ΠΑΟΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN 91-85 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: ΠΑΟΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN 01/12 17:00 ET-3

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ε και τι να κάνω ρε φίλε.Να ζητήσω να μου "χαλάσουν" το διαρκείας του ποδοσφαίρου για να παω να πάρω στο μπάσκετ?Ένα μπάσκετ που μέχρι φέτος δε μπορούσα να το δώ ούτε στην τηλεόραση?Και στο λέει κάποιος κατα βάση μπασκετικός.Δε βγάινει τι να κάνουμε.Έχουμε και οικογένεια απο πίσω.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

kostasff έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Δύσκολα παιδια να στηρίξεις και μπάσκετ και ποδόσφαιρο σε τέτοιους καιρούς.Θέλεις ένα 25ρι 2 φορές το μήνα =50 μίνιμουμ . Βενζίνες, καφεδάκια κλπ. κανα 20ρι ακόμα πάμε 70.Πολύ χλωμό.

Σωστός. Οπότε στηρίζουμε το πολυαγαπημένο μας ποδόσφαιρο και καθαρίσαμε...

kostasff φέτος (και πέρσι) η Τούμπα στα μικρά ματς ιδίως θυμίζει μαύρες εποχές Βουλινού...Ούτε Τούμπα πηγαίνει ο κόσμος.
Μεγάλο κακό για το μπάσκετ είναι πως στην ουσία δεν έχεις στόχους. Δηλ. ακόμα και να βγεις τρίτος...ε και?
Απλά ελπίζεις κάποτε στο μέλλον να κάνεις ομάδα που να χτυπάει τίτλους.
Γι αυτό δεν φταίει μόνο ο ΠΑΟΚ αλλά κυρίως η fiba,η uleb πες το όπως θες που βγάζουν ομάδες με συμβόλαια και σχεδόν όλες τις άλλες τις αποκλείουν γιατί έτσι.
Το ίδιο έχει κάνει και το τσ.λιγκ στο ποδόσφαιρο απλά εκεί μπορεί να γίνει η έκπληξη που και που.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και πολύ ΣΗΜΕΡΑ το αν θα βγουμε τρίτοι,πού θα παίξουμε κλπ.
Με ενδιαφέρει να με ευχαριστεί η ομάδα και να με έχει ψηλά.
Αυτό γίνεται φέτος. Μπορώ να σας πω πως σε σχέση με τον προπέρσινο ΠΑΟΚ του πρώτου γύρου μ' αρέσει περισσότερο :!:
Φυσικά δεν είμαστε μεγάλος σύλλογος όταν στη Τούμπα μαζεύουμε με το ζόρι 5-6 χιλιάδες και στο μπάσκετ 1000.
Ό,τι δικαιολογία και να έχουμε αυτά είναι νούμερα β' Δανίας.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Καταραμένε, δεν μάρέσει να την λέω σε άλλους γιατί εδώ μέσα όλα τα ΠΑΟΚια τα θεωρώ αδέλφια μου.
Αλλά με προσβάλεις όταν λες ότι είσαι μπασκετικός.
δεν ξέρω πως την εννοεί την έννοια ο καθένας...
μπασκετικός λέω ότι είμαι εγώ που δεν ασχολήθηκα με κανένα άλλο άθλημα από την Πέμπτη Δημοτικού που είδα την πρώτη μου μπασκέτα στη συμβολή Τριανδρίας Κατσιμίδη, ως σήμερα που πέρασα τα 40...
Που ΄'επαιξα 5 χρόνια σε ομάδα στα μίνι και παιδικά, που παίζω όποτε μπορώ στα ανοικτά και κλειστά με παρέες, που δεν χάνω ματς που ΠΑΟΚ από μικρό παιδί, που θεωρώ τιμή μου να μιλήσω 2 λεπτά με τον Σιγάλα, τον Χαραλαμπίδη, τον Ντόνι και τον Γιάννη τον Καλαμπόκη.
Που ο προπονητής μου ήταν βασικός play maker στην Α1 και με έμαθε 5 πράγματα...
που ΟΤΙ μπάσκετ κι αν έχει η TV αν έχω ελεύθερο χρόνο θα το προτιμήσω από οτιδήποτε άλλο.
που όλο μου το ντύσιμο είναι ΝΒΑ store.
Που ούτε κατά διάννοια περνάει η σκέψη από το μυαλό μου ότι αν παίζει κακό μπάσκετ η ομάδα δεν θα πάω να δω το ματς...

(κατά τα άλλα σεβαστά όλα, οικογένεια, έξοδα , ΠΑΟΚ κτλ. Σου αναγνωρίζω τα πάντα, αλλά μπασκετικός με διαρκείας στην Τούμπα ...)

ΥΓ συγνώμη από όλους για τα προσωπικά σχόλια αν είναι αυτοπαινευτικά, αυτό είναι ύβρις. Αλλά απλά προσπαθώ να εξηγήσω την αγάπη μου για το οικοδόμημα που λέγεται ΠΑΟΚ/BASKETBALL
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δύσκολο ματσάκι,το Ρέθυμνο έχει πολύ δυνατή ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι έριξε 16 πόντους στον Πανιώνιο που είναι και αυτός πολύ δυνατός..Ελπίζω και λόγω καλού μπάσκετ που παίζει η ομάδα και λόγω μομέντουμ να το πάρουμε το παιχνίδι και να δώσουμε συνέχεια στο πολύ καλό ξεκίνημα.

Ελπίζω σε ενεργή συμπαράσταση του κόσμου και κυρίως απευθύνομαι στους οργανωμένους (που τώρα τελευταία δραστηριοποιούνται πολύ σε όλους τους τομείς και μπράβο τους) έτσι ώστε το γήπεδο να έχει μια αξιοπρεπή εικόνα.Εύχομαι και πιστεύω να έχει 1500-2000 κόσμο.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Το θέμα του κόσμου δεν θέλει ιδιαίτερη ανάλυση παιδιά..
Στην Βέροια θα πάμε κοντά στις 5000 με 20 :shock: ευρώ το εισιτήριο...συν τα έξοδα μετακίνησης και τα υπόλοιπα..
Οπότε το οικονομικό, δεν παίζει το πρωταρχικό ρόλο, απλά τα αναφέρουμε σαν δικαιολογία..

Πάνω από 2000 δεν θα έχει...μακάρι αλλά ΔΕΝ....ας πάρουμε την νίκη και δεν βαριέσαι αδερφέ που λέει και το τραγούδι...
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Μια παρενθεση απο τους 5.000 οι περισσοτεροι θα δωσουν 3....ευρω

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

KalamarGiannis έγραψε:Καταραμένε, δεν μάρέσει να την λέω σε άλλους γιατί εδώ μέσα όλα τα ΠΑΟΚια τα θεωρώ αδέλφια μου.
μπασκετικός λέω ότι είμαι εγώ που δεν ασχολήθηκα με κανένα άλλο άθλημα από την Πέμπτη Δημοτικού που είδα την πρώτη μου μπασκέτα στη συμβολή Τριανδρίας Κατσιμίδη, ως σήμερα που πέρασα τα 40...
Που ΄'επαιξα 5 χρόνια σε ομάδα στα μίνι και παιδικά, που παίζω όποτε μπορώ στα ανοικτά και κλειστά με παρέες, που δεν χάνω ματς που ΠΑΟΚ από μικρό παιδί, που θεωρώ τιμή μου να μιλήσω 2 λεπτά με τον Σιγάλα, τον Χαραλαμπίδη, τον Ντόνι και τον Γιάννη τον Καλαμπόκη.
που ΟΤΙ μπάσκετ κι αν έχει η TV αν έχω ελεύθερο χρόνο θα το προτιμήσω από οτιδήποτε άλλο.
Που ούτε κατά διάννοια περνάει η σκέψη από το μυαλό μου ότι αν παίζει κακό μπάσκετ η ομάδα δεν θα πάω να δω το ματς...

(κατά τα άλλα σεβαστά όλα, οικογένεια, έξοδα , ΠΑΟΚ κτλ. Σου αναγνωρίζω τα πάντα, αλλά μπασκετικός με διαρκείας στην Τούμπα ...)

ΥΓ συγνώμη από όλους για τα προσωπικά σχόλια αν είναι αυτοπαινευτικά, αυτό είναι ύβρις. Αλλά απλά προσπαθώ να εξηγήσω την αγάπη μου για το οικοδόμημα που λέγεται ΠΑΟΚ/BASKETBALL

Δε κατάλαβα γιατί σε προσβάλει αλλα τές πα .Ζητώ συγνώμη για το οφ τοπικ αλλα δεν εχω πμ :evil: .19 χρόνια με τη σπυριάρα μπάλα σχεδόν κάθε μέρα.5 χρόνια κι εγώ σε ομάδα εφηβικό ανδρικο (δυστυχώς πήγα αργα σε ομάδα) με προετοιμασιες διπλές προπονήσεις κλπ.Το μπάσκετ ήταν η ζωή μου.Η πίκρα για τη διάλυση εκείνης της υπερομάδας του Μπάνε μ έδιωξε απ το Παλέ και ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός αργότερα με "υποχρέωσαν" να ξεγράψω αυτό που τόσο αγαπούσα.Έκτοτε ελάχιστα παιχνίδια παρακολούθησα τα περισσότερα μισά.Δε μπορούσα πλέον να παίζω,δεν ήθελα και να το βλέπω.Ίσως είναι κάτι σαν άμυνα.Ακόμα και τώρα δε μπορώ,ζορίζομαι για να παρακολουθήσω μπάσκετ,ακόμα και ΝΒΑ ακόμα και τον ΠΑΟΚ.Ελπίζω να καταλαβαίνεις.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Άσχετο αυτό που θα γράψω αφού το topic είναι για το ΠΑΟΚ-ΡΕΘΥΜΝΟ, αλλά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν έμεινε ο Παππάς? Χθες παραλίγο να κερδίσει μόνος του την Unics εκτός έδρας με 34π., 4ρ., 3ασ., 6κλ. και 44 στο ranking!! Τι έπαιξε? Χρήματα, ή δεν γούσταρε Σαλονίκη, ή κάποιος άλλος λόγος?
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

kataramenos5 έγραψε:
KalamarGiannis έγραψε:Καταραμένε, δεν μάρέσει να την λέω σε άλλους γιατί εδώ μέσα όλα τα ΠΑΟΚια τα θεωρώ αδέλφια μου.

Δε κατάλαβα γιατί σε προσβάλει αλλα τές πα .Ζητώ συγνώμη για το οφ τοπικ αλλα δεν εχω πμ :evil: .19 χρόνια με τη σπυριάρα μπάλα σχεδόν κάθε μέρα.5 χρόνια κι εγώ σε ομάδα εφηβικό ανδρικο (δυστυχώς πήγα αργα σε ομάδα) με προετοιμασιες διπλές προπονήσεις κλπ.Το μπάσκετ ήταν η ζωή μου.Η πίκρα για τη διάλυση εκείνης της υπερομάδας του Μπάνε μ έδιωξε απ το Παλέ και ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός αργότερα με "υποχρέωσαν" να ξεγράψω αυτό που τόσο αγαπούσα.Έκτοτε ελάχιστα παιχνίδια παρακολούθησα τα περισσότερα μισά.Δε μπορούσα πλέον να παίζω,δεν ήθελα και να το βλέπω.Ίσως είναι κάτι σαν άμυνα.Ακόμα και τώρα δε μπορώ,ζορίζομαι για να παρακολουθήσω μπάσκετ,ακόμα και ΝΒΑ ακόμα και τον ΠΑΟΚ.Ελπίζω να καταλαβαίνεις.

Αφού όλοι μας αγαπάμε αυτό το άθλημα γιατί τσακωνόμαστε; Αφού αγαπάμε τον ΠΑΟΚ μας γιατί βριζόμαστε; Καιρός να ενωθούμε λίγο. Αρχής γενομένης από αυτό το παιχνίδι με το Ρέθυμνο και να είμαστε αγκαλιά ο ένας μαζί με τον άλλο. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

GEOL έγραψε:Άσχετο αυτό που θα γράψω αφού το topic είναι για το ΠΑΟΚ-ΡΕΘΥΜΝΟ, αλλά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν έμεινε ο Παππάς? Χθες παραλίγο να κερδίσει μόνος του την Unics εκτός έδρας με 34π., 4ρ., 3ασ., 6κλ. και 44 στο ranking!! Τι έπαιξε? Χρήματα, ή δεν γούσταρε Σαλονίκη, ή κάποιος άλλος λόγος?

Ρε φίλε χρήματα, και χτίσιμο ομάδας. Ο Παππάς μπορεί να παίρνει από 100.000 εδώ ο ΠΑΠ παίρνει 60.000 (αν δεν κάνω πάντα λάθος).
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

kataramenos5 έγραψε:

Δυσκολεύονται να σε καταλάβω. Μια απο τα ίδια κι εγω (τραυματισμός) αλλα ούτε που πέρασε απο το μυαλό μου να ξεγραψω το μπάσκετ και ειδικά να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο.
Υ.Γ. Έζησα κι εγω την αγριότητα της διάλυσης εκείνης της θρυλικής ομάδας και μπορω να πω πως με άλλαξε ως άνθρωπο. Μην ξεχνάς όμως ποιος είναι πρόεδρος σήμερα κι αν αυτο δεν είναι ικανό απο μόνο του να γεμίσει το γήπεδο τότε αντιλαμβάνομαι λάθος την έννοια τοι μπάσκετικου και ειδικά της παλιάς φρουράς......
Φιλικά πάντα αφού μια οικογένεια είμαστε εδώ μέσα.
Να δεις που σε λίγο θα σκάσει μύτη ο Θωμάς......:)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μην τρελαίνεστε. Ο καθένας έχει τα δικά του. Εγώ ξέρετε πώς το εννοώ το "μπασκετικός"? Το Σάββατο το βράδυ ήμουνα τόσο ευτυχισμένος που δεν με ένοιαζε τι θα κάνουμε την επόμενη ημέρα με τον γαύρο στη μπάλα. Αυτό.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Γιατι νομίζεις ότι περίμενα την "παρεμβασή" σου......;)
Υ.Γ. Κι εγω το ίδιο. Όπως πάντα δηλαδή.......
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

φίλε cursed resprect για τα ένσημά σου. άνευ πλάκας. μπάσκετ από εφηβικό δεν παίζει κανείς εύκολα, λείπουν τα βασικά και θέλει πολύ προσπάθεια να φτάσεις σε κάποιο επίπεδο, πράγμα που αφού έφτασες αντρικό έγινε σίγουρα...
εγώ λόγω ύψους δεν είχα μέλλον κι αν κάποτε ο σταρ του Εφηβικού ο Φαρμάκης με είπε "εσύ με μια μπάλα μπάσκετ στα χέρια θα πεθάνεις" αναγκάστικα να σταματήσω στην αυγή του εφηβικού...
το σέβομαι πολύ το θέμα το ψυχολογικό λόγω τραυματισμού. τι να πω κρίμα...
όσο για το ψυχολογικό τραύμα εκείνης της ομάδας... το πόσο βαθύ είναι το ξέρουμε εδώ μέσα κάποιοι...να έχεις την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, τρένο και στο τέλος να τα χάνεις όλα...(εδώ δεν θα ήθελα να ξεχνάμε και την προδοσία των συστημάτων του στον Ξανθό που κατήγγειλε ο Σοφός από το γελοίο υποκείμενο που την επόμενη χρονιά μετακινήθηκε μεταξύ των 2 αυτών ομάδων φροντίζοντας η παλιά του ομάδα να μην πάρει τίποτα ώστε να αποδυναμωθεί ακόμα περισσότερο...)
Πίσω στα δικά μας, δυστυχώς όποιος θέλει αυτοαποκαλείται μπασκετικός και πολλοί δεν ξέρουν τι είναι το Ποσειδώνιο (ο ναός του μπάσκετ). Γιἀυτό και όταν ακούμε διαρκείας στη μπάλα αλλά όχι στο μπάσκετ μας πειράζει...το έρμο το τμήμα έχει μεγαλύτερη ανάγκη από τα τρελά ποσά του ποδοσφαίρου...
προς Θεού δεν λέμε όχι στην Τούμπα σε καμία περίπτωση...ΠΑΟΚΑΡΑ παντού.
Εγώ προσωπικά τα βαριέμαι τα άλλα αθλήματα εκτός μπάσκετ, τι να κάνω...

Εννοείται πάντα φίλοι έτσι;; άνθρωπος μπασκετικός και ΠΑΟΚΤΣΗΣ πιθανότατα θα ήσουν καλός φίλος μου αν σε ήξερα...
για το "με προσβάλλει" έχεις δίκιο ήταν βαριά έκφραση, κάπως πιο στρογγυλεμένα έπρεπε να βρω να πω αυτό που ήθελα, σορρυ και το παίρνω πίσω.

YΓ με τον Θωμά γνωριστήκαμε πέρσυ και ένιωσα μεγάλη χαρά γιἀυτό... τυγχάνει να λέει συχνά πράγματα που δεν ήξερα πως να τα διατυπώσω και να συμφωνώ απόλυτα. Κι εγώ για την νίκη στο Παλαί ήμουν τρισευτυχισμένος και για το ματσάκι στην Τούμπα πολύ λιγότερο καιγόμουνα..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

KalamarGiannis έγραψε:φίλε cursed resprect για τα ένσημά σου. άνευ πλάκας. μπάσκετ από εφηβικό δεν παίζει κανείς εύκολα, λείπουν τα βασικά και θέλει πολύ προσπάθεια να φτάσεις σε κάποιο επίπεδο, πράγμα που αφού έφτασες αντρικό έγινε σίγουρα...

:lol: Μη τρελαίνεσαι βρε για ΕΚΑΣΘ μιλάμε δεν παίξαμε στον ΠΑΟΚ.Κι εγώ για μπάσκετ κοντός ήμουνα και να σκεφτείς τότε με βαζανε 3-4 με ενω ήμουν 5 ποντους πάνω απ τον Τεντεν.Άλλες εποχές ,μόνο ανοιχτά γήπεδα,με πάγο το χειμώνα,τσαγάκι στο ημίχρονο κλπ.Φυσικά και δε κρατάω κακία και πιθανόν να κάναμε καλή παρέα.Που ξέρεις μπορεί στο παλατάκι ..Θα με γνωρίσεις εύκολα.Θά χω ένα σύννεφο απο πάνω μου και θα βρέχει όλη την ώρα.

kostasff έγραψε:Δυσκολεύονται να σε καταλάβω. Μια απο τα ίδια κι εγω (τραυματισμός) αλλα ούτε που πέρασε απο το μυαλό μου να ξεγραψω το μπάσκετ και ειδικά να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο.

Kαι επόμενο είναι.Ο καθένας έχει τα δικά του που λέει κι ο palok.Νομίζεις οτι το kataramenos βγήκε τυχαία η για εφέ? Για πολλά χρόνια δε πάτησα σε κανένα γήπεδο,με πήρε η ζωή απο κάτω .Όταν σηκώθηκα ξανά είχε γυρίσει ο Ζαγοράκης κι έκανε μια προσπάθεια."Κατα βαση μπασκετικός" είχα πεί γιατι ξεκίνησα με ποδόσφαιρο πιτσιρικάς.
Ο λόγος που πήγα παλατάκι με Περιστέρι ήταν ο Μπάνε όπως λές ,απλα είναι δύσκολο και οικονομικά αλλα και λογω οικογένειας να πηγαίνω συχνά.
Sorry για την εκτροπή της συζήτησης :oops:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2012-2013”