giapas έγραψε:Ελπίζω το θέμα με Χολέμπας να είναι ανέκδοτο. Γενικά δε μου αρέσει η μεγαλομανία που ξαφνικά έχει πιάσει τμήμα του κόσμου ( ή μάλλον των αρδ που βέβεαια παρασύρουν και το κόσμο)....
Καλά αυτο το πράμα σ' αυτήν την πόλη δεν περιγράφεται. Έχουμε φάει τέτοιο σκατό στη μάπα και συνεχίζουμε να μασάμε to σανό. Keep walking... Ένα πρωτοσελιδο είμαστε. Μια φράση και χοροπηδάμε...
Μπήκαμε σφήνα στο γάβρο. Μας βλέπει ο Μαρινάκης και κάνει κακάκια. Άσε που έχει χάσει και τον ύπνο του από τη δυναστεία που χτίζουμε (γνωστη και ως "δυναστεία Γλύκου-Γιάννου...")
Όσο για τις γνωστές γαμοφυλλάδες της πόλης που σαν άλλος δικομματισμός εξέθρεψαν γενιές ολόκληρες απεγνωσμένων ευκολόπιστων πελατών-προβάτων (κι εμένα μέσα και τον πατέρα μου κ.λ.π.) πουλώντας ελπίδα και λαϊκισμό, εύχομαι σε εκδοτοδιευθυντάδες τα πάνδεινα.
Όσο για μεταγραφές χειμώνα-άνοιξης κ.λ.π. θέλω 20 ισάξιους ενδεκαδάτους ποιοτικούς. Και προπονητή που να ξέρει παραπάνω από ένα σύστημα και να εμπνέει... Πολλά θέλω. Αλλά δυναστεία και κακάκια Μαρινάκη μόνο έτσι... Με Ντε βινσέντι και Φυτανίδη δεν έχει κακάκια. Έχει +25 απόσταση... Παρ' όλα αυτά από "εγχώριους", Ντε βινσέντι και Φυτανίδης μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είναι καλές λύσεις, ειδικά αν ο Ντε βι μπορεί να παίξει στα άκρα. Ο Φυτανίδης είναι καλύτερος από όλους τους στόπερ που έχουμε με μεγάλη διαφορά... Για του χρόνου όμως θα εξαρτηθεί απ' τους στόχους... Ολαϊτάν κατέχει το τόπι αλλά είναι και μικρός και Αφρικανός. Προσοχή. Να τον πάρεις άυριο και να τον πετάξεις βασικό με τον κόσμο να περιμένει να περάσει όλη την αντίπαλη ενδεκάδα θα καεί επιτόπου... Ο Ναπολεόνι φέτος είναι πιο σφιχτός... Και με σφιχτούς Ναπολεόνιδες δε χτίζεις. Για αντι-Γιάννου, ναι. Γιατί για να παίξει βασικός πρέπει να βγει κάποιος από τους λατρεμένους άτεχνους. Και τότε θα γκρινιάζουν και τα χοτ-ντογκ των κυλικείων... Για Χολέμπας δεν το συζητάω. Και να υπήρχε ενδιαφέρον πάλι δε θα το συζητούσα. Εκεί παίρνει 500, οπότε σε 'μας 600-700, οπότε το μέτριο αριστερό μου μπακ παίρνει 6-7 άρα οι υπόλοιποι που θα χτίσουμε δυναστεία θα παίρνουν 1,5 εκατομμύριο;;;
Από την ξένη αγορά έχει καμιά 400 κράτη στον πλανήτη και δεν ξέρω ποιοι είναι οι κατάλληλοι...