o Δωνης με τον Πανθρακα;;;DC έγραψε:Εγώ ανυπομονώ να δω το σχήμα και το σύστημα που θα κατεβάσει ο Δώνης με τον Πάνθρακα καθώς και την συμπεριφορά της ομάδας χωρίς τον Κλάους.
ελα,πλακα κανεις τωρα,ε;;
o Δωνης με τον Πανθρακα;;;DC έγραψε:Εγώ ανυπομονώ να δω το σχήμα και το σύστημα που θα κατεβάσει ο Δώνης με τον Πάνθρακα καθώς και την συμπεριφορά της ομάδας χωρίς τον Κλάους.
Καλά ρε, με τέτοια ενδεκάδα ποιος θα είναι ο προπονητής;RoMaN έγραψε:Αφού βλέπω να μιλάτε για Χαριστέα κτλ, θα πω κι εγώ τη βλακεία μου να περάσει η ώρα:
----------------------Kahn--------------------
Kapsis-----Beckenbauer---Dellas----R. Carlos
----------------------Davids-------------------
Conceicao--------Raul-------------Zidane
--------------Κούδας------G. Best-------
Coach: Κάτι ξέρει από μπάλα ο παππούς μου που τον θάψαμε πρόπερσι...
Το σύστημα είναι ένα 4-4-2 με το πλάνο;;;; που έχουμε πάντα!ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:o Δωνης με τον Πανθρακα;;;DC έγραψε:Εγώ ανυπομονώ να δω το σχήμα και το σύστημα που θα κατεβάσει ο Δώνης με τον Πάνθρακα καθώς και την συμπεριφορά της ομάδας χωρίς τον Κλάους.
Δεν φημίζομαι ούτε για το χιούμορ μου ούτε για την ενόρασή μου.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:o Δωνης με τον Πανθρακα;;;DC έγραψε:Εγώ ανυπομονώ να δω το σχήμα και το σύστημα που θα κατεβάσει ο Δώνης με τον Πάνθρακα καθώς και την συμπεριφορά της ομάδας χωρίς τον Κλάους.
Με τι τρεξίματα και αντοχές ρε Στέφανε;stephanos έγραψε:Ως αντι-Κοντρ..., σκατά, αντί Βίβιαν θέλω να πω, φαίνεται τέλεια λύση. Εκτός κι αν έρθει ο Εβραίος...
Πιο Πελε ρε; Το γατάκι; Βάλε Μαραντόνα να πάρουμε, παίχτη + προπονητή να δείτε γούστα μετά. Άντε και βοηθό του στο πάγκο και στον αγωνιστικό χώρο βάλε και τον Ντάβιτςnico4 έγραψε:Roman ο Best πέθανε, βαλε άλλον. Μπορούμε να πάρουμε τον Πελέ ή τον Γκερντ Μυλερ.