Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

το μαύρο λουστρίνι συνεχίζει,

τι πέναλτυ και αποβολή, δε μασάει τίποτα. Και το Σάββατο θα γύρει στη γωνιά του πάγκου και θα μείνει αήττητο για μια ακόμη αγωνιστική.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

eorptol έγραψε:
Tetradje έγραψε:Εποχες Σαντος τη χρονια 2007-08 ζει το topic του προπονητη...
Ιστορικές εκείνες οι στιγμές μέχρι που ο σαντος μας έκανε ρόμπα ολους έτσι δεν ειναι ;
Στα δικά μου τα μάτια, αν κάποιος μας είχε τότε ρόμπα (ΑΝ) ήταν η διοίκηση που τον στήριζε επί δυόμισι χρόνια κραξίματος. :)
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ιερόσυλη η σύγκριση κατά τη γνώμη μου!
akis_1987

Δημοσίευση από akis_1987 »

+1

Έτσι τώρα που βρήκαμε διοικητική σταθερότητα, κάντε το καθήκον σας να γίνει εμφύλιος..Υπομονή χρειάζεται και όχι διχασμός..Έλεος..!

Θα κριθούν όλοι όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου..

Και να ρωτήσω κ κάτι τελευταίο, πιστεύετε ότι με την ακραία σας στάση κάποιοι, βοηθάτε τον ΠΑΟΚ έτσι..; Κάνετε καλό..;
mcavalera4

Δημοσίευση από mcavalera4 »

Αν σηκωσουμε κανενα κυπελλο στο τελος της σεζον βλεπω μπολικη κωλοτουμπα !

ΟΚ δεν σας κανει ο Δωνης. Αυτοι που ειχαμε τα τελευταια 2 χρονια καλυτεροι ηταν ? Το επιπεδο εχει πεσει μαγκες..Μπορει οχι τοσο ωστε να ειναι η μονιμη δικαιολογια αλλα εχει πεσει...σε ολους τους τομεις...ακομη και στο κομματι των απαιτησεων...

Πριν 2 χρονια αν μας λεγαν οτι σε ατρομητο,βεροια,οφη και κερκυρα θα παιρναμε 3 βαθμους δεν θα το πιστευαμε καν..
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Εχμμμμ .... το κύπελλο δεν είναι τίτλος ... για κάποιους.
Έχουμε πάρει τόσα, που τα έχουμε βαρεθεί και μάλλον θα το αφήσουμε σε άλλον φέτος. 8-)
Οπότε μην εκπλαγείς αν δεν το πάρουμε. :D
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

DC έγραψε:
eorptol έγραψε:
Ιστορικές εκείνες οι στιγμές μέχρι που ο σαντος μας έκανε ρόμπα ολους έτσι δεν ειναι ;
Στα δικά μου τα μάτια, αν κάποιος μας είχε τότε ρόμπα (ΑΝ) ήταν η διοίκηση που τον στήριζε επί δυόμισι χρόνια κραξίματος. :)
Σωστοοοοοοοοοοοοοος , εκει μιλουσαμε για ανθρωπο που δουλευε 25/8 και φαινοτανε στο γηπεδο παρολο που ειχε ερθει μεσουσης της περιοδου.
mcavalera4 έγραψε:Αν σηκωσουμε κανενα κυπελλο στο τελος της σεζον βλεπω μπολικη κωλοτουμπα !

ΟΚ δεν σας κανει ο Δωνης. Αυτοι που ειχαμε τα τελευταια 2 χρονια καλυτεροι ηταν ? Το επιπεδο εχει πεσει μαγκες..Μπορει οχι τοσο ωστε να ειναι η μονιμη δικαιολογια αλλα εχει πεσει...σε ολους τους τομεις...ακομη και στο κομματι των απαιτησεων...

Πριν 2 χρονια αν μας λεγαν οτι σε ατρομητο,βεροια,οφη και κερκυρα θα παιρναμε 3 βαθμους δεν θα το πιστευαμε καν..
Ενταξει ο αλλος μονο μερικα νταμπλ πηρε και ηρθε να μας φαει τα φραγκα δεχομενος μειωση μισθου παρολες τις ανακολουθιες της διοικησης.
Τωρα τελευταια μας αρεσουν οι συγκρισεις, αρκει να υπολογιζουμε ολα τα δεδομενα καθε περιπτωσης. Σε τι περιβαλλον δουλευε ο καθηγητης; Αν θυμαμαι δεν τον ηθελαν οι αρδ, οι παικτες απληρωτοι, ηθελε 3 παικτες το καλοκαιρι και πηρε τα 3@ του, α!το δεκεμβριο ηρθε νεος προεδρος που δεν τον γουσταρε μια και διωξανε και τους 2 καλυτερους παικτες της λιγκας.
Α!! και αν δεν σηκωσουμε και κανα κυπελο δεν ηρθε και η καταστροφη!!!
akis_1987 έγραψε:
+1

Έτσι τώρα που βρήκαμε διοικητική σταθερότητα, κάντε το καθήκον σας να γίνει εμφύλιος..Υπομονή χρειάζεται και όχι διχασμός..Έλεος..!

Θα κριθούν όλοι όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου..

Και να ρωτήσω κ κάτι τελευταίο, πιστεύετε ότι με την ακραία σας στάση κάποιοι, βοηθάτε τον ΠΑΟΚ έτσι..; Κάνετε καλό..;
Ποια ειναι ακραια σταση;η ακραια ελλειψη υπομονης οταν βλεπεις οτι ΔΕΝ; ή η ακραια παθητικοτητα και αποδοχη του υπνοσακου στον παγκο;
Εμφυλιος δεν ειναι οταν ακουγεται διαφορετικη αποψη και την γραφεις σε ενα φορουμ, εμφυλιος ειναι οταν πεφτουν μαπες επειδη στηριζεις τον προεδρο που δεν θελουν καποιοι αλλοι..εμφυλιος ειναι οταν βριζεις παικτες ομαδος ενω φτυνουν αιμα σε καθε ματς..
akis_1987

Δημοσίευση από akis_1987 »

Έχω την εντύπωση ότι είμαστε ακόμα εντός στόχων..Και συγγνώμη, μ αυτό το ρόστερ δεν μπορούμε να έχουμε υψηλότερες απαιτήσεις..

Κριτική να γίνεται..Και γω κουράζομαι με αυτά που βλέπω στο γήπεδο..Απίστευτα..

Αλλά από την άλλη, κάνω υπομονή 1 μηνάκι, να δω τις κινήσεις που θα γίνουν και που θα καταλήξει όλο αυτό..

Και κάτι άλλο, πιστεύετε η ομάδα θα έδειχνε σοβαρό προφίλ απομακρύνοντας προπονητή που την έχει 2η στο 5μηνο..; Παίζουν όλα ρόλο..Απ τη στιγμή που ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης τον πιστεύει, και δεν έχουμε ακόμα μεταγραφικά δει τπτ από αυτά που έχει πει κατά καιρούς, εγώ θα κάνω υπομονή μέχρι τη μεταγραφική περίοδο και έπειτα βλέπουμε..Θέλω να μαι αισιόδοξος..Αυτά..

Η συνεχής μίρλα δεν έκανε ποτέ καλό..Σέβομαι τις αντίθετες απόψεις με τη δικιά μου, αλλά ως εκεί..Μη δημιουργείτε θέμα ρε παιδιά..Τέλος..Αφήστε την ομάδα στην ησυχία της και στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό..

Πείτε τη γνώμη σας, χωρίς ακρότητες..
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

kataramenos5 έγραψε:Τον ΓΔ τον κριτικάρουμε για την προπονητική του ικανότητα όχι για την αντροφή που έχει δώσει στα παιδιά του ή τις σχεσεις με την πεθερά του.Τι σχέση έχουν οι λαλακίες που γράφει ενα κακοανθρεμένο στο φατσαμπουκ με το αν ο πατέρας του κάνει καλά τη δουλειά του?
Ναι, διάολε δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Αμα δε μπορει να μαζεψει το γιο του, δε θα μπορει να μαζεψει και τα αποδυτηρια.
Παραυτα δεν εχουμε φαει κοκκινη ακομα αρα δεν ειμαι σιγουρος.

Οποιοσδηποτε εμπλεκεται με τον ΠΑΟΚ και ειχε γιο που θα εκανε τετοιο πραμα θα με ενοχλουσε.
Να τον βαλει να γραψει "ειμαι τιποτενιο χανουμι σκουληκι του νοτου" που εχει στη φαπα ο γκαρσια και μου εμεινε κομπλεξ απο το παραλληρημα φαπας στον μεταξυ μας αγωνα στη Τουμπα.

Μετα θα αποσυρω τα οποια παραπονα μου.
Μεχρι τοτε οσο απαραδεκτος ειναι ο γιος αλλο τοσο ειναι ο πατερας. Που να λαβουμε υποψη και το ποδοσφαιρο που βλεπουμε και τα αποτελεσματα.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Οποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες κι εμείς φέτος είχαμε την ατυχία να ανακατευτούμε με τα πίτουρα!
Οταν μέλος της οικογένειας του προπονητή του ΠΑΟΚ έχει το θράσος να βρίζει δημόσια έναν συνεργάτη/ποδοσφαιριστή του (όποιος κι αν είναι αυτός) και να επιμένει, κάτι δεν πάει καλά.Και τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που προσπαθούν να το δικαιολογήσουν.
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

Τελικά η μίρλα έπιασε ....Χαρά που κάνουν κάποιοι που φέραμε ισοπαλία και "δικαιώνονται"...Αλλά ξεχνούν πως από το 36' παίζαμε με 10 παίκτες σε ένα άθλιο αγωνιστικά χώρο ...Κ ναι , εμάς μας επηρέασε πιο πολύ , αφου με αριθμητικό μειονέκτημα τρέχεις και πιο πολύ ... Εγώ είδα πως ακόμη και με 10 παίκτες προσπαθήσαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δεν κλειστήκαμε πίσω... Αλλά όταν με Σάντος και Μπόλονι απαγορευόταν να περάσουμε (σε τέτοιες περιπτώσεις) την μεσαία γραμμή , τότε είχαμε "πλάνο".....
υ.γ. Όταν οι φίλαθλοι "χαίρονται" εις βάρους της ομάδας τους , άστα Χαράλαμπε (moican4....)
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Δώνη μάζεψε το χχχχχχ τον γιο σου μην πάω έξω από την Παιάνια και τον χχχχχχ στο ξύλο. ΤΟ ΑΚΟΥΣ; Άιντε και συ σε στηρίζω σε στηρίζω αλλά τέτοια @@ από την οικογενεία σου δεν τον δέχομαι και δεν θα σε σεβαστώ, οκ;
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

tera12tera εγώ δεν είδα κανέναν εδω μέσα να χαίρεται που ο Π.Α.Ο.Κ. δεν πάει καλά. Αντιθέτως η μίρλα προέρχεται από το γεγονός αυτό και από τον πόνο που προκαλεί.

Όσο για κάποιες προβλέψεις που μπορεί να έκανε κάποιος, αυτό είδε αυτό είπε και επαληθεύτηκε. Αντί να μηδενίζουμε το γεγονός και να τον λέμε εχθρό της συνοχής ή πολέμιο κάποιων ατόμων, προτείνω να κοιτάξουμε την λογική σειρά που ακολούθησε για να προβλέψει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Όταν αναλύσεις την σκέψη του, τότε μπορείς να δεις εάν ήθελε κάτι να πει, να θίξει, ή απλά ήταν κολόφαρδος και έπρεπε να παίξει τζόκερ. Εάν ήταν απλά κολόφαρδος, πιθανόν και να μην είναι άδικοι οι χαρακτηρισμοί.

Αλλά επαναλαμβάνω, δεν είδα κανέναν εδώ μέσα, όση μίρλα και να έβγαλε, να χαίρεται που η ομάδα χωλαίνει.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Τι κάνει το βουντού τελικά!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”