Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eleos

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από eleos »

xrictoforoc έγραψε:O Σταφυλίδης είχε ρήτρα ρε μεγάλε...εφόσων πληρώνεται η ρήτρα και ο παίκτης θέλει να πάει,δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...παρά μόνο να τον πας στο αεροδρόμιο.
Απορώ και που έχεις τη δύναμη να απαντάς σε τόσο ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ σχόλια xrictoforoc.
Αν δε καταλαβαίνει ο άλλος ότι
ο ένας ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ 3ΜΥΡΙΑ,
ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΑΚΟΜΑ,

τι να λέμε τώρα..;

Αντί να λέμε για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΡΥΠΗΜΑ στο γαύρο που εγώ ΠΟΤΕ δε θυμάμαι να ξανάγινε, σε περίπτωση πάντα που γίνει, μιλάμε για αρλούμπες...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ελπίζω το θέμα με Χολέμπας να είναι ανέκδοτο. Γενικά δε μου αρέσει η μεγαλομανία που ξαφνικά έχει πιάσει τμήμα του κόσμου ( ή μάλλον των αρδ που βέβεαια παρασύρουν και το κόσμο)....

Προσδοκώ μετρημένες κινήσεις που θα εξυπηρετούν συγκεκριμένες ανάγκες. Ούτε μπάλωμα, αλλά ούτε και μεταγραφές αεροδρομίου. Το έίπα και πιο παλιά ότι η ποιότητα δεν ανεβαίνει από τη μια στιγμή στην άλλη , ούτε και από έναν μονο παίκτη. Πρέπει να γίνει σταδιακά και ομοιόμορφα στο ρόστερ.

Καθαρά προσωπική άποψη είναι ότι χρειαζόμαστε(για την ώρα) 1-2 μεσοεπιθετικούς με κύριο χαρακτηριστικό τη ταχύτητα και έστω υποφερτή τεχνική.

Για τα χαφ, θεωρώ ότι το καλοκαίρι θα πρέπει να παρθουν σοβαρές αποφάσεις σχετικά με τα χρήματα που θα δαπανηθούν σε αυτή τη θέση( μάλλον θέσεις) ..
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Σαν αριστερο εξτρεμ ,κλάσεις πανω απο ρομπερ και γεωργιαδη,σαν μπακ όμως αστα να παν
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

sourmenetes έγραψε:Πολλα ονοματα πεφτουν στο τραπεζι...
Θεωρω οτι υπαρχει πληρης αγνοια απο πλευρας αρδ..
Μαύρα μεσάνυχτα σουρμενιτη μαύρα μεσάνυχτα αν και το πρωτοσέλιδο με τον παιχταρα τον Λούκας στα σπορ με έφτιαξε μακάρι να έρθει μακάρι τα ασπρόμαυρα θα του παν πολυ και εχει τρέλλα ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ πέρα απο την αγωνιστική του αξία

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σιγα σιγα θα τα δουμε ολα...

Οι αλλοι εχουν ηδη αρχισει και ψαχνονται..
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Μετά και τα σημερινά δημοσιεύματα, εγώ νιώθω ότι δημιουργήται μία τεχνητή μεταγραφική κόντρα μεταξύ ημών και γάβρου.
Πέραν από το στανταρισμένο μας ενδιαφέρον για τον Βιειρίνια, εχθές διαβάσαμε για "μπάσιμο" για τον Χολέμπας (ο οποίος, αφού παίζει στον γάβρο θα κοστίζει πλέον 500 χωρίς τον φόρο), για κόκκινο ενδιαφέρον για τον παγκοσμίως γνωστό Λούκας που παίζει στην τεράστια Καρπάτι και σήμερα για ενδιαφέρον του γάβρου για Ναπολεόνι και .... ενδιαφέρον του Αρβανιτίδη να ζμπρώξει την πραμάτια του στον γάβρο (στα παπάρια μας λέω εγώ).
Εντελώς πληροφοριακά, ο Ιβάν ΔΕΝ είναι μαλ@κας.
Τον επόμενο μήνα θα διαβάσουμε πολλά από τους παπαγάλους των μανατζαρέων. Από δημοσιογράφους και μη. Σε ράδια, σε σάιτς, σε φόρουμ.
Έπεσε σύρμα για το ενάμισι χαρτί και η προμήθεια σχεδόν φτάνει τα 300 χιλιάρικα. Αυτό ΜΗΝ το ξεχνάτε.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

ημουν εκτος θεσσαλονικης σημερα, και αναγκαστικα ακουγα ερασπορ. Ειχε τον γαυρο τον παπανικολαου και ελεγε για τη μεταγραφη Χολεμπας. Συμπερασμα; εχουν αρχισει να την ψυλλιαζονται. Κατι " και βεβαια μπορει να δωσει αυτα τα λεφτα ο Σαββιδης" , "υπαρχει και αλλος πολος στο ελλ. ποδοσφαιρο" κτλ, ενω σε αλλες εποχες ο χλευασμος πηγαινε συννεφο.
Δε λεω οτι θα γινει καποια απο αυτες τις μεταγραφες, αλλα και μονο που τους μπαινω πλεον στο ματι, και που παλευουν τρεις μηνες να κλεισουν "κλεισμενους" παικτες και θα αναγκαστουν να τους δωσουν τουλαχιστον 30% παραπανω για να υπογραψουν, εμενα ΜΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ !!!
υ.γ. οταν εγραφαν οι φυλλαδες τους για Βιειρινια, καλα ηταν ;;
υ.γ2. θα γουσταρα ενα τρυπηματακι στην πιο σιχαμενη ομαδα, την κουλα, αλλα τα λιμα που εχει ουτε για ball boy δεν κανουνε. Με ρουλη δεν ασχολουμαι, και με βαζελο επισης. Αν και επρεπε να ξεκινησουμε απο εκει: πριν το ματς στο ΟΑΚΑ να γραφτει προταση για Καρνεζη, Σισοκο δεν ξερω εγω ποιον. Εκει να δεις τρομος !
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

+++
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Υπάρχει πιθανότητα να πάρουμε Κατσουράνη να ξέρετε. Εγώ προσωπικά δεν τον γουστάρω.
:pano:
dimitris1408

Δημοσίευση από dimitris1408 »

Ειτε λεμε απο που την εχουμε την πληροφορια η αλλιως μην γραφεις τπτ αδερφε, 100 φορεσ το χουμε πει
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Είμαι ο Χολέμπας (ή ο ατζέντης του, πάνω κάτω το ίδιο είναι). Έχω κλεισμένα τα 28. Μέχρι πριν 2-3 χρόνια βολόδερνα στην Β της Γερμανίας με την (παραπαίουσα) Μόναχο 1860 και δεν με ήξερε ούτε η μάνα μου.
Λόγω της καραμπόλας με τον Λίνεν (που είναι ο μοναδικός προπονητής που θυμάμαι που είχε απολυθεί ΠΡΙΝ προσληφθεί) ήρθα στον ΟΣΦΠ και από τότε, και σε τέτοιου επιπέδου πρωτάθλημα σαν της Ελλάδας φυσικά, φαίνομαι σαν κάτι μεταξύ του Χούλιο Αλμπέρτο (για τους πιο παλιούς) και του Άσλεϊ Κόουλ (για τους νεότερους).

Μέχρι και εθνική ομάδα έπαιξα. Εκεί βέβαια δεν τα πήγα και τόσο καλά αλλά κανένας δεν έκανε και μεγάλη φασαρία μιας και πήραμε το 39ο οπότε όλα καλά.

Ήρθε η ώρα για ένα ΚΑΛΟ συμβόλαιο. Αυτό είναι ουσιαστικά το τελευταίο, γιατί μετά θα ψάχνω στις Βέροιες το εφάπαξ. ΑΝ δεν υπήρχε ο Ιβαν, θα έπαιρνα ότι είχε ο Κος Μαρινάκης την ευγενή καλοσύνη να μου δώσει μιας και άλλη πρόταση ΔΕΝ έχω. Για πρόταση από εξωτερικό φυσικά ούτε λόγος.

Ε λοιπόν τι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ σύμπτωση να με θέλει στην ομάδα του ο Κος Σαββίδης ε ; τι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ συγκυρία όμως ε ; ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που (έστω θεωρητικά) θα μπορούσε να ενδιαφέρεται, ξεροσταλιάζει για την πάρτι μου σύμφωνα με τις ΕΓΚΥΡΕΣ εφημερίδες.

Οπότε και εγώ για να μείνω στον "θρύλο της καρδιάς μου" δεν πρέπει να πάρω κατιτίς παραπάνω ; ε ;
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ακριβώς έτσι.

Ο Χολέμπας το παιχνίδι του και εμείς ψάχνουμε 2 αριστερά μπακ για το καλοκαίρι. Κατά προτίμηση που θα ανεβάσουν επίπεδο εμάς και όχι θα ανεβάσουν επίπεδο την καριέρα κάποιου από τις μικρομεσαίες της σούπα λιγδ.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

καντε μεταγραφη τεχνικο διευθυντη λεμε..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Για ποιές έγκυρες εφημερίδες μιλάμε;

Για τη μέτροσπορ που προχτες είχε πρωτοσέλιδο τη... δήλωση Τζαβέλλα για μετακόμιση;
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Δημοσίευση από nick_shortjohn »

giapas έγραψε:Ελπίζω το θέμα με Χολέμπας να είναι ανέκδοτο. Γενικά δε μου αρέσει η μεγαλομανία που ξαφνικά έχει πιάσει τμήμα του κόσμου ( ή μάλλον των αρδ που βέβεαια παρασύρουν και το κόσμο)....
Καλά αυτο το πράμα σ' αυτήν την πόλη δεν περιγράφεται. Έχουμε φάει τέτοιο σκατό στη μάπα και συνεχίζουμε να μασάμε to σανό. Keep walking... Ένα πρωτοσελιδο είμαστε. Μια φράση και χοροπηδάμε...
Μπήκαμε σφήνα στο γάβρο. Μας βλέπει ο Μαρινάκης και κάνει κακάκια. Άσε που έχει χάσει και τον ύπνο του από τη δυναστεία που χτίζουμε (γνωστη και ως "δυναστεία Γλύκου-Γιάννου...")
Όσο για τις γνωστές γαμοφυλλάδες της πόλης που σαν άλλος δικομματισμός εξέθρεψαν γενιές ολόκληρες απεγνωσμένων ευκολόπιστων πελατών-προβάτων (κι εμένα μέσα και τον πατέρα μου κ.λ.π.) πουλώντας ελπίδα και λαϊκισμό, εύχομαι σε εκδοτοδιευθυντάδες τα πάνδεινα.

Όσο για μεταγραφές χειμώνα-άνοιξης κ.λ.π. θέλω 20 ισάξιους ενδεκαδάτους ποιοτικούς. Και προπονητή που να ξέρει παραπάνω από ένα σύστημα και να εμπνέει... Πολλά θέλω. Αλλά δυναστεία και κακάκια Μαρινάκη μόνο έτσι... Με Ντε βινσέντι και Φυτανίδη δεν έχει κακάκια. Έχει +25 απόσταση... Παρ' όλα αυτά από "εγχώριους", Ντε βινσέντι και Φυτανίδης μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είναι καλές λύσεις, ειδικά αν ο Ντε βι μπορεί να παίξει στα άκρα. Ο Φυτανίδης είναι καλύτερος από όλους τους στόπερ που έχουμε με μεγάλη διαφορά... Για του χρόνου όμως θα εξαρτηθεί απ' τους στόχους... Ολαϊτάν κατέχει το τόπι αλλά είναι και μικρός και Αφρικανός. Προσοχή. Να τον πάρεις άυριο και να τον πετάξεις βασικό με τον κόσμο να περιμένει να περάσει όλη την αντίπαλη ενδεκάδα θα καεί επιτόπου... Ο Ναπολεόνι φέτος είναι πιο σφιχτός... Και με σφιχτούς Ναπολεόνιδες δε χτίζεις. Για αντι-Γιάννου, ναι. Γιατί για να παίξει βασικός πρέπει να βγει κάποιος από τους λατρεμένους άτεχνους. Και τότε θα γκρινιάζουν και τα χοτ-ντογκ των κυλικείων... Για Χολέμπας δεν το συζητάω. Και να υπήρχε ενδιαφέρον πάλι δε θα το συζητούσα. Εκεί παίρνει 500, οπότε σε 'μας 600-700, οπότε το μέτριο αριστερό μου μπακ παίρνει 6-7 άρα οι υπόλοιποι που θα χτίσουμε δυναστεία θα παίρνουν 1,5 εκατομμύριο;;;
Από την ξένη αγορά έχει καμιά 400 κράτη στον πλανήτη και δεν ξέρω ποιοι είναι οι κατάλληλοι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”