Γιώργος Δώνης

akis_1987

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από akis_1987 »

dimbar έγραψε:ΥΓ Καλλίτερα ΠΑΟΚτσης-προπονητής παρά ΠΡΟΒΑΤΟ!
Ο χαρακτηρισμός φίλε ντίμπαρ δεν ξέρω που απευθύνεται, κράτα τον καλύτερα για την πάρτη σου..Και αν θες και καμιά κουρευτική μηχανή πες μου να στη δανείσω να τα πάρεις λίγο..

Στείλε βιογραφικό στη διοίκηση..Εγώ σε στηρίζω..ΠΑΟΚτσής - προπονητής - όχι πρόβατο - ψάχνει εργασία..

Εύγε..!
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

αυτη η βεβαιοτητα ορισμενων να βγαλουν τον Δωνη ικανο για μεγαλα πραγματα απο που ακριβως πηγαζει;
Και για να μην γινει καμια ανοητη ως συνηθως συγκριση με Σαντος
ο Σαντος πριν απο μας πηρε πρωταθλημα Πορτογαλιας και ηταν προπονητης σε Πορτο,Σπορτινγκ,Μπενφικα.ΑΕΚ και ΠΑΟ.
akis_1987

joshua έγραψε:Και ο Σαντος ειχε καπου στις 10 νομιζω συνεχομενες ηττες σε ντερμπι με πολυ καλυτερο υλικο,δεν σημαινει τιποτα αυτο.Το προβλημα δεν ειναι στα αποτελεσματα,ειναι στο οτι μετα απο καμια 15ρια αγωνες δεν εχει δημιουργησει την παραμικρη σταθερα.Ψαχνεται σε παικτες,ψαχνεται σε συστημα,ψαχνεται σε στυλ παιχνιδιου,στα παντα ολα και αν συνεχιστει αυτη η αδυναμια δημιουργιας βασης και πλανου οπως ειπε ο ιδιος ειναι καταδικασμενος.
Δε διαφωνήσω εδώ φίλε Τζόσουα..Συμφωνώ ότι αυτό είναι το πιο ανησυχητικό..
Παρόλα αυτά, κάποια αποτελέσματα έχουν έρθει και βαθμολογικά είμαστε σχετικά καλά οπότε αν αρχίσει και στραβώνει το πράγμα για τα καλά, νομίζω ότι ο Σαββίδης δεν είναι χαζός ν αφήσει να ξεφύγουν τα πράγματα και θα κινηθεί άμεσα..

Επαναλαμβάνω, βάση προγράμματος το να είμαστε 5 βαθμούς από το γαύρο μέχρι το Γενάρη, είναι για μένα ρεαλιστικός στόχος και θ αλλάξουν πολλά και όσον αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό βάση αυτού..

Από την άλλη, η υπέρμετρη και αρνητική κριτική, δεν ωφελεί κανένα και προτείνω να είμαστε πιο συντηρητικοί στις απόψεις μας..

Τέλος, η πρόσληψη του Σιστιακόφ νομίζω υποδεικνύει και τη σοβαρότητα με την οποία κινείται ο ιδιοκτήτης πλέον και τη νέα τάξη πραγμάτων που έχει αρχίσει να επικρατεί στην ΠΑΕ..Κάτι θα ξέρει, λέω εγώ τώρα..

Αυτά..
akis_1987

vlachodeutsch έγραψε:αυτη η βεβαιοτητα ορισμενων να βγαλουν τον Δωνη ικανο για μεγαλα πραγματα απο που ακριβως πηγαζει;
Και για να μην γινει καμια ανοητη ως συνηθως συγκριση με Σαντος
ο Σαντος πριν απο μας πηρε πρωταθλημα Πορτογαλιας και ηταν προπονητης σε Πορτο,Σπορτινγκ,Μπενφικα.ΑΕΚ και ΠΑΟ.
Προσωπικά αν αναφέρεσαι σε μένα, δεν έχω καμία βεβαιότητα ότι ο Δώνης είναι μεγάλος προπονητής..Πρέπει να το αποδείξει..Και γι αυτό του δίνω πίστωση χρόνου μιας και μέχρι τώρα βαθμολογικά έχει ικανοποιητική συγκομιδή..

Όσο για τη σύγκριση που λες, να υπενθυμίσω πόσα ματς έμεινε ο Σάντος στον πάγκο του βάζελου, και πόσο θα μενε και στον ΠΑΟΚ αν κουμάντο κάναν οι προπονητές -όχι πρόβατα- της εξέδρας..Λες και γίναν αιώνες πίσω όλα αυτά..
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

akis_1987 έγραψε:
dimbar έγραψε:ΥΓ Καλλίτερα ΠΑΟΚτσης-προπονητής παρά ΠΡΟΒΑΤΟ!
Ο χαρακτηρισμός φίλε ντίμπαρ δεν ξέρω που απευθύνεται, κράτα τον καλύτερα για την πάρτη σου..Και αν θες και καμιά κουρευτική μηχανή πες μου να στη δανείσω να τα πάρεις λίγο..

Στείλε βιογραφικό στη διοίκηση..Εγώ σε στηρίζω..ΠΑΟΚτσής - προπονητής - όχι πρόβατο - ψάχνει εργασία..

Εύγε..!
1)Οποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.
2)Μαλλιά δεν έχω είμαι γλόμπος.
3)Για προπονητής δεν κάνω γιατι δεν έχω δίπλωμα, ούτε ψάχνω για δουλειά αλλά ευχαριστώ για την διάθεση να βοηθήσεις.
4)Αφού ανέφερες για παπατζηλίκια όσων ασκούν κριτική στον προπονητή .... στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Dinos_Liverpool έγραψε: Χωρίς πλάκα τώρα... προτείνω να χαλαρώσουμε όλοι μας. Και οι μεν και οι δε!

Κι εγω ετσι πιστευω, χαλαρωστε ολοι.
Ετσι κι αλλιως ο Ιβαν εχει εκφρασει πλαγιως τη θεση του.
Απλα περιμένουμε το επομενο Χ.

Τσαμπα χαλιωμστε ολοι
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Χαρακτηρισμοί και υποννούμενα με αιγοπρόβατα και βελάσματα, τέλος.
Merci guys.
akis_1987

Τα παπατζηλίκια αναφέρονται στο ότι ενώ δεν έχεις δίπλωμα προπονητικής όπως λες, θεωρείς τον εαυτό σου προπονητή..Έστω της κερκίδας..Και δεν το είπα για σένα, αλλά μάλλον τη βρήκες τη μύγα πρώτος..

Τέλος πάντως, δεν είχα καμιά διάθεση να μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανένα..Μια έκκληση έκανα να επικρατήσει η λογική και να δοθεί κάποιος χρόνος..Αυτά..

Ας ελπίσουμε ότι η ομάδα θα ανακάμψει, θα παίξει μπαλάρα και θα κάνετε όλοι κωλοτούμπες..

Το να είναι κάποιος πρώτα Αντι-Δωνικός και μετά ΠΑΟΚ, είναι αυτό που δε μ αρέσει..!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

guardian4 έγραψε:Κι εγω ετσι πιστευω, χαλαρωστε ολοι.
Ετσι κι αλλιως ο Ιβαν εχει εκφρασει πλαγιως τη θεση του.

Θα συμφωνησω.

Κηρυσσω την ληξη των εχθροπραξιων για σημερα. Παρακαλω θερμα την αντι-δωνικη συνιστωσα του φορουμ να διαλυθει ησυχως και να αποσυρθει στο ιερο της ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗΣ σκεψης.. :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. Υπενθυμιζω οτι αν προκληθουμε , θα πεταχτω απο τα βαθη της θαλασσας και θα δαγκωσω...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το αν θα δοθει στον Δωνη χρονος 1 μηνα,2 μηνων η μεχρι το τελος της χρονιας, λιγη σημασια θα ειχε, ειδικα στο φετινο πρωταθλημα, αν δεν θα επρεπε να ειναι αυτος υπευθηνος της θεωρητικης κοσμογονιας που προβλεπεται σε μεταγραφικο επιπεδο.Ειναι ΠΑΑΑΑΡΑ πολυ σημαντικο να μην επαναληφθουν τα λαθη των προηγουμενων αντιστοιχων περιοδων και τα λεφτα του νεοφερμενου επενδυτη να μην πεταχτουν στα σκουπιδια αλλα αντιθετα να τροφοδοτησουν ενα συγκεκριμενο πλανο που ολοι μαζι με τον Δωνη περιμενουμε να δουμε.Το εχω ξαναγραψει,αν η διοικηση εχει αμφιβολιες για τις ικανοτητες του πρεπει να τον διωξει χτες,αν οχι, να ακολουθησει τυφλα τις επιλογες του.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Αν εμείς που κρίνουμε τον Δώνη είμαστε παπατζήδες τότε το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είναι η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Οσον αφορά το ποιός είναι πρώτα αντι-Δωνικός και μετά ΠΑΟΚ, προσωπικά έχω την τύχη να είμαι ΠΑΟΚ πολύ πριν γεννηθεί καν ο Δώνης.

Κάποια στιγμή η ανεπιτυχής προσπάθεια υπεράσπισης του προπονητή χωρίς ουσιατικά επιχειρήματα με ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ κατηγορίες προς συνοπαδούς, περί εμπάθειας, ασχετοσύνης , προπονητών της κερκίδας, και άλλα τέτοια αδερφικά δεν μπορεί παρά να απαντιέται ανάλογα.

Τέλος και από μένα!
akis_1987

Παπατζή δεν σε είπα..Υπομονή είπα να κάνουμε..

Τέσπα, αποχωρώ από το τόπικ(προσωρινώς εννοείται)..Α, και δεν είμαι απ αυτούς που έχουν το ΠΑΟΚόμετρο ανά χείρας..

Για όλα τα υπόλοιπα, θα σε παραπέμψω στην ανακοίνωση της "Θύρας 4"..
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Η εμμονή σε συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού χωρίς τα απαραίτητα υλικά κρίνεται αστεία.
Η γιόμα πάει σύννεφο ενώ παρότι παίζουμε με δύο μπροστα, η περιοχή μας με μία εξαίρεση χθες στο γκολ, είναι άδεια γιατί και οι δύο επιθετικοί πρέπει να γυρνάνε να βοηθάνε πίσω γιατί οι παίκτες στο κέντρο δεν είναι ικανοί, όχι για το 1 εναντίον 1 αλλά ακόμη και για το ανέβασμα της μπάλας.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ο δώνης δεν είναι κακός προπονητής ... Δεν είναι καν προπονητής... Διότι ένας προπονητής μπορεί να προσαρμόσει ή να βρεί ένα σύστημα που θα αναδυκνύει και δεν θα θάβει τα όποια προσόντα του ρόστερ που έχει στη διάθεσή του.
Διστυχώς ο δώνης ξέρει μόνο ένα σύστημα είτε η ομάδα λέγετε ΑΕΚ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΠΑΟΚ ή κολωπετινίτσα έιτε πάιζει σε αυτή ο τρεχαγυρευόπουλος είτε ο ΜΕΣΙ... και πρέπει όλοι να το μάθουν να το πάιζουν είτε αυτό γίνεται είτε όχι.....!!!!! Απλώς φταίνε οι πάικτες!!!!!!!!
Και ναί αφησε έργο παντού.... Πήρε κάποτε την κούλα ομάδα και την έκανε οικόπεδο... Οπως φοβάμαι θα κάνει και τον ΠΑΟΚ μας.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

συγγνώμη για το σεντόνι

ο κύριος λόγος για τον οποίο ο Δώνης κρίνεται ανεπαρκής έως επικίνδυνος είναι η φαντασίωση που έχουμε ότι ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα είναι συγκρίσιμος σε μέγεθος με τον ΟΣΦΠ.

μου άρεσε και θα το γράψω άλλη μία

ο κύριος λόγος για τον οποίο ο Δώνης κρίνεται ανεπαρκής έως επικίνδυνος είναι η φαντασίωση που έχουμε ότι ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα είναι συγκρίσιμος σε μέγεθος με τον ΟΣΦΠ.

Λέμε ότι για να προπονήσεις Κλάους, Φωτάκη, Κουμάλο, Κάτσε και Κατσικά (είναι οι πρώτοι 5 σε λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα) πρέπει να είσαι κάτι παραπάνω από το Δώνη που πέρσι προπονούσε Μήτρογλου, Ιτάνζ, Τάτο, Φυτανίδη και Σκόνδρα (οι αντίστοιχοι πρώτοι 5 σε λεπτά συμμετοχής στον Ατρόμητο στο περσινό πρωτάθλημα). Αυτό που μας φαίνεται αδιανόητο οφείλεται στη φαντασίωσή μας ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ ετοιμάζει μια ομάδα για του χρόνου της οποίας η πρώτη πεντάδα σε λεπτά συμμετοχής θα αποτελείται από παίχτες επιπέδου (Κάρολ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μοδέστο).

Εγώ δεν έχω σοβαρό πρόβλημα με το Δώνη (σε λεπτομέρειες κάθε αγώνα υπάρχουν ενστάσεις φυσικά) γιατί αισθάνομαι ότι συμβαδίζει με το επίπεδο της ομάδας συνολικά. Είμαι δε σίγουρος ότι του χρόνου το επίπεδο θα είναι πιο κοντά στο φετινό, παρά σε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας.

Υ.Γ υπάρχει πάντα η αντίρρηση γιατί να μην φέρεις έναν πραγματικά αξιόλογο προπονητή να ανεβάσει αυτός επίπεδο την ομάδα. Προφανώς δεν είναι αυτό το πλάνο. Το πλάνο που ακολουθεί ο ΠΑΟΚ είναι αυτό που συμφώνησαν τον ΙΟΥΝΙΟ ο Βρύζας με τον Δώνη, δηλαδή συντηρητικά μέχρι να περάσει η μπόρα, χωρίς ανοίγματα οικονομικά και με προώθηση παιχτών μπας και αναγκαστούμε να ξαναπουλήσουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”