σχηματισμο δεν ερχονται στην ελλαδα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

paoki_sweden έγραψε:http://www.sportdog.gr/article/141475/e ... ioybentoys

IF YOU WANT TO DO THE BAM SAVVIDI!!!!!!!!!!!!!
πολυ λιγος φιλε, αν ο σαββιδης θελει να κανει το μπαμ οτιδήποτε κατω απο αυτον ειναι αποτυχια
http://www.transfermarkt.co.uk/en/lione ... 28003.html
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

@ peachcock

" Αυτή η 11άδα που σχημάτισα πιο πάνω έχει τις μονάδες για να ανταγωνιστεί τις αντίστοιχες του Γαύρου.
Βρες μου τώρα και 5 κοράκια που θα κάνουν τη βρομοδουλειά όταν δεν τραβάν οι μονάδες μας και τσουπ
πήρες πρωτάθλημα Σούπερ Λιγδ.
Κάντο αυτό όχι 15 χρόνια όπως ο Γαύρος αλλά 2-3 πάρε τα φράγκα από CL και μετά φέρε μου τον Μουρίνιο να μου μάθει και τακτική.
"

Αυτο το μεγαλεπιβολο σχεδιο που κατεβασες ελπιζω να το εχουν διαβασει στην ΠΑΕ και να το εφαρμοσουν..... Α, ρε Σαββιδη που σκας με τεχνικους διευθυντες κλπ.... Εδω σου εχουμε την λυση....

Και να σε ρωτησω ρε μεγαλε που ο νους σου κατεβαζει τα πολλα και εισαι και "απλας " στο χρημα .... Γιατι να μην βρουμε απευθειας οχι 5 αλλα 10 κορακια και να το παιρνουμε για 10 χρονια το πρωταθλημα απο το να πληρωνουμε τυον Σηφακη , τον Χαριστεα και τους αλλους...Πιο οικονομικα θα μας ερθει....

Και μετα αμα λαχει ναουμε φερνουμε τον Φριγκερ προπονητη .....Ποιος Μουρινιο και π@παρια....

Υ.Γ.Ρε μαγκα αν δεν γελαγα , θα πιστευα οτι εισαι ο μανατζερ του Χαριστεα...Μην σου πω και ο ιδιος ..... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

shark4 έγραψε:@ peachcock

" Αυτή η 11άδα που σχημάτισα πιο πάνω έχει τις μονάδες για να ανταγωνιστεί τις αντίστοιχες του Γαύρου.
Βρες μου τώρα και 5 κοράκια που θα κάνουν τη βρομοδουλειά όταν δεν τραβάν οι μονάδες μας και τσουπ
Κάντο αυτό όχι 15 χρόνια όπως ο Γαύρος αλλά 2-3 πάρε τα φράγκα από CL και μετά φέρε μου τον Μουρίνιο να μου μάθει και τακτική.
"

Αυτο το μεγαλεπιβολο σχεδιο που κατεβασες ελπιζω να το εχουν διαβασει στην ΠΑΕ και να το εφαρμοσουν..... Α, ρε Σαββιδη που σκας με τεχνικους διευθυντες κλπ.... Εδω σου εχουμε την λυση....

Και να σε ρωτησω ρε μεγαλε που ο νους σου κατεβαζει τα πολλα και εισαι και "απλας " στο χρημα .... Γιατι να μην βρουμε απευθειας οχι 5 αλλα 10 κορακια και να το παιρνουμε για 10 χρονια το πρωταθλημα απο το να πληρωνουμε τυον Σηφακη , τον Χαριστεα και τους αλλους...Πιο οικονομικα θα μας ερθει....

Και μετα αμα λαχει ναουμε φερνουμε τον Φριγκερ προπονητη .....Ποιος Μουρινιο και π@παρια....

Υ.Γ.Ρε μαγκα αν δεν γελαγα , θα πιστευα οτι εισαι ο μανατζερ του Χαριστεα...Μην σου πω και ο ιδιος ..... :mrgreen:

μα γιατι το λες αδερφε αυτο?με την 11αδα που κατεβασε εισαι ετοιμος να χτυπησεις τον γαυρο....χαριστεας σηφακης ναπολεονι γκεκας κυργιακος....γτι οχι? μιλαμε για παιχτες με κινητρο ελπιδοφορους πανω απ ολα κ φυσικα ΚΑΝΟΥΝ για τον ΠΑΟΚ που θελουμε...εγω συμμφωνω με το παλικαρι...αλλα οχι φριγκερ ρε φιλε...ντουμιτρεσκου να ουμε!!!!
Άβαταρ μέλους
peackok

Δημοσίευση από peackok »

shark4 έγραψε:@ peachcock

"

Ροδάκινα με καρύδια βλέπεις στα υγρά σου όνειρα sharkστα4;

Μετά από μπαν και συνεχίζεις ....
Από εδώ ΤΕΛΟΣ..
Τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία..
Moican4
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν είναι να έρθουν μετριότητες τύπου Ολαϊτάν ή Φυτανίδη καλύτερα να βάλουμε μέσα Ποποβιτς και Ιντζίδη. Μεταγραφές που θα προσφέρουν θα είναι παίκτες τύπου Lucas, Κατσουράνη (έστω και αν δεν τον θέλω ως ποιότητα όμως είναι καταξιωμένος) ή κάποιος διεθνής cb σαν αυτούς για τους οποίους ακούστηκε κάτι.
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

παντως αν ισχυει για κατσουρανη τα 800.000 για 1.5 χρονο που ζηταει για συμβολαιο.....ειναι παααρα πολλα......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”