Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Το κακό είναι ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλο ένα κακό αποτέλεσμα για να έχει λόγο να αντιδράσει!
Να υπαρχουν να υπαρχουν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που εύχονται να χάσει η ομαδα για να διώξουμε τον προπονητη λυπαμε ειναι κατάντια ελπίζω ο Ιβαν εχει καθαρο μυαλό και να μην λειτουργεί επιπόλαια που είμαι σίγουρος για αυτο .....
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
- kataramenos5
Νικόλα σε είπα κάτι την άλλη φορά...nikolasf έγραψε:Το κακό είναι ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλο ένα κακό αποτέλεσμα για να έχει λόγο να αντιδράσει!
Δεν εύχομαι να χάσει ο ΠΑΟΚ και είναι το τελευτάιο που θέλω !!!!!! Θέλω να νικάει έστω και αν έχει προπονητή τον αλέφαντο και στοπερ τον βαμβακούλα!!! Αλλά λέω ότι βλέπω να έρχεται!!! Αυτή είναι η αλήθεια! Και η άποψή μου
ΤΡΙΑ ΜΑΤΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΛΑΡΙΝΟ
ΙΒΑΝ ΘΕΕ ΦΕΡΤΟΝ ΑΝΤΕΛΙΝΟ
ΙΒΑΝ ΘΕΕ ΦΕΡΤΟΝ ΑΝΤΕΛΙΝΟ
Ετσι είναι αν αυτό κατάλαβες!eorptol έγραψε:Να υπαρχουν να υπαρχουν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που εύχονται να χάσει η ομαδα για να διώξουμε τον προπονητη λυπαμε ειναι κατάντια ελπίζω ο Ιβαν εχει καθαρο μυαλό και να μην λειτουργεί επιπόλαια που είμαι σίγουρος για αυτο .....
-
mcavalera4
Αν παρουμε παντως Ναπολεονι Φυντανιδη και κανεναν Ολαιταν και κανουμε καλο δευτερο γυρο και φωναζουμε ζητω ο Σαββιδης που εκανε μεταγραφες και εφτιαξε ομαδα θα ειμαστε μεγαλα ζωα !
Κανα παικτη ρε μεγαλε ανταξιο των μεγαλειων που μας εταξες φερε !
Κανα παικτη ρε μεγαλε ανταξιο των μεγαλειων που μας εταξες φερε !
- Sick Bastard
Μπήκε ο Δεκεμβρης και στις φετινές γιορτές δεν θα εχει δώρα απο συγγενεις και φίλους γιατί ειναι όλοι άφραγκοι, όπως καταλαβαίνεις λοιπόν στιριζόμαστε σε σένα για ένα δωράκι έτσι πριν τις γιορτές !!
Εγώ θα ήθελα έναν καινούριο προπονητή, ο παλιός δεν με πήθει και με κούρασε, θα ήθελα να ειναι σοβαρός , με εμπειρία σε αξιόλογα πρωταθλήματα, ευγνωσμένης αξίας
να κόβει το μάτι του στην ανακάληψη ταλέντων, να μπορεί να επιβλιθεί στους παίκτες και να προσαρμόζεται στις ανάγκες του ΠΑΟΚ. Ζητάω πολλά??? Φέρε μου εναν τέτοιον προπονητή και σου υπόσχομαι να μην ζητήσω ούτε ένα παίκτη και να αφήσω αυτόν που θα φέρεις να τους διαλέξει

ευχαριστώ και καλές γιορτές!!!
Εγώ θα ήθελα έναν καινούριο προπονητή, ο παλιός δεν με πήθει και με κούρασε, θα ήθελα να ειναι σοβαρός , με εμπειρία σε αξιόλογα πρωταθλήματα, ευγνωσμένης αξίας
ευχαριστώ και καλές γιορτές!!!
με το πριμ της ισοπαλιας για τον χθεσινο αγωνα στη βεροια τι γινεται κυριε σαββιδη?
+1926bane1980 έγραψε:Είχαμε έναν τέτοιον, δεν είχαμε;
bane1980 έγραψε:Είχαμε έναν τέτοιον, δεν είχαμε;
Τον διωξαμε γιατι συμφωνησε να μεινει με τα μισα... :ugeek:
Τα οποία τελικά του τα δώσαμε ως αποζημίωση επειδή ήμασταν άπλες και τελικά δώσαμε πάνω κάτω τα ίδια εν καιρώ ισχνών αγελάδων στον αντικαταστάτη του.
Θεωρώ ωστόσο οτι ο Ιβάν ξέρει καλύτερα από όλους μας οτι όσους καλούς lower και middle level managers να έχεις, εάν ο C-level δεν τραβάει...έπιασε ξέρα το σκάφος...
Περισσότερο φοβάμαι τις επιλογές αναβάθμισης του ρόστερ να τις κάνει το υπάρχον team, παρά να μη δω αλλαγή στον πάγκο άμεσα. Λευκή κόλλα Τσιστιακόφ.
Θεωρώ ωστόσο οτι ο Ιβάν ξέρει καλύτερα από όλους μας οτι όσους καλούς lower και middle level managers να έχεις, εάν ο C-level δεν τραβάει...έπιασε ξέρα το σκάφος...
Περισσότερο φοβάμαι τις επιλογές αναβάθμισης του ρόστερ να τις κάνει το υπάρχον team, παρά να μη δω αλλαγή στον πάγκο άμεσα. Λευκή κόλλα Τσιστιακόφ.
Τι μεταγραφές αποκλειστικά ο τσιστιακοφ και έτσι θα γινει