freestuff.grsourmenetes έγραψε:Παιδες ξεκινησα προχθες να ψαχνω για δημιουργια ιστοσελιδας με joomla.Βρηκα καποια video στο youtube,ειδα καποια πραγματα αλλα γενικως θελει πολυ δουλεια.
Εχει κανεις καμοια ιδεα που μπορω να παρω ιδεες και τα ρεστα???
Pc support
Re: Pc support
Δεν ξέρω τον λόγο αλλά μου παρουσιάζεται πρόβλημα με τα τόρρεντς. Δεν βρίσκω seeders. Όχι σε όλα, αλλά σε συγκεκριμένα (αγώνες και 2 από kat) έτσι ώστε να είναι εκνευριστικό.
Έριξα reset το router, τον pc, τον network adapter. Κοίταξα τις ρυθμίσεις, σχεδόν όλες, τις επανέφερα στις αρχικές. Firewall το έχω ελέγξει. Eset δεν είναι γιατί το έκλεισα και δεν έγινε τπτ.
Όποιες σκέψεις καλοδεχούμενες.
Έριξα reset το router, τον pc, τον network adapter. Κοίταξα τις ρυθμίσεις, σχεδόν όλες, τις επανέφερα στις αρχικές. Firewall το έχω ελέγξει. Eset δεν είναι γιατί το έκλεισα και δεν έγινε τπτ.
Όποιες σκέψεις καλοδεχούμενες.
-
Μπαρκαρούτσος
Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Μου βγάζει availability error ακόμη και σε αυτά που seedάρω.
Μόλις μου το ξανακάνει και σε τορρεντ που seedαρω θα ανεβάσω φωτό.
Μόλις μου το ξανακάνει και σε τορρεντ που seedαρω θα ανεβάσω φωτό.
http://imageshack.us/photo/my-images/577/dscn3022j.jpg/
Μου βγάζει αυτή τη μπλε οθόνη, προτού κάνει επανεκκίνηση. Μέχρι χθες, μου έκανε περίπου 1 επανεκκίνηση το μήνα. Τώρα μου συνέβη 2 συνεχόμενες μέρες. Ακούω ιδέες και προτάσεις... Και το τροφοδοτικό μου πάντως δεν το ακούω και πολύ καλά, σαν πολύ θόρυβο να κάνει
Μου βγάζει αυτή τη μπλε οθόνη, προτού κάνει επανεκκίνηση. Μέχρι χθες, μου έκανε περίπου 1 επανεκκίνηση το μήνα. Τώρα μου συνέβη 2 συνεχόμενες μέρες. Ακούω ιδέες και προτάσεις... Και το τροφοδοτικό μου πάντως δεν το ακούω και πολύ καλά, σαν πολύ θόρυβο να κάνει
ψιλοκαμμενο χαρτι ειναι τα windows σου. δοκιμασε να βρεις κανα memtest να τρεξεις διαγνωστικα για την μνημη σου με λιγες ελπιδες επαναφορας. περισσοτερο για επανεγκατασταση σε κοβω.βαλε δευτερο τον δισκο σου σε αλλο πισι κρατα τα δεδομενα σου και κανε ενα φορματ να βρεις ησυχια.
- kataramenos5
Ανοιξε το κουτί και τσεκαρε για σκόνη .Αν ναι φύσημα με δυνατό σεσουάρ η blower .Αν μπαίνει με SAFE MODE (F8) κάνε μια επαναφορά συστήματος(βοηθήματα->εργαλ. συστήματος) μερικές μέρες πρίν .Αν δεν μπαίνει βαλε CD των XP και κάνε Επιδιόρθωση Windows (με SP3 νομίζω) δες εδώ πώς .Θέλει προσοχή.GI4NNEN4 έγραψε:http://imageshack.us/photo/my-images/577/dscn3022j.jpg/
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://ronin.gr/repair-windows-xpΚαλού κακού τρέξε και κανένα virus removal tool (kaspersky, norman ,malwarebytes)
Έτσι δε θα χρειαστεί να τα εγκαταστ. όλα απ την αρχή.Το φορμάτ ειναι παντα η τελευταία επιλογή.
ΥΓ Α τσέκαρε καλου κακού και πληκτρολόγιο για κολλημένο κουμπί μήπως κάνει λούπα.
μπορεί να είναι και θέμα υπερθέρμανσης.
Αν ανοίξεις το κουτί τσέκαρε αν ζεματάει κάτι. Αν το πρόβλημα είναι η ζέστη με ανοιχτό το πλαινό του κουτιού και εξωτερικό ανεμιστηράκι θα λειτουργείς απροβλημάτιστα.
Αν ανοίξεις το κουτί τσέκαρε αν ζεματάει κάτι. Αν το πρόβλημα είναι η ζέστη με ανοιχτό το πλαινό του κουτιού και εξωτερικό ανεμιστηράκι θα λειτουργείς απροβλημάτιστα.
άμα φτάνουν τα καλώδια
βέβαια με τα θέματα θέρμανσης που αντιμετωπίζουμε όλοι, ένα pc-αερόθερμο δεν το λες και πρόβλημα
Σωστός, 1-0
DC
βέβαια με τα θέματα θέρμανσης που αντιμετωπίζουμε όλοι, ένα pc-αερόθερμο δεν το λες και πρόβλημα
Σωστός, 1-0
DC