44.Matheus Coradini Vivian

Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: 44.Matheus Coradini Vivian

Δημοσίευση από Karelias »

danirifle έγραψε: πας στο ύψος του πέναλτι να βάλεις σώμα, αντί να την πετάξεις κόρνερ?
Πραγματικά, τι σκατά σκεφτόταν εκεί;
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Και μερικοί με χλευάσατε οταν είπα οτι ο Τσιρίλο φέτος θα ήταν σούπερ στο ΠΑΟΚ αυτής της σουπερλίγκας.

Με Τσιρίλο Κατσικα για φέτος θα ήμασταν πολύ καλύτερα πάντως.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

lamosas έγραψε:Πλακα κανεις τωρα. Το σεντερ φορ τους ηταν στο κεντρο της αμυνας μονος του. Το παιδι κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι οπως και ο προηγουμενος που ειχαμε η χαρα του καθε πικραμενου φορ
Μετα το ματς με Ραπιντ...

Δε πα να λέτε οτι πρέπει να βρει ρυθμό και είναι νωρίς να κρίνουμε...απο τα πρώτα 20 λεπτά φαίνεται αν ο παίχτης ξέρει μπάλα ή όχι...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Argonaut4 έγραψε:Και μερικοί με χλευάσατε οταν είπα οτι ο Τσιρίλο φέτος θα ήταν σούπερ στο ΠΑΟΚ αυτής της σουπερλίγκας.

Δυστυχώς αναπολώ τον Τσιρίλο.
:pano:
Άβαταρ μέλους
papageorgiou

Δημοσίευση από papageorgiou »

Argonaut4 έγραψε:Και μερικοί με χλευάσατε οταν είπα οτι ο Τσιρίλο φέτος θα ήταν σούπερ στο ΠΑΟΚ αυτής της σουπερλίγκας.

πέραν όλων των υπολοίπων διαφορών,ο Τσιρίλας δεν τραυματιζόταν παρά σπάνια...με αυτόν χάσαμε το μέτρημα! :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ποδοσφαιρικά χαζούλιακας
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

οποιος ειδε ποδοσφαιρικα καλυτερους τον Κουμαλο και τον Βιβιαν απο τον Τσιριλο ειναι τουλαχιστον ανιδεος...Τσιριλο και παλι Τσιριλο που ηταν και φθηνοτερος κατα εκατονταδες χιλιαδες ευρω...ή μηπως κανω λαθος?
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

αν εμενε ο τσιριλο (γιατι μετα χριστον προφητης ειναι ευκολο να εισαι) το τι θα γινοταν εδω μεσα και εκει εξω δεν λεγεται..."ρε συ δωνη τι σκ@τα κανεις. δεν μπορεις να βρεις ενα παιχτη και μας φορτωσατε παλι τον τσιριλο που εχει αναστεναξει η αγια βαρβαρα... ανοιξε τα στραβα σου και δες ενα μαυρο σεντερ μπακ που εχει δανεικο η τοτεναμ και τραβα παρτον". εγω παντως το βλεπω μπροστα μου
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

και για να μην συμβει αυτο βρηκαν καλυτερους απο τον Τσιριλο και μας τους εφεραν...αλλα παλι ο κοσμος φταιει που αυτοι ειναι αμπαλοι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δυστυχως αυτο π λεει ο athens στην τελικη ισχυει. Μας τα πρηξαν πια.

Απο την αλλη το βιογραφικο του vivian με περιβραχιονια κλπ δε συναδει μ αυτο που ειδαμε χτες
makiz

Δημοσίευση από makiz »

Αυτος δεν καταλαβε οτι εκανε πεναλντι ακόμα.....

"Δεν είμαι σίγουρος ότι υπήρξε ανατροπή"

δηλαδη αν, λεω αν, ηθελε να κανει πεναλντ....τι θα τον εκανε? θα τον βουτουσε απο τα μαλλιακαι θα τον επνιγε μες σε καμια νερολακουβα.....

ειπαμε.....αλλα να ειμαστε και λιγο σοβαρoi....vivian

και βασικά Mister Vivian o Καλτσας ξεκινα ποιο πισω απο σενα και εκτος οτι σε προλαβαίνει και σε περναει σε τετοιο βρεγμενο τερεν,αντι να πας προς την μπαλα την παρατας και κοιτας να πιασεις τον παιχτη που και αν εισαι πιο μπροστα του, τον κρατας και παλι παει να σε περασει......
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έχω βαρεθεί να βλέπω παίκτες υποτιθέμενα καλούς που όταν έρχονται στον ΠΑΟΚ είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτριοι. Κάκιστος ήταν χθες ο Vivian. Νομίζω ότι πρέπει να εμπιστευθούμε περισότερο τους νέους μας (Ιντζίδης, Στάμου) γιατί με έμπειρους τύπου Vivian όλο άσχημα αποτελεσματα έχουμε.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

lefis έγραψε:αν εμενε ο τσιριλο (γιατι μετα χριστον προφητης ειναι ευκολο να εισαι) το τι θα γινοταν εδω μεσα και εκει εξω δεν λεγεται..."ρε συ δωνη τι σκ@τα κανεις. δεν μπορεις να βρεις ενα παιχτη και μας φορτωσατε παλι τον τσιριλο που εχει αναστεναξει η αγια βαρβαρα... ανοιξε τα στραβα σου και δες ενα μαυρο σεντερ μπακ που εχει δανεικο η τοτεναμ και τραβα παρτον". εγω παντως το βλεπω μπροστα μου
ρε λεφ +άπειρο!
αυτοί είμαστα
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Οντως φταίει ο οπαδός που θέλει με 250 χιλιάρικα παίχτη καλύτερο από τον Τσιρίλο και όχι οι μέγιστοι τεχνικοί διευθυντές και προπονηταράδες, οι οποίοι είναι αδύνατο με αυτό το πόσο να καλύψουν τις απαιτήσεις μας οπότε φέρνουν τους καλύτερους δυνατούς με αυτά τα λεφτά...

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

danirifle έγραψε:
lefis έγραψε:αν εμενε ο τσιριλο (γιατι μετα χριστον προφητης ειναι ευκολο να εισαι) το τι θα γινοταν εδω μεσα και εκει εξω δεν λεγεται..."ρε συ δωνη τι σκ@τα κανεις. δεν μπορεις να βρεις ενα παιχτη και μας φορτωσατε παλι τον τσιριλο που εχει αναστεναξει η αγια βαρβαρα... ανοιξε τα στραβα σου και δες ενα μαυρο σεντερ μπακ που εχει δανεικο η τοτεναμ και τραβα παρτον". εγω παντως το βλεπω μπροστα μου
ρε λεφ +άπειρο!
αυτοί είμαστα
Είναι έτσι ακριβώς.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχω βαρεθεί να βλέπω παίκτες υποτιθέμενα καλούς που όταν έρχονται στον ΠΑΟΚ είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτριοι. Κάκιστος ήταν χθες ο Vivian. Νομίζω ότι πρέπει να εμπιστευθούμε περισότερο τους νέους μας (Ιντζίδης, Στάμου) γιατί με έμπειρους τύπου Vivian όλο άσχημα αποτελεσματα έχουμε.
Συμφωνώ Απόστολε.
Ίσως φανεί υπεραπλούστευση, αλλά αν ο Βιβιάν ήταν καλύτερος από τον Μάλε, αυτόν θα είχε πάρει η Φορτούνα. ;)
Το ποιος και γιατί μας τον έφερε, είναι κάτι που είναι εύκολο να το βρει ο Ιβάν. Και αυτά θα μετρήσουν κάποια στιγμή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”